Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Fokker Hondenvoer

Fokker hondenvoer voorziet in een zeer uitgebreid assortiment betaalbare voeding voor alle rassen honden. Fokker hondenvoer is gemaakt van de allerbeste ingrediënten, waarmee u een goede basis kunt leggen voor een lang en gezond leven voor uw huisdier.
Lees meer ..
Puppy - Junior
Adult
Senior
Light
Lam Rijst
Biologisch
Country
Active
Worsten
Puppymelk

Puppy - Junior

Adult

Senior

Light

Lam Rijst

Biologisch

Country

Active

Worsten

Puppymelk

Zalm en Rijst

Puppy - Junior

Fokker Puppy/Junior L hondenvoer

Fokker Puppy/Junior L hondenvoer

Fokker Puppy/Junior L Hondenvoer is een high premium hondenvoeding voor jonge honden (tot 12-24 maanden) van grote tot zeer grote rassen met een volwassen gewicht van 30-80 kilogram. Het is belangrijk dat uw jonge hond in deze periode van ontwikkeling de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt, zodat hij of zij op een gezonde manier kan opgroeien. De juiste voeding, speciaal aangepast op de eisen van uw hond, kan hierbij helpen.

De speciale samenstelling van de voeding zorgt ervoor dat het skelet van uw puppy gelijkmatig kan groeien, wat groeipijnen kan voorkomen. Daarnaast zorgt het voor de ontwikkeling van sterke spieren, waardoor uw pup vrolijk kan spelen. De toevoeging van zalmolie, afkomstig uit Noorse zalm, zorgt ervoor dat de voeding rijk is aan Omega 3-vetzuren. Deze vetzuren ondersteunen een gezonde huid en een glanzende vacht. De voeding is gemaakt van de beste ingrediënten en het heeft een heerlijke smaak. Dus zoekt u de beste voeding voor uw jonge hond van een groot ras? Bestel dan goedkoop Fokker Puppy/Junior L Hondenvoer online op Brekz.nl! Uw hond zal zeker van zijn gezonde en smakelijke maaltijd kunnen genieten.

De houdbaarheid van Fokker Puppy/Junior L Hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ).

Ingrediënten Fokker Puppy/Junior L Hondenvoer

Mais, gevogeltemeel (14%), rijst (14%), vetkanenmeel,  gerst, gevogeltevet, lijnzaad, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, johannesbrood, lignocellulose, bietenpulp, mineralen, gist, zalmolie (bron van DHA/EPA), vismeel, lecithine, inuline (FOS), chondroïtine, glucosamine, L-carnitine, taurine.

Analytische bestanddelen:

Eiwit (28%), Ruwe oliën en vetten (16%), Ruwe as (5,0%), Ruwe celstof (4,0%), Calcium (0,9%), Fosfor (0,65%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Vitamine A (19.000 IE/kg), Vitamine D3 (1300 IE/kg), Vitamine E (500 mg/kg), Vitamine C (200 mg/kg), IJzer (133 mg/kg), Jodium (2,7 mg/kg), Koper (13 mg/kg), Mangaan (13 mg/kg), Zink (139 mg/kg), Seleen (0,19 mg/kg).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Voedingsadvies Fokker Puppy/Junior L Hondenvoer
Volwassen gewicht (kg) 2 maanden 4 maanden 6 maanden 9 maanden 12 maanden 12-18 maanden
Hoeveelheid voeding (gram) Hoeveelheid voeding (gram) Hoeveelheid voeding (gram) Hoeveelheid voeding (gram) Hoeveelheid voeding (gram) Hoeveelheid voeding (gram)
30 300 380 450 480 460 Adult L
40 370 490 550 550 495 Adult L
50 410 570 620 610 560 Adult L
60 460 620 670 650 640 Adult L
70 550 690 750 730 680 Adult L
80 650 790 860 795 750 670

 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Fokker Puppy/Junior L Hondenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Fokker hondenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod hondenvoer, waaronder Fokker Adult L Hondenvoer. Dit voer is geschikt voor wanneer uw puppy volwassen is.

Fokker
https://www.brekz.nl/33673-home_default/fokker-puppy-junior-l.jpg
13.95 2019/01/01
Prima geleverd
Fokker Puppy voer waar onze honden (duitse herder) altijd mooie sterke volwassen gezonde honden worden. P.s 22-12 -2018 brokken besteld . 03-01-2019 contact met Brekz,waar de bestelling bleef,was wel aangemeld bij DPD. Op een e.o.a manier was de bestelling spoorloos verdwenen. Wederom contact met Brekz opnieuw besteld en de volgende dag gelukkig via DPD binnen. Ik vraag me toch af hoe dit mogelijk is ?
Heel goed puppyvoer al jaren geef ik Fokker hondenbrokken en zou het zeker aanbevelen bij andere
Goede voeding waar de hond dol op is. Zorgt tevens voor een mooie glanzende vacht
Snel en correct leveren van voer voor onze lieveling Kenzo de witte herder!
Over de puppybrokken zelf ben ik heel tevreden. Over de levering van DPD helemaal niet! Tot 6 keer toe een halve dag thuis gebleven om het pakket te kunnen ontvangen. telkens geen koerierdienst gezien, ondanks de mail dat ze gingen komen. Wij zijn werkende mensen en het is niet simpel om telkens thuis te zijn voor een pakje dat dan niet eens geleverd wordt. Uiteindelijk het pakje zelf maar gaan halen in een DPD depot. Kortweg: levering triestig en ondermaats
ik ben tot nu toe tevreden over het product
Snelle levering van de gevraagde brokken
95
49
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4.5 kg OP is OP
€ 20,95 (€ 4,66/kg)
Fokker Dog Opti-Grow S hondenvoer

Fokker Dog Opti-Grow S hondenvoer

Fokker Opti-Grow S hondenvoer is een high premium hondenvoeding voor jonge honden van kleine rassen met een volwassen gewicht tot 10 kg. De kleine Fokker brokjes zijn precies afgestemd op de kaakgrootte van kleine rassen en bevatten alle benodigde voedingsstoffen in de meest optimale verhouding. De ontwikkeling van gezonde botten en sterke spieren is de zekerheid voor een energieke en speelse pup. Noorse zalmolie ondersteunt een gezonde huid en een blijvend glanzende vacht. Tot de leeftijd van 8-10 maanden is dit product de perfecte start voor uw hond. Schakel daarna over op Fokker Nutri-Fit S voor een geweldig leven. Door de hoge smakelijkheid eet uw hond Fokker Opti-Grow met veel plezier.

Samenstelling
Gedroogd gevogelte (25% kip gedehydrateerd), mais, gevogeltevet, rijst (14%), dierlijk eiwitextract, gerst, gehydrolyseerde kippenlever, gedroogd johannesbrood, lijnzaadolie, gedroogde bietenpulp, zalmolie (1%), mineralen, lecithine, biergist, eipoeder, taurine.

Gebruiksaanwijzing
De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen, die mede afhankelijk zijn van lichaamsconditie, omgeving en inspanning van uw hond. Zorg ervoor dat er steeds voldoende vers drinkwater beschikbaar is. Houdbaarheidsdatum, partijcodering en registratienummer; zie verpakking.

Koel, droog en indien mogelijk donker bewaren.

https://www.brekz.nl/33302-home_default/fokker-dog-opti-grow-s-hondenvoer.jpg
11.95 2019/01/01
35431
16483
Fokker Dog Opti-Grow S hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 11,95 (€ 4,78/kg)
2 x 2,5 kg
€ 22,95 (€ 4,59/kg)
Fokker Dog Opti-Grow M hondenvoer

Fokker Dog Opti-Grow M hondenvoer

Fokker Opti-Grow M hondenvoer is een high premium hondenvoeding voor jonge honden van middelgrote rassen met een volwassen gewicht van 10 tot 30 kg. De uitgekiende selectie van ingrediënten staat garant voor een gelijkmatige groei. De ontwikkeling van gezonde botten en sterke spieren is de zekerheid voor een energieke en speelse pup. Noorse zalmolie ondersteunt een gezonde huid en een blijvend glanzende vacht. Tot de leeftijd van 12 maanden is dit product de perfecte start voor uw hond. Schakel daarna over op Fokker Nutri-Fit M voor een geweldig leven. Door de hoge smakelijkheid eet uw hond Fokker Opti-Grow M met veel plezier.

Samenstelling
Gedroogd gevogelte (26% kip gedehydrateerd), mais, dierlijk eiwitextract, gerst, gevogeltevet, rijst (14%), gehydroliseerde kippenlever, gedroogd johannesbrood, gedroogde bietenpulp, lijnzaadolie, lignocellulose, mineralen, lecithine, biergist, zalmolie (1%), eipoeder, chondroïtine, glucosamine, L-carnitine, taurine.

Gebruiksaanwijzing
De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen, die mede afhankelijk zijn van lichaamsconditie, omgeving en inspanning van uw hond. Zorg ervoor dat er steeds voldoende vers drinkwater beschikbaar is. Houdbaarheidsdatum, partijcodering en registratienummer; zie verpakking.

Koel, droog en indien mogelijk donker bewaren.

https://www.brekz.nl/33303-home_default/fokker-dog-opti-grow-m-hondenvoer.jpg
13.49 2019/01/01
35432
16484
Fokker Dog Opti-Grow M hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 13,49 (€ 5,40/kg)
2 x 2,5 kg
€ 25,95 (€ 5,19/kg)
13 kg
€ 39,95 (€ 3,07/kg)
2 x 13 kg
€ 73,95 (€ 2,84/kg)
Fokker Dog Opti-Grow L hondenvoer

Fokker Opti-Grow L hondenvoer

Fokker Opti-Grow L hondenvoer is een high premium hondenvoeding voor jonge honden van grote tot zeer grote rassen met een volwassen gewicht van 30 tot 80 kg. De uitgekiende selectie van ingrediënten staat garant voor een gelijkmatige groei van het skelet, wat groeipijnen kan voorkomen. Daarnaast is de ontwikkeling van sterke spieren de zekerheid voor een energieke en speelse pup. Noorse zalmolie ondersteunt een gezonde huid en een blijvend glanzende vacht. Geef Opti-Grow L zeker tot de leeftijd van 12 maanden. Grotere rassen mag u de brokjes zelfs tot 18 maanden verstrekken. Door de hoge smakelijkheid eet uw hond Fokker Opti-Grow L met veel plezier.

Samenstelling
Gedroogd gevogelte (33% kip gedehydrateerd), mais, rijst (14%), gerst, gevogeltevet, dierlijk eiwitextract, gehydroliseerde kippenlever, eipoeder (8% ei gedehydrateerd), gedroogd johannesbrood, lijnzaadolie, lignocellulose, biergist, gedroogde bietenpulp, mineralen, lecithine, zalmolie (1%), chondroïtine, glucosamine, L-carnitine, taurine.

Gebruiksaanwijzing
De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen, die mede afhankelijk zijn van lichaamsconditie, omgeving en inspanning van uw hond. Zorg ervoor dat er steeds voldoende vers drinkwater beschikbaar is. Houdbaarheidsdatum, partijcodering en registratienummer; zie verpakking.

Koel, droog en indien mogelijk donker bewaren

https://www.brekz.nl/33304-home_default/fokker-dog-opti-grow-l-hondenvoer.jpg
14.49 2019/01/01
35434
16485
Fokker Dog Opti-Grow L hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 14,49 (€ 5,80/kg)
2 x 2,5 kg
€ 27,95 (€ 5,59/kg)
13 kg
€ 47,95 (€ 3,69/kg)
2 x 13 kg
€ 91,95 (€ 3,54/kg)

Adult

Fokker Adult +Fresh Meat hondenvoer

Fokker +Fresh Meat hondenvoer

Fokker +Fresh Meat hondenvoer is voeding met maar liefst 35% kip waarvan 20% vers en speciaal gemaakt voor volwassen honden. Het voer is vrij van granen en is daarom tevens glutenvrij. Op deze manier is de kans op allergische reacties kleiner. Daarnaast wordt het voer bereid met vers vlees. De verse kip zorgt ervoor dat het voer een goede smaak heeft en een optimale impuls geeft aan de gezondheid van uw hond. Het voer zit vol met gebalanceerde ingrediënten zoals aardappel, zoete aardappel, erwten, tomaat, cranberry, wortel, Yucca, Johannesbrook en Inuline, Glycasamine, Lijnzaad en Mineralen in de vorm van chelaten. Op deze manier zorgt deze complete voeding voor een optimale gezondheid bij uw hond.

De verse kip in het voer heeft een hoge verteerbaarheid wat ten goede komt aan eventuele darm- jeuk- en huidproblemen bij uw hond. Daarnaast is de zoete aardappel in het voer rijk aan calcium en bevat deze veel antioxidanten en voedingsvezels. De toegevoegde erwten zijn rijk aan vezels en bevatten net als de kip natuurlijk eiwitten. Door het toevoegen van cranberry wordt de zuurgraad van de urine omlaag gebracht waardoor de urinewegen gezond blijven. Yucca is toegevoegd om de geur van de ontlasting te neutraliseren. Het toevoegen van Yohannesbrood en Inuline is gedaan om de stoelgang van uw hond te ondersteunen. Daarnaast zorgen de aanwezige mineralen ervoor dat de opname van de voeding optimaal is. Door de aanwezigheid van lijnzaad en zalmolie wordt de huid en vacht van uw hond goed gevoed waardoor deze gezond blijft en mooi glanst. Bij Brekz besteld u altijd het beste voer dat ook in grootverpakking kosteloos bij u thuis wordt bezorgd.

De houdbaarheid Fokker +Fresh Meat hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Fokker +Fresh Meat hondenvoer

Verse kip, Zoete, Erwten, Wortel, Cranberry, Yucca, Yohannesbrood, Inuline, Glucosamine/Chrondroïtine, Lijnzaad/zalmolie, Mineralen in de vorm van Chelaten.

Analytische bestandsdelen

Eiwit (25%), Ruwe vetten (13%), Ruwe as (7%), Ruwe celstof (5,5%), Calcium (1,5%), Fosfor (1%).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Fokker +Fresh Meat hondenvoer

Gewicht van de hond in KG Hoeveelheid voer in gram
2 50
5 85
10 150
15 195
20 230
25 260
30 320
40 400
50 480
60 540
70 590
80 660

 

Ander Merk?

Bent u in plaats van Fokker +Fresh Meat hondenvoer op zoek naar ander voer voor uw hond dan kunt u kijken naar Fokker Country Groentemix Hondenvoer. Voor een compleet overzicht van al het voer van Fokker kijkt u op de merkpagina.

https://www.brekz.nl/21896-home_default/fokker-fresh-meat-hondenvoer.jpg
15.49 2019/01/01
product is goed maar niet goedkoper dan in de winkel
Hond heeft allergie voor kippenmeel op dit voer reageert ie super geen probleem meer met huid
top service. ook pluim voor Dpd
ik heb dit net aangeschaft en nog te kort gebruikt om een mening te geven
Prijs product verhouding , ok ,Ontlasting hond goed en mooi van kleur Eet het goed
22751
13321
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 15,49 (€ 6,20/kg)
2 x 2,5 kg
€ 29,95 (€ 5,99/kg)
13 kg
€ 47,95 (€ 3,69/kg)
2 x 13 kg
€ 92,95 (€ 3,58/kg)
Fokker Adult L hondenvoer OP is OP

Fokker Adult L Hondenvoer

Fokker Adult L Hondenvoer is een volledige en high premium hondenvoeding voor volwassen honden van grote tot zeer grote rassen met een gewicht van 30-80 kg. Bij grote honden worden de gewrichten en botten relatief zwaar belast. Ook hebben grote honden een relatief klein verteringsstelsel, vergeleken met kleine honden. Doordat de voeding goed verteerbaar is is het niet nodig om grote hoeveelheiden voer te geven. Dit voorkomt maagkantelen bij uw hond en het zorgt voor compacte ontlasting.

De voeding bevat zalmolie, afkomstig van Noorse zalm. Deze olie bevat onder andere Omega 3-vetzuren, stoffen die een gezonde huid en een glanzende vacht ondersteunen. Een optimale hoeveelheid fosfor en calcium ondersteunt de botten en gewrichten van uw hond. Bovendien zorgen chondroïtine en glucosamine ervoor dat het kraakbeen beschermd blijft. De voeding heeft een heerlijke smaak en het is gemaakt van de beste ingrediënten. Hier zal uw hond zeker van kunnen genieten. Dus zoekt u hondenvoer voor uw volwassen hond van een groot ras met de beste klantenervaringen? Fokker Adult L Hondenvoer is te koop op Brekz!

De houdbaarheid van Fokker Adult L Hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Fokker Adult L Hondenvoer

Gevogeltemeel (min. 14 % kip), maïsmeel, rijst, gevogeltevet, plantaardige bijproducten, bietenpulp, eipoeder, gist, vitaminen, mineralen, lecithine.

Analytische bestanddelen:

Eiwit (26%), Vet (18%), Ruwe as (5,0%), Ruwe celstof (2,0%), Calcium (1,1%), Fosfor (0,8%), Omega 3 (8,0 g/kg), Omega 6 (30,0 g/kg).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Vitamine A (18.000 IE/kg), Vitamine D3 (1500 IE/kg), Vitamine E (500 mg/kg), Vitamine C (300 mg/kg), IJzersulfaat Monohydraat (50 mg/kg), Calciumjodaat [watervrij] (1,5 mg/kg), Kopersulfaat Pentahydraat (5 mg/kg), Mangaansulfaat Monohydraat (35 mg/kg), Zinksulfaat Monohydraat (65 mg/kg), Choline (1200 mg/kg), Antioxidanten.

Voedingsadvies Fokker Adult L Hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Voedingstabel Fokker Adult L Hondenvoer

Gewicht (kg) Hoeveelheid voeding
Gram
30 310
40 400
50 480
60 540
70 590
80 660

 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Fokker Adult L Hondenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Fokker hondenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod hondenvoer, bijvoorbeeld voer voor actieve of oudere honden.

Fokker
https://www.brekz.nl/33671-home_default/fokker-adult-l.jpg
10.95 2019/01/01
Prima brokken voor een volwassen hond
Goed voer. Alleen zou ik het fijn vinden om een beter zucht te hebben hoeveel gram een hond mag per dag. .Wij hebben 2 rottweilers die allebei gecastreerd zijn bij een ervan moeten wij echt op het gewicht letten. Bvd
Onze hond doet het goed op de nieuwe brokken . Top
Onze bordeauxdog vindt het heerlijk en reageert hier heel goed op
Goede voeding, honden zien er duidelijk beter uit, met een prachtige vacht
Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Snelle levering.
Pas overgestapt op fokker,maar de hond reageer d er goed op . mooie knapperige brok.
zeer goed enn zeer vlugge levering
zeer goede prijs voor zeer goede voeding is de 2de keer dat ik deze heb besteld en koop geen andere meer, onze hond kan er goed tegen en heeft geen maagklachten wat ze bij andere voeding wel heeft, zeker aanrader (y)
was weliswaar wat later als voorheen maar dat hinderde niet
Snelle en goede service , u word correct op de hoogte gehouden waar de bestelling is en wanneer ze toe komt via mail.
Voer van goede kwaliteit voor een redelijke prijs , niet onbelangrijk de hond eet het graag! Rest voldoet ook goed makkelijk te bestellen , goede verpakkingen en levering.
Ik koop al jaren fokker voor mijn hond en ben zeer tevreden over de brokken.
Prima voer. Ons Zwitserse herder doet het er prima op. We mengen het wel met ander goedkoper voer. Je moet ook een beetje op de centjes letten hè!
Voedzaam, reukloos en mijn ridgeback Is er dol op.
Deze voeding is mij geadviseerd door de fokker. Mijn vorige hond is nl. overleden door nierfalen en dit is de juiste voeding.
Prima product, gebruik ik al jaren voor mijn honden. Er zit wel redelijk wat tijd tussen bestelling en aflevering.
Goedkoop, snel geleverd. Ik spaar ruim 10 euro per zak uit en hoef zelf niet op en neer te rijden.
zoals gewoonlijk een snelle levering en dat voor een scherpe prijs (de brokken)
Snelle levering. Goede prijs kwaliteit
Ik bestel wel vaker hondenbrokken bij brekz, de bestelling is er altijd binnen 1 of 2 werkdagen en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling dmv mails die ze sturen. Je pakket wordt nu verzameld, je pakket wordt nu verzonden, je pakket is er vandaag tussen .... uur en .... uur. Ideaal. Er is ook nog nooit iets verkeerds bij me bezorgd en de producten zijn tot nu toe altijd heel en onbeschadigd. Kortom, ik ben zeer tevreden.
Mijn hond vindt het heerlijk
87
40
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
13 kg
€ 34,95 (€ 2,69/kg)
Beschikbaar 01 jan
2 x 13 kg
€ 66,95 (€ 2,58/kg)
Beschikbaar 01 jan
Fokker Adult S Hondenvoer OP is OP

Fokker Adult S hondenvoer heeft een speciale maat brokken afgestemd op de tanden en kaken van kleine honden. De hondenvoeding is goed verteerbaar en zeer energierijk. Daarnaast zorgen de voedingsstoffen voor een glanzende vacht en een gezonde huid.

 

Voedingsadvies Fokker Adult S hondenvoer:

Gewicht hond

Hoeveelheid per dag

2 kg

55 gram

4 kg

80 gram

6 kg

110 gram

8 kg

135 gram

10 kg

170 gram

* Om uw hond op het optimale gewicht te houden, is het aan te raden om ongeveer de richtlijnen van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan te houden.

 

Ingrediënten/bestanddelen Fokker Adult S hondenvoer:

Gevogeltemeel (min. 14 % kip), maismeel, rijst, gevogeltevet, plantaardige bijproducten, bietenpulp, eipoeder, gist, vitaminen, mineralen, lecithine.

Voedingsanalyse Fokker Adult S hondenvoer:

Natrium 0,3%, vocht 9,5%, calcium 1,6%, ruw vet 13,0%, fosfor 1,2 IU, ruwe as 8,0%, ruw eiwit 23,0%, ruwe vezel 2,5%.

 

Fokker
https://www.brekz.nl/33670-home_default/fokker-adult-s.jpg
10.95 2019/01/01
Ik en de beestjes zijn erg tevreden.
Erg grote zak voor kleine hond, die niet af te sluiten is. Goed voer de hond vind het lekker.
Het is voor de 2de x dat ik een zelfde soort voeding voor m'n honden heb gekocht, en ben tevreden over prijs en kwaliteit
Goede brokken, fijn boven bepaald bedrag gratis verzenden, geen gesjouw met zware zakken.
Goede prijs / kwaliteitsverhouding. Snelle levering.
Lara, Jack Russel van 11 jaar vindt de brokjes heerlijk!
prima voer voor een redelijke prijs, onze hond wil niets anders!
Erg fijn voer voor onze boomer. Hij doet het er heel goed op .En poept maar 1/2 keer per dag een klein beetje. Hij krijgt 80 gram per dag . Is eigenlijk nog iets te veel voor zijn gewicht van 8.5 kg.
Gewoon de goedkoopste, de beste service, de snelste, iedere keer weer. groetjes Wim Oldenburg
82
42
Fokker Adult S > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
7 + 1 kg Bonusbag
€ 20,95 (€ 2,62/kg)
2 x (7 + 1 kg) Bonusbag
€ 39,95 (€ 2,50/kg)
Fokker Dog Nutri-Fit S hondenvoer

Fokker Dog Nutri-Fit S hondenvoer

Fokker Nutri-Fit S hondenvoer is een high premium hondenvoeding voor volwassen honden van kleine rassen met een gewicht tot 10 kg. Om in optimale conditie te blijven verdienen kleine honden een hoog verteerbare en energierijke voeding. Fokker Nutri-Fit S bestaat uit kleine brokjes, die precies zijn afgestemd op de kaakgrootte van de kleine rassen. Noorse zalmolie ondersteunt een gezonde huid en een blijvend glanzende vacht. Fokker onderscheidt zich verder door de compacte, nagenoeg reukloze ontlasting. Door de hoge smakelijkheid eet uw hond Fokker Nutri-Fit  S met veel plezier.

Samenstelling
Maïs, gedroogd gevogelte (30% kip gedehydrateerd), rijst (14%), dierlijk eiwitextract, gerst, gevogeltevet, gedroogd johannesbrood, gehydrolyseerde kippenlever, gedroogde vis (4% vis gedehydrateerd (ansjovis)), mineralen, lecithine, biergist, gedroogde bietenpulp, zalmolie (1%), lijnzaadolie, eipoeder, inuline (bron van FOS), L-carnitine, taurine.

Gebruiksaanwijzing
Voor de dagelijkse hoeveelheid Fokker Nutri-Fit S: raadpleeg de voedingstabel. De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen, die mede afhankelijk zijn van lichaamsconditie, omgeving en inspanning van uw hond. Zorg ervoor dat er steeds voldoende vers drinkwater beschikbaar is. Houdbaarheidsdatum, partijcodering en registratienummer; zie verpakking.

Koel, droog en indien mogelijk donker bewaren.

https://www.brekz.nl/33305-home_default/fokker-dog-nutri-fit-s-hondenvoer.jpg
11.95 2019/01/01
35436
16486
Fokker Dog Nutri-Fit S hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 11,95 (€ 4,78/kg)
7 kg
€ 18,95 (€ 2,71/kg)
2 x 7 kg
€ 36,95 (€ 2,64/kg)
Fokker Dog Nutri-Fit M hondenvoer

Fokker Dog Nutri-Fit M hondenvoer

Fokker Nutri-Fit M hondenvoer is een high premium hondenvoeding voor volwassen honden van middelgrote rassen met een gewicht van 10-30 kg. Om in optimale conditie te blijven verdient uw hond een hoog verteerbare en energierijke voeding. Fokker Nutri-Fit M is geschikt voor honden met een gemiddeld energieverbruik. Noorse zalmolie ondersteunt een gezonde huid en een blijvend glanzende vacht. Bevat inuline voor een perfecte darmwerking en een compacte ontlasting. Door de hoge smakelijkheid eet uw hond Fokker Nutri-Fit M met veel plezier.

Samenstelling
Maïs, gedroogd gevogelte (30% kip gedehydrateerd), rijst (14%), dierlijk eiwitextract, gerst, gevogeltevet, gedroogd johannesbrood, gehydrolyseerde kippenlever, gedroogde vis (4% vis gedehydrateerd (ansjovis)), mineralen, lecithine, biergist, gedroogde bietenpulp, zalmolie (1%), lijnzaadolie, eipoeder, inuline (0,2%) (bron van FOS), L-carnitine, taurine.

Gebruiksaanwijzing
Voor de dagelijkse hoeveelheid Fokker Nutri-Fit M: raadpleeg de voedingstabel. De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen, die mede afhankelijk zijn van lichaamsconditie, omgeving en inspanning van uw hond. Zorg ervoor dat er steeds voldoende vers drinkwater beschikbaar is. Houdbaarheidsdatum, partijcodering en registratienummer; zie verpakking.

Koel, droog en indien mogelijk donker bewaren.

https://www.brekz.nl/33306-home_default/fokker-dog-nutri-fit-m-hondenvoer.jpg
12.95 2019/01/01
Goede service.
35438
16487
Fokker Dog Nutri-Fit M hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 12,95 (€ 5,18/kg)
2 x 2,5 kg
€ 24,95 (€ 4,99/kg)
13 kg
€ 35,95 (€ 2,77/kg)
2 x 13 kg
€ 69,95 (€ 2,69/kg)
Fokker Dog Nutri-Fit L hondenvoer

Fokker Dog Nutri-Fit L hondenvoer

Fokker Nutri-Fit L hondenvoer is high premium hondenvoeding voor volwassen honden van grote tot zeer grote rassen met een gewicht van 30-80 kg. Fokker Nutri-Fit L bevat Noorse zalmolie wat een gezonde huid en een blijvend glanzende vacht ondersteunt. Door de hoge verteerbaarheid is het niet nodig grote hoeveelheden te voeren. Dit zorgt voor een compacte ontlasting en helpt het gevreesde maag kantelen bij de hond te voorkomen. Gewrichten en botten krijgen het bij grote rassen zwaar te verduren en vereisen een specifieke ondersteuning. Fokker Nuti-Fit L draagt hiertoe bij, doordat het een optimale verhouding aan calcium en fosfor bevat. De toevoeging van chondroïtine en glucosamine ondersteunt tevens de bescherming van het kraakbeen. Door de hoge smakelijkheid eet uw hond Fokker Nutri-Fit L met plezier.

Samenstelling
Maïs, gedroogd gevogelte (28% kip gedehydrateerd), rijst (14%), dierlijk eiwitextract, gevogeltevet, gerst, gehydrolyseerde kippenlever, gedroogd johannesbrood, gedroogde vis (4% vis gedehydrateerd (ansjovis)), gedroogde bietenpulp, mineralen, lecithine, biergist, zalmolie (1%), lijnzaadolie, chondroïtine, glucosamine, L-carnitine, taurine.

Gebruiksaanwijzing
Voedingsadvies Voor de dagelijkse hoeveelheid Fokker Nutri-Fit L: raadpleeg de voedingstabel. De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen, die mede afhankelijk zijn van lichaamsconditie, omgeving en inspanning van uw hond. Zorg ervoor dat er steeds voldoende vers drinkwater beschikbaar is. Houdbaarheidsdatum, partijcodering en registratienummer; zie verpakking.

Koel, droog en indien mogelijk donker bewaren. 

https://www.brekz.nl/33307-home_default/fokker-dog-nutri-fit-l-hondenvoer.jpg
12.95 2019/01/01
35440
16488
Fokker Dog Nutri-Fit L hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 12,95 (€ 5,18/kg)
2 x 2,5 kg
€ 24,95 (€ 4,99/kg)
13 kg
€ 36,95 (€ 2,84/kg)
2 x 13 kg
€ 65,95 (€ 2,54/kg)
Fokker Press-Fit hondenvoer

Fokker Press-Fit hondenvoer

Fokker Press-Fit hondenvoer is een (koud)geperste high premium brok voor volwassen honden. Door de hoge verteerbaarheid en de nauwkeurige grondstoffenselectie, krijgt uw hond zonder twijfel enkel het beste binnen. Fokker Press-Fit ondersteunt de darmfunctie en zorgt voor een gezonde huid en vacht. Het bevat hoog verteerbare, natuurlijke ingrediënten die uw hond fit en gezond houden. Het voer draagt bij aan een sterk immuunsysteem en zorgt voor sterke tanden en botten. Doordat de ingrediënten op een lage temperatuur tot een brok worden geperst, blijven de voedingswaarden optimaal behouden. Zelfs de meest kieskeurige honden vinden Fokker Press-Fit erg lekker.

Bij Brekz kunt u Fokker hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Fokker Press-Fit hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Fokker Press-Fit hondenvoer

Samenstelling: 
Ontsloten mais, gedroogde kip (42% kip gedehydrateerd), gevogeltevet, gedroogde vis, gedroogd rund/varken, lijnzaad, zalmolie (1%), eipoeder, inuline (bron van FOS), glucosamine en chondroitine. 

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit(26%), ruwe oliën en vetten(16%), ruwe celstof(2%), ruwe as(6,5%), Calcium(1,3%), fosfor(0,8%), Lectine(200 g)

Toevoegingen:
Vitamine A (E672) 18.000 IU, Vitamine D3 (E671) 1.800 IU, Vitamine E (50 mg), Vitamine C (200 mg), (E1) Ijzer (50 mg), (E2) Jodium (1,5 mg), (E4) Koper (5 mg), (E5) Mangaan (35 mg), (E6) Zink (65 mg), Taurine (100 mg/kg), L-Carnitine (300 mg)

Voedingsadvies Fokker Press-Fit hondenvoer

De juiste hoeveelheid voer is afhankelijk van activiteit, gewicht en leeftijd van de hond. Pas de aanbevolen hoeveelheid indien nodig aan naar het gewicht van uw hond.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid in gram:

Gewicht in kg Normale/hoge activiteit Zeer hoge activiteit
2 kg 40 g 50 g
5 kg 85 g 100 g
10 kg 140 g 170 g
15 kg 185 g 225 g
20 kg 235 g 285 g
25 kg 275 g 330 g
30 kg 320 g 385 g
40 kg 395 g 475 g
50 kg 465 g 560 g
60 kg 530 g 635 g
70 kg 590 g 710 g
80 kg 660 g 790 g


De houdbaarheid van Fokker Press-Fit hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Zorg dat uw hond altijd voldoende drinkwater heeft en sluit de zak na openen goed af om de kwaliteit te behouden.

Ander product?

Bent u op zoek naar een hoogwaardige voeding voor uw actieve hond? Kijk dan eens naar Fokker Acti-Fit hondenvoer. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina van Fokker hondenvoer.

https://www.brekz.nl/29255-home_default/fokker-press-fit-hondenvoer.jpg
7.65 2019/01/01
Zeer tevreden over deze brokken, hiervoor heeft mijn labrador retriever 2 jaar Pro Plan brokken gehad, dan 1,5 jaar Farmfood, naast het geven van KVV(kant en klaar vers vlees) van het merk DUCK uit winkel Tom&Co. En wegens prijsstijging van de proplan en farmfood brokken overgestapt op deze voeding. Mijn vriend vind het nog steeds schandalig dat ik 70 euro betaal voor 2 zakken van 13 kg hondenvoer. Hij vind dat een hond niet meer 50 cent per dag mag kosten. Zijn honden krijgen gewoon pedigree van de aldi en afval van tafel. Onze hond at deze brokken meteen graag, en ik heb toch liever een kwaliteitsvolle geperste brok, waarvan je weet dat er volwaardige ingrediënten inzitten en de vacht mooi van glanst. Voorlopig is deze zak mijn favoriete , wegens prijs en kwaliteit. :)
netjes op tijd geleverd alleen de verpakking mag beter doe hier een bandje om dan blijf het beter zitten
33014
15728
Fokker Press Fit hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 12,75 (€ 5,10/kg)
€ 7,65 (€ 3,06/kg)
2 x 2,5 kg
€ 24,95 (€ 4,99/kg)
€ 14,97 (€ 2,99/kg)
13 kg
€ 36,95 (€ 2,84/kg)
2 x 13 kg
€ 70,95 (€ 2,73/kg)
Fokker Special-Fit 1 hondenvoer

Productinformatie Fokker Special-Fit 1 hondenvoer

Fokker Special-Fit 1 hondenvoer is een high premium hondenvoeding voor volwassen honden vanaf 1 jaar. Deze kwaliteitsvoeding bevat de beste ingrediënten en de juiste samenstelling. Het voer is toegepast op de behoeften van specifieke rassen als de Lhasa Apso, Yorkshire Terriër, Shih Tzu en de Maltezer. Fokker Special-Fit 1 draagt bij aan een gezond en lang leven en ondersteunt de gezonde huid en glanzende vacht van uw huisdier. Daarbij is dit voer zeer smakelijk, waardoor zelfs de meest kieskeurige eters de brokjes maar moeilijk kunnen weerstaan. De optimale brokvorm stimuleert kauwen, waardoor tandplak wordt verminderd. Tevens zorgt deze complete voeding voor een compacte en nagenoeg reukloze ontlasting en ondersteunt het een goede darmflora.

Bij Brekz kunt u Fokker hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Fokker Special-Fit 1 hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Productkenmerken Fokker Special-Fit 1 hondenvoer

 • Gezonde huid en vacht
 • Gezond gebit
 • Optimaal brokformaat
 • Sterke botten en gewrichten
 • Licht verteerbaar
 • Echt lekker
 • Vermindert geur ontlasting
 • Anti-stress

Ingrediënten Fokker Special-Fit 1 hondenvoer

Samenstelling: Gedroogde kip (58% kip gedehydrateerd) , maïs, rijst, gerst, gevogeltevet, gedroogde bietenpulp, mineralen, biergist, lijnzaad, eipoeder, zalmolie, inuline (bron van FOS), lecithine, chondroïtine, glucosamine, Yucca Schidegera

Analytische bestanddelen: 
Ruw eiwit (26,0%)
Ruwe oliën en vetten (18,0%)
Ruwe celstof (2,5%)
Ruwe as (6,0%)
Calcium (1,2%)
Fosfor (0,8%)
Energiewaarde  kcal/kg ME 3915

Toevoegingsmiddelen/kg  
Nutritionele toevoegingsmiddelen  
Vitamine A (3a672a)) IE 20.000
Vitamine D3 ( 3a671) IE 1.800
Vitamine E (3a700) IE 300
IJzer  (3b103) mg 50
Jodium (3b202) mg 1,5
Koper (3b405) 5
Mangaan (3b502) mg 35
Zink (3b605) mg 65
Taurine mg 125
L-Carnitine mg 300

Sensoriële toevoegingsmiddelen  
Yucca Schidigera extract mg 100
Technologische  toevoegingsmiddelen  
Lecithine mg 5000
Omega 6:3 ++
Bevat antioxidanten

Voedingsadvies Fokker Special-Fit 1 hondenvoer

Voor de dagelijkse hoeveelheid Fokker Special-Fit: raadpleeg de voedingstabel. De aanbevolen hoeveelheden zijn richtlijnen, die mede afhankelijk zijn van lichaamsconditie, omgeving en inspanning van uw hond. Zorg ervoor dat er steeds voldoende, vers drinkwater beschikbaar is. Het voer dient u koel, droog en indien mogelijk donker te bewaren. De houdbaarheid van Fokker Special-Fit 1 hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (g):

Gewicht van de hond (kg) Normale activiteit
Verhoogde activiteit
2 kg 50 g 60 g
3 kg 70 g 80 g
4 kg 90 g 100 g
5 kg 105 g 115 g
6 kg 115 g 125 g
7 kg 130 g 140 g
8 kg 145 g 155 g

    

Ander product?

Bent u op zoek naar een senioren hondenvoeding? Kijk dan naar Fokker Senior. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina van Fokker hondenvoer.

https://www.brekz.nl/29618-home_default/fokker-special-fit-1-hondenvoer.jpg
13.95 2019/01/01
Goede voer voor de hond zij eet dit graag
33345
15861
Fokker Special-Fit 1 hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 13,95 (€ 5,58/kg)
2 x 2,5 kg
€ 26,95 (€ 5,39/kg)
Fokker Special-Fit 2 hondenvoer

Productinformatie Fokker Special-Fit 2 hondenvoer

Fokker Special-Fit 2 hondenvoer is een high premium hondenvoeding voor volwassen honden vanaf 1 jaar. Deze kwaliteitsvoeding bevat de beste ingrediënten en de juiste samenstelling en is toegespitst op specifieke rassen zoals de Chihuahua, Papillon, Pomeranian (Dwergkees) en de Miniatuur Pinscher. Fokker Special-Fit 2 draagt bij aan een gezond en lang leven en is daarbij zeer smakelijk waardoor dit voer ook geschikt is voor kieskeurige eters. Het draagt bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht en de optimale brokvormstimuleert kauwen, waardoor tandplak wordt verminderd. Tevens zorgt het voor een compacte en nagenoeg reukloze ontlasting en helpt het een goede darmflora te ondersteunen.

Bij Brekz kunt u Fokker hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Fokker Special-Fit 2 hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.   

Ingrediënten Fokker Special-Fit 2 hondenvoer

Samenstelling: Gedroogde kip (36% kip gedehydrateerd) , maïs, rijst, gerst, gevogeltevet, gedroogd lam (8% lam gedehydrateerd), gedroogde bietenpulp, mineralen, biergist, lignocellulose,  lijnzaad, eipoeder, zalmolie, lecithine, inuline (bron van FOS), Yucca Schidegera

Analytische bestanddelen:  
Ruw eiwit (27,0%)
Ruwe oliën en vetten (15,0%)
Ruwe celstof (2,5%)
Ruwe as (6,0%)
Calcium (1,2%)
Fosfor (0,8%)
Energiewaarde  kcal/kg ME 3780

Toevoegingsmiddelen/kg: 
 
Nutritionele toevoegingsmiddelen:  
Vitamine A (3a672a)) IE 20.000
Vitamine D3 ( 3a671) IE 1.800
Vitamine E (3a700) IE 300
Ijzer  (3b103) mg 50
Jodium (3b202) mg 1,5
Koper (3b405) 5
Mangaan (3b502) mg 35
Zink (3b605) mg 65
Taurine mg 125
L-Carnitine mg 300

Sensoriële toevoegingsmiddelen:  
Yucca Schidigera extract mg 100
Technologische  toevoegingsmiddelen  
Lecithine mg 3000
Omega 6:3 ++
Bevat antioxidanten

Voedingsadvies Fokker Special-Fit 2 hondenvoer

Voor de dagelijkse hoeveelheid Fokker Special-Fit: raadpleeg de voedingstabel.   
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheden zijn richtlijnen, die mede afhankelijk zijn van lichaamsconditie, omgeving en inspanning van uw hond. Zorg ervoor dat uw hond altijd voldoende vers drinkwater beschikbaar heeft.  Bewaar de voeding koel, droog en indien mogelijk op een donkere plek. De houdbaarheid van Fokker Special-Fit 2 hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (g):

Gewicht van de hond (kg) Normale activiteit 
Verhoogde activiteit
0,5 kg 30 g 35 g
1 kg 35 g 40 g
1,5 kg 40 g 45 g
2 kg 50 g 60 g
2,5 kg 55 g 65 g
3 kg 60 g 70 g
4 kg 65 g 75 g
5 kg 75 g 85 g

    

Ander product?

Bent u op zoek naar een senioren hondenvoeding? Kijk dan naar Fokker Senior. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina van Fokker hondenvoer.

https://www.brekz.nl/29619-home_default/fokker-special-fit-2-hondenvoer.jpg
13.95 2019/01/01
33346
15862
Fokker Special-Fit 2 hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 13,95 (€ 5,58/kg)
2 x 2,5 kg
€ 26,95 (€ 5,39/kg)

Senior

Fokker Senior hondenvoer

Fokker Senior Hondenvoer

Fokker Senior Hondenvoer is voer dat speciaal is samengesteld om de oudere hond in zijn behoeften te voorzien. Honden die ouder worden kunnen wel wat hulp gebruiken. Door het voer met de juiste samenstelling voor te schotelen blijft uw oudere hond zo lang mogelijk gezond en vitaal. Oudere honden hebben een lagere energiebehoefte. Daarnaast wordt hun vacht vaak wat minder glanzend en wordt hun huid wat slechter. Door de terugnemende behoefte aan energie hebben ze tevens een grotere kans op overgewicht. Door uw oudere hond het juiste voer aan te bieden vergroot u de kans op een lang en zo vitaal mogelijk leven. Dankzij Fokker Senior Hondenvoer blijft uw hond langer gezond en kunt u langer samen met uw hond blijven genieten.

Fokker Senior Hondenvoer bevat plantaardige en dierlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat het voer minder energie bevat. Op deze manier sluit de voeding aan bij de energiebehoefte van de ouder wordende hond. Daarnaast voorkomt het overgewicht doordat er minder energie wordt omgezet in vet. De natuurlijke ingrediënten zorgen er teven voor dat de huid en vacht van uw hond gezond blijft. De voeding is zorgvuldig samengesteld en bevat een uitgebalanceerde mix aan voedingsstoffen waardoor uw hond alles binnenkrijgt dat hij nodig heeft. Op deze manier blijft uw ouder wordende hond zo lang mogelijk gezond en vitaal. Fokker Senior Hondenvoer is dankzij onze aanbiedingen goedkoop te koop via onze website.

De houdbaarheid Fokker Senior Hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Fokker Senior Hondenvoer

Mais, gevogeltemeel (14%), rijst (14%), vetkanenmeel, gerst, gevogeltevet, lijnzaad, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, johannesbrood, lignocellulose, bietenpulp, mineralen, gist, zalmolie (bron van DHA/EPA), vismaal, lecithine, inuline, chondoïtine, glucosamine, L-carnitine, taurine.

Analytische bestandsdelen

Eiwit (25%), Ruwe oliën en vetten (13%), Ruwe as (5%), Ruwe celstof (4%), Calcium (0,9%), Fosfor (0,8%), Omega 3 (7,5 g/kg), Omega 6 (22,5 g/kg).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Fokker Senior Hondenvoer

Gewicht in KG Hoeveelheid voer in gram
2 50
5 85
10 150
15 195
20 230
25 260
30 320
40 400
50 480
60 540
70 590
80 660

 

Ander Merk?

Bent u in plaats van Fokker Senior Hondenvoer op zoek naar ander voer voor uw hond dan kunt u kijken bij ons assortiment Senior Hondenvoer. Voor een compleet overzicht van al het voer van Fokker kijkt u op de merkpagina.

Fokker
https://www.brekz.nl/33676-home_default/fokker-senior-.jpg
11.95 2019/01/01
Zeer goed hond vind het lekker
Mijn honden vinden het heerlijk!
Toppie Fokker
super tevreden van fokker, het is nu de eerste keer dat we senior kopen ipv de gewone, onze Lucky wordt een dagje ouder ;-)
netjes / op tijd en volgens afspraak geleverd
Fijn voer mijn oudere doggies,ze smullen er van
De hond eet er smakelijk van .
Goed voer, onze Herder eet het met smaak op zonder bijverschijnselen.
Fokker Senior besteld voor onze 12 jarige Engelse Cocker Spaniel. Zij heeft altijd al Fokker brokken gegeten en daarom was het niet meer dan logisch om ook Fokker Senior te geven. Goed voer, hond vindt het lekker.
Goed product voor een goede prijs!
.goed voer, voor de oudere hond
uitstekend hondevoer voor een goede prijs.
Goed voer, nooit problemen mee gehad! Ben er erg over te spreken.
Product is top gebruikt fokker al 13 jaar.
101
52
> Meer informatie
Fokker Senior hondenvoer 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
13 + 2 kg Bonusbag
€ 36,95 (€ 2,46/kg)
Beschikbaar 01 jan
2 x (13 + 2 kg) Bonusbag
€ 71,95 (€ 2,40/kg)
Beschikbaar 01 jan
Fokker Dog Age-Care hondenvoer

Fokker Age-Care hondenvoer

Fokker Age-Care hondenvoer is een high premium hondenvoeding, speciaal samengesteld voor de oudere hond (vanaf 7-9 jaar). De op deze levensfase afgestemde hoogwaardige ingrediënten, zorgen ervoor dat uw hond voortdurend fit en gezond blijft. Fokker Age-Care draagt bij aan het voorkomen van overgewicht en bevat (Noorse) zalmolie, wat een blijvend glanzende vacht ondersteunt. De toevoeging van chondroïtine en glucosamine draagt positief bij aan de bescherming van kraakbeen en gewrichten. Door de hoge smakelijkheid eet uw hond Fokker Age-Care met plezier.

Samenstelling
Maïs, gedroogd gevogelte (32% kip gedehydrateerd), rijst (14%), dierlijk eiwitextract, gerst, gevogeltevet, gehydrolyseerde kippen- lever, gedroogd johannesbrood, lignocellulose, gedroogde bietenpulp, biergist, zalmolie (1%), gedroogde vis, mineralen, lecithine, inuline (bron van FOS), lijnzaadolie, chondroitine, glucosamine, L-carnitine, taurine.

Gebruiksaanwijzing
Voedingsadvies Voor de dagelijkse hoeveelheid Fokker Age-Care: raadpleeg de voedingstabel. De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen, die mede afhankelijk zijn van lichaamsconditie, omgeving en inspanning van uw hond. Zorg ervoor dat er steeds voldoende vers drinkwater beschikbaar is. Houdbaarheidsdatum, partijcodering en registratienummer; zie verpakking.

Koel, droog en indien mogelijk donker bewaren.

https://www.brekz.nl/33310-home_default/fokker-dog-age-care-hondenvoer.jpg
12.75 2019/01/01
35446
16491
Fokker Dog Age-Care hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 12,75 (€ 5,10/kg)
2 x 2,5 kg
€ 24,95 (€ 4,99/kg)
13 kg
€ 34,95 (€ 2,69/kg)
2 x 13 kg
€ 66,95 (€ 2,58/kg)

Light

Fokker Dog Weight-Fit hondenvoer

Fokker Dog Weight-Fit hondenvoer

Fokker Dog Weight-Fit hondenvoer is een high premium hondenvoeding voor minder actieve honden en honden met (de neiging tot) overgewicht. Fokker Light heeft een verhoogd vezelgehalte. Dit neemt het hongergevoel weg, wat voorkomt dat de hond teveel eet. L-Carnitine bevordert de omzetting van vet in energie en het behoud van een compacte spiermassa. De toevoeging van chondroïtine en glucosamine kan de bescherming van kraakbeen en gewrichten ondersteunen. Daarnaast bevat Fokker Light (Noorse) zalmolie, wat een blijvend glanzende vacht ondersteunt. Uw hond voelt zich zichtbaar fitter! Fokker Light is erg smakelijk, uw hond eet het met plezier.

Samenstelling
Gerst, gedroogd gevogelte (32% kip gedehydrateerd), maïs, rijst (14%), lignocellulose, dierlijk eiwitextract, gevogeltevet, gehydrolyseerde kippenlever, gedroogde bietenpulp, gedroogd johannesbrood, biergist, zalmolie (1%), gedroogde vis, mineralen, lecithine, eipoeder, inuline (bron van FOS), chondroitine, glucosamine, L-carnitine, taurine.

Gebruiksaanwijzing
Voedingsadvies Voor de dagelijkse hoeveelheid Fokker Weight-Fit: raadpleeg de voedingstabel. De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen, die mede afhankelijk zijn van lichaamsconditie, omgeving en inspanning van uw hond. Zorg ervoor dat er steeds voldoende vers drinkwater beschikbaar is. Houdbaarheidsdatum, partijcodering en registratienummer; zie verpakking.

Koel, droog en indien mogelijk donker bewaren.

https://www.brekz.nl/33309-home_default/fokker-dog-weight-fit-hondenvoer.jpg
12.75 2019/01/01
35444
16490
Fokker Dog Weight-Fit hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 12,75 (€ 5,10/kg)
2 x 2,5 kg
€ 24,95 (€ 4,99/kg)
13 kg
€ 34,95 (€ 2,69/kg)
2 x 13 kg
€ 66,95 (€ 2,58/kg)

Lam Rijst

Fokker Dog Sensi-Fit hondenvoer

Fokker Dog Sensi-Fit hondenvoer

Fokker Sensi-Fit hondenvoer is een high premium hondenvoeding voor volwassen honden op basis van lam en rijst. Fokker Sensi-Fit is bijzonder geschikt voor gevoelige honden en honden met de neiging tot allergieën. Dit kwaliteitsproduct bevat o.a. Noorse zalmolie, als bron van omega 3-6 vetzuren, precies in de meest optimale verhouding, wat een volle en glanzende vacht ondersteunt. Tevens helpt Fokker Sensi-Fit eczeem, haaruitval en een schilferige huid te voorkomen. Door de hoge smakelijkheid is Fokker Sensi-Fit ook geschikt voor kieskeurige eters. Fokker Sensi-Fit is een absoluut top-product.

Samenstelling
Gedroogd lam (30% lam gedehydrateerd), maïs, rijst (14%), gerst, erwten, dierlijk vet, gedroogde vis (4% vis gedehydrateerd (ansjovis), gedroogde bietenpulp, gehydrolyseerde kippenlever, gedroogd johannesbrood, zalmolie (1%), biergist, mineralen, lecithine, lijnzaadolie, eipoeder, inuline (bron van FOS), glucosamine, chondroïtine, L-carnitine, taurine.

Gebruiksaanwijzing
Voedingsadvies Voor de dagelijkse hoeveelheid Fokker Sensi-Fit: raadpleeg de voedingstabel. De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen, die mede afhankelijk zijn van lichaamsconditie, omgeving en inspanning van uw hond. Zorg ervoor dat er steeds voldoende vers drinkwater beschikbaar is. Houdbaarheidsdatum, partijcodering en registratienummer; zie verpakking.

Koel, droog en indien mogelijk donker bewaren.

https://www.brekz.nl/33308-home_default/fokker-dog-sensi-fit-hondenvoer.jpg
14.49 2019/01/01
35442
16489
Fokker Dog Sensi-Fit hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 14,49 (€ 5,80/kg)
2 x 2,5 kg
€ 27,95 (€ 5,59/kg)
13 kg
€ 38,95 (€ 3,00/kg)
2 x 13 kg
€ 74,95 (€ 2,88/kg)

Biologisch

Fokker Bio hondenvoer

Fokker Bio hondenvoer

Fokker Bio hondenvoer is een volledige premium voeding voor volwassen honden. Deze voeding al zeker smakelijk door uw hond worden gegeten. Fokker Bio hondenvoer is daarnaast ook een gezonde maaltijd, omdat de voeding 100% biologisch is. Deze zorgvuldig uitgebalanceerde voeding bevat biologische ingrediënten die hoog verteerbaar zijn. Zo bevat dit product een hoog gehalte aan BIO kippenmeel (30%).Hiermee krijgt uw hond een smakelijke brok voorgezet.

Ook is Fokker Bio hondenvoer Skal gecertificeerd. Hiermee wordt vanuit de overheid gegarandeerd dat deze voeding voldoet aan de wettelijke voorschriften voor een biologisch product en dat Fokker Bio hondenvoer ook echt biologisch is. Ook is dit product is eveneens geschikt als speciaal voeding, aangezien de voeding tarwe (gluten) vrij is. Het voer is verkrijgbaar in een verpakking van 2,5 of 10 kg.

 • Premium voeding
 • Geschikt voor volwassen honden (vanaf 1 jaar)
 • 100% biologische ingrediënten
 • Tarwe (gluten) vrij
 • Smakelijke brok
 • Skal gecertificeerd
 • Verkrijgbaar in een verpakking van 2,5 of 10 kg

Bij Brekz is Fokker hondenvoer goedkoop online te bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Fokker Bio hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld tot aan uw voordeur!

Let op! De houdbaarheid van Fokker Bio hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende als u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Fokker Bio hondenvoer

Biologisch gedroogde kip (30%)*, biologische mais*, biologische gerst*, biologisch gevogeltevet*

(*van gecontroleerde biologische oorsprong)
 

Voedingsadvies Fokker Bio hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid Fokker Bio hondenvoer over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Fokker Bio hondenvoer

Voedingsbehoefte in gram/dag
Gewicht Hoeveelheid
 2 kg  45 gr
 5 kg  85 gr
 10 kg  140 gr
 15 kg  170 gr
 20 kg  225 gr
 25 kg  265 gr
 30 kg  315 gr
 40 kg  375 gr
 50 kg  440 gr
 60 kg  485 gr
 70 kg  540 gr
 80 kg  590 gr

 

Ander voer?

Bekijk gerust ook eens andere producten van Fokker hondenvoer, bijvoorbeeld Fokker hondenvoer voor actieve honden. VOf neem een kijkje bij alle Fokker hondenvoer producten.

https://www.brekz.nl/33697-home_default/fokker-bio-hondenvoer.jpg
9.27 2019/01/01
28211
14549
> Meer informatie
Fokker Bio hondenvoer 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
10 kg
€ 48,95 (€ 4,90/kg)
2 x 10 kg
€ 93,95 (€ 4,70/kg)