terug
Fokker hondenvoer

Fokker hondenvoer

Hondenvoer van Fokker is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en bereid om een zo uitstekend mogelijke smaak te garanderen. Zoekt u een smakelijk voer dat ook nog eens bijdraagt aan het welzijn van uw hond? Dan bent u hier aan het juiste adres.
Lees meer ..
Fokker hondenvoer

Fokker hondenvoer

Fokker hondenvoer is een uitstekend, betaalbaar hondenvoer dat bereid is met uitsluitend de beste ingrediënten. Het hondenvoer van Fokker wordt samengesteld door voedingsdeskundigen en is gemaakt om aan de behoeften van honden van alle soorten en leeftijden te voldoen. De brokken leveren een bijdrage aan de gezondheid van uw hond en hebben uiteraard ook nog een heerlijke smaak! 

Het voer van Fokker is volledig vrij van genetisch gemanipuleerde bestanddelen en kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Daarnaast zijn de brokken van Fokker vaak ook nog vrij van gluten en granen, wat ideaal is voor honden met spijsverteringsproblemen. U garandeert met uw keuze voor Fokker voer dus, dat u uw hond een verantwoord en natuurlijk voer voorschotelt. 

Fokker hondenvoer draagt op verschillende vlakken bij aan de gezondheid van uw hond. Het is namelijk samengesteld om de botten, spieren en gewrichten te bevorderen. Bovendien is het goed voor de spijsvertering en helpt het met het zorgen voor een gezonde huid en vacht. 

Bij Brekz hebben wij regelmatig acties en aanbiedingen, zodat u uw Fokker hondenvoer tegen de scherpste prijzen kan bestellen. Houd onze site dus in de gaten! De houdbaarheidsdatum van het hondenvoer van Fokker ligt tussen de 6 en 18 maanden en staat op verpakking vermeld. Dit is meestal genoeg als u zich houdt aan de aanbevolen hoeveelheid. 

Assortiment Fokker hondenvoer

In ons assortiment hebben wij een uitgebreid aantal soorten hondenvoer van Fokker. Deze zijn speciaal samengesteld om te voldoen aan de specifieke benodigdheden van uw hond. Wij hebben Fokker hondenvoer voor onder andere puppy's, senioren, honden met een neiging tot overgewicht en actieve honden. Om u het zoeken door ons uitgebreide aanbod Fokker voer te vergemakkelijken, vindt u hieronder een korte opsomming van de producten in ons assortiment. 

Puppy - Junior

Wij hebben verschillende soorten voer van Fokker voor puppy's, die speciaal afgestemd zijn op de grootte van uw jonge hond. U vindt in deze categorie voer voor kleine, middelgrote en grote puppy's. Heeft u een puppy van een groot ras? Probeert u dan Fokker Dog Opti-Grow L hondenvoer, dat ideaal is voor de groei en ontwikkeling van uw puppy.  

Adult 

Uiteraard vindt u hier ook een selectie heerlijke voeren voor uw volwassen hond. Fokker +Fresh Meat hondenvoer bevat maar liefst 35% kip. Bovendien is het geheel vrij van van granen en gluten, waardoor het licht verteerbaar is. 

Senior

Voor Senioren hebben wij Fokker Dog Age-Care hondenvoer. Dit voer is bereid voor honden met een leeftijd tussen de 7 en 9 jaar. Het ondersteunt de darmfunctie én het immuunsysteem: perfect voor uw ouder wordende viervoeter.

Light

Heeft u een hond met een neiging tot overgewicht? Dan is dit een uitstekend voer voor hem! Fokker Dog Weight-Fit hondenvoer is namelijk samengesteld voor minder actieve honden. Het heeft een laag vetgehalte en is licht verteerbaar. Bovendien draagt het bij aan de gezondheid van het gebit. 

Lam Rijst

Fokker Sensi-Fit hondenvoer is een hoogwaardig voer dat als hoofdingrediënten lam en rijst heeft. Het is bereid met volledig natuurlijke ingrediënten en stimuleert de gezondheid van de vacht. Dit voer is geschikt voor honden van alle soorten en rassen.

Biologisch

Van Fokker hebben wij in ons assortiment ook nog een voer dat geheel gemaakt is van biologische ingrediënten. Fokker Bio hondenvoer is een zeer smakelijke brok die volledig tarweglutenvrij is. Deze brokken zijn daardoor licht verteerbaar en hebben bovenal een voortreffelijke smaak. 

Country

Fokker Country hondenvoer is er voor uw volwassen hond en helpt met het bevorderen een optimale lichaamsconditie. Bekijkt u bijvoorbeeld eens Fokker Country Balance hondenvoer, dat geschikt is voor alle volwassen honden met een normale energiebehoefte. Het is gunstig voor de conditie van uw hond en helpt met het verminderen van de kans op overgewicht. 

Active

Indien u een actieve hond heeft, heeft Fokker een voer dat afgestemd is op zijn hogere energiebehoefte. Fokker Acti-Fit hondenvoer heeft een hoger energiegehalte, waardoor het uitermate geschikt is voor iedere actieve hond. Het is samengesteld met hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en helpt met het zorgen voor een glanzende vacht. 

Worsten

Wij hebben ook nog een reeks worsten van Fokker, die geschikt zijn als maaltijd of als beloning. Deze kunnen tot anderhalf jaar buiten de ijskast bewaard worden en bevatten geen conserveringsmiddelen of kleur-, geur- en smaakstoffen. Deze worsten hebben een onweerstaanbare smaak: Fokker Dog Meat Roll verse Lam met Zalm bevat bijvoorbeeld een portie verse lam en een extra dosis verse zalm - een heerlijke beloning voor uw hond! 

Puppymelk

Indien u een vervangende moedermelk zoekt voor uw pasgeboren pup, is Fokker Puppymelk wellicht het juiste product. Deze puppymelk stimuleert de groei van uw puppy en kan ook gebruikt worden om uw puppy bij te voeren. 

Zalm en Rijst

Fokker Dog Fish-Fit hondenvoer is een smakelijk voer op basis van kip en rijst. Het is licht verteerbaar, goed voor de darmfunctie en draagt bij aan een gezond uitziende, glanzende vacht. 

Fokker hondenvoer bestellen?

Goedkoop Fokker hondenvoer kopen kunt u snel en eenvoudig op Brekz.nl! Hier vindt u voor iedere viervoeter een geschikte variant. Koop nu hondenvoer van Fokker tot wel 40% goedkoper. Bij een bestelling vanaf € 28 betaalt u geen verzendkosten!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.