terug
Smølke hondenvoer

Smølke hondenvoer

Zoekt u een hoogwaardige, complete hondenvoeding vol met alle essentiële bouwstoffen, vitamines en mineralen? Bij Brekz koopt u Smølke hondenvoer tegen de scherpste prijzen.
Lees meer ..
Smølke hondenvoer

Smølke hondenvoer

Natuurlijk wilt u uw hond het liefst een zeer hoogwaardige voeding geven die zijn/haar gezondheid zo goed mogelijk ondersteunt. De complete, alles-in-één voedingen van Smølke hondenvoer bevatten ingrediënten van topkwaliteit en helpen om uw viervoeter in een optimale conditie te houden. De voedingen bevatten alle essentiële bouwstoffen, vitamines en mineralen die ervoor nodig zijn om een goede weerstand, sterke botten en een prachtige glanzende vacht te ondersteunen. Daarnaast stimuleert het hondenvoer van Smølke een schoon en sterk gebit en biedt het ondersteuning aan gezonde urinewegen. De voedingen van Smølke hebben een uniek eiwitprofiel uit hoogwaardige ingrediënten die perfect zijn afgestemd op de voedingsbehoefte van de hond. Het voer is vrij van tarwegluten en bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Bovendien wil Smølke graag bijdragen aan een duurzame toekomst. Dit merk kiest voor eerlijke en verantwoorde ingrediënten uit de nabije omgeving óf maakt gebruik van ingrediënten met een duurzaamheidskeurmerk. Het Brekz assortiment omvat diverse varianten van Smølke die zijn afgestemd op zowel de specifieke levensfasen van de hond als op grootte. Zo is er de Mini, Medium en Maxi, maar ook Smølke Weight ControlSmølke Sensitive en Smølke Grain Free

Bij Brekz kunt u het allerbeste hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Smølke hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Assortiment Smølke hondenvoer

Pup
Om uw pup zo goed mogelijk te ondersteunen gedurende het eerste levensjaar heeft Smølke diverse puppyvoedingen op de markt gebracht. De Mini-Medium variant is voor pups van kleine- en middelgrote rassen, de Maxi voor pups van grote rassen en een graanvrij alternatief voor alle rassen. De puppyvoedingen bevatten genoeg energie om uw kleine vriend te helpen goed te kunnen opgroeien én spelenderwijs de wereld te leren ontdekken. De extra vitamines en beta-glucanen ondersteunen het kwetsbare immuunsysteem en vezels zorgen voor een goede spijsvertering. De calcium/fosfor-verhouding helpt de pup een sterk gebit en skelet te ontwikkelen.  

Adult
Voor onze volwassen viervoeters zijn er natuurlijk ook meerdere varianten verkrijgbaar. Zo is er niet alleen voer voor kleine-, middelgrote- en grote rassen, maar ook Weight Control, Sensitive en Grain Free. Weight Control is een complete voeding voor honden met aanleg om dik te worden. Het biedt alle essentiële voedingsstoffen, maar bevat minder calorieën zonder dat uw hond een hongergevoel krijgt. Smølke Sensitive is een hypoallergeen en licht verteerbaar hondenvoer vol met natuurlijke ingrediënten specifiek voor allergische of gevoelige honden. Grain Free is een graanvrij alternatief voor de andere varianten.

Senior
Voor de hond op leeftijd biedt Smølke een aantal Senior voedingen. Voor zowel kleine-, middelgrote- en grote honden zijn er voedingen die voldoende hoogwaardige eiwitten en extra vitamine E bevatten voor behoud van lichaamscellen. Glucosamine helpt bij het behoud van soepele gewrichten.

Ander voer?

Op zoek naar Smølke natvoer? Kijk dan op de pagina van Smølke nat hondenvoer. Voor al onze overige merken kunt u kijken op de pagina met al ons droog hondenvoer.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.