Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
Doordat het momenteel erg druk is kan de bezorging 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip en werken er hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Fokker hondenvoer

Hondenvoer van Fokker is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en bereid om een zo uitstekend mogelijke smaak te garanderen. Zoekt u een smakelijk voer dat ook nog eens bijdraagt aan het welzijn van uw hond? Dan bent u hier aan het juiste adres.
Lees meer ..
Puppy - Junior
Adult
Senior
Light
Lam Rijst
Biologisch
Country
Active
Worsten
Puppymelk

Puppy - Junior

Adult

Senior

Light

Lam Rijst

Biologisch

Country

Active

Worsten

Puppymelk

Zalm en Rijst

Accessoires

Puppy - Junior

Fokker Opti-Grow S Puppy Junior hondenvoer

Productinformatie Fokker Dog Opti-Grow S hondenvoer

Fokker Opti-Grow S hondenvoer is een high premium hondenvoeding voor jonge honden van kleine rassen met een volwassen gewicht tot 10 kg. De kleine Fokker brokjes zijn precies afgestemd op de kaakgrootte van kleine rassen en bevatten alle benodigde voedingsstoffen in de meest optimale verhouding. De ontwikkeling van gezonde botten en sterke spieren is de zekerheid voor een energieke en speelse pup. Noorse zalmolie ondersteunt een gezonde huid en een blijvend glanzende vacht. Tot de leeftijd van 8-10 maanden is dit product de perfecte start voor uw hond. Schakel daarna over op Fokker Nutri-Fit S voor een geweldig leven. Door de hoge smakelijkheid eet uw hond Fokker Opti-Grow met veel plezier.

Samenstelling
Gedroogd gevogelte (25% kip gedehydrateerd), mais, gevogeltevet, rijst (14%), dierlijk eiwitextract, gerst, gehydrolyseerde kippenlever, gedroogd johannesbrood, lijnzaadolie, gedroogde bietenpulp, zalmolie (1%), mineralen, lecithine, biergist, eipoeder, taurine.

Gebruiksaanwijzing
De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen, die mede afhankelijk zijn van lichaamsconditie, omgeving en inspanning van uw hond. Zorg ervoor dat er steeds voldoende vers drinkwater beschikbaar is. Houdbaarheidsdatum, partijcodering en registratienummer; zie verpakking.

Koel, droog en indien mogelijk donker bewaren.

https://www.brekz.nl/33302-home_default/fokker-dog-opti-grow-s-hondenvoer.jpg
11.95 2019/01/01
35431
16483
Fokker Dog Opti-Grow S hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 11,95 (€ 3,98/kg)
2 x 2,5 kg
€ 22,95 (€ 4,59/kg)
Fokker Opti-Grow M Puppy Junior hondenvoer

Fokker Dog Opti-Grow M hondenvoer

Fokker Opti-Grow M hondenvoer is een high premium hondenvoeding voor jonge honden van middelgrote rassen met een volwassen gewicht van 10 tot 30 kg. De uitgekiende selectie van ingrediënten staat garant voor een gelijkmatige groei. De ontwikkeling van gezonde botten en sterke spieren is de zekerheid voor een energieke en speelse pup. Noorse zalmolie ondersteunt een gezonde huid en een blijvend glanzende vacht. Tot de leeftijd van 12 maanden is dit product de perfecte start voor uw hond. Schakel daarna over op Fokker Nutri-Fit M voor een geweldig leven. Door de hoge smakelijkheid eet uw hond Fokker Opti-Grow M met veel plezier.

Samenstelling
Gedroogd gevogelte (26% kip gedehydrateerd), mais, dierlijk eiwitextract, gerst, gevogeltevet, rijst (14%), gehydroliseerde kippenlever, gedroogd johannesbrood, gedroogde bietenpulp, lijnzaadolie, lignocellulose, mineralen, lecithine, biergist, zalmolie (1%), eipoeder, chondroïtine, glucosamine, L-carnitine, taurine.

Gebruiksaanwijzing
De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen, die mede afhankelijk zijn van lichaamsconditie, omgeving en inspanning van uw hond. Zorg ervoor dat er steeds voldoende vers drinkwater beschikbaar is. Houdbaarheidsdatum, partijcodering en registratienummer; zie verpakking.

Koel, droog en indien mogelijk donker bewaren.

https://www.brekz.nl/33303-home_default/fokker-dog-opti-grow-m-hondenvoer.jpg
13.49 2019/01/01
35432
16484
Fokker Dog Opti-Grow M hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 13,49 (€ 4,50/kg)
2 x 2,5 kg
€ 25,95 (€ 5,19/kg)
13 kg
€ 38,95 (€ 3,00/kg)
2 x 13 kg
€ 75,95 (€ 2,92/kg)
Fokker Opti-Grow L Puppy Junior hondenvoer

Fokker Opti-Grow L hondenvoer

Fokker Opti-Grow L hondenvoer is een high premium hondenvoeding voor jonge honden van grote tot zeer grote rassen met een volwassen gewicht van 30 tot 80 kg. De uitgekiende selectie van ingrediënten staat garant voor een gelijkmatige groei van het skelet, wat groeipijnen kan voorkomen. Daarnaast is de ontwikkeling van sterke spieren de zekerheid voor een energieke en speelse pup. Noorse zalmolie ondersteunt een gezonde huid en een blijvend glanzende vacht. Geef Opti-Grow L zeker tot de leeftijd van 12 maanden. Grotere rassen mag u de brokjes zelfs tot 18 maanden verstrekken. Door de hoge smakelijkheid eet uw hond Fokker Opti-Grow L met veel plezier.

Samenstelling
Gedroogd gevogelte (33% kip gedehydrateerd), mais, rijst (14%), gerst, gevogeltevet, dierlijk eiwitextract, gehydroliseerde kippenlever, eipoeder (8% ei gedehydrateerd), gedroogd johannesbrood, lijnzaadolie, lignocellulose, biergist, gedroogde bietenpulp, mineralen, lecithine, zalmolie (1%), chondroïtine, glucosamine, L-carnitine, taurine.

Gebruiksaanwijzing
De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen, die mede afhankelijk zijn van lichaamsconditie, omgeving en inspanning van uw hond. Zorg ervoor dat er steeds voldoende vers drinkwater beschikbaar is. Houdbaarheidsdatum, partijcodering en registratienummer; zie verpakking.

Koel, droog en indien mogelijk donker bewaren

https://www.brekz.nl/33304-home_default/fokker-dog-opti-grow-l-hondenvoer.jpg
14.49 2019/01/01
35434
16485
Fokker Dog Opti-Grow L hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 14,49 (€ 4,83/kg)
2 x 2,5 kg
€ 27,95 (€ 5,59/kg)
13 kg
€ 39,95 (€ 3,07/kg)
2 x 13 kg
€ 77,95 (€ 3,00/kg)

Adult

Fokker Adult +Fresh Meat hondenvoer

Fokker +Fresh Meat hondenvoer

Fokker +Fresh Meat hondenvoer is voeding met maar liefst 35% kip waarvan 20% vers en speciaal gemaakt voor volwassen honden. Het voer is vrij van granen en is daarom tevens glutenvrij. Op deze manier is de kans op allergische reacties kleiner. Daarnaast wordt het voer bereid met vers vlees. De verse kip zorgt ervoor dat het voer een goede smaak heeft en een optimale impuls geeft aan de gezondheid van uw hond. Het voer zit vol met gebalanceerde ingrediënten zoals aardappel, zoete aardappel, erwten, tomaat, cranberry, wortel, Yucca, Johannesbrook en Inuline, Glycasamine, Lijnzaad en Mineralen in de vorm van chelaten. Op deze manier zorgt deze complete voeding voor een optimale gezondheid bij uw hond.

De verse kip in het voer heeft een hoge verteerbaarheid wat ten goede komt aan eventuele darm- jeuk- en huidproblemen bij uw hond. Daarnaast is de zoete aardappel in het voer rijk aan calcium en bevat deze veel antioxidanten en voedingsvezels. De toegevoegde erwten zijn rijk aan vezels en bevatten net als de kip natuurlijk eiwitten. Door het toevoegen van cranberry wordt de zuurgraad van de urine omlaag gebracht waardoor de urinewegen gezond blijven. Yucca is toegevoegd om de geur van de ontlasting te neutraliseren. Het toevoegen van Yohannesbrood en Inuline is gedaan om de stoelgang van uw hond te ondersteunen. Daarnaast zorgen de aanwezige mineralen ervoor dat de opname van de voeding optimaal is. Door de aanwezigheid van lijnzaad en zalmolie wordt de huid en vacht van uw hond goed gevoed waardoor deze gezond blijft en mooi glanst. Bij Brekz besteld u altijd het beste voer dat ook in grootverpakking kosteloos bij u thuis wordt bezorgd.

De houdbaarheid Fokker +Fresh Meat hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Fokker +Fresh Meat hondenvoer

Verse kip, Zoete, Erwten, Wortel, Cranberry, Yucca, Yohannesbrood, Inuline, Glucosamine/Chrondroïtine, Lijnzaad/zalmolie, Mineralen in de vorm van Chelaten.

Analytische bestandsdelen

Eiwit (25%), Ruwe vetten (13%), Ruwe as (7%), Ruwe celstof (5,5%), Calcium (1,5%), Fosfor (1%).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Fokker +Fresh Meat hondenvoer

Gewicht van de hond in KG Hoeveelheid voer in gram
2 50
5 85
10 150
15 195
20 230
25 260
30 320
40 400
50 480
60 540
70 590
80 660

 

Ander Merk?

Bent u in plaats van Fokker +Fresh Meat hondenvoer op zoek naar ander voer voor uw hond dan kunt u kijken naar Fokker Country Groentemix Hondenvoer. Voor een compleet overzicht van al het voer van Fokker kijkt u op de merkpagina.

https://www.brekz.nl/21896-home_default/fokker-fresh-meat-hondenvoer.jpg
15.49 2019/01/01
product is goed maar niet goedkoper dan in de winkel
Hond heeft allergie voor kippenmeel op dit voer reageert ie super geen probleem meer met huid
top service. ook pluim voor Dpd
ik heb dit net aangeschaft en nog te kort gebruikt om een mening te geven
Prijs product verhouding , ok ,Ontlasting hond goed en mooi van kleur Eet het goed
22751
13321
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 15,49 (€ 5,16/kg)
2 x 2,5 kg
€ 29,95 (€ 5,99/kg)
13 kg
€ 48,95 (€ 3,77/kg)
2 x 13 kg
€ 94,95 (€ 3,65/kg)
Fokker Nutri-Fit S Adult hondenvoer

Fokker Dog Nutri-Fit S hondenvoer

Fokker Nutri-Fit S hondenvoer is een high premium hondenvoeding voor volwassen honden van kleine rassen met een gewicht tot 10 kg. Om in optimale conditie te blijven verdienen kleine honden een hoog verteerbare en energierijke voeding. Fokker Nutri-Fit S bestaat uit kleine brokjes, die precies zijn afgestemd op de kaakgrootte van de kleine rassen. Noorse zalmolie ondersteunt een gezonde huid en een blijvend glanzende vacht. Fokker onderscheidt zich verder door de compacte, nagenoeg reukloze ontlasting. Door de hoge smakelijkheid eet uw hond Fokker Nutri-Fit  S met veel plezier.

Samenstelling
Maïs, gedroogd gevogelte (30% kip gedehydrateerd), rijst (14%), dierlijk eiwitextract, gerst, gevogeltevet, gedroogd johannesbrood, gehydrolyseerde kippenlever, gedroogde vis (4% vis gedehydrateerd (ansjovis)), mineralen, lecithine, biergist, gedroogde bietenpulp, zalmolie (1%), lijnzaadolie, eipoeder, inuline (bron van FOS), L-carnitine, taurine.

Gebruiksaanwijzing
Voor de dagelijkse hoeveelheid Fokker Nutri-Fit S: raadpleeg de voedingstabel. De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen, die mede afhankelijk zijn van lichaamsconditie, omgeving en inspanning van uw hond. Zorg ervoor dat er steeds voldoende vers drinkwater beschikbaar is. Houdbaarheidsdatum, partijcodering en registratienummer; zie verpakking.

Koel, droog en indien mogelijk donker bewaren.

https://www.brekz.nl/33305-home_default/fokker-dog-nutri-fit-s-hondenvoer.jpg
11.95 2019/01/01
35436
16486
Fokker Dog Nutri-Fit S hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 11,95 (€ 3,98/kg)
7 kg
€ 18,95 (€ 2,71/kg)
2 x 7 kg
€ 36,95 (€ 2,64/kg)
Fokker Nutri-Fit M Adult hondenvoer

Fokker Dog Nutri-Fit M hondenvoer

Fokker Nutri-Fit M hondenvoer is een high premium hondenvoeding voor volwassen honden van middelgrote rassen met een gewicht van 10-30 kg. Om in optimale conditie te blijven verdient uw hond een hoog verteerbare en energierijke voeding. Fokker Nutri-Fit M is geschikt voor honden met een gemiddeld energieverbruik. Noorse zalmolie ondersteunt een gezonde huid en een blijvend glanzende vacht. Bevat inuline voor een perfecte darmwerking en een compacte ontlasting. Door de hoge smakelijkheid eet uw hond Fokker Nutri-Fit M met veel plezier.

Samenstelling
Maïs, gedroogd gevogelte (30% kip gedehydrateerd), rijst (14%), dierlijk eiwitextract, gerst, gevogeltevet, gedroogd johannesbrood, gehydrolyseerde kippenlever, gedroogde vis (4% vis gedehydrateerd (ansjovis)), mineralen, lecithine, biergist, gedroogde bietenpulp, zalmolie (1%), lijnzaadolie, eipoeder, inuline (0,2%) (bron van FOS), L-carnitine, taurine.

Gebruiksaanwijzing
Voor de dagelijkse hoeveelheid Fokker Nutri-Fit M: raadpleeg de voedingstabel. De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen, die mede afhankelijk zijn van lichaamsconditie, omgeving en inspanning van uw hond. Zorg ervoor dat er steeds voldoende vers drinkwater beschikbaar is. Houdbaarheidsdatum, partijcodering en registratienummer; zie verpakking.

Koel, droog en indien mogelijk donker bewaren.

https://www.brekz.nl/33306-home_default/fokker-dog-nutri-fit-m-hondenvoer.jpg
12.95 2019/01/01
Goede service.
35438
16487
Fokker Dog Nutri-Fit M hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 12,95 (€ 4,32/kg)
2 x 2,5 kg
€ 24,95 (€ 4,99/kg)
13 kg + 2,5 kg
€ 35,95 (€ 2,25/kg)
2 x 13 kg
€ 69,95 (€ 2,69/kg)
Fokker Nutri-Fit L Adult hondenvoer

Fokker Dog Nutri-Fit L hondenvoer

Fokker Nutri-Fit L hondenvoer is high premium hondenvoeding voor volwassen honden van grote tot zeer grote rassen met een gewicht van 30-80 kg. Fokker Nutri-Fit L bevat Noorse zalmolie wat een gezonde huid en een blijvend glanzende vacht ondersteunt. Door de hoge verteerbaarheid is het niet nodig grote hoeveelheden te voeren. Dit zorgt voor een compacte ontlasting en helpt het gevreesde maag kantelen bij de hond te voorkomen. Gewrichten en botten krijgen het bij grote rassen zwaar te verduren en vereisen een specifieke ondersteuning. Fokker Nuti-Fit L draagt hiertoe bij, doordat het een optimale verhouding aan calcium en fosfor bevat. De toevoeging van chondroïtine en glucosamine ondersteunt tevens de bescherming van het kraakbeen. Door de hoge smakelijkheid eet uw hond Fokker Nutri-Fit L met plezier.

Samenstelling
Maïs, gedroogd gevogelte (28% kip gedehydrateerd), rijst (14%), dierlijk eiwitextract, gevogeltevet, gerst, gehydrolyseerde kippenlever, gedroogd johannesbrood, gedroogde vis (4% vis gedehydrateerd (ansjovis)), gedroogde bietenpulp, mineralen, lecithine, biergist, zalmolie (1%), lijnzaadolie, chondroïtine, glucosamine, L-carnitine, taurine.

Gebruiksaanwijzing
Voedingsadvies Voor de dagelijkse hoeveelheid Fokker Nutri-Fit L: raadpleeg de voedingstabel. De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen, die mede afhankelijk zijn van lichaamsconditie, omgeving en inspanning van uw hond. Zorg ervoor dat er steeds voldoende vers drinkwater beschikbaar is. Houdbaarheidsdatum, partijcodering en registratienummer; zie verpakking.

Koel, droog en indien mogelijk donker bewaren. 

https://www.brekz.nl/33307-home_default/fokker-dog-nutri-fit-l-hondenvoer.jpg
12.95 2019/01/01
35440
16488
Fokker Dog Nutri-Fit L hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 12,95 (€ 4,32/kg)
2 x 2,5 kg
€ 24,95 (€ 4,99/kg)
13 kg + 2,5 kg
€ 36,95 (€ 2,31/kg)
2 x 13 kg
€ 65,95 (€ 2,54/kg)
Fokker Press-Fit hondenvoer

Fokker Press-Fit hondenvoer

Fokker Press-Fit hondenvoer is een (koud)geperste high premium brok voor volwassen honden. Door de hoge verteerbaarheid en de nauwkeurige grondstoffenselectie, krijgt uw hond zonder twijfel enkel het beste binnen. Fokker Press-Fit ondersteunt de darmfunctie en zorgt voor een gezonde huid en vacht. Het bevat hoog verteerbare, natuurlijke ingrediënten die uw hond fit en gezond houden. Het voer draagt bij aan een sterk immuunsysteem en zorgt voor sterke tanden en botten. Doordat de ingrediënten op een lage temperatuur tot een brok worden geperst, blijven de voedingswaarden optimaal behouden. Zelfs de meest kieskeurige honden vinden Fokker Press-Fit erg lekker.

Bij Brekz kunt u Fokker hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Fokker Press-Fit hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Fokker Press-Fit hondenvoer

Samenstelling: 
Ontsloten mais, gedroogde kip (42% kip gedehydrateerd), gevogeltevet, gedroogde vis, gedroogd rund/varken, lijnzaad, zalmolie (1%), eipoeder, inuline (bron van FOS), glucosamine en chondroitine. 

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit(26%), ruwe oliën en vetten(16%), ruwe celstof(2%), ruwe as(6,5%), Calcium(1,3%), fosfor(0,8%), Lectine(200 g)

Toevoegingen:
Vitamine A (E672) 18.000 IU, Vitamine D3 (E671) 1.800 IU, Vitamine E (50 mg), Vitamine C (200 mg), (E1) Ijzer (50 mg), (E2) Jodium (1,5 mg), (E4) Koper (5 mg), (E5) Mangaan (35 mg), (E6) Zink (65 mg), Taurine (100 mg/kg), L-Carnitine (300 mg)

Voedingsadvies Fokker Press-Fit hondenvoer

De juiste hoeveelheid voer is afhankelijk van activiteit, gewicht en leeftijd van de hond. Pas de aanbevolen hoeveelheid indien nodig aan naar het gewicht van uw hond.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid in gram:

Gewicht in kg Normale/hoge activiteit Zeer hoge activiteit
2 kg 40 g 50 g
5 kg 85 g 100 g
10 kg 140 g 170 g
15 kg 185 g 225 g
20 kg 235 g 285 g
25 kg 275 g 330 g
30 kg 320 g 385 g
40 kg 395 g 475 g
50 kg 465 g 560 g
60 kg 530 g 635 g
70 kg 590 g 710 g
80 kg 660 g 790 g


De houdbaarheid van Fokker Press-Fit hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Zorg dat uw hond altijd voldoende drinkwater heeft en sluit de zak na openen goed af om de kwaliteit te behouden.

Ander product?

Bent u op zoek naar een hoogwaardige voeding voor uw actieve hond? Kijk dan eens naar Fokker Acti-Fit hondenvoer. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina van Fokker hondenvoer.

https://www.brekz.nl/29255-home_default/fokker-press-fit-hondenvoer.jpg
12.75 2019/01/01
Zeer tevreden over deze brokken, hiervoor heeft mijn labrador retriever 2 jaar Pro Plan brokken gehad, dan 1,5 jaar Farmfood, naast het geven van KVV(kant en klaar vers vlees) van het merk DUCK uit winkel Tom&Co. En wegens prijsstijging van de proplan en farmfood brokken overgestapt op deze voeding. Mijn vriend vind het nog steeds schandalig dat ik 70 euro betaal voor 2 zakken van 13 kg hondenvoer. Hij vind dat een hond niet meer 50 cent per dag mag kosten. Zijn honden krijgen gewoon pedigree van de aldi en afval van tafel. Onze hond at deze brokken meteen graag, en ik heb toch liever een kwaliteitsvolle geperste brok, waarvan je weet dat er volwaardige ingrediënten inzitten en de vacht mooi van glanst. Voorlopig is deze zak mijn favoriete , wegens prijs en kwaliteit. :)
netjes op tijd geleverd alleen de verpakking mag beter doe hier een bandje om dan blijf het beter zitten
33014
15728
Fokker Press Fit hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 12,75 (€ 4,25/kg)
2 x 2,5 kg
€ 24,95 (€ 4,99/kg)
13 kg
€ 36,95 (€ 2,84/kg)
2 x 13 kg
€ 70,95 (€ 2,73/kg)
Fokker Special-Fit 1 hondenvoer

Productinformatie Fokker Special-Fit 1 hondenvoer

Fokker Special-Fit 1 hondenvoer is een high premium hondenvoeding voor volwassen honden vanaf 1 jaar. Deze kwaliteitsvoeding bevat de beste ingrediënten en de juiste samenstelling. Het voer is toegepast op de behoeften van specifieke rassen als de Lhasa Apso, Yorkshire Terriër, Shih Tzu en de Maltezer. Fokker Special-Fit 1 draagt bij aan een gezond en lang leven en ondersteunt de gezonde huid en glanzende vacht van uw huisdier. Daarbij is dit voer zeer smakelijk, waardoor zelfs de meest kieskeurige eters de brokjes maar moeilijk kunnen weerstaan. De optimale brokvorm stimuleert kauwen, waardoor tandplak wordt verminderd. Tevens zorgt deze complete voeding voor een compacte en nagenoeg reukloze ontlasting en ondersteunt het een goede darmflora.

Bij Brekz kunt u Fokker hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Fokker Special-Fit 1 hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Productkenmerken Fokker Special-Fit 1 hondenvoer

 • Gezonde huid en vacht
 • Gezond gebit
 • Optimaal brokformaat
 • Sterke botten en gewrichten
 • Licht verteerbaar
 • Echt lekker
 • Vermindert geur ontlasting
 • Anti-stress

Ingrediënten Fokker Special-Fit 1 hondenvoer

Samenstelling: Gedroogde kip (58% kip gedehydrateerd) , maïs, rijst, gerst, gevogeltevet, gedroogde bietenpulp, mineralen, biergist, lijnzaad, eipoeder, zalmolie, inuline (bron van FOS), lecithine, chondroïtine, glucosamine, Yucca Schidegera

Analytische bestanddelen: 
Ruw eiwit (26,0%)
Ruwe oliën en vetten (18,0%)
Ruwe celstof (2,5%)
Ruwe as (6,0%)
Calcium (1,2%)
Fosfor (0,8%)
Energiewaarde  kcal/kg ME 3915

Toevoegingsmiddelen/kg  
Nutritionele toevoegingsmiddelen  
Vitamine A (3a672a)) IE 20.000
Vitamine D3 ( 3a671) IE 1.800
Vitamine E (3a700) IE 300
IJzer  (3b103) mg 50
Jodium (3b202) mg 1,5
Koper (3b405) 5
Mangaan (3b502) mg 35
Zink (3b605) mg 65
Taurine mg 125
L-Carnitine mg 300

Sensoriële toevoegingsmiddelen  
Yucca Schidigera extract mg 100
Technologische  toevoegingsmiddelen  
Lecithine mg 5000
Omega 6:3 ++
Bevat antioxidanten

Voedingsadvies Fokker Special-Fit 1 hondenvoer

Voor de dagelijkse hoeveelheid Fokker Special-Fit: raadpleeg de voedingstabel. De aanbevolen hoeveelheden zijn richtlijnen, die mede afhankelijk zijn van lichaamsconditie, omgeving en inspanning van uw hond. Zorg ervoor dat er steeds voldoende, vers drinkwater beschikbaar is. Het voer dient u koel, droog en indien mogelijk donker te bewaren. De houdbaarheid van Fokker Special-Fit 1 hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (g):

Gewicht van de hond (kg) Normale activiteit
Verhoogde activiteit
2 kg 50 g 60 g
3 kg 70 g 80 g
4 kg 90 g 100 g
5 kg 105 g 115 g
6 kg 115 g 125 g
7 kg 130 g 140 g
8 kg 145 g 155 g

    

Ander product?

Bent u op zoek naar een senioren hondenvoeding? Kijk dan naar Fokker Senior. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina van Fokker hondenvoer.

https://www.brekz.nl/29618-home_default/fokker-special-fit-1-hondenvoer.jpg
13.95 2019/01/01
Goede voer voor de hond zij eet dit graag
33345
15861
Fokker Special-Fit 1 hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 13,95 (€ 4,65/kg)
2 x 2,5 kg
€ 26,95 (€ 5,39/kg)
Fokker Special-Fit 2 hondenvoer

Productinformatie Fokker Special-Fit 2 hondenvoer

Fokker Special-Fit 2 hondenvoer is een high premium hondenvoeding voor volwassen honden vanaf 1 jaar. Deze kwaliteitsvoeding bevat de beste ingrediënten en de juiste samenstelling en is toegespitst op specifieke rassen zoals de Chihuahua, Papillon, Pomeranian (Dwergkees) en de Miniatuur Pinscher. Fokker Special-Fit 2 draagt bij aan een gezond en lang leven en is daarbij zeer smakelijk waardoor dit voer ook geschikt is voor kieskeurige eters. Het draagt bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht en de optimale brokvormstimuleert kauwen, waardoor tandplak wordt verminderd. Tevens zorgt het voor een compacte en nagenoeg reukloze ontlasting en helpt het een goede darmflora te ondersteunen.

Bij Brekz kunt u Fokker hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Fokker Special-Fit 2 hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.   

Ingrediënten Fokker Special-Fit 2 hondenvoer

Samenstelling: Gedroogde kip (36% kip gedehydrateerd) , maïs, rijst, gerst, gevogeltevet, gedroogd lam (8% lam gedehydrateerd), gedroogde bietenpulp, mineralen, biergist, lignocellulose,  lijnzaad, eipoeder, zalmolie, lecithine, inuline (bron van FOS), Yucca Schidegera

Analytische bestanddelen:  
Ruw eiwit (27,0%)
Ruwe oliën en vetten (15,0%)
Ruwe celstof (2,5%)
Ruwe as (6,0%)
Calcium (1,2%)
Fosfor (0,8%)
Energiewaarde  kcal/kg ME 3780

Toevoegingsmiddelen/kg: 
 
Nutritionele toevoegingsmiddelen:  
Vitamine A (3a672a)) IE 20.000
Vitamine D3 ( 3a671) IE 1.800
Vitamine E (3a700) IE 300
Ijzer  (3b103) mg 50
Jodium (3b202) mg 1,5
Koper (3b405) 5
Mangaan (3b502) mg 35
Zink (3b605) mg 65
Taurine mg 125
L-Carnitine mg 300

Sensoriële toevoegingsmiddelen:  
Yucca Schidigera extract mg 100
Technologische  toevoegingsmiddelen  
Lecithine mg 3000
Omega 6:3 ++
Bevat antioxidanten

Voedingsadvies Fokker Special-Fit 2 hondenvoer

Voor de dagelijkse hoeveelheid Fokker Special-Fit: raadpleeg de voedingstabel.   
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheden zijn richtlijnen, die mede afhankelijk zijn van lichaamsconditie, omgeving en inspanning van uw hond. Zorg ervoor dat uw hond altijd voldoende vers drinkwater beschikbaar heeft.  Bewaar de voeding koel, droog en indien mogelijk op een donkere plek. De houdbaarheid van Fokker Special-Fit 2 hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (g):

Gewicht van de hond (kg) Normale activiteit 
Verhoogde activiteit
0,5 kg 30 g 35 g
1 kg 35 g 40 g
1,5 kg 40 g 45 g
2 kg 50 g 60 g
2,5 kg 55 g 65 g
3 kg 60 g 70 g
4 kg 65 g 75 g
5 kg 75 g 85 g

    

Ander product?

Bent u op zoek naar een senioren hondenvoeding? Kijk dan naar Fokker Senior. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina van Fokker hondenvoer.

https://www.brekz.nl/29619-home_default/fokker-special-fit-2-hondenvoer.jpg
13.95 2019/01/01
33346
15862
Fokker Special-Fit 2 hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 13,95 (€ 4,65/kg)
2 x 2,5 kg
€ 26,95 (€ 5,39/kg)

Senior

Fokker Age-Care Senior hondenvoer

Fokker Age-Care hondenvoer

Fokker Age-Care hondenvoer is een high premium hondenvoeding, speciaal samengesteld voor de oudere hond (vanaf 7-9 jaar). De op deze levensfase afgestemde hoogwaardige ingrediënten, zorgen ervoor dat uw hond voortdurend fit en gezond blijft. Fokker Age-Care draagt bij aan het voorkomen van overgewicht en bevat (Noorse) zalmolie, wat een blijvend glanzende vacht ondersteunt. De toevoeging van chondroïtine en glucosamine draagt positief bij aan de bescherming van kraakbeen en gewrichten. Door de hoge smakelijkheid eet uw hond Fokker Age-Care met plezier.

Samenstelling
Maïs, gedroogd gevogelte (32% kip gedehydrateerd), rijst (14%), dierlijk eiwitextract, gerst, gevogeltevet, gehydrolyseerde kippen- lever, gedroogd johannesbrood, lignocellulose, gedroogde bietenpulp, biergist, zalmolie (1%), gedroogde vis, mineralen, lecithine, inuline (bron van FOS), lijnzaadolie, chondroitine, glucosamine, L-carnitine, taurine.

Gebruiksaanwijzing
Voedingsadvies Voor de dagelijkse hoeveelheid Fokker Age-Care: raadpleeg de voedingstabel. De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen, die mede afhankelijk zijn van lichaamsconditie, omgeving en inspanning van uw hond. Zorg ervoor dat er steeds voldoende vers drinkwater beschikbaar is. Houdbaarheidsdatum, partijcodering en registratienummer; zie verpakking.

Koel, droog en indien mogelijk donker bewaren.

https://www.brekz.nl/33310-home_default/fokker-dog-age-care-hondenvoer.jpg
12.75 2019/01/01
35446
16491
Fokker Dog Age-Care hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 12,75 (€ 4,25/kg)
2 x 2,5 kg
€ 24,95 (€ 4,99/kg)
13 kg
€ 36,95 (€ 2,84/kg)
2 x 13 kg
€ 70,95 (€ 2,73/kg)

Light

Fokker Weight-Fit Light & Sterilised hondenvoer

Fokker Weight-Fit Light & Sterilised hondenvoer

Fokker Weight-Fit Light & Sterilised hondenvoer is een high premium hondenvoeding voor minder actieve honden en honden met (de neiging tot) overgewicht. Fokker Light heeft een verhoogd vezelgehalte. Dit neemt het hongergevoel weg, wat voorkomt dat de hond teveel eet. L-Carnitine bevordert de omzetting van vet in energie en het behoud van een compacte spiermassa. De toevoeging van chondroïtine en glucosamine kan de bescherming van kraakbeen en gewrichten ondersteunen. Daarnaast bevat Fokker Light (Noorse) zalmolie, wat een blijvend glanzende vacht ondersteunt. Uw hond voelt zich zichtbaar fitter! Fokker Light is erg smakelijk, uw hond eet het met plezier.

Samenstelling
Gerst, gedroogd gevogelte (32% kip gedehydrateerd), maïs, rijst (14%), lignocellulose, dierlijk eiwitextract, gevogeltevet, gehydrolyseerde kippenlever, gedroogde bietenpulp, gedroogd johannesbrood, biergist, zalmolie (1%), gedroogde vis, mineralen, lecithine, eipoeder, inuline (bron van FOS), chondroitine, glucosamine, L-carnitine, taurine.

Gebruiksaanwijzing
Voedingsadvies Voor de dagelijkse hoeveelheid Fokker Weight-Fit: raadpleeg de voedingstabel. De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen, die mede afhankelijk zijn van lichaamsconditie, omgeving en inspanning van uw hond. Zorg ervoor dat er steeds voldoende vers drinkwater beschikbaar is. Houdbaarheidsdatum, partijcodering en registratienummer; zie verpakking.

Koel, droog en indien mogelijk donker bewaren.

https://www.brekz.nl/33309-home_default/fokker-dog-weight-fit-hondenvoer.jpg
12.75 2019/01/01
35444
16490
Fokker Dog Weight-Fit hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 12,75 (€ 4,25/kg)
2 x 2,5 kg
€ 24,95 (€ 4,99/kg)
13 kg
€ 36,95 (€ 2,84/kg)
2 x 13 kg
€ 70,95 (€ 2,73/kg)

Lam Rijst

Fokker Sensi-Fit Lam & Rijst hondenvoer

Fokker Dog Sensi-Fit hondenvoer

Fokker Sensi-Fit hondenvoer is een high premium hondenvoeding voor volwassen honden op basis van lam en rijst. Fokker Sensi-Fit is bijzonder geschikt voor gevoelige honden en honden met de neiging tot allergieën. Dit kwaliteitsproduct bevat o.a. Noorse zalmolie, als bron van omega 3-6 vetzuren, precies in de meest optimale verhouding, wat een volle en glanzende vacht ondersteunt. Tevens helpt Fokker Sensi-Fit eczeem, haaruitval en een schilferige huid te voorkomen. Door de hoge smakelijkheid is Fokker Sensi-Fit ook geschikt voor kieskeurige eters. Fokker Sensi-Fit is een absoluut top-product.

Samenstelling
Gedroogd lam (30% lam gedehydrateerd), maïs, rijst (14%), gerst, erwten, dierlijk vet, gedroogde vis (4% vis gedehydrateerd (ansjovis), gedroogde bietenpulp, gehydrolyseerde kippenlever, gedroogd johannesbrood, zalmolie (1%), biergist, mineralen, lecithine, lijnzaadolie, eipoeder, inuline (bron van FOS), glucosamine, chondroïtine, L-carnitine, taurine.

Gebruiksaanwijzing
Voedingsadvies Voor de dagelijkse hoeveelheid Fokker Sensi-Fit: raadpleeg de voedingstabel. De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen, die mede afhankelijk zijn van lichaamsconditie, omgeving en inspanning van uw hond. Zorg ervoor dat er steeds voldoende vers drinkwater beschikbaar is. Houdbaarheidsdatum, partijcodering en registratienummer; zie verpakking.

Koel, droog en indien mogelijk donker bewaren.

https://www.brekz.nl/33308-home_default/fokker-dog-sensi-fit-hondenvoer.jpg
14.49 2019/01/01
35442
16489
Fokker Dog Sensi-Fit hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 14,49 (€ 4,83/kg)
2 x 2,5 kg
€ 27,95 (€ 5,59/kg)
13 kg
€ 38,95 (€ 3,00/kg)
2 x 13 kg
€ 74,95 (€ 2,88/kg)

Biologisch

Fokker Bio Organic hondenvoer

Productinformatie Fokker Bio Organic hondenvoer

Fokker Bio Organic hondenvoer is een volledige premium voeding voor volwassen honden. Deze voeding al zeker smakelijk door uw hond worden gegeten. Fokker Bio hondenvoer is daarnaast ook een gezonde maaltijd, omdat de voeding 100% biologisch is. Deze zorgvuldig uitgebalanceerde voeding bevat biologische ingrediënten die hoog verteerbaar zijn. Zo bevat dit product een hoog gehalte aan BIO kippenmeel (30%).Hiermee krijgt uw hond een smakelijke brok voorgezet.

Ook is Fokker Bio Organic hondenvoer Skal gecertificeerd. Hiermee wordt vanuit de overheid gegarandeerd dat deze voeding voldoet aan de wettelijke voorschriften voor een biologisch product en dat Fokker Bio hondenvoer ook echt biologisch is. Ook is dit product is eveneens geschikt als speciaal voeding, aangezien de voeding tarwe (gluten) vrij is. Het voer is verkrijgbaar in een verpakking van 2,5 of 10 kg.

 • Premium voeding
 • Geschikt voor volwassen honden (vanaf 1 jaar)
 • 100% biologische ingrediënten
 • Tarwe (gluten) vrij
 • Smakelijke brok
 • Skal gecertificeerd
 • Verkrijgbaar in een verpakking van 2,5 of 10 kg

Bij Brekz is Fokker hondenvoer goedkoop online te bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Fokker Bio hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld tot aan uw voordeur!

Let op! De houdbaarheid van Fokker Bio hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende als u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Fokker Bio Organic hondenvoer

Biologisch gedroogde kip (30%)*, biologische mais*, biologische gerst*, biologisch gevogeltevet*

(*van gecontroleerde biologische oorsprong)
 

Voedingsadvies Fokker Bio hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid Fokker Bio hondenvoer over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Fokker Bio hondenvoer

Voedingsbehoefte in gram/dag
Gewicht Hoeveelheid
 2 kg  45 gr
 5 kg  85 gr
 10 kg  140 gr
 15 kg  170 gr
 20 kg  225 gr
 25 kg  265 gr
 30 kg  315 gr
 40 kg  375 gr
 50 kg  440 gr
 60 kg  485 gr
 70 kg  540 gr
 80 kg  590 gr

 

Ander voer?

Bekijk gerust ook eens andere producten van Fokker hondenvoer, bijvoorbeeld Fokker hondenvoer voor actieve honden. VOf neem een kijkje bij alle Fokker hondenvoer producten.

https://www.brekz.nl/33697-home_default/fokker-bio-hondenvoer.jpg
6.95 2019/01/01
28211
14549
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 kg
€ 48,95 (€ 4,90/kg)
2 x 10 kg
€ 93,95 (€ 4,70/kg)
€ 84,55 (€ 4,23/kg)

Country

Fokker Country Balance hondenvoer

Productinformatie Fokker Country Balance hondenvoer

Fokker Country Balance Hondenvoer is een volledige en gevarieerde voeding voor alle volwassen honden. Pure en authentieke ingrediënten, rechtstreeks afkomstig uit de natuur, zorgen ervoor dat u uw hond een afwisselende en hoogwaardige maaltijd kunt aanbieden. De voeding bevat appel, een bron van voedingsvezels, vitaminen en natuurlijke antioxidanten. Ook bevat het chinacea, een plantensoort die het immuunsysteem helpt te versterken, spirulina, een stof die rijk is aan Omega 3-vetzuren. Omega 3-vetzuren dragen bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht. Ten slotte bevat de voeding cranberry's, die de zuurtegraad van de urine op een positieve manier beïnvloeden, waardoor een gezonde blaasfunctie wordt gestimuleerd. 

Fokker Country Balance Hondenvoer bevat vanzelfsprekend alle voedingsstoffen die uw hond nodig heeft. De juiste hoeveelheid eiwitten dragen bij aan sterke spieren en een gezonde lichaamsbouw. Vetten dragen natuurlijk bij aan energie, maar ook aan een gezonde huid en vacht. Koolhydraten ondersteunen een optimale spijsvertering en de juiste mineralen bevorderen sterke tanden en botten en een goed werkend afweersysteem. Vitaminen helpen ten slotte voor een optimale vitaliteit. De voeding is bovendien gemaakt van de beste ingrediënten, waardoor het erg smakelijk is. Dus wilt u voor uw hond de lekkerste en beste voeding? Bestel goedkoop Fokker Country Balance Hondenvoer. Bij twee verpakkingen de laagste prijs per kg!

De houdbaarheid van Fokker Country Balance Hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Fokker Country Balance Hondenvoer

Granen (mais, tarwe, gerst en rijst), vlees en dierlijke bijproducten (gevogelte 14%), plantaardige bijproducten (echincea 0,1%), oliën en vetten, zaden, groenten (erwten 1%), mineralen, vruchten (cranberry 0,1%, appel 0,1%), algen (spirulina 0,1%)

Analytische bestanddelen:

Eiwit (24%), Vet (9%), Ruwe as (7,5%), Ruwe celstof (3,2%), Vocht (9,0).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Vitamine A (15.000 IE/kg), Vitamine D3 (1500 IE/kg), Vitamine E (100 mg/kg), IJzer (50 mg/kg), Jodium (1,5 mg/kg), Koper (5 mg/kg), Mangaan (35 mg/kg), Zink (65 mg/kg).

Voedingsadvies Fokker Country Balance Hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Voedingstabel Fokker Country Balance Hondenvoer
Gewicht (kg) Hoeveelheid voeding
Gram
2 55
5 95
10 165
15 215
20 250
25 285
30 350
40 440
50 530
60 585
70 640
80 690

 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Fokker Country Balance Hondenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Fokker hondenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod hondenvoer, onder andere voor puppy's, volwassen en oudere honden. Ook beschikken we over voer dat speciaal afgestemd is op de grootte van uw hond. U kunt uw hond dus een gevarieerde maaltijd aanbieden.

Fokker
https://www.brekz.nl/30496-home_default/fokker-country-basic.jpg
29.95 2019/01/01
Prima Voeding
goede voer voor de hond, snel thuis
Mijn honden zijn er weer blij mee ,en wij zijn weer blij dat de honden blij zijn
Goed produkt en bij Brekz goedkoper
Product is hopelijk goed in samenstelling. En de prijs is ten opzichte van andere merken perfect. Hond eet er goed van. Zoals gewoonlijk komt van de belofte, "voor 16:00 uur besteld morgen in huis" niets terecht. Vandaag besteld dan na 3 dagen in huis komt meer in de buurt.
De honden eten er goed van en het heeft een goede prijs/kwaliteit.
Ik voer dit product al langer aan een newfoundlander, hij heeft een mooie glanzende zwarte vacht. Alleen niet ik iets meer voeren tov gewoon adult voer. Maar dat is logisch ivm samenstelling.
90
44
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
13 kg
€ 27,95 (€ 2,15/kg)
2 x 13 kg
€ 52,95 (€ 2,04/kg)
Fokker Country Dinner hondenvoer

Productinformatie Fokker Country Dinner hondenvoer

Fokker Country Dinner hondenvoer is een volledige voeding voor volwassen honden die dagelijks een gemiddelde inspanning leveren. Het is een extra smakelijke maaltijd, die gegeven kan worden ter afwisseling van een maaltijd met brokken. Fokker Country Dinner hondenvoer mengt u met water of bouillon alvorens u het uw hond serveert. Het voer is op basis van uitsluitend hoogwaardige ingrediënten, waaronder speciaal geselecteerde granen, groenten en vlees. Het bevat alle noodzakelijke ingrediënten in precies de juiste verhouding. Zo is bijvoorbeeld het vet- en eiwitgehalte nauwkeurig afgestemd, waardoor de kans dat uw hond last krijgt van overgewicht vermindert. Verder bevat het alles wat uw hond nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven: eiwitten voor sterke spieren; vetten voor een gezonde vacht en huid; mineralen voor sterke tanden en botten; en vitaminen voor een gezond immuunsysteem. Bovendien heeft Fokker Country Dinner hondenvoer een overheerlijke smaak! 

Bij Brekz kunt u Fokker Country Dinner hondenvoer goedkoop online bestellen. Bovendien hebben we regelmatig en aanbieding. Per Fokker Country Dinner hondenvoer verpakking die u bestelt, daalt de prijs per kilo!

De houdbaarheid van Fokker Country Dinner hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Fokker Country Dinner hondenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten (minimaal 4% rund in de rode geribbelde brok, minimaal 4% gevogelte in de neutrale geribbelde brok), plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, groenten (minimaal 4% erwten in de groene brok, minimaal 4% wortel in de oranje brok).

Analytische bestandsdelen:

Eiwit (24.0%), Ruw vet (9.0%), Ruwe celstof (3.2%), Ruwe as (7.5%), Vocht (9.0%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (E672) 15.000 IE, Vitamine D3 (E671) 1.500 IE, Vitamine E (3a700) 100 mg, Koper (E4) 5 mg, IJzer (E1) 50 mg, Jodium (E2) 1,5 mg, Mangaan (E5) 35 mg, Zink (E6) 65 mg.


Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Fokker Country Dinner hondenvoer
Lichaamsgewicht van de hond (kilogram) Hoeveelheid droogvoer (in gram)
2 55
5 95
10 165
15 215
20 250
25 285
30 350
40 440
50 530
60 585
70 640
80 690

 

Ander voer?

Misschien wilt u de andere Fokker Country hondenvoer producten bekijken die wij verkopen? Of zoekt u misschien Fokker hondenvoer voor Senior honden of Fokker hondenvoer voor actieve honden

Fokker
https://www.brekz.nl/94-home_default/fokker-country-dinner.jpg
57.95 2019/01/01
Een smakelijk warm eten waar mijn hond van smult.
Hond vindt het lekker.......
3331
45
Fokker Country Dinner > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
15 kg
€ 29,95 (€ 2,00/kg)
2 x 15 kg
€ 57,95 (€ 1,93/kg)
Fokker Country Groentemix hondenvoer

Productinformatie Fokker Country Groentemix hondenvoer

Fokker Country Groentemix Hondenvoer kunt u gemakkelijk toevoegen aan de maaltijd van uw hond om hem zo nog wat extra voedingsstoffen binnen te laten krijgen. Het voer is geschikt voor alle soorten honden, u bepaalt de dosering gewoon aan de hand van het gewicht van uw viervoeter. Behalve de extra ingrediënten geeft de groentemix ook nog eens lekker smaak aan het voer. U kunt het voer combineren met zowel vis als vlees om een gevarieerde complete maaltijd voor te schotelen. U kunt het aanmaken met warm water of bouillon. Vervolgens moet u het voer ongeveer 10 minuten laten staan, en kunt u het vlees of de vis toevoegen.

De groentemix is licht verteerbaar en maakt uitsluitend gebruik van gezonde ingrediënten als mais, erwten, tarwe, prei, wortel en rijst. Door het combineren van plantaardige elementen is dit voer een ideale basis voor uw hond. Fokker Country Groentemix Hondenvoer heeft een laag eiwitpercentage, maar is tegelijkertijd heel voedzaam. U kunt de mix op vele manieren combineren en dagelijks variëren. Op deze manier schotelt u uw hond altijd een hoogwaardige maaltijd voor naar wens van uw hond. Fokker Country Groentemix Hondenvoer kunt u het beste online kopen dankzij onze scherpe acties.

De houdbaarheid Fokker Country Groentemix Hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Fokker Country Groentemix Hondenvoer

Maïs (min. 50%), erwten (min. 8,5%), prei (min. 1,75%), wortel (min. 1%), tarwe (min. 33,5%), rijst (min. 1,75%). Zonder kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen. Dit product bevat geen conserveringsmiddelen of antioxidanten.

Analytische bestandsdelen

Ruw eiwit 10,5%, ruwe celstof 3%, ruwe as 1,6%, ruw vet 2,5%, vocht 13%.

Voedingsadvies Fokker Country Groentemix Hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Fokker Country Groentemix Hondenvoer

Volwassen gewicht in KG Groentemix Vlees of Vis toevoegen Totaal
  Voer in gram Voer in gram Voer in gram
10 135 85 220
20 230 150 380
30 320 220 540
40 395 265 660
50 465 310 775
60 525 355 890
70 600 400 1000
80 650 440 1090

 

Ander product?

Bent u in plaats van Fokker Country Groentemix Hondenvoer op zoek naar ander voer voor uw hond dan kunt u kijken naar Fokker Country Dinner Hondenvoer. Voor een compleet overzicht van al het voer van Fokker kijkt u op de merkpagina.

Fokker
https://www.brekz.nl/95-home_default/fokker-country-groentemix-.jpg
32.95 2019/01/01
Prima zoals altijd ✅
goed produkt ter bijvoeding!
mijn hond is er dol op.ruikt ook lekkernaar groente.
goed voer al jaren en voor het eerst besteld per email en ging perfect prima voor herhaling vatbaar
Alles perfect ontvangen zoals afgesproken.
3328
46
Fokker Country Groentemix > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
6 kg
€ 16,95 (€ 2,83/kg)
2 x 6 kg
€ 32,95 (€ 2,75/kg)
Fokker Country No Grain hondenvoer

Productinformatie Fokker Country No Grain hondenvoer

Fokker Country No Grain hondenvoer is een complete, graanvrije droogvoeding met hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten voor de volwassen hond. Het bevat maar liefst 23% gedroogd lamsvlees en onder andere gedroogde aardappel en erwten. De ingrediënten stimuleren een optimale gezondheid van de huid en vacht en ondersteunen een gezonde darmfunctie. Doordat deze hondenbrokken graanvrij zijn, is deze voeding ook geschikt voor gevoelige honden omdat het de kans op een allergische reactie verkleint.

Bij Brekz kunt u Fokker hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Fokker Country No Grain hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
      

Ingrediënten Fokker Country No Grain hondenvoer

Samenstelling:
Erwten, gedroogd lam (23%), gedroogde aardappel, gevogeltevet, gedroogde bietenpulp, biergist en mineralen.

Analytische bestanddelen: 
Ruw eiwit (24%), ruwe oliën en vetten (14%), Ruwe celstof (3,2%), Ruwe as (8%), calcium (1,7%), fosfor (1,1%)

Nutritionele additieven:
Vitamine A (15.000 IU)
Vitamine D3 (1500 IU)
Vitamine E (200 mg)
(E1) ijzer (50 mg)
(E2) Jodium (1,5 mg)
(E5) Mangaan (35 mg)
(E6) Zink (65 mg)
Taurine (100 mg/kg)
L-Carnitine (300 mg)
     

Voedingsadvies Fokker Country No Grain hondenvoer

Gewicht hond (kg) Gram per dag
2 kg 50 g
5 kg 85 g
10 kg 150 g
15 kg 195 g
20 kg 230 g
25 kg 260 g
30 kg 320 g
40 kg 400 g
50 kg 480 g
60 kg 540 g
70 kg 590 g
80 kg 660 g


Zorg dat uw huisdier altijd voldoende vers drinkwater tot zijn beschikking heeft. De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen en mede afhankelijk van de dagelijkse activiteiten, het ras en de omgeving. Verdeel de te geven hoeveelheden over meerdere maaltijden per dag. 

Ander product?

Reageert uw hond toch nog gevoelig op zijn voeding? Probeer dan eens Fokker Country Allergiemix hondenvoer, een aanvullende allergiemix met enkel plantaardige ingrediënten. Voor alle overige varianten kunt u kijken op onze pagina van Fokker hondenvoer.

https://www.brekz.nl/28336-home_default/fokker-country-no-grain-hondenvoer.jpg
11.95 2019/01/01
Omdat dit voer precies bij mijn hond past Perfect vd allergie
geen mening eerste keer besteld
Onze honden eten het super graag.
32401
15551
Fokker Country No Grain hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 11,95 (€ 3,98/kg)
2 x 2,5 kg
€ 22,95 (€ 4,59/kg)
13 kg
€ 34,95 (€ 2,69/kg)
2 x 13 kg
€ 67,95 (€ 2,61/kg)

Active

Fokker Acti-Fit hondenvoer

Productinformatie Fokker Acti-Fit hondenvoer

Fokker Acti-Fit hondenvoer is een complete high premium voeding voor volwassen honden met een hoog energieverbruik. De hoogwaardige ingrediënten helpen zorgen voor een fitte en energieke hond en ondersteunen een gezonde huid en een glanzende vacht. 
Deze voeding is speciaal afgestemd op sportieve (werk)honden, die een actief leven leiden. Fokker Acti-Fit is tevens geschikt voor nerveuze honden en honden die na de dracht, zoogperiode óf na ziekte terug in conditie moeten komen. Het voer bevat Noorse zalmolie als ondersteuning voor een gezonde huid en vacht. Het voer draagt bij aan sterke botten en tanden en helpt het verteringssysteem en het immuunsysteem te ondersteunen. In een periode van verminderde activiteit wordt het sterk aangeraden om over te stappen naar een minder energierijke voeding van Fokker.

Bij Brekz kunt u Fokker hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Fokker Acti-Fit hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Fokker Acti-Fit hondenvoer

Samenstelling:
Gedroogde kip (59% kip gedehydrateerd) mais, rijst (14%) gevogeltevet, gedroogde bietenpulp, gedroogde vis, lijnzaad, gedroogd johannesbrood, gehydrolyseerde kippenlever, biergist, mineralen, zalmolie (1%), lecithine, eipoeder, inuline (bron van FOS), chondroitine, glucosamine

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (30%),ruwe oliën en vetten (20%),ruwe celstof (2,5%), ruwe as (7%)

Toevoegingen:
Calcium (1,8%), Fosfor (1,3%),Omega 3 (8 g), Omega 6 (33 g), Lectine (600 g), Vitamine A (E672)18.00 IU, Vitamine D3 (E671) 1.500 IU, Vitamine E (250 mg), Vitamine C (150 mg), (E1) IJzer (50 mg), (E2) Jodium (1,5 mg), (E4) Koper (5 mg), (E5) Mangaan (35 mg), (E6) Zink (65 mg), Taurine (100 mg/kg), L-Carnitine (300 mg)

Voedingsadvies Fokker Acti-Fit hondenvoer

De juiste hoeveelheid is afhankelijk van het gewicht, activiteit en leeftijd van de hond. Pas indien nodig de aanbevolen hoeveelheid aan naar de behoefte van uw hond. De houdbaarheid van Fokker Acti-Fit hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsbehoefte per dag in gram:

Gewicht in kg Hoge activiteit Zeer hoge activiteit
2 kg 40 g 50 g
5 kg 85 g 100 g
10 kg 140 g 170 g
15 kg 185 g 225 g
20 kg 235 g 285 g
25 kg 275 g 330 g
30 kg 320 g 385 g
40 kg 395 g 475 g
50 kg 465 g 560 g
60 kg 530 g 635 g
70 kg 590 g 710 g
80 kg 660 g 790 g

Ander product?

Heeft uw hond last van overgewicht? Kijk dan eens naar Fokker Light hondenvoer. Voor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina van Fokker hondenvoer.

https://www.brekz.nl/29254-home_default/fokker-acti-fit-hondenvoer.jpg
6.75 2019/01/01
Dit product is ipv Fokker activity gekomen wat ik voorheen bestelde en bevalt prima.
33016
15729
Fokker Acti-Fit hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
13 kg
€ 40,95 (€ 3,15/kg)
2 x 13 kg
€ 79,95 (€ 3,08/kg)

Worsten

Fokker Dog Meat Roll verse Lam met Zalm

Fokker Dog Meat Roll verse Lam met Zalm

Fokker Dog Meat Roll verse Lam met Zalm heeft de volgende eigenschappen:
- Uitsluitend lam van slagerskwaliteit
- Een 100% Nederlands product
- Met verse zalm
- Bevat Omega vetzuren voor een gezonde huid en vacht
- Hoog verteerbaar
- Beperkte en compacte ontlasting
- Ook als gezonde snack te gebruiken
- Ongeopend 1.5 jaar buiten de koelkast houdbaar
- Hoge kwaliteit, zoals u van Fokker gewend bent. 

Gebruiksaanwijzing
Serveren op kamertemperatuur.
Hoeveelheid voeding: 30-40 gr. per kg. lichaamsgewicht

Samenstelling: 
Lam 74,9%, zalm 4,7%, rijst 17,55, zalmolie 0,6%, vitaminen en mineralen.

https://www.brekz.nl/33312-home_default/fokker-dog-meat-roll-verse-lam-met-zalm.jpg
2.75 2019/01/01
35452
16494
Fokker Dog Meat Roll verse Lam met Zalm > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
350 gram
€ 2,75 (€ 0,01/gr)
800 gram
€ 4,75 (€ 0,01/gr)
3 x 350 gram
€ 7,75 (€ 0,01/gr)
5 x 350 gram
€ 12,49 (€ 0,01/gr)
3 x 800 gram
€ 13,49 (€ 0,01/gr)
5 x 800 gram
€ 21,95 (€ 0,01/gr)
10 x 800 gram
€ 42,95 (€ 5,37/kg)
Fokker Meat Roll Kip en Zalm

Fokker Meat Roll Kip en Zalm

Fokker Meat Roll Kip en Zalm is een complete maaltijd op basis van verse kip en is geschikt voor iedere hond. De smakelijke worst is gemaakt op basis van kip en is verrijkt met verse zalm. Hierdoor zit hij niet alleen boordevol eiwitten, maar bevat hij ook de gezonde visvetzuren Omega-3 en Omega-6. Zo blijven huid en vacht optimaal verzorgd. Tevens is het product vrij van conserveermiddelen en kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. U kunt de worst voeren als volledige voeding, als beloning of gewoon als aanvullende voeding. 

 • Smakelijke, volledige voeding voor iedere hond
 • Rijk aan Omega-3 en Omega-6 visvetzuren, voor een gezonde huid en glanzende vacht
 • Vrij van conserveringsmiddelen
 • Bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen
 • Ook te voeren als beloning of aanvullende voeding

Bij Brekz kunt u de beste hondenworsten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Fokker Meat Roll Kip en Zalm tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Fokker Meat Roll Kip en Zalm staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Fokker Meat Roll Kip en Zalm

Serveren op kamertemperatuur
Aanbevolen hoeveelheid: 30 tot 40 gram per kg lichaamsgewicht voeren.

Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen.

Ingrediënten Fokker Meat Roll Kip en Zalm

Op basis van verse kip en zalm.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (9,8%), ruw celstof (2,5%), ruwe as (5,3%), calcium (1,7%), fosfor (1%), vocht (58,6%), ruw vet (11,1%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A [E672] (5.000 IU/kg), vitamine D3 [E671] (500 IU/kg), ijzer [E1] (25 mg), jodium [E2] (0,75 mg), koper [E4] (2,5 mg), mangaan [E5] )(5 mg), zink [E6] (50 mg). 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Bio worst van Fokker? Kijk dan eens bij onze Fokker Bio worst Dog.

https://www.brekz.nl/26943-home_default/fokker-meat-roll-kip-en-zalm.jpg
2.29 2019/01/01
Mijn hond lust die in ieder geval
Honden vonden het lekker.
goed van kwaliteit en de hond vind het lekker
30738
15054
Fokker Meat Roll Kip en Zalm > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
350 gram
€ 2,29 (€ 0,01/gr)
800 gram
€ 3,75 (€ 0,00/gr)
3 x 350 gram
€ 6,49 (€ 0,01/gr)
5 x 350 gram
€ 10,49 (€ 0,01/gr)
3 x 800 gram
€ 10,75 (€ 0,00/gr)
5 x 800 gram
€ 17,49 (€ 0,00/gr)
10 x 800 gram
€ 33,95 (€ 4,24/kg)

Puppymelk

Fokker Puppymelk

Fokker Puppymelk

Fokker Puppymelk is een hoogwaardige hondenvoeding voor pasgeboren pups die ter vervanging van moedermelk gegeven kan worden. Het is erg belangrijk puppies vanaf de geboorte een complete en uitgebalanceerd melk te geven. Fokker puppymelk is een kwaliteitsproduct dat volledig in deze behoefte voorziet. De melk is uitstekend verteerbaar, bevordert en versterkt het immuunsysteem van pups en bevat een juiste verhouding aan aminozuren. Daarnaast heeft het een hoge acceptatie, waardoor het niet belastend is voor de maag en darmen en zodoende zorgt voor een goede ontlasting. Bovendien heeft de melk een zeer lekkere smaak. Fokker Puppymelk is dus ideaal bij een te grote worp, een te geringe melkgift, moederloze pups of zieke pups. Ook kan het ter ondersteuning gegeven worden aan drachtige en zogende teven.  

Fokker Puppymelk is goed voor uw puppy. Bij Brekz kunt u Fokker Puppymelk goedkoop kopen. De beste aanbiedingen voor Fokker Puppymelk vindt u namelijk bij ons!


De houdbaarheid van Fokker Puppymelk staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Samenstelling Fokker Puppymelk

Magere melkpoeder (40%), Suikerarm weipoeder (25,2%), Druivensuiker (15%), Geraffineerde palmolie (9,5%), Weipoeder (2,4%), Geraffineerde kokosolie (0,4%), Geraffineerde zonnebloemolie (0,5%).

Analytische bestandsdelen:

Eiwit (21.0%), Ruw vet (13.0%), Ruwe as (8.5%), Ruwe celstof (0.1%), Calcium (1.0%), Fosfor (0.8%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (E672) 50.000 IE, Vitamine D3 (E671) 4.000 IU, Vitamine E 100 mg, Koper (E4), 10 mg.

Gebruiksaanwijzing

U verkrijgt een goed mengsel door 1 deel melkpoeder toe te voegen aan 4 delen warm water (maximaal 40ºC). Vervolgens schudt u totdat er een homogene vloeistof ontstaat. Het is belangrijk dat u de melk binnen een uur na bereiding aan uw puppy geeft. Het aantal maaltijden die u dient te geven en de dagelijkse hoeveelheid zijn afhankelijk van de grootte en de leeftijd van uw pup. Hiervoor kunt u het voedingsadvies hieronder raadplegen.


Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over meerdere maaltijden te verdelen. Bewaar het voer op een koele en droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Fokker Puppymelk
Leeftijd van de puppy (in weken) Maaltijden per dag Voedingsbehoefte per dag (in gram) voor kleine honden (volwassen gewicht van 2-10 kg) Voedingsbehoefte per dag (in gram) voor middelgrote honden (volwassen gewicht van 10-30 kg) Voedingsbehoefte per dag (in gram) voor grote honden (volwassen gewicht van 30-80 kg)
1e week 6 10-20 ml 20-35 ml 35-50 ml
2e week 5 20-40 ml 35-55 ml 55-80 ml
3e week 4 30-60 ml 60-85 ml 85-120 ml
4e week 4 35-70 ml 70-110 ml 110-160 ml
5e week 3 40-80 ml 85-130 ml 135-200 ml
6e week 3 40-80 ml 85-130 ml 135-200 ml

 

Ander voer?

Misschien bent u benieuwd naar de andere soorten puppymelk die wij verkopen? Of bent u op zoek naar Puppyvoer?

Fokker
https://www.brekz.nl/29645-home_default/fokker.jpg
25.49 2019/01/01
wij vinden dit een geweldig product. Heb het in het verleden voor een drachtige hond gebruikt en voor haar nest.Nu voor een pup die heel slecht gegeten heeft maar nog beetje bijvoeding kan gebruiken. Ga het ook zeker in de toekomst weer gebruiken.
het is een goed product onze 3 moederloze pups groeien als kool
is goede kwaliteit voor moeder en de pups
2661
1518
Fokker Puppymelk > Meer informatie
Fokker Puppymelk 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
500 gram
€ 10,75 (€ 0,02/gr)
2 x 500 gram
€ 20,95 (€ 0,02/gr)
2,5 kg
€ 25,49 (€ 8,50/kg)
2 x 2,5 kg
€ 48,95 (€ 9,79/kg)

Zalm en Rijst

Fokker Fish-Fit Zalm & Rijst hondenvoer

Fokker Fish-Fit hondenvoer

Fokker Fish-Fit hondenvoer is een high premium hondenvoeding voor volwassen honden op basis van vis en rijst. Fokker Fish-Fit is bijzonder geschikt voor gevoelige honden en honden met de neiging tot allergieën. Dit product is rijk aan vis (zalm) en daarmee mede een bron van omega 3-6 vetzuren, die een volle en glanzende vacht ondersteunen. Tevens helpt Fokker Fish-Fit eczeem, haaruitval en een schilferige huid te voorkomen en te verminderen. Fokker Fish-Fit is erg smakelijk. Ook voor kieskeurige eters. Fokker Fish-Fit is een absoluut top-product.

Samenstelling
Maïs, gedroogde zalm (43% zalm gerehydrateerd), rijst (15%), dierlijk vet, gedroogde bietenpulp, biergist, zalmolie (1%) , lijnzaadolie, lecithine, glucosamine, chondroïtine, taurine.

Gebruiksaanwijzing
Raadpleeg de voedingstabel.
De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen, die mede afhankelijk zijn van lichaamsconditie, omgeving en inspanning van uw hond. Zorg ervoor dat er steeds voldoende vers drinkwater beschikbaar is. Houdbaarheidsdatum, partijcodering en registratienummer; zie verpakking.

Koel, droog en indien mogelijk donker bewaren.

https://www.brekz.nl/33311-home_default/fokker-dog-fish-fit-hondenvoer.jpg
15.49 2019/01/01
35448
16492
Fokker Dog Fish-Fit hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 15,49 (€ 5,16/kg)
2 x 2,5 kg
€ 29,95 (€ 5,99/kg)
13 kg
€ 47,95 (€ 3,69/kg)
2 x 13 kg
€ 91,95 (€ 3,54/kg)

Accessoires

Fokker Voederton - 52 liter
https://www.brekz.nl/33991-home_default/fokker-voederton-52-liter.jpg
29.95 2019/01/01
35825
16537
Fokker Voederton - 52 liter > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 stuk
€ 29,95
2 stuks
€ 57,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Fokker hondenvoer

Fokker hondenvoer is een uitstekend, betaalbaar hondenvoer dat bereid is met uitsluitend de beste ingrediënten. Het hondenvoer van Fokker wordt samengesteld door voedingsdeskundigen en is gemaakt om aan de behoeften van honden van alle soorten en leeftijden te voldoen. De brokken leveren een bijdrage aan de gezondheid van uw hond en hebben uiteraard ook nog een heerlijke smaak! 

Het voer van Fokker is volledig vrij van genetisch gemanipuleerde bestanddelen en kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Daarnaast zijn de brokken van Fokker vaak ook nog vrij van gluten en granen, wat ideaal is voor honden met spijsverteringsproblemen. U garandeert met uw keuze voor Fokker voer dus, dat u uw hond een verantwoord en natuurlijk voer voorschotelt. 

Fokker hondenvoer draagt op verschillende vlakken bij aan de gezondheid van uw hond. Het is namelijk samengesteld om de botten, spieren en gewrichten te bevorderen. Bovendien is het goed voor de spijsvertering en helpt het met het zorgen voor een gezonde huid en vacht. 

Bij Brekz hebben wij regelmatig acties en aanbiedingen, zodat u uw Fokker hondenvoer tegen de scherpste prijzen kan bestellen. Houd onze site dus in de gaten! De houdbaarheidsdatum van het hondenvoer van Fokker ligt tussen de 6 en 18 maanden en staat op verpakking vermeld. Dit is meestal genoeg als u zich houdt aan de aanbevolen hoeveelheid. 

Assortiment Fokker hondenvoer

In ons assortiment hebben wij een uitgebreid aantal soorten hondenvoer van Fokker. Deze zijn speciaal samengesteld om te voldoen aan de specifieke benodigdheden van uw hond. Wij hebben Fokker hondenvoer voor onder andere puppy's, senioren, honden met een neiging tot overgewicht en actieve honden. Om u het zoeken door ons uitgebreide aanbod Fokker voer te vergemakkelijken, vindt u hieronder een korte opsomming van de producten in ons assortiment. 

Puppy - Junior

Wij hebben verschillende soorten voer van Fokker voor puppy's, die speciaal afgestemd zijn op de grootte van uw jonge hond. U vindt in deze categorie voer voor kleine, middelgrote en grote puppy's. Heeft u een puppy van een groot ras? Probeert u dan Fokker Dog Opti-Grow L hondenvoer, dat ideaal is voor de groei en ontwikkeling van uw puppy.  

Adult 

Uiteraard vindt u hier ook een selectie heerlijke voeren voor uw volwassen hond. Fokker +Fresh Meat hondenvoer bevat maar liefst 35% kip. Bovendien is het geheel vrij van van granen en gluten, waardoor het licht verteerbaar is. 

Senior

Voor Senioren hebben wij Fokker Dog Age-Care hondenvoer. Dit voer is bereid voor honden met een leeftijd tussen de 7 en 9 jaar. Het ondersteunt de darmfunctie én het immuunsysteem: perfect voor uw ouder wordende viervoeter.

Light

Heeft u een hond met een neiging tot overgewicht? Dan is dit een uitstekend voer voor hem! Fokker Dog Weight-Fit hondenvoer is namelijk samengesteld voor minder actieve honden. Het heeft een laag vetgehalte en is licht verteerbaar. Bovendien draagt het bij aan de gezondheid van het gebit. 

Lam Rijst

Fokker Sensi-Fit hondenvoer is een hoogwaardig voer dat als hoofdingrediënten lam en rijst heeft. Het is bereid met volledig natuurlijke ingrediënten en stimuleert de gezondheid van de vacht. Dit voer is geschikt voor honden van alle soorten en rassen.

Biologisch

Van Fokker hebben wij in ons assortiment ook nog een voer dat geheel gemaakt is van biologische ingrediënten. Fokker Bio hondenvoer is een zeer smakelijke brok die volledig tarweglutenvrij is. Deze brokken zijn daardoor licht verteerbaar en hebben bovenal een voortreffelijke smaak. 

Country

Fokker Country hondenvoer is er voor uw volwassen hond en helpt met het bevorderen een optimale lichaamsconditie. Bekijkt u bijvoorbeeld eens Fokker Country Balance hondenvoer, dat geschikt is voor alle volwassen honden met een normale energiebehoefte. Het is gunstig voor de conditie van uw hond en helpt met het verminderen van de kans op overgewicht. 

Active

Indien u een actieve hond heeft, heeft Fokker een voer dat afgestemd is op zijn hogere energiebehoefte. Fokker Acti-Fit hondenvoer heeft een hoger energiegehalte, waardoor het uitermate geschikt is voor iedere actieve hond. Het is samengesteld met hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en helpt met het zorgen voor een glanzende vacht. 

Worsten

Wij hebben ook nog een reeks worsten van Fokker, die geschikt zijn als maaltijd of als beloning. Deze kunnen tot anderhalf jaar buiten de ijskast bewaard worden en bevatten geen conserveringsmiddelen of kleur-, geur- en smaakstoffen. Deze worsten hebben een onweerstaanbare smaak: Fokker Dog Meat Roll verse Lam met Zalm bevat bijvoorbeeld een portie verse lam en een extra dosis verse zalm - een heerlijke beloning voor uw hond! 

Puppymelk

Indien u een vervangende moedermelk zoekt voor uw pasgeboren pup, is Fokker Puppymelk wellicht het juiste product. Deze puppymelk stimuleert de groei van uw puppy en kan ook gebruikt worden om uw puppy bij te voeren. 

Zalm en Rijst

Fokker Dog Fish-Fit hondenvoer is een smakelijk voer op basis van kip en rijst. Het is licht verteerbaar, goed voor de darmfunctie en draagt bij aan een gezond uitziende, glanzende vacht. 

Fokker hondenvoer bestellen?

Goedkoop Fokker hondenvoer kopen kunt u snel en eenvoudig op Brekz.nl! Hier vindt u voor iedere viervoeter een geschikte variant. Koop nu hondenvoer van Fokker tot wel 40% goedkoper. Bij een bestelling vanaf € 28 betaalt u geen verzendkosten!

Terug