Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Smølke hondenvoer 

Let op: Omdat Smolke niet langer voldoet aan onze eisen van prijs/kwaliteit adviseren wij u als alternatieven de populaire merken Fokker en Carocroc.
Lees meer ..

Smølke hondenvoer

Omdat Smølke hondenvoer niet meer voldoet aan onze eisen van prijs/kwaliteit, adviseren wij te kiezen voor de merken: SeberusFokker en Carocroc.

Carocroc hondenvoer

Carocroc hondenvoer biedt smakelijke en gezonde voeding afgestemt op de specifieke behoeftes van uw hond.

Carocroc hondenvoer

Carocroc hondenvoer biedt smakelijke en gezonde voeding afgestemt op de specifieke behoeftes van uw hond.

Fokker Hondenvoer

Fokker hondenvoer bereidt betaalbare, hoogwaardige kwaliteitsproducten met uitstekend vakmanschap.Merkbeschrijving Smølke hondenvoer

Hoewel de naam anders doet vermoeden, ligt de oorsprong van Smølke hondenvoer in Nederland. Ooit werd de basis hiervoor door een Nederlands farmaceutisch bedrijf gelegd dat zowel diergeneesmiddelen als dieetvoedingen maakte. Smølke hondenvoer werd eerst wel in Denemarken geproduceerd, wat de Deense naam verklaart. Sinds 1999 wordt Smølke hondenvoer gemaakt door een internationaal gecertificeerde producent in Nederland.Assortiment Smølke hondenvoer

Hieronder volgt een overzicht van alle Smølke hondenvoer producten die online bij ons te koop zijn. 

Puppy

Pups zijn actief en moeten nog veel groeien. Daarom voorziet Smølke Puppy in een uitgebalanceerde premium voeding speciaal voor hondjes tot ongeveer 12 maanden. Deze voeding ondersteunt het kwetsbare immuunsysteem van uw pup en  helpt de ontwikkeling van een sterk en gezond skelet en gebit. Smølke Puppy Mini/Medium is afgestemd op de verhoogde energiebehoefte van puppy's van kleine tot middelgrote honden. Smølke Puppy Maxi is qua samenstelling aangepast aan de energiebehoefte van puppy's van grote hondensoorten.

ALTERNATIEVEN: Carocroc 28/18 Puppy hondenvoerFokker Puppy/Junior L hondenvoer

Adult

Smølke Adult is complete en uitgebalanceerde premium voeding voor volwassen honden in de leeftijd van circa 10-12 maanden tot ongeveer 6 tot 8 jaar. Dit Smølke hondenvoer is er in drie varianten, namelijk voor volwassen honden tot 10 kg (Mini), voor middelgrote volwassen honden tussen de 10 en 30 kg (Medium) en voor grote volwassen honden met een gewicht boven de 30 kg (Maxi). Elke variant bevat lijnzaadolie ter ondersteuning van een stralende huid en vacht. Speciale mineralen helpen ervoor zorgen dat tandplak minder kans krijgt.

ALTERNATIEVEN: Seberus Fresh ChickenCarocroc 23/12 Original hondenvoer

Senior

Smølke Senior is een volledige voeding voor de oudere hond vanaf 6 jaar. Dit voer kent drie varianten die afgestemd zijn op het gewicht van uw huisdier (Mini, Medium en Maxi). Naarmate uw viervoeter ouder wordt, kunnen organen zoals de lever en de nieren minder goed gaan functioneren en nemen de darmen minder efficiënt voedingsstoffen op. Smølke Senior speelt hierop in en bevat minder energie, meer hoogwaardige eiwitten en vitamine E die bijdragen aan het gezond ouder worden van uw trouwe metgezel.

ALTERNATIEVEN: Carocroc 16/10 Senior Sensitive hondenvoerFokker Senior hondenvoer

Sensitive

In het assortiment Smølke hondenvoer vindt u ook voeding dat speciaal is ontwikkeld voor honden met huid- en vachtproblemen, een voedingsallergie of honden met een gevoelige spijsvertering. Smølke Sensitive is licht verteerbaar en past in een hypoallergeen dieet. Een dergelijk dieet wordt veelal voorgeschreven door de dierenarts. Allergische reacties bij een voedselallergie ontstaan vaak op een (dierlijk) eiwit. Smølke Sensitive bestaat uit lam en rijst aangevuld met vitaminen en mineralen. Smølke Sensitive is glutenvrij, dus ook geschikt voor honden met een gluten allergie. 

ALTERNATIEVEN: Carocroc 23/11 Support HondenvoerFokker Lam & Rijst hondenvoer

Light (Weight Control)

Voor honden die neigen tot of last hebben van overgewicht is er Smølke Weight Control. Dit voer bevat alle essentiële voedingsstoffen, maar minder vet. De extra vezels en L-Carnitine in deze variant Smølke hondenvoer zorgen voor een verzadigd gevoel en een beter vetmetabolisme.  

ALTERNATIEVEN: Carocroc 22/8 Low Energy hondenvoer, Fokker Light hondenvoer

Graanvrij

Smølke Adult Graanvrij bevat een hoger vlees- en eiwitgehalte en is hiermee speciaal afgestemd op de energiebehoefte van de actieve hond. Het recept zonder graan maakt dit voer optimaal verteerbaar en ook geschikt voor honden met een granen- of glutenallergie. Smølke graanvrij is hét smaakvolle alternatief voor uw actieve hond. Smølke Puppy Graanvrij is speciaal afgestemd op de behoefte van puppy’s tot 12 maanden en biedt uw pup extra energie.

ALTERNATIEVEN: Carocroc 23/13 Grainfree hondenvoer

Terug