Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Fokker Hondenvoer

Fokker hondenvoer voorziet in een zeer uitgebreid assortiment betaalbare voeding voor alle rassen honden. Fokker hondenvoer is gemaakt van de allerbeste ingrediënten, waarmee u een goede basis kunt leggen voor een lang en gezond leven voor uw huisdier.
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
Biologisch
Adult
Puppy Junior
Senior
Lam Rijst
Light
Country
Active
Customized
Puppymelk

Biologisch

Fokker Bio hondenvoer 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
2,5 kg
€ 13,95 (€ 5,58 /kg)
2 x 2,5 kg
€ 26,95 (€ 5,39 /kg)
10 kg
€ 49,95 (€ 5,00 /kg)
2 x 10 kg
€ 97,95 (€ 4,90 /kg)

Adult

Fokker Adult L hondenvoer

Fokker Adult L Hondenvoer

Fokker Adult L Hondenvoer is een volledige en high premium hondenvoeding voor volwassen honden van grote tot zeer grote rassen met een gewicht van 30-80 kg. Bij grote honden worden de gewrichten en botten relatief zwaar belast. Ook hebben grote honden een relatief klein verteringsstelsel, vergeleken met kleine honden. Doordat de voeding goed verteerbaar is is het niet nodig om grote hoeveelheiden voer te geven. Dit voorkomt maagkantelen bij uw hond en het zorgt voor compacte ontlasting.

De voeding bevat zalmolie, afkomstig van Noorse zalm. Deze olie bevat onder andere Omega 3-vetzuren, stoffen die een gezonde huid en een glanzende vacht ondersteunen. Een optimale hoeveelheid fosfor en calcium ondersteunt de botten en gewrichten van uw hond. Bovendien zorgen chondroïtine en glucosamine ervoor dat het kraakbeen beschermd blijft. De voeding heeft een heerlijke smaak en het is gemaakt van de beste ingrediënten. Hier zal uw hond zeker van kunnen genieten. Dus zoekt u hondenvoer voor uw volwassen hond van een groot ras met de beste klantenervaringen? Fokker Adult L Hondenvoer is te koop op Brekz!

De houdbaarheid van Fokker Adult L Hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Fokker Adult L Hondenvoer

Gevogeltemeel (min. 14 % kip), maïsmeel, rijst, gevogeltevet, plantaardige bijproducten, bietenpulp, eipoeder, gist, vitaminen, mineralen, lecithine.

Analytische bestanddelen:

Eiwit (26%), Vet (18%), Ruwe as (5,0%), Ruwe celstof (2,0%), Calcium (1,1%), Fosfor (0,8%), Omega 3 (8,0 g/kg), Omega 6 (30,0 g/kg).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Vitamine A (18.000 IE/kg), Vitamine D3 (1500 IE/kg), Vitamine E (500 mg/kg), Vitamine C (300 mg/kg), IJzersulfaat Monohydraat (50 mg/kg), Calciumjodaat [watervrij] (1,5 mg/kg), Kopersulfaat Pentahydraat (5 mg/kg), Mangaansulfaat Monohydraat (35 mg/kg), Zinksulfaat Monohydraat (65 mg/kg), Choline (1200 mg/kg), Antioxidanten.

Voedingsadvies Fokker Adult L Hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Voedingstabel Fokker Adult L Hondenvoer

Gewicht (kg) Hoeveelheid voeding
Gram
30 310
40 400
50 480
60 540
70 590
80 660

 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Fokker Adult L Hondenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Fokker hondenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod hondenvoer, bijvoorbeeld voer voor actieve of oudere honden.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
13 + 2 kg
€ 34,95 (€ 2,33 /kg)
2 x (13 + 2 kg)
€ 66,95 (€ 2,23 /kg)
Fokker Adult M Hondenvoer

Fokker Adult M hondenvoer

Fokker Adult M hondenvoer is een complete en hoogwaardige voeding voor volwassen honden van middelgrote rassen. Om uw hond gezond en fit te houden is het belangrijk dat u hem voeding geeft die is afgestemd op zijn energiebeheofte. Fokker Adult M hondenvoer is een kwaliteitsvoer dat nauwkeurig is samengesteld in samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen. Hierdoor voldoet het volledig aan de energiebehoefte van honden met een gemiddeld energieverbruik en een lichaamsgewicht tussen de 10 en 30 kg. Het voer is op basis van mais, gevogeltemeel, dierlijk vet en rijst, en is daardoor zeer goed verteerbaar. Ook bevat het L-carnitine om de vetverbranding van uw hond te stimuleren en bietenpulp om de spijsvertering te bevorderen. Fokker Adult M hondenvoer: een zeer smakelijke maaltijd voor uw hond, die bovendien dankzij de toegevoegde omega-3- en omega-6-vetzuren zorgt dat zijn vacht mooi gaat glanzen en zijn huid gezond blijft! 

Bij Brekz kunt u Fokker Adult M hondenvoer goedkoop online bestellen. Bovendien hebben we regelmatig en aanbieding! U kunt Fokker Adult M hondenvoer bij ons dus altijd voordelig kopen.

De houdbaarheid van Fokker Adult M hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Fokker Adult M hondenvoer

Mais, gevogeltemeel (minimaal 14%), rijst (14%), gerst, vetkanenmeel, gevogeltevet, johannesbrood, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, lijnzaad, vismeel, mineralen, gist, bietenpulp, eipoeder, lecithine, zalmolie, inuline (FOS), L-carnitine, taurine. 

Analytische bestandsdelen:

Eiwit (25.0%), Ruwe oliën en vetten (15.0%), Ruwe as (5.0%), Ruwe celstof (2.0%), Calcium (1.0%), Fosfor (0.8%), Omega-3-vetzuren (7.5g/kg), Omega-6-vetzuren (25.5g/kg).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (E672) 18.000 IE, Vitamine D3 (E671) 1.500 IE, Vitamine E (3a700) 500 mg, Vitamine C 300 mg, Choline 1.200 mg, Ijzer 50 mg, Jood 1.5 mg, Koper 5 mg, Mangaan 35 mg, Zink 65 mg. Antioxidanten


Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Fokker Adult M hondenvoer
Lichaamsgewicht van de hond (kilogram) Hoeveelheid droogvoer (in gram)
10 150
15 200
20 250
25 280
30 330

 

Ander voer?

Kijk ook eens bij de andere Fokker hondenvoer producten die wij verkopen, bijvoorbeeld Fokker hondenvoer voor Senior honden of Fokker hondenvoer voor actieve honden. Of bekijk de andere merken hondenvoer die wij verkopen!

Fokker Adult M > Meer informatie
Verpakking Prijs
13 kg
€ 33,95 (€ 2,61 /kg)
13 + 2 kg
€ 33,95 (€ 2,26 /kg)
2 x 13 kg
€ 65,95 (€ 2,54 /kg)
2 x (13 + 2 kg)
€ 65,95 (€ 2,20 /kg)
Fokker Adult S Hondenvoer

Fokker Adult S hondenvoer heeft een speciale maat brokken afgestemd op de tanden en kaken van kleine honden. De hondenvoeding is goed verteerbaar en zeer energierijk. Daarnaast zorgen de voedingsstoffen voor een glanzende vacht en een gezonde huid.

 

Voedingsadvies Fokker Adult S hondenvoer:

Gewicht hond

Hoeveelheid per dag

2 kg

55 gram

4 kg

80 gram

6 kg

110 gram

8 kg

135 gram

10 kg

170 gram

* Om uw hond op het optimale gewicht te houden, is het aan te raden om ongeveer de richtlijnen van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan te houden.

 

Ingrediënten/bestanddelen Fokker Adult S hondenvoer:

Gevogeltemeel (min. 14 % kip), maismeel, rijst, gevogeltevet, plantaardige bijproducten, bietenpulp, eipoeder, gist, vitaminen, mineralen, lecithine.

Voedingsanalyse Fokker Adult S hondenvoer:

Natrium 0,3%, vocht 9,5%, calcium 1,6%, ruw vet 13,0%, fosfor 1,2 IU, ruwe as 8,0%, ruw eiwit 23,0%, ruwe vezel 2,5%.

 

Fokker Adult S > Meer informatie
Verpakking Prijs
7 kg
€ 20,95 (€ 2,99 /kg)
7 + 1 kg
€ 20,95 (€ 2,62 /kg)
2 x 7 kg
€ 39,95 (€ 2,85 /kg)
2 x (7 + 1 kg)
€ 39,95 (€ 2,50 /kg)
Fokker Adult +Fresh Meat hondenvoer

Fokker +Fresh Meat hondenvoer

Fokker +Fresh Meat hondenvoer is voeding met maar liefst 35% kip waarvan 20% vers en speciaal gemaakt voor volwassen honden. Het voer is vrij van granen en is daarom tevens glutenvrij. Op deze manier is de kans op allergische reacties kleiner. Daarnaast wordt het voer bereid met vers vlees. De verse kip zorgt ervoor dat het voer een goede smaak heeft en een optimale impuls geeft aan de gezondheid van uw hond. Het voer zit vol met gebalanceerde ingrediënten zoals aardappel, zoete aardappel, erwten, tomaat, cranberry, wortel, Yucca, Johannesbrook en Inuline, Glycasamine, Lijnzaad en Mineralen in de vorm van chelaten. Op deze manier zorgt deze complete voeding voor een optimale gezondheid bij uw hond.

De verse kip in het voer heeft een hoge verteerbaarheid wat ten goede komt aan eventuele darm- jeuk- en huidproblemen bij uw hond. Daarnaast is de zoete aardappel in het voer rijk aan calcium en bevat deze veel antioxidanten en voedingsvezels. De toegevoegde erwten zijn rijk aan vezels en bevatten net als de kip natuurlijk eiwitten. Door het toevoegen van cranberry wordt de zuurgraad van de urine omlaag gebracht waardoor de urinewegen gezond blijven. Yucca is toegevoegd om de geur van de ontlasting te neutraliseren. Het toevoegen van Yohannesbrood en Inuline is gedaan om de stoelgang van uw hond te ondersteunen. Daarnaast zorgen de aanwezige mineralen ervoor dat de opname van de voeding optimaal is. Door de aanwezigheid van lijnzaad en zalmolie wordt de huid en vacht van uw hond goed gevoed waardoor deze gezond blijft en mooi glanst. Bij Brekz besteld u altijd het beste voer dat ook in grootverpakking kosteloos bij u thuis wordt bezorgd.

De houdbaarheid Fokker +Fresh Meat hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Fokker +Fresh Meat hondenvoer

Verse kip, Zoete, Erwten, Wortel, Cranberry, Yucca, Yohannesbrood, Inuline, Glucosamine/Chrondroïtine, Lijnzaad/zalmolie, Mineralen in de vorm van Chelaten.

Analytische bestandsdelen

Eiwit (25%), Ruwe vetten (13%), Ruwe as (7%), Ruwe celstof (5,5%), Calcium (1,5%), Fosfor (1%).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Fokker +Fresh Meat hondenvoer

Gewicht van de hond in KG Hoeveelheid voer in gram
2 50
5 85
10 150
15 195
20 230
25 260
30 320
40 400
50 480
60 540
70 590
80 660

 

Ander Merk?

Bent u in plaats van Fokker +Fresh Meat hondenvoer op zoek naar ander voer voor uw hond dan kunt u kijken naar Fokker Country Groentemix Hondenvoer. Voor een compleet overzicht van al het voer van Fokker kijkt u op de merkpagina.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
13 kg
€ 49,95 (€ 3,84 /kg)
2 x 13 kg
€ 95,95 (€ 3,69 /kg)
Verpakking Prijs
2,5 kg
€ 12,95 (€ 5,18 /kg)
2 x 2,5 kg
€ 24,95 (€ 4,99 /kg)
13 kg
€ 36,95 (€ 2,84 /kg)
2 x 13 kg
€ 69,95 (€ 2,69 /kg)
Verpakking Prijs
2,5 kg
€ 13,95 (€ 5,58 /kg)
2 x 2,5 kg
€ 26,95 (€ 5,39 /kg)
3 x 2.5 kg
€ 39,95 (€ 5,33 /kg)
Verpakking Prijs
2,5 kg
€ 13,95 (€ 5,58 /kg)
2 x 2,5 kg
€ 26,95 (€ 5,39 /kg)
3 x 2.5 kg
€ 39,95 (€ 5,33 /kg)

Puppy Junior

Fokker Puppy/Junior L hondenvoer

Fokker Puppy/Junior L hondenvoer

Fokker Puppy/Junior L Hondenvoer is een high premium hondenvoeding voor jonge honden (tot 12-24 maanden) van grote tot zeer grote rassen met een volwassen gewicht van 30-80 kilogram. Het is belangrijk dat uw jonge hond in deze periode van ontwikkeling de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt, zodat hij of zij op een gezonde manier kan opgroeien. De juiste voeding, speciaal aangepast op de eisen van uw hond, kan hierbij helpen.

De speciale samenstelling van de voeding zorgt ervoor dat het skelet van uw puppy gelijkmatig kan groeien, wat groeipijnen kan voorkomen. Daarnaast zorgt het voor de ontwikkeling van sterke spieren, waardoor uw pup vrolijk kan spelen. De toevoeging van zalmolie, afkomstig uit Noorse zalm, zorgt ervoor dat de voeding rijk is aan Omega 3-vetzuren. Deze vetzuren ondersteunen een gezonde huid en een glanzende vacht. De voeding is gemaakt van de beste ingrediënten en het heeft een heerlijke smaak. Dus zoekt u de beste voeding voor uw jonge hond van een groot ras? Bestel dan goedkoop Fokker Puppy/Junior L Hondenvoer online op Brekz.nl! Uw hond zal zeker van zijn gezonde en smakelijke maaltijd kunnen genieten.

De houdbaarheid van Fokker Puppy/Junior L Hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ).

Ingrediënten Fokker Puppy/Junior L Hondenvoer

Mais, gevogeltemeel (14%), rijst (14%), vetkanenmeel,  gerst, gevogeltevet, lijnzaad, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, johannesbrood, lignocellulose, bietenpulp, mineralen, gist, zalmolie (bron van DHA/EPA), vismeel, lecithine, inuline (FOS), chondroïtine, glucosamine, L-carnitine, taurine.

Analytische bestanddelen:

Eiwit (28%), Ruwe oliën en vetten (16%), Ruwe as (5,0%), Ruwe celstof (4,0%), Calcium (0,9%), Fosfor (0,65%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Vitamine A (19.000 IE/kg), Vitamine D3 (1300 IE/kg), Vitamine E (500 mg/kg), Vitamine C (200 mg/kg), IJzer (133 mg/kg), Jodium (2,7 mg/kg), Koper (13 mg/kg), Mangaan (13 mg/kg), Zink (139 mg/kg), Seleen (0,19 mg/kg).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Voedingsadvies Fokker Puppy/Junior L Hondenvoer
Volwassen gewicht (kg) 2 maanden 4 maanden 6 maanden 9 maanden 12 maanden 12-18 maanden
Hoeveelheid voeding (gram) Hoeveelheid voeding (gram) Hoeveelheid voeding (gram) Hoeveelheid voeding (gram) Hoeveelheid voeding (gram) Hoeveelheid voeding (gram)
30 300 380 450 480 460 Adult L
40 370 490 550 550 495 Adult L
50 410 570 620 610 560 Adult L
60 460 620 670 650 640 Adult L
70 550 690 750 730 680 Adult L
80 650 790 860 795 750 670

 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Fokker Puppy/Junior L Hondenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Fokker hondenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod hondenvoer, waaronder Fokker Adult L Hondenvoer. Dit voer is geschikt voor wanneer uw puppy volwassen is.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
4.5 kg
€ 20,95 (€ 4,66 /kg)
€ 17,95 (€ 3,99 /kg)
13 kg
€ 39,95 (€ 3,07 /kg)
€ 36,95 (€ 2,84 /kg)
2 x 13 kg
€ 75,95 (€ 2,92 /kg)
€ 72,95 (€ 2,81 /kg)
Fokker Puppy/Junior M hondenvoer

Fokker Puppy/Junior M hondenvoer

Fokker Puppy/Junior M hondenvoer is een complete premium voeding, die bedoeld is voor puppies en jonge honden (tot een leeftijd van 12 maanden) van middelgrote rassen (volwassen gewicht van 10 tot 30 kg). Tijdens de groeifase van uw puppy is het extra belangrijk om hem een goede voeding te geven. Zo legt u namelijk de basis voor een lang en gelukkig leven van uw trouwe maatje. Fokker Puppy/Junior M hondenvoer bevat nauwkeurig geselecteerde mix van ingrediënten, die garant staat voor een gelijkmatige en gezonde groei. Zo zorgt het voer ervoor dat zijn botten zich gezond ontwikkeling en dat hij sterke spieren opbouwt. Het resultaat is een energieke en speelse pup. Ook draagt Noorse zalmolie bij aan het gezond houden van zijn huid en het mooi glanzend maken van zijn vacht. Met Fokker Puppy/Junior M hondenvoer geeft u uw puppy een perfecte start voor een geweldig leven!

Bij Brekz kunt u Fokker Puppy/Junior M hondenvoer goedkoop online bestellen. Bovendien hebben we regelmatig en aanbieding. Per Fokker Puppy/Junior M hondenvoer verpakking die u bestelt, daalt de prijs per kilo!

De houdbaarheid van Fokker Puppy/Junior M hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Fokker Puppy/Junior M hondenvoer

Gevogeltemeel (minimaal 14%), mais, rijst (14%), vetkanenmeel, gevogeltevet, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, gerst, johannesbrood, bietenpulp, lijnzaad, lignocellulose, mineralen, gist, zalmolie (bron van DHA/EPA), eipoeder, lecithine, L-carnitine, chondroitine, glucosamine, taurine.

Analytische bestandsdelen:

Eiwit (32.0%), Ruwe oliën en vetten (20.0%), Ruwe as (6.0%), Ruwe celstof (2.5%), Calcium (1,0%), Fosfor (0,8%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (E672) 19.000 IE, Vitamine D3 (E671) 1.300 IE, Vitamine E (3a700) 500 mg, Vitamine C 200 mg, Koper (E4) 13 mg, IJzer (E1) 133 mg, Jodium (E2) 2,7 mg, Mangaan (E5) 13 mg, Zink (E6) 139 mg, Seleen 0,19 mg.

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingsdavies Fokker Puppy/Junior M hondenvoer
Volwassen gewicht van de hond (kilogram) Hoeveelheid droogvoer bij een leeftijd van 2 maanden (in gram) Hoeveelheid droogvoer bij een leeftijd van 4 maanden (in gram) Hoeveelheid droogvoer bij een leeftijd van 6 maanden (in gram) Hoeveelheid droogvoer bij een leeftijd van 8 maanden (in gram) Hoeveelheid droogvoer bij een leeftijd van 10 maanden (in gram) Hoeveelheid droogvoer bij een leeftijd van 10 tot 12 maanden (in gram)
10 130 170 190 230 250 -
15 170 220 240 290 320 -
20 200 260 300 350 380 350
25 240 320 380 420 440 400
30 300 380 450 480 460 440

 

Ander voer?

Zoekt u in plaats van Fokker hondenvoer voor puppies misschien Fokker hondenvoer voor volwassen honden of Fokker hondenvoer voor Senior honden? Of bent u benieuwd naar ons overige aanbod Puppyvoer?

> Meer informatie
Verpakking Prijs
2,5 kg
€ 11,95 (€ 4,78 /kg)
2 x 2,5 kg
€ 22,95 (€ 4,59 /kg)
3 x 2.5 kg
€ 32,95 (€ 4,39 /kg)
13 kg
€ 37,95 (€ 2,92 /kg)
2 x 13 kg
€ 72,95 (€ 2,81 /kg)
Fokker Puppy/Junior S Hondenvoer

Fokker Puppy/Junior S hondenvoer bevat brokken die precies zijn afgestemd op het gebit van de pup. De hondenvoeding geeft ondersteuning aan de ontwikkeling van gezonde botten en sterke spieren. Wanneer uw hond de leeftijd van ongeveer 10 maanden heeft bereikt, kunt u overstappen op Fokker Adult S hondenvoer.

 

Voedingsadvies Fokker Puppy/Junior S hondenvoer:

Volwassen gewicht                                            Leeftijd in maanden

 

2

4

6

8

10<

2 kg

40 gram

60 gram

70 gram

Adult S

Adult S

4 kg

60 gram

80 gram

90 gram

Adult S

Adult S

6 kg

80 gram

110 gram

130 gram

150 gram

Adult S

8 kg

100 gram

140 gram

160 gram

180 gram

Adult S

10 kg

130 gram

170 gram

190 gram

230 gram

250 gram

* Om uw hond op het optimale gewicht te houden, is het aan te raden om ongeveer de richtlijnen van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan te houden.

 

Ingrediënten/bestanddelen Fokker Puppy/Junior S hondenvoer:
Gevogeltemeel (min. 14 % kip), maismeel, rijst, gevogeltevet, plantaardige bijproducten, bietenpulp, eipoeder, gist, vitaminen, mineralen, lecithine.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
2,5 kg
€ 11,95 (€ 4,78 /kg)
2 x 2,5 kg
€ 22,95 (€ 4,59 /kg)
3 x 2.5 kg
€ 33,95 (€ 4,53 /kg)

Senior

Fokker Senior hondenvoer

Fokker Senior Hondenvoer

Fokker Senior Hondenvoer is voer dat speciaal is samengesteld om de oudere hond in zijn behoeften te voorzien. Honden die ouder worden kunnen wel wat hulp gebruiken. Door het voer met de juiste samenstelling voor te schotelen blijft uw oudere hond zo lang mogelijk gezond en vitaal. Oudere honden hebben een lagere energiebehoefte. Daarnaast wordt hun vacht vaak wat minder glanzend en wordt hun huid wat slechter. Door de terugnemende behoefte aan energie hebben ze tevens een grotere kans op overgewicht. Door uw oudere hond het juiste voer aan te bieden vergroot u de kans op een lang en zo vitaal mogelijk leven. Dankzij Fokker Senior Hondenvoer blijft uw hond langer gezond en kunt u langer samen met uw hond blijven genieten.

Fokker Senior Hondenvoer bevat plantaardige en dierlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat het voer minder energie bevat. Op deze manier sluit de voeding aan bij de energiebehoefte van de ouder wordende hond. Daarnaast voorkomt het overgewicht doordat er minder energie wordt omgezet in vet. De natuurlijke ingrediënten zorgen er teven voor dat de huid en vacht van uw hond gezond blijft. De voeding is zorgvuldig samengesteld en bevat een uitgebalanceerde mix aan voedingsstoffen waardoor uw hond alles binnenkrijgt dat hij nodig heeft. Op deze manier blijft uw ouder wordende hond zo lang mogelijk gezond en vitaal. Fokker Senior Hondenvoer is dankzij onze aanbiedingen goedkoop te koop via onze website.

De houdbaarheid Fokker Senior Hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Fokker Senior Hondenvoer

Mais, gevogeltemeel (14%), rijst (14%), vetkanenmeel, gerst, gevogeltevet, lijnzaad, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, johannesbrood, lignocellulose, bietenpulp, mineralen, gist, zalmolie (bron van DHA/EPA), vismaal, lecithine, inuline, chondoïtine, glucosamine, L-carnitine, taurine.

Analytische bestandsdelen

Eiwit (25%), Ruwe oliën en vetten (13%), Ruwe as (5%), Ruwe celstof (4%), Calcium (0,9%), Fosfor (0,8%), Omega 3 (7,5 g/kg), Omega 6 (22,5 g/kg).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Fokker Senior Hondenvoer

Gewicht in KG Hoeveelheid voer in gram
2 50
5 85
10 150
15 195
20 230
25 260
30 320
40 400
50 480
60 540
70 590
80 660

 

Ander Merk?

Bent u in plaats van Fokker Senior Hondenvoer op zoek naar ander voer voor uw hond dan kunt u kijken bij ons assortiment Senior Hondenvoer. Voor een compleet overzicht van al het voer van Fokker kijkt u op de merkpagina.

> Meer informatie
Fokker Senior hondenvoer 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
13 + 2 kg
€ 36,95 (€ 2,46 /kg)
2 x (13 + 2) kg
€ 71,95 (€ 2,40 /kg)

Lam Rijst

Fokker Lam & Rijst hondenvoer

Fokker Lam & Rijst hondenvoer

Fokker Lam & Rijst hondenvoer is een smakelijke, volwaardige voeding op basis van lam en rijst en is geschikt voor honden met een gewicht van 2 tot 80kg. Fokker richt zich met deze voeding in het bijzonder op honden die gevoelig zijn of last hebben van allergische reacties. De uitgebalanceerde voeding bevat daarom alle ingrediënten die essentieel zijn voor uw hond maar lokt geen allergische reacties uit. Zo remt de voeding nare reacties als exceem, een schilverige huid en haaruitval en helpt deze te voorkomen. Is uw viervoeter een moeilijke eter? Dankzij de smakelijkheid van de voeding is zij ook een aanrader voor kieskeurige honden.


Bij Brekz kunt u onze aanbieding van Fokker Lam & Rijst hondenvoer eenvoudig online bestellen. Deze voeding en andere hoogwaardige producten voor uw huisdier koopt u bij ons altijd voor de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Fokker Lam & Rijst hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ). 

Ingrediënten Fokker Lam & Rijst hondenvoer

Lamsmeel (min. 14%), rijst, maïsmeel, gevogeltevet, plantaardige bijproducten, bietenpulp, eipoeder, gist, vitaminen, mineralen, lecithine

Analytische bestanddelen

Eiwit 24%, ruwe oliën en vetten 14%, ruwe as 6,5%, calcium 1,5%, fosfor 1,1%, Omega-3 8g/kg, Omega-6 23g/kg

Voedingsadvies

Voor het voedingsadvies wordt aangeraden de aanwijzingen op de verpakking aan te houden. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander hondenvoer van Fokker?

Bent u op zoek naar een andere voeding van Fokker, bijvoorbeeld voor de volwassen hond? Kijk dan eens bij Fokker Adult hondenvoer.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
13 + 2 kg
€ 38,95 (€ 2,60 /kg)
13 kg
€ 38,95 (€ 3,00 /kg)
2 x 13 kg
€ 75,95 (€ 2,92 /kg)
2 x (13 + 2) kg
€ 75,95 (€ 2,53 /kg)

Light

Fokker Light hondenvoer

Fokker Light hondenvoer

Fokker Light Hondenvoer is een premium voeding voor volwassen honden met een gewicht van 2 tot 80 kilogram die behoefte hebben aan minder energierijk voedsel, onder andere honden die minder actief zijn en honden met (een verhoogd risico op) overgewicht. Overgewicht bij honden kan vervelende gevolgen hebben, daarom is het belangrijk om dit te bestrijden. De juiste voeding kan hierbij ondersteuning bieden. De voeding heeft een verhoogd vezelgehalte, waardoor het hongergevoel van uw hond afneemt. Hierdoor zal uw hond minder eten. De voeding bevat L-carnitine, een stof die de omzetting van vet in energie bevordert en ervoor zorgt dat uw hond een compacte spiermassa behoudt. Zo kan uw hond zijn ideale gewicht bereiken.

Fokker Light Hondenvoer biedt ook ondersteuning aan de rest van het lichaam. Zo bevat de voeding chondroïtine en glucosamine, stoffen die het kraakbeen en de gewrichten ondersteunen tijdens het bewegen. Ook is deze hondenvoeding rijk aan Noorse zalmolie, een bron van Omega 3-vetzuren. Deze essentiële vetzuren ondersteunen een gezonde huid en een glanzende vacht. Uw hond zal er stralend uitzien. De voeding is gemaakt van de beste ingrediënten en het heeft een heerlijke smaak, waar uw hond zeker van zal kunnen genieten. Dus bestel nu online Fokker Light Hondenvoer, de beste voeding voor uw hond met overgewicht!

De houdbaarheid van Fokker Light Hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ).

Ingrediënten Fokker Light hondenvoer

Gerst, gevogeltemeel (min 14%), mais, rijst (14%), lignocellulose, vetkanenmeel, gevogeltevet, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, lijnzaad, johannesbrood, bietenpulp, mineralen, gist, zalmolie (bron van DHA/EPA), vismeel, eipoeder, lecithine, inuline, chondroitine, glucosamine, L-carnitine, taurine.

Analytische bestanddelen:

Eiwit (23%), Ruwe oliën en vetten (10%), Ruwe as (4,5%), Ruwe celstof (10,0%), Calcium (0,7%), Fosfor (0,6%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Vitamine A (19.000 IE/kg), Vitamine D3 (1300 IE/kg), Vitamine E (500 mg/kg), Vitamine C (200 mg/kg), IJzer (127 mg/kg), Jodium (2,5 mg/kg), Koper (13 mg/kg), Mangaan (13 mg/kg), Zink (140 mg/kg), Seleen (0,19 mg/kg).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Voedingsadvies Fokker Light hondenvoer
Volwassen gewicht (kg) Hoeveelheid voeding (gram) Hoeveelheid voeding (gram)
Gewichtsbehoud Gewichtsvermindering
2 45 35
5 75 60
10 110 90
15 145 115
20 180 145
25 210 170
30 240 190
40 295 235
50 350 280
60 400 320
70 450 360
80 495 395

 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Fokker Light Hondenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Fokker hondenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod algemeen hondenvoer voor honden van verschillende groottes in verschillende levensfasen.

Fokker Light hondenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
2,5 kg
€ 11,95 (€ 4,78 /kg)
2 x 2,5 kg
€ 22,95 (€ 4,59 /kg)
13 + 2 kg
€ 36,95 (€ 2,46 /kg)
2 x (13 + 2) kg
€ 71,95 (€ 2,40 /kg)

Country

Fokker Country Allergiemix hondenvoer

Fokker Country allergiemix hondenvoer

Fokker Country allergiemix Hondenvoer is een mix die volledig gebasseerd is op plantaardige ingrediënten om zo de kans op een allergische reactie bij uw hond zo klein mogelijk te maken. Honden die last hebben val allergische reacties kunnen daardoor minder lekker in hun vel zitten. Het bestrijden van overgevoeligheid voor bepaalde voeding kan gedaan worden door deze mix dagelijks toe te voegen aan de maaltijd van uw hond. De uitstekende smaak zorgt dat, wanneer gemixt met verse vlees of vis, uw hond elke dag uitkijkt naar zijn maaltijd.

Fokker Country allergiemix Hondenvoer bevat rijstvlokken en groenten die zorgen voor een perfecte basis voor uw hond. De mix bevat nauwelijks vet en heeft een laag eiwitpercentage. De voeding helpt voor uiteenlopende allergieën maar is uitermate geschikt voor honden met maag- en darmproblemen. Dankzij deze mix kunt u uw overgevoelige hond toch elke dag een kwalitatief uitstekende maaltijd bieden met een hoge voedingswaarde. Fokker Country allergiemix Hondenvoer kunt u met meerdere verpakkingen tegelijk goedkoop bij ons kopen.

De houdbaarheid Fokker Country Allergiemix Hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Fokker Country allergiemix Hondenvoer

Rijst (min. 80%), erwten (min. 6,5%), prei (min. 1,25%), wortel (min. 2,25%). Zonder kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen. Dit product bevat geen conserveringsmiddelen of antioxydanten.

Analytische bestandsdelen

Ruw eiwit (10%), Ruwe celstof( 8%), Ruwe as (1%), Ruw vet (1%), Vocht (12,9%).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Fokker Country allergiemix Hondenvoer

Gewicht Allergiemix Vlees of vis Totaal
10 kg 135 gram 85 gram 220 gram
20 kg 230 gram 150 gram 380 gram
30 kg 330 gram 220 gram 540 gram
40 kg 395 gram 265 gram 660 gram
50 kg 465 gram 310 gram 775 gram
60 kg 525 gram 350 gram 890 gram
70 kg 600 gram 400 gram 1000 gram
80 kg 660 gram 430 gram 1090 gram

 

Ander Merk?

Bent u in plaats van Fokker Country allergiemix Hondenvoer op zoek naar ander voer voor uw hond dan kunt u kijken naar Fokker Country Groentemix Hondenvoer. Voor een compleet overzicht van al het voer van Fokker kijkt u op de merkpagina.
 

Fokker Country Allergiemix > Meer informatie
Verpakking Prijs
6 kg
€ 18,95 (€ 3,16 /kg)
€ 17,95 (€ 2,99 /kg)
2 x 6 kg
€ 35,95 (€ 3,00 /kg)
€ 33,95 (€ 2,83 /kg)
3 x 6 kg
€ 52,95 (€ 2,94 /kg)
€ 49,95 (€ 2,78 /kg)
Fokker Country Balance hondenvoer

Fokker Country Balance hondenvoer

Fokker Country Balance Hondenvoer is een volledige en gevarieerde voeding voor alle volwassen honden. Pure en authentieke ingrediënten, rechtstreeks afkomstig uit de natuur, zorgen ervoor dat u uw hond een afwisselende en hoogwaardige maaltijd kunt aanbieden. De voeding bevat appel, een bron van voedingsvezels, vitaminen en natuurlijke antioxidanten. Ook bevat het chinacea, een plantensoort die het immuunsysteem helpt te versterken, spirulina, een stof die rijk is aan Omega 3-vetzuren. Omega 3-vetzuren dragen bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht. Ten slotte bevat de voeding cranberry's, die de zuurtegraad van de urine op een positieve manier beïnvloeden, waardoor een gezonde blaasfunctie wordt gestimuleerd. 

Fokker Country Balance Hondenvoer bevat vanzelfsprekend alle voedingsstoffen die uw hond nodig heeft. De juiste hoeveelheid eiwitten zorgt voor sterke spieren en een gezonde lichaamsbouw. Vetten zorgen natuurlijk voor energie, maar ook voor een gezonde huid en vacht. Koolhydraten ondersteunen een optimale spijsvertering en de juiste mineralen zorgen voor gezonde tanden, sterke botten en een goed werkend afweersysteem. Vitaminen zorgen ten slotte voor een optimale vitaliteit. De voeding is bovendien gemaakt van de beste ingrediënten, waardoor het erg smakelijk is. Dus wilt u voor uw hond de lekkerste en beste voeding? Bestel goedkoop Fokker Country Balance Hondenvoer. Bij twee verpakkingen de laagste prijs per kg!

De houdbaarheid van Fokker Country Balance Hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ).

Ingrediënten Fokker Country Balance Hondenvoer

Granen (mais, tarwe, gerst en rijst), vlees en dierlijke bijproducten (gevogelte 14%), plantaardige bijproducten (echincea 0,1%), oliën en vetten, zaden, groenten (erwten 1%), mineralen, vruchten (cranberry 0,1%, appel 0,1%), algen (spirulina 0,1%)

Analytische bestanddelen:

Eiwit (24%), Vet (9%), Ruwe as (7,5%), Ruwe celstof (3,2%), Vocht (9,0).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Vitamine A (15.000 IE/kg), Vitamine D3 (1500 IE/kg), Vitamine E (100 mg/kg), IJzer (50 mg/kg), Jodium (1,5 mg/kg), Koper (5 mg/kg), Mangaan (35 mg/kg), Zink (65 mg/kg).

Voedingsadvies Fokker Country Balance Hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Voedingstabel Fokker Country Balance Hondenvoer
Gewicht (kg) Hoeveelheid voeding
Gram
2 55
5 95
10 165
15 215
20 250
25 285
30 350
40 440
50 530
60 585
70 640
80 690

 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Fokker Country Balance Hondenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Fokker hondenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod hondenvoer, onder andere voor puppy's, volwassen en oudere honden. Ook beschikken we over voer dat speciaal afgestemd is op de grootte van uw hond. U kunt uw hond dus een gevarieerde maaltijd aanbieden.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
2,5 kg
€ 9,50 (€ 3,80 /kg)
2 x 2,5 kg
€ 17,95 (€ 3,59 /kg)
3 x 2.5 kg
€ 24,95 (€ 3,33 /kg)
13 kg
€ 27,95 (€ 2,15 /kg)
2 x 13 kg
€ 52,95 (€ 2,04 /kg)
Fokker Country Dinner hondenvoer

Fokker Country Dinner hondenvoer

Fokker Country Dinner hondenvoer is een volledige voeding voor volwassen honden die dagelijks een gemiddelde inspanning leveren. Het is een extra smakelijke maaltijd, die gegeven kan worden ter afwisseling van een maaltijd met brokken. Fokker Country Dinner hondenvoer mengt u met water of bouillon alvorens u het uw hond serveert. Het voer is op basis van uitsluitend hoogwaardige ingrediënten, waaronder speciaal geselecteerde granen, groenten en vlees. Het bevat alle noodzakelijke ingrediënten in precies de juiste verhouding. Zo is bijvoorbeeld het vet- en eiwitgehalte nauwkeurig afgestemd, waardoor de kans dat uw hond last krijgt van overgewicht vermindert. Verder bevat het alles wat uw hond nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven: eiwitten voor sterke spieren; vetten voor een gezonde vacht en huid; mineralen voor sterke tanden en botten; en vitaminen voor een gezond immuunsysteem. Bovendien heeft Fokker Country Dinner hondenvoer een overheerlijke smaak! 

Bij Brekz kunt u Fokker Country Dinner hondenvoer goedkoop online bestellen. Bovendien hebben we regelmatig en aanbieding. Per Fokker Country Dinner hondenvoer verpakking die u bestelt, daalt de prijs per kilo!

De houdbaarheid van Fokker Country Dinner hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Fokker Country Dinner hondenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten (minimaal 4% rund in de rode geribbelde brok, minimaal 4% gevogelte in de neutrale geribbelde brok), plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, groenten (minimaal 4% erwten in de groene brok, minimaal 4% wortel in de oranje brok).

Analytische bestandsdelen:

Eiwit (24.0%), Ruw vet (9.0%), Ruwe celstof (3.2%), Ruwe as (7.5%), Vocht (9.0%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (E672) 15.000 IE, Vitamine D3 (E671) 1.500 IE, Vitamine E (3a700) 100 mg, Koper (E4) 5 mg, IJzer (E1) 50 mg, Jodium (E2) 1,5 mg, Mangaan (E5) 35 mg, Zink (E6) 65 mg.


Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Fokker Country Dinner hondenvoer
Lichaamsgewicht van de hond (kilogram) Hoeveelheid droogvoer (in gram)
2 55
5 95
10 165
15 215
20 250
25 285
30 350
40 440
50 530
60 585
70 640
80 690

 

Ander voer?

Misschien wilt u de andere Fokker Country hondenvoer producten bekijken die wij verkopen? Of zoekt u misschien Fokker hondenvoer voor Senior honden of Fokker hondenvoer voor actieve honden

Fokker Country Dinner > Meer informatie
Verpakking Prijs
15 kg
€ 31,95 (€ 2,13 /kg)
2 x 15 kg
€ 59,95 (€ 2,00 /kg)
Fokker Country Groentemix hondenvoer

Fokker Country Groentemix hondenvoer

Fokker Country Groentemix Hondenvoer kunt u gemakkelijk toevoegen aan de maaltijd van uw hond om hem zo nog wat extra voedingsstoffen binnen te laten krijgen. Het voer is geschikt voor alle soorten honden, u bepaalt de dosering gewoon aan de hand van het gewicht van uw viervoeter. Behalve de extra ingrediënten geeft de groentemix ook nog eens lekker smaak aan het voer. U kunt het voer combineren met zowel vis als vlees om een gevarieerde complete maaltijd voor te schotelen. U kunt het aanmaken met warm water of bouillon. Vervolgens moet u het voer ongeveer 10 minuten laten staan, en kunt u het vlees of de vis toevoegen.

De groentemix is licht verteerbaar en maakt uitsluitend gebruik van gezonde ingrediënten als en plantaardige orientatie zoals mais, erwten, tarwe, prei, wortel en rijst. Door het combineren van plantaardige elementen is dit voer een ideale basis voor uw hond. Fokker Country Groentemix Hondenvoer geeft uw hond een basis van groenten die zorgt voor een laag eiwitpercentage maar tegelijkertijd heel voedzaam is. U kunt de mix op vele manieren combineren en dagelijks varieren. Op deze manier schotelt u uw hond altijd een hoogwaardige maaltijd voor die u kunt combineren met andere toevoeging naar wens van uw hond. Fokker Country Groentemix Hondenvoer kunt u het beste online kopen dankzij onze scherpe acties.

De houdbaarheid Fokker Country Groentemix Hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Fokker Country Groentemix Hondenvoer

Maïs (min. 50%), erwten (min. 8,5%), prei (min. 1,75%), wortel (min. 1%), tarwe (min. 33,5%), rijst (min. 1,75%). Zonder kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen. Dit product bevat geen conserveringsmiddelen of antioxidanten.

Analytische bestandsdelen

Ruw eiwit 10,5%, ruwe celstof 3%, ruwe as 1,6%, ruw vet 2,5%, vocht 13%.

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Fokker Country Groentemix Hondenvoer

Volwassen gewicht in KG Groentemix Vlees of Vis toevoegen Totaal
  Voer in gram Voer in gram Voer in gram
10 135 85 220
20 230 150 380
30 320 220 540
40 395 265 660
50 465 310 775
60 525 355 890
70 600 400 1000
80 650 440 1090

 

Ander Merk?

Bent u in plaats van Fokker Country Groentemix Hondenvoer op zoek naar ander voer voor uw hond dan kunt u kijken naar Fokker Country Dinner Hondenvoer. Voor een compleet overzicht van al het voer van Fokker kijkt u op de merkpagina.

Fokker Country Groentemix > Meer informatie
Verpakking Prijs
6 kg
€ 16,95 (€ 2,83 /kg)
2 x 6 kg
€ 32,95 (€ 2,75 /kg)
3 x 6 kg
€ 48,95 (€ 2,72 /kg)
Fokker Country No Grain hondenvoer

Fokker Country No Grain

Fokker Country No Grain is een complete, graanvrije droogvoeding met hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten voor de volwassen hond. Het bevat maar liefst 23% gedroogd lamsvlees en onder andere gedroogde aardappel en erwten. De ingrediënten zorgen voor een optimale gezondheid van de huid en vacht en ondersteunen een gezonde darmfunctie. Doordat deze hondenbrokken graanvrij zijn, is deze voeding ook geschikt voor gevoelige honden omdat het de kans op een allergische reactie verkleind.

Bij Brekz kunt u Fokker hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Fokker Country No Grain tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
      

Fokker Country No Grain Ingrediënten

Samenstelling:
Erwten, gedroogd lam (23%), gedroogde aardappel, gevogeltevet, gedroogde bietenpulp, biergist en mineralen.

Analytische bestanddelen: 
Ruw eiwit (24%), ruwe oliën en vetten (14%), Ruwe celstof (3,2%), Ruwe as (8%), calcium (1,7%), fosfor (1,1%)

Nutritionele additieven:
Vitamine A (15.000 IU)
Vitamine D3 (1500 IU)
Vitamine E (200 mg)
(E1) ijzer (50 mg)
(E2) Jodium (1,5 mg)
(E5) Mangaan (35 mg)
(E6) Zink (65 mg)
Taurine (100 mg/kg)
L-Carnitine (300 mg)
     

Voedingsadvies Fokker Country No Grain

Gewicht hond (kg) Gram per dag
2 kg 50 g
5 kg 85 g
10 kg 150 g
15 kg 195 g
20 kg 230 g
25 kg 260 g
30 kg 320 g
40 kg 400 g
50 kg 480 g
60 kg 540 g
70 kg 590 g
80 kg 660 g

    
Zorg dat uw huisdier altijd voldoende vers drinkwater tot zijn beschikking heeft. De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen en mede afhankelijk van de dagelijkse activiteiten, het ras en de omgeving. Verdeel de te geven hoeveelheden over meerdere maaltijden per dag. 
      

Ander product?
Reageert uw hond toch nog gevoelig op zijn voeding? Probeer dan eens Fokker Country Allergiemix hondenvoer, een aanvullende allergiemix met enkel plantaardige ingrediënten. Voor alle overige varianten kunt u kijken op onze pagina van Fokker hondenvoer.

Fokker Country No Grain hondenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
2,5 kg
€ 11,95 (€ 4,78 /kg)
2 x 2,5 kg
€ 19,95 (€ 3,99 /kg)
3 x 2.5 kg
€ 28,95 (€ 3,86 /kg)
13 kg
€ 41,95 (€ 3,23 /kg)
€ 39,95 (€ 3,07 /kg)
2 x 13 kg
€ 76,95 (€ 2,96 /kg)
€ 74,95 (€ 2,88 /kg)

Active

Fokker Active hondenvoer

Fokker Active hondenvoer

Fokker Active hondenvoer is een complete en hoogwaardige premium voeding voor volwassen honden die een verhoogd energieverbruik hebben. Heeft u bijvoorbeeld een werkhond, of levert uw hond regelmatig topprestaties, bijvoorbeeld tijdens een sport? Wanneer uw hond een verhoogd activiteitsniveau heeft, is het belangrijk dat u hem aangepaste voeding geeft. Fokker Active hondenvoer is geschikt voor honden die extra bewegen en daardoor een verhoogde energiebehoefte hebben. Het voer is rijk aan eiwitten en vetten en bovendien zeer goed te verteren door uw hond, waardoor het een optimale conditie en snel herstel na langdurige inspanning en sportieve prestaties garandeert. Wanneer uw hond tijdelijk minder actief is kunt u overschakelen naar een ander hondenvoer, bijvoorbeeld Fokker Adult hondenvoer.

Onze klanten hebben goede ervaringen met Fokker Active hondenvoer. Bij Brekz bestelt u goedkoop uw hondenvoer, want wij hebben de beste aanbiedingen voor Fokker Active hondenvoer!

De houdbaarheid van Fokker Active hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Fokker Active hondenvoer

Gevogeltemeel (minimaal 14%), mais, rijst (14%), gevogeltevet, bietenpulp, vismeel, lijnzaad, johannesbrood, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, gist, mineralen, zalmolie (bron van DHA/EPA), lecithine, eipoeder, Inuline (FOS), chondroitine, glucosamine, L-carnitine, taurine.

Analytische bestandsdelen:

Eiwit (30.0%), Ruwe oliën en vetten (20.0%), Ruwe as (8.0%), Ruwe celstof (2.5%), Calcium (1.75%), Fosfor (1.35%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (E672) 22.000 IU, Vitamine D3 (E671) 1.550 IU, Vitamine E 250 mg, Vitamine C 100 mg, Koper (E4) 15 mg, IJzer (E1) 147 mg, Jodium (E2), 2,9 mg, Mangaan (E5) 15 mg, Zink (E1) 160 mg, Seleen (E8) 0,22 mg, Lecitine 5 g.

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingsdavies Fokker Active hondenvoer
Lichaamsgewicht van de hond (kilogram) Hoeveelheid droogvoer (in gram) bij hoge activiteit Hoeveelheid droogvoer (in gram) bij zeer hoge activiteit
2 40 50
5 85 100
10 140 170
15 185 225
20 235 285
25 275 330
30 320 385
40 395 475
50 465 560
60 530 635
70 590 710
80 660 790

 

Ander voer?

Wilt u Fokker hondenvoer kopen voor uw hond, maar is uw hond minder actief? Bekijk dan ons totaalaanbod Fokker hondenvoer! Of bekijk onze merkenpagina hondenvoer als u hondenvoer van andere merken wil bekijken.

Fokker Active > Meer informatie
Fokker Active hondenvoer 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
13 kg OP is OP
€ 35,95 (€ 2,77 /kg)
2 x 13 kg
€ 69,95 (€ 2,69 /kg)
Verpakking Prijs
2,5 kg
€ 13,95 (€ 5,58 /kg)
2 x 2,5 kg
€ 26,95 (€ 5,39 /kg)
13 kg
€ 43,95 (€ 3,38 /kg)
2 x 13 kg
€ 83,95 (€ 3,23 /kg)

Customized

Fokker Star Customized hondenvoer

Fokker Star Customized hondenvoer

Fokker Star Customized Hondenvoer is een speciale high premium voeding voor onder andere de volgende rashonden vanaf de leeftijd van 10 maanden: Papillon, Chihuahua shorthair, Chihuahua longhair en de Miniature Pinscher. De voeding is speciaal afgesteld op de behoeften van deze kleine rashonden. Zo hebben de brokjes een aangapaste vorm en grootte die past bij de kaakgrootte van uw hond. Dit vergemakkelijkt de opname van de voeding. Specifieke ingrediënten zorgen er bovendien voor dat uw hond een gezond en stralend leven kan leiden. 

Fokker Star Customized Hondenvoer bevat glucosamine en chondroïtine, stoffen die bijdragen aan de opbouw en het onderhoud van de gewrichten en het kraakbeen. De toevoeging van yucca en de hoge verteerbaarheid zorgen ervoor dat de ontlasting van uw hond nagenoeg geurloos is. Ook bevat de voeding Omega 3- en Omega 6-vetzuren, stoffen die onder andere bijdragen aan een gezonde huid en een stralende vacht, waardoor uw hond er prachtig uit zal zien. Dus zoekt u de juiste voeding voor uw Chihuahua, Miniature Pinscher of Papillon? Koop dan voordelig Fokker Star Customized Hondenvoer online op Brekz.nl!

De houdbaarheid van Fokker Star Customized Hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ).

Ingrediënten Fokker Star Customized Hondenvoer

Gevogeltemeel (30%), maïs, rijst (14%), gerst, pluimveevet, bietenpulp, mineralen, gist (1%), lijnzaad, eipoeder (1%), zalmolie (0,5%), inuline (0,4%), lecithine (0,3%), chondroïtine (0,1%), glucosamine (0,1%), yucca (0,01%).

Analytische bestanddelen:

Eiwit (26%), Ruwe oliën en vetten (18%), Ruwe as (6,0%), Ruwe celstof (2,5%), Vocht (9%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Vitamine A (20.000 IE/kg), Vitamine D3 (1800 IE/kg), Vitamine E (300 mg/kg), Vitamine C (100 mg/kg), IJzer (50 mg/kg), Jodium (1,5 mg/kg), Koper (5 mg/kg), Mangaan (35 mg/kg), Zink (65 mg/kg), Taurine (100 mg/kg), L-Carnitine (300 mg/kg), Omega 3 (6 g/kg), Omega 6 (30 g/kg).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Voedingstabel Fokker Star Customized Hondenvoer
Volwassen gewicht (kg) Hoeveelheid voeding (gram) Hoeveelheid voeding (gram)
Normale activiteit Hoge activiteit
0,5 30 35
1 35 40
1,5 40 45
2 50 60
2,5 55 65
3 60 70
4 65 75
5 75 85

 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Fokker Star Customized Hondenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Fokker hondenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod algemeen hondenvoer voor honden van verschillende groottes in verschillende levensfasen. U kunt uw kleine rashond bijvoorbeeld Fokker Adult S Hondenvoer aanbieden.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
3 kg
€ 15,95 (€ 5,32 /kg)
2 x 3 kg
€ 30,95 (€ 5,16 /kg)
Fokker Shine Customized hondenvoer

Fokker Shine Customized hondenvoer 

Fokker Shine Customized hondenvoer is een complete voeding van hoge kwaliteit die speciaal ontwikkeld is voor kleine rashondjes. Honden van kleine rassen hebben een gevoelige spijsvertering, meer verzorging nodig voor hun vacht en vaak een kieskeurige smaak. Fokker Shine Customized hondenvoer is tot in de kleinste details op uw rashond afgestemd, dankzij jarenlange kennis en ervaring en het nauwkeurig bijhouden van de laatste inzichten. Dankzij een combinatie van omega-vetzuren, lecithine en biotine blijft de vacht van uw hondje prachtig glanzend en zijn huid gezond. Dankzij de nauwkeurig geselecteerde ingrediënten zullen zelfs de lastigste eters genieten van de unieke smaakbeleving. Daarnaast zorgt de hoge verteerbaarheid van het voer en de toegevoegde yucca voor een compacte en nagenoeg reukloze ontlasting. Dankzij Fokker Shine Customized hondenvoer ziet uw hondje er prachtig uit en voelt hij zich helemaal gezond van binnen!

Bij Brekz is Fokker Shine Customized hondenvoer goedkoop online te koop. De prijs per kilo gaat per verpakking Fokker Shine Customized hondenvoer die u koopt omlaag!

De houdbaarheid van Fokker Shine Customized hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Fokker Shine Customized hondenvoer

Gevogeltemeel (25%), maïs, rijst (14%), gerst, pluimveevet, lamsmeel (4%), bietenpulp, mineralen, gist (2%), lijnzaad, eipoeder (1%), zalmolie (1%), lecithine (0,5%), inuline (0,4%), yucca (0,01%).

Analytische bestandsdelen:

Ruw eiwit (26.0%), Ruwe oliën/vetten (18.0%), Ruwe celstof (2.5%), Ruwe as (6.0%), Vocht (9.0%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (E672) 20.000 IE, Vitamine D3 (E671) 1800 IU, Vitamine E 300 mg, Vitamine C 100 mg, Koper (E4) 5 mg, IJzer (E1) 50 mg, Jodium (E2) 1,5 mg, Mangaan (E5) 35 mg, Zink (E6) 65 mg, Taurine 100 mg, L-Carnitine 300 mg, Omega-3-vetzuren 6 g, Omega-6-vetzuren 30 g.

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Fokker Shine Customized hondenvoer
Lichaamsgewicht van de hond (kilogram) Hoeveelheid droogvoer bij normale activiteit (in gram) Hoeveelheid droogvoer bij hoge activiteit (in gram)
2 50 60
3 70 80
4 90 100
5 105 115
6 115 125
7 130 140
8 145 155

 

Ander voer?

Kijk ook eens bij de andere Fokker Customized hondenvoer producten bekijken die wij verkopen! Of zoekt u ander voer voor uw kleine hondje? Bekijk dan ons aanbod hondenvoer voor kleine honden.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
3 kg
€ 15,95 (€ 5,32 /kg)
2 x 3 kg
€ 30,95 (€ 5,16 /kg)

Puppymelk

Fokker Puppymelk

Fokker Puppymelk

Fokker Puppymelk is een hoogwaardige hondenvoeding voor pasgeboren pups die ter vervanging van moedermelk gegeven kan worden. Het is erg belangrijk puppies vanaf de geboorte een complete en uitgebalanceerd melk te geven. Fokker puppymelk is een kwaliteitsproduct dat volledig in deze behoefte voorziet. De melk is uitstekend verteerbaar, bevordert en versterkt het immuunsysteem van pups en bevat een juiste verhouding aan aminozuren. Daarnaast heeft het een hoge acceptatie, waardoor het niet belastend is voor de maag en darmen en zodoende zorgt voor een goede ontlasting. Bovendien heeft de melk een zeer lekkere smaak. Fokker Puppymelk is dus ideaal bij een te grote worp, een te geringe melkgift, moederloze pups of zieke pups. Ook kan het ter ondersteuning gegeven worden aan drachtige en zogende teven.  

Fokker Puppymelk is goed voor uw puppy. Bij Brekz kunt u Fokker Puppymelk goedkoop kopen. De beste aanbiedingen voor Fokker Puppymelk vindt u namelijk bij ons!


De houdbaarheid van Fokker Puppymelk staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Samenstelling Fokker Puppymelk

Magere melkpoeder (40%), Suikerarm weipoeder (25,2%), Druivensuiker (15%), Geraffineerde palmolie (9,5%), Weipoeder (2,4%), Geraffineerde kokosolie (0,4%), Geraffineerde zonnebloemolie (0,5%).

Analytische bestandsdelen:

Eiwit (21.0%), Ruw vet (13.0%), Ruwe as (8.5%), Ruwe celstof (0.1%), Calcium (1.0%), Fosfor (0.8%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (E672) 50.000 IE, Vitamine D3 (E671) 4.000 IU, Vitamine E 100 mg, Koper (E4), 10 mg.

Gebruiksaanwijzing

U verkrijgt een goed mengsel door 1 deel melkpoeder toe te voegen aan 4 delen warm water (maximaal 40ºC). Vervolgens schudt u totdat er een homogene vloeistof ontstaat. Het is belangrijk dat u de melk binnen een uur na bereiding aan uw puppy geeft. Het aantal maaltijden die u dient te geven en de dagelijkse hoeveelheid zijn afhankelijk van de grootte en de leeftijd van uw pup. Hiervoor kunt u het voedingsadvies hieronder raadplegen.


Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over meerdere maaltijden te verdelen. Bewaar het voer op een koele en droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Fokker Puppymelk
Leeftijd van de puppy (in weken) Maaltijden per dag Voedingsbehoefte per dag (in gram) voor kleine honden (volwassen gewicht van 2-10 kg) Voedingsbehoefte per dag (in gram) voor middelgrote honden (volwassen gewicht van 10-30 kg) Voedingsbehoefte per dag (in gram) voor grote honden (volwassen gewicht van 30-80 kg)
1e week 6 10-20 ml 20-35 ml 35-50 ml
2e week 5 20-40 ml 35-55 ml 55-80 ml
3e week 4 30-60 ml 60-85 ml 85-120 ml
4e week 4 35-70 ml 70-110 ml 110-160 ml
5e week 3 40-80 ml 85-130 ml 135-200 ml
6e week 3 40-80 ml 85-130 ml 135-200 ml

 

Ander voer?

Misschien bent u benieuwd naar de andere soorten puppymelk die wij verkopen? Of bent u op zoek naar Puppyvoer?

Fokker Puppymelk > Meer informatie
Fokker Puppymelk 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
500 gram
€ 10,95
2 x 500 gram
€ 19,95
2,5 kg
€ 24,95 (€ 9,98 /kg)
2 x 2,5 kg
€ 47,95 (€ 9,59 /kg)
3 x 2.5 kg
€ 69,95 (€ 9,33 /kg)

Worsten

Fokker Meat Roll Kip en Zalm

Fokker Meat Roll Kip en Zalm

Fokker Meat Roll Kip en Zalm is een complete maaltijd op basis van verse kip en is geschikt voor iedere hond. De smakelijke worst is gemaakt op basis van kip en is verrijkt met verse zalm. Hierdoor zit hij niet alleen boordevol eiwitten, maar bevat hij ook de gezonde visvetzuren Omega-3 en Omega-6. Zo blijven huid en vacht optimaal verzorgd. Tevens is het product vrij van conserveermiddelen en kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. U kunt de worst voeren als volledige voeding, als beloning of gewoon als aanvullende voeding. 

  • Smakelijke, volledige voeding voor iedere hond
  • Rijk aan Omega-3 en Omega-6 visvetzuren, voor een gezonde huid en glanzende vacht
  • Vrij van conserveringsmiddelen
  • Bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen
  • Ook te voeren als beloning of aanvullende voeding

Bij Brekz kunt u de beste hondenworsten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Fokker Meat Roll Kip en Zalm tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Fokker Meat Roll Kip en Zalm staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Fokker Meat Roll Kip en Zalm

Serveren op kamertemperatuur
Aanbevolen hoeveelheid: 30 tot 40 gram per kg lichaamsgewicht voeren.

Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen.

Ingrediënten Fokker Meat Roll Kip en Zalm

Op basis van verse kip en zalm.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (9,8%), ruw celstof (2,5%), ruwe as (5,3%), calcium (1,7%), fosfor (1%), vocht (58,6%), ruw vet (11,1%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A [E672] (5.000 IU/kg), vitamine D3 [E671] (500 IU/kg), ijzer [E1] (25 mg), jodium [E2] (0,75 mg), koper [E4] (2,5 mg), mangaan [E5] )(5 mg), zink [E6] (50 mg). 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Bio worst van Fokker? Kijk dan eens bij onze Fokker Bio worst Dog.

Fokker Meat Roll Kip en Zalm > Meer informatie
Verpakking Prijs
350 gram
€ 2,29
800 gram
€ 3,79
3 x 350 gram
€ 6,49
5 x 350 gram
€ 10,49
3 x 800 gram
€ 10,75
5 x 800 gram
€ 16,95
Fokker Bio worst Dog 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
350 gram
€ 3,79
800 gram
€ 5,95
€ 4,95
3 x 350 gram
€ 10,75
3 x 800 gram
€ 16,75
5 x 350 gram
€ 16,95
5 x 800 gram
€ 26,75
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Fokker hondenvoer

Fokker hondenvoer bereidt betaalbare, hoogwaardige kwaliteitsproducten met uitstekend vakmanschap. Hierbij kiest zij uitsluitend voor de beste ingrediënten en werkt ze volgens de nieuwste technieken. Dat garandeert de kwaliteit van élke brok en draagt bij aan het welzijn van uw huisdier. Fokker volgt altijd de nieuwe ontwikkelingen voor productvernieuwing. Fokker hondenvoer wordt samengesteld op basis van ervaringen van gebruikers uit de praktijk en kennis van voedingsdeskundigen. Door continue samen te werken met kennels en catteries vindt voortdurend onderzoek plaats naar bijvoorbeeld de verteerbaarheid van voeding en de invloed ervan op de vacht en het gebit. De gezondheid van uw hond staat bij Fokker bovenaan. Dit heeft een steeds groter wordende groep Fokker klanten in heel Europa als resultaat. Fokker hondenvoer is vrij van genetisch gemanipuleerde ingrediënten en bevat het geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Fokker helpt u een basis te leggen voor een lang en gezond hondenleven.

Fokker hondenvoer assortiment

In ons assortiment Fokker hondenvoer vindt u optimale voeding voor iedere hond, in elke fase van zijn leven. Naast rasspecifieke voedingen, is ook voer voor de zeer actieve hond of honden met gevoeligheden of overgewicht verkrijgbaar. Let u ook op onze aanbiedingen. Voor Fokker hebben wij regelmatig gratis kilo acties. De houdbaarheidsduur van Fokker hondenvoer varieert meestal tussen de 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Adult

Fokker Adult is een smakelijke high premium voeding voor volwassen honden die verkrijgbaar is in drie varianten. Adult S, Adult M en Adult L zijn speciaal afgestemd op de behoeften van kleine rassen (gewicht tot 10 kg), middelgrote rassen (gewicht van 10 tot 30 kg) en grote rassen (gewicht van 30 tot 80 kg). Elke variant bevat Noorse zalmolie die een gezonde huid en een glanzende vacht ondersteunt. Fokker onderscheidt zich verder door de verteerbaarheid wat resulteert in compacte, nagenoeg reukloze ontlasting.

Puppy / Junior

Fokker Puppy/Junior is een hoogwaardige hondenvoeding voor jonge honden. Afhankelijk van de grootte van het ras van uw hond, kunt u dit voer geven tot de leeftijd van 8 (kleine rassen)  tot 18 maanden (grote rassen). Elke variant Fokker Puppy / Junior bevat alle benodigde voedingsstoffen in de meest optimale verhouding. Fokker hondenvoer ondersteunt een gelijkmatige groei en de ontwikkeling van gezonde botten en sterke spieren, wat voorwaarden zijn voor een energieke en speelse pup. Noorse zalmolie ondersteunt een gezonde huid en een blijvend glanzende vacht.   

Senior

Voor de oudere hond vanaf 7-9 jaar is Fokker Senior samengesteld. De hoogwaardige ingrediënten in dit voer dragen bij aan het voorkomen van overgewicht en bevat (Noorse) zalmolie, wat een blijvend glanzende vacht ondersteunt. De toevoeging van chondroïtine en glucosamine draagt positief bij aan de bescherming van kraakbeen en gewrichten. Door de hoge smakelijkheid eet uw hond Fokker Senior met plezier.

Lam en Rijst

Fokker Lam & Rijst is een high premium hondenvoeding voor volwassen honden op basis van lam en rijst. Dit voer is bijzonder geschikt voor gevoelige honden en honden met de neiging tot allergieën. Fokker Lamb & Rice helpt eczeem, haaruitval en een schilferige huid te voorkomen. Fokker Lamb & Rice is erg smakelijk, dus ook uitermate geschikt voor kieskeurige eters.

Light

Voor de minder actieve hond en de hond met (de neiging tot) overgewicht is Fokker Light ideaal. Het verhoogde vezelgehalte vermindert het hongergevoel en L-Carnitine bevordert de omzetting van vet in energie en het behoud van een compacte spiermassa. Daarnaast bevat dit voer ingrediënten die de gezondheid van kraakbeen, gewrichten en vacht ondersteunen.

Country

Binnen het Fokker Country assortiment biedt Fokker zowel volledige, als ook aanvullende voedingen aan. Om bepaalde redenen kan het gewenst zijn zelf voeding samen te stellen. Een goede (plantaardige) basis is hierbij essentieel. U maakt deze Country voedingen zelf volledig met vlees en water of bouillon. Deze Fokker hondenvoer maaltijden zijn er in verschillende varianten en kunnen worden gegeven ter afwisseling van een maaltijd met brokken.

Active

Fokker Active is een high premium hondenvoeding voor volwassen honden met een verhoogd energieverbruik. Fokker Active is geschikt voor beweeglijke honden in en om het huis, zowel bij sport als bij spel. Het is bovendien het ideale product voor honden die tijdens of na de dracht- en zoogperiode of na ziekte in conditie moeten komen.

Customized

Met Fokker Customized hondenvoer kiest u voor voeding die specifiek is ontwikkeld ter ondersteuning van de lichamelijke en gedragskenmerkende eigenschappen van uw kleine rashond. Fokker Customized hondenvoer is verkrijgbaar is in drie varianten. Fokker Shine is speciaal ontwikkeld voor de Lhasa Apso, de Yorkshire Terriër, de Shih Tzu en de Malteser. Fokker Star voor uw Papillon, Chihuahua of Dwergpincher. Fokker Smart geeft u aan uw West Highland White Terriër, Jack Russell Terriër, Dwergschnauzer of Teckel.

Puppymelk

In het Fokker hondenvoer assortiment is er natuurlijk ook aan jonge puppies gedacht. Puppymelk(Fokker Milk) is een moedermelk vervangende en volledige hondenvoeding voor pasgeboren pups. Fokker Melk is ook geschikt als bijvoeding voor jonge honden ter bevordering van een gezonde en gelijkmatige groei. Dit product is ook ideaal ter ondersteuning van drachtige en zogende teven en draagt bij aan het herstel van zieke dieren.

Terug