terug
Versele-Laga Classic hondenvoer

Versele-Laga Classic hondenvoer

Versele-Laga Classic hondenvoer is een volledige hondenvoeding met een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. U bestelt deze smakelijke hondenbrokken eenvoudig online bij Brekz.
Lees meer ..
Versele-Laga Classic hondenvoer

Versele-Laga Classic hondenvoer

Versele-Laga Classic hondenvoer staat bekend om de goede prijs-kwaliteit verhouding. De hondenbrokken zijn zorgvuldig samengesteld, met kwaliteitsvolle ingrediënten. En toch is deze smakelijke en volledige hondenvoeding verkrijgbaar tegen zeer scherpe prijzen. Hieronder vindt u een overzicht van het assortiment.

Bij Brekz kunt u Versele-Laga Classic hondenvoer goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de beste hondenbrokken tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Versele-Laga Classic hondenvoer assortiment

Versele-Laga Classic biedt vier verschillende varianten volledige hondenvoeding, toegespitst op verschillende voedingsbehoeften. Ook de leeftijd van uw hond speelt een rol bij de keuze van de juiste brok. Zo is er speciaal voor puppy's tot 1 jaar Versele-Laga Classic Puppy hondenvoer ontwikkeld. Het bevat alle eiwitten, vitaminen en mineralen die uw jonge hond nodig heeft om gezond op te groeien.

Voor volwassen honden is er de keuze uit drie verschillende varianten:

De houdbaarheidsduur staat op de verpakking vermeld en is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Versele-Laga Classic? Op de handige overzichtspagina kunt u het droog hondenvoer van alle merken in ons assortiment vinden.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.