terug
Smølke hondenvoer

Smølke hondenvoer

Zoekt u een hoogwaardige, complete hondenvoeding vol met alle essentiële bouwstoffen, vitamines en mineralen? Bij Brekz koopt u Smølke hondenvoer tegen de scherpste prijzen.
Lees meer ..
Smølke hondenvoer

Smølke hondenvoer

Smølke hondenvoer is een Nederlands bedrijf met hoogwaardige, complete hondenvoeding vol met alle essentiële bouwstoffen. Het begon in 1991 toen een Nederlands farmaceutische bedrijf voor diergeneesmiddelen hun kennis ook ging gebruiken voor het maken van speciaal voer voor honden. De voeding werd helemaal in het begin in Denemarken geproduceerd en kreeg daar de naam Smølke. Tegenwoordig ligt de productie van het hondenvoer in Nederland.

Deze lekkere hondenvoeding van Smølke heeft varianten voor de verschillende levensfasen van de hond. Per levensfase houdt Smølke er zo rekening mee dat de brok aansluit bij de behoeften van uw huisdier. Zo heeft een puppy wat meer energie, calcium en eiwitten nodig dan een volwassen hond. Een senior hond is juist weer kwetsbaarder en heeft vaak een tragere spijsvertering. Daarom is het fijn dat er voeding is die aansluit op de levensfase van uw hond.

Smølke hondenbrokken hebben enkele kenmerken. Zo bevatten alle brokken een combinatie van kip, vis en lam als eiwitten, afgestemd op de behoeften van uw hond. De brokjes bevatten onmisbare bouwstoffen, vitamines en mineralen, die bijdragen aan een goede weerstand, sterke botten en een stralende vacht. Alle brokken van het merk zijn glutenvrij. En kunstmatige kleur,- geur-, en smaakstoffen? Die zitten er ook niet in!

Bij Brekz kunt u het allerbeste hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Smølke hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Voordelen Smølke hondenvoer

  • Het voer is vrij van tarwegluten en bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen

  • Bevordert een sterk en gezond gebit

  • Biedt ondersteuning aan de urinewegen

  • Duurzaamheid staat hoog in het vaandel

  • Verantwoorde ingrediënten van lokale producenten óf met speciaal duurzaamheidskeurmerk

  • Hoogwaardige ingrediënten in een unieke samenstelling

Assortiment Smølke hondenvoer

Bij het kiezen van de juiste hondenbrokken, kunt u onder andere kijken naar de levensfase of het formaat van uw hond.

Puppy: Een goed begin is het halve werk. Daarom is een gezonde start voor uw pup ook zo belangrijk. Een puppybrok is in de samenstelling speciaal ontworpen voor jonge honden in de groei. Er is een verhoogde hoeveelheid energie en een aangepaste verhouding vitaminen en mineralen. Zo kan uw pup opgroeien tot een sterke hond! De extra vitamines en bèta-glucanen ondersteunen het kwetsbare immuunsysteem en vezels zorgen voor een goede spijsvertering. De calcium/fosfor-verhouding helpt de pup een sterk gebit en skelet te ontwikkelen. Bij het kiezen van puppybrokken kunt u letten op het formaat van uw pup. Voor kleine en grote rassen zijn er verschillende soorten brokjes, elk speciaal afgestemd op de behoeften van de pup in ontwikkeling.

Adult: Hondenbrokken met een variant voor kleine, middelgrote en grote honden. Deze hondenbrokken zijn een uitgebalanceerde alles-in-één voeding met natuurlijke ingrediënten voor volwassen honden. De voeding draagt bij aan een gezonde spijsvertering bij uw hond. Daardoor draagt het voer bij aan een gezonde huid en vacht. Het recept van deze hondenbrokjes heeft als basis drie dierlijke eiwitbronnen, namelijk (verse) kip, duurzaam gevangen vis en lam. De voeding is vrij van tarwegluten en er zitten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen in. Smølke gebruikt ook geen chemische antioxidanten en conserveermiddelen.

Sensitive: Dit voer is een hypoallergeen en licht verteerbaar hondenvoer met natuurlijke ingrediënten speciaal voor allergische of gevoelige honden. Door een speciale brok voor honden met een gevoelige spijsvertering, zorgt u ook voor een gezonde vacht en huid. Het immuunsysteem krijgt ook een oppepper, want die wordt niet meer overprikkeld door een problematische spijsvertering.

Weight Control: Deze brok biedt alle essentiële voedingsstoffen, maar bevat minder calorieën zonder dat uw hond een hongergevoel krijgt. Overgewicht bij honden kan op termijn schade brengen aan de gewrichten, het hart en de bloedvaten.

Grain free: Het graanvrije alternatief van Smølke. Net zo lekker, maar dan zonder granen. Zo kunnen ook honden met een allergie of intolerantie voor graan smullen van deze voeding.

Senior: Een oudere hond krijgt met de specifieke voeding voor senioren ondersteuning bij het ouder worden. De organen, gewrichten en spijsvertering krijgen door een speciale samenstelling van ingrediënten extra ondersteuning. Ook heeft deze variant een aangepast energiegehalte, omdat een oudere hond meestal veel minder actief is dan in zijn jongere jaren. De brokjes ondersteunen ook een gezond gebit en een frisse adem. Ook senior voer kiest u afhankelijk van het formaat van uw hond. Senior Medium is bijvoorbeeld voor honden van middelgrote rassen tot 30 kg.

Ander product?

Wilt u Smølke hondenvoer combineren met Smølke natvoer? Kijk dan op de pagina van Smølke nat hondenvoer. Voor al onze merken kunt u kijken op de pagina met al ons droog hondenvoer.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.