terug
Farm Food natvoer hond

Farm Food natvoer hond

Farm Food natvoer voor de hond is een smakelijk en volledig hondenvoer en is geschikt voor iedere hond. U kunt kiezen tussen de smaken rundvlees en pens & hart.
Lees meer ..
Farm Food natvoer hond

Farm Food natvoer voor de hond

Farm Food nat hondenvoer is een zeer smakelijke maaltijd voor uw volwassen hond en is verkrijgbaar in diverse varianten. Om u het kiezen gemakkelijker te maken volgt hier een korte toelichting op het assortiment.

Farm Food Fresh met Pens en & Hart

Bent u op zoek naar een complete, natuurlijke voeding op basis van pens en hart? Kies dan voor Farm Food Fresh Menu Pens & Hart Compleet zakjes hond 125 gram. Het natvoer bevat geen bot of gevogelte en bij de samenstelling is gebruik gemaakt van ingrediënten die zijn goedgekeurd voor menselijke consumptie. Bovendien bevat het product prebiotica, een zeer gezonde toevoeging voor de darmflora van uw hond. Met het verse zacht gestoomde vlees is dit een niet te versmaden maaltijd voor iedere volwassen hond. Dit product bevat 6 maaltijdzakjes in een verpakking. Heeft u een grote eter in huis? Kies dan dezelfde voeding met 12 maaltijdzakjes, van in totaal 300 gram.

Farm Food Fresh met Rundvlees

Rundvlees is een uitstekende bron van eiwitten en een zeer smakelijk ingrediënt in hondenvoer. Deze voeding van Farm Food bevat een hoog percentage vlees, waaronder runderhart, rundvlees en runderpens. Dit is dan ook een zeer smakelijke, complete maaltijd voor de volwassen hond. U kan kiezen voor de variant met 6 maaltijdzakjes, het Farm Food Menu Rundvlees Compleet zakjes hond 125 gram en de grote verpakking met 12 maaltijdzakjes.

Bij Brekz kunt u de lekkerste vleesvoedingen voor de hond snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Farm Food natvoer voor de hond tegen de scherpste prijzen!

Farm Food natvoer voor de hond combineren?

Behalve natvoer voor honden heeft FarmFood ook heerlijke kauwbotten van rawhide voor uw hond. Goed voor het gebit en een echte traktatie voor uw trouwe vriend! Het natvoer van FarmFood is perfect te combineren met de brokken van het merk. Kijk gauw naar het volledige assortiment FarmFood hondenvoer

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.