Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Smølke hondenvoer 

Let op: Aangezien Brekz dit merk niet langer in haar assortiment heeft, adviseren wij als alternatieven de populaire merken Seberus, Fokker en Carocroc.
Lees meer ..

Alternatieven voor dit hondenvoer

Let op: Aangezien Brekz dit merk niet langer in haar assortiment heeft, adviseren wij als alternatieven de populaire merken SeberusFokker en Carocroc.

   

Carocroc hondenvoer

Seberus hondenvoer biedt smakelijke en gezonde voedingen van de hoogste kwaliteit. Alle voedingen van Seberus bevatten veel vlees en/of vis en zijn geheel graanvrij.
        
    

Carocroc hondenvoer

Carocroc hondenvoer biedt smakelijke en gezonde voeding afgestemt op de specifieke behoeftes van uw hond.
    

Fokker Hondenvoer

Fokker hondenvoer bereidt betaalbare, hoogwaardige kwaliteitsproducten met uitstekend vakmanschap.Alternatieven voor Smølke hondenvoer

Hieronder volgt een overzicht van geschikte alternatieve hondenvoer producten die online bij ons te koop zijn.

Puppy

Pups zijn actief en moeten nog veel groeien. Daarom voorziet dit alternatief in een uitgebalanceerde premium voeding speciaal voor hondjes tot ongeveer 12 maanden. Deze voeding ondersteunt het kwetsbare immuunsysteem van uw pup en helpt de ontwikkeling van een sterk en gezond skelet en gebit.

ALTERNATIEVEN: Carocroc 28/18 Puppy hondenvoer en Seberus Puppy/ Junior hondenvoer

Adult

Dit alternatief is complete en uitgebalanceerde premium voeding voor volwassen honden in de leeftijd van circa 10-12 maanden tot ongeveer 6 tot 8 jaar.

ALTERNATIEVEN: Seberus Fresh Chicken

Senior

Dit alternatief vormt een volledige voeding voor de oudere hond vanaf 6 jaar. Naarmate uw viervoeter ouder wordt, kunnen organen zoals de lever en de nieren minder goed gaan functioneren en nemen de darmen minder efficiënt voedingsstoffen op. Het speelt hierop in en bevat hoogwaardige eiwitten en vitamine E die bijdragen aan het gezond ouder worden van uw trouwe metgezel.

ALTERNATIEVEN: Fokker Senior hondenvoer en Seberus Senior 7+ hondenvoer

Sensitive

Dit betreft voeding dat speciaal is ontwikkeld voor honden met huid- en vachtproblemen, een voedingsallergie of honden met een gevoelige spijsvertering.

ALTERNATIEVEN: Carocroc 23/11 Support Hondenvoer en Seberus Fresh Salmon

Light (Weight Control)

Voor honden die neigen tot of last hebben van overgewicht is dit een uitstekend alternatief. Dit voer bevat alle essentiële voedingsstoffen, maar minder vet. De extra vezels zorgen voor een verzadigd gevoel en een beter vetmetabolisme. 

ALTERNATIEVEN: Fokker Light hondenvoer en Sebeur Light/ Sterilised hondenvoer

Graanvrij

Dit alternatief bevat een hoger vlees- en eiwitgehalte en is hiermee speciaal afgestemd op de energiebehoefte van de actieve hond. Het recept zonder graan maakt dit voer optimaal verteerbaar en ook geschikt voor honden met een granen- of glutenallergie.

ALTERNATIEVEN: Carocroc 23/13 Grainfree hondenvoer of één van de Seberus hondenvoedingen (alle varianten zijn graanvrij)

Terug