Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Versele-Laga Classic hondenvoer 

Voordelig Versele Laga Classic hondenvoer bestelt u eenvoudig online bij uw dierenspeciaalzaak Brekz! Deze complete voedingen zijn zeer scherp geprijsd. Deze gunstige prijs-kwaliteitsverhouding maakt de producten een populair alternatief voor andere voedingen. Bekijk snel ons assortiment.
Lees meer ..
Classic Diner Hondenvoer

Classic Diner Hondenvoer

Classic Diner Hondenvoer is een smakelijke, volledige hondenvoeding en is geschikt voor honden van alle leeftijden. Met dit voer haalt u een voeding van redelijke kwaliteit in huis voor een zeer aantrekkelijke prijs. Het voer bevat de basis aan voedingsstoffen die uw hond nodig heeft. Zo is het rijk aan eiwitten en bevat het gezonde stoffen als calcium en fosfor. U dient de voeding voor opdienen te wellen in water.

Bij Brekz kunt u de goedkoopste hondenvoeding gemakkelijk en eenvoudig online bestellen. Wilt u Classic Diner Hondenvoer nog voordeliger kopen? Maak gebruik van de voordeelverpakking of bestel het tijdens een van onze vele acties.

De houdbaarheid van Classic Diner Hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ). 
 

Ingrediënten Classic Diner Hondenvoer

Analytische bestanddelen

Eiwit (20%), vetgehalte (8%), ruwe as (6,5%), ruwe celstof (3%), calcium (1,3%), fosfor (1,1%).
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. 

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld voor uw oudere hond? Kijk eens bij het Oke Senior Hondenbrok. Een overzicht van ons gehele assortiment aan droog hondenvoer vindt u op de Merkenpagina

Huismerk Diner > Meer informatie
Classic Diner Hondenvoer 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
10 kg
€ 14,95 (€ 1,50 /kg)
2 x 10 kg
€ 25,95 (€ 1,30 /kg)

Senior

Verpakking Prijs
20 kg
€ 27,95 (€ 1,40 /kg)
Versele-Laga Classic Duo Krok Hondenvoer

Versele-Laga Classic Duo krok Hondenvoer 

Versele-Laga Classic Duo krok Hondenvoer is een volledige voeding voor volwassen honden van alle rassen voor een zeer aantrekkelijke prijs. De voeding is compleet en biedt uw hond, ongeacht het ras, de voedingsstoffen die hij nodig heeft voor een gezond leven. Zo koopt u een volledige voeding met een krokante brok voor een zeer aantrekkelijke prijs. 

Bij Brekz kunt u het beste huismerk hondenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Classic Duo krok Hondenvoer tegen de scherpste prijzen. 

De houdbaarheid van Versele-Laga Classic Duo krok hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een scherp geprijsde voeding voor uw senior hond? Kijk dan eens bij Oke Senior Hondenbrok. Een overzicht van al ons hondenvoer vindt u hier.

Oke Duobrok > Meer informatie
Verpakking Prijs
10 kg
€ 12,95 (€ 1,30 /kg)
20 kg
€ 23,95 (€ 1,20 /kg)
2 x 10 kg
€ 24,95 (€ 1,25 /kg)

Puppy

Versele-Laga Classic Puppy hondenvoer

Versele-Laga Classic Puppy hondenvoer

Versele-Laga Classic Puppy hondenvoer is een volledig droogvoer en is speciaal ontwikkeld voor puppy's tot 1 jaar. Puppy's hebben vanwege hun snelle groei en ontwikkeling een geheel eigen voedingsbehoefte. Daarom heeft Versele-Laga deze voeding geheel toegespitst op de behoeftes van een pup. Het voer is rijk aan eiwitten en bevat alle vitaminen, mineralen en antioxidanten die uw jonge hond nodig heeft om gezond op te groeien. Een volledige voeding voor een scherpe prijs.

 • Speciaal ontwikkeld voor puppy's
 • Evenwichtige samenstelling voor gebalanceerde groei
 • Rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten
 • De scherpste prijs-kwaliteitsverhouding
 • Geschikt voor puppy's tot 1 jaar oud

Bij Brekz kunt u het beste Versele-Laga Classic hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Classic Puppy hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Versele-Laga Classic Puppy hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Versele-Laga Classic Puppy hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Versele-Laga Classic Puppy hondenvoer

Leeftijd 1-3m 3-5m 5-8m 8-10m 10-12m
Gewicht
< 5kg 90g 110g 100g - -
5 - 15kg 150g 280g 240g - -
15 - 25kg 220g 320g 380g 350g -
25 - 45kg 250g 400g 570g 490g 400g
> 45kg 270g 430g 590g 540g 500g


Ingrediënten Versele-Laga Classic Puppy hondenvoer

Plantaardige bijproducten, vlees en dierlijke bijproducten, granen, groenten, oliën en vetten, zaden, mineralen.

Analytische bestanddelen
Eiwit (25%), vetgehalte (8%), ruwe as (7,5%), ruwe celstof (3%), calcium (1,8%), fosfor (1,2%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (17.000 IE/kg), vitamine D3 (1.550 IE/kg), vitamine E (125 mg), [ijzer] (161 mg), [jodium] (2,5 mg), E4 [koper] (6mg), [mangaan] (50 mg), [zink] (50mg), [zink] (86 mg), E8 [selenium] (0,16 mg).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een hondenvoer voor de volwassen hond? Kijk dan eens bij ons Versele-Laga Classic For hondenvoer.

Versele-Laga Classic Puppy hondenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
10 kg
€ 15,95 (€ 1,60 /kg)
2 x 10 kg
€ 29,95 (€ 1,50 /kg)

Adult

Versele-Laga Classic Lam & Rijst hondenvoer

Versele-Laga Classic Lam & Rijst hondenvoer

Versele-Laga Classic Lam & Rijst hondenvoer is een licht verteerbaar droogvoer met lam en rijst en is geschikt voor iedere hond. Deze scherp geprijsde voeding van Versele-Laga laat niets aan het toeval over. De smakelijke maaltijd is rijk aan lam en zit boordevol eiwitten, vitaminen en mineralen. Bovendien is gekozen voor het licht verteerbare rijst, in plaats van granen. De voeding bevat tevens antioxidanten. Een volledige voeding voor een scherpe prijs.

 • Licht verteerbare maaltijd
 • Zeer volledig droogvoer
 • Extra geschikt voor actieve honden
 • Rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten
 • Volledige voeding voor een scherpe prijs

Bij Brekz kunt u het beste Versele-Laga Classic hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Classic Lam & Rijst hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Versele-Laga Classic Lam & Rijst hondenvoer​​​​​​​ staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Versele-Laga Classic Lam & Rijst hondenvoer

Plantaardige bijproducten, granen (rijst 4%), vlees en dierlijke bijproducten (lam 4%), oliën en vetten, zaden, mineralen, gist, vis en -bijproducten.

Analytische bestanddelen
Eiwit (22%), vetgehalte (10%), ruwe as (7%), ruwe celstof (2,5%), calcium (1,6%), fosfor (1,1%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (17.000 IE/kg), vitamine D3 (1.550 IE/kg), vitamine E (123 mg), ([jzer] (161 mg), [jodium] (2,5 mg), E4 [koper] (6 mg), [mangaan] (50 mg), [zink] (86 mg), [zink] (10 mg), E8 [selenium] (0,16 mg).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een scherp geprijsd voer voor uw oudere hond? Kijk dan eens bij ons Versele-Laga Classic Senior hondenvoer.

Versele-Laga Classic Lam & Rijst hondenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
20 kg
€ 28,95 (€ 1,45 /kg)
Versele-Laga Classic Special Dinner hondenvoer

Versele-Laga Classic Special Dinner hondenvoer

Versele-Laga Classic Special Dinner hondenvoer is een volledig, extra gevarieerd droogvoer en is geschikt voor iedere hond. De voeding bevat behalve dierlijke ingrediënten ook groenten en is daarmee extra gevarieerd en smakelijk. Het is verder rijk aan eiwitten en beschikt over alle vitaminen, mineralen en antioxidanten die uw hond nodig heeft voor een gezonde, energieke dag. Een speciale maaltijd dus, voor een scherpe prijs.

 • Smakelijke voeding
 • Zeer gevarieerd, dankzij toegevoegde groenten
 • Rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten
 • Scherpe prijs-kwaliteitsverhouding
 • Geschikt voor iedere hond

Bij Brekz kunt u het beste Versele-Laga Classic hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Classic Special Dinner hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Versele-Laga Classic Special Dinner hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Versele-Laga Classic Special Dinner hondenvoer

Granen, plantaardige bijproducten, vlees en dierlijke bijproducten, groenten, oliën en vetten, groenten, zaden, mineralen, gist.

Analytische bestanddelen
Eiwit (20%), vetgehalte (7%), ruwe as (6%), ruwe celstof (2,5%), calcium (1,3%), fosfor (0,9%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (12.680 IE/kg), vitamine D3 (1.135 IE/kg), vitamine E (90 mg), ijzer (123 mg), jodium (1,9 mg), koper (4,6 mg), mangaan (38,8 mg), zink (65 mg), selenium (0,12 mg).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor uw puppy? Kijk dan eens bij ons Versele-Laga Classic Puppy hondenvoer.

Versele-Laga Classic Special Dinner hondenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
20 kg
€ 27,95 (€ 1,40 /kg)
Versele-Laga Classic For hondenvoer

Versele-Laga Classic For hondenvoer

Versele-Laga Classic For hondenvoer is een klassiek, volledig droogvoer en is geschikt voor iedere hond. Deze voeding van Versele-Laga bevat alle voedingsstoffen die uw hond nodig heeft voor een gezonde, energieke dag maar is tegelijkertijd scherp geprijsd. De smakelijke maaltijd is rijk aan eiwitten en bevat verder vitaminen, mineralen en antioxidanten. Hij is volledig geëxtrudeerd en heeft daarom zo veel mogelijk van zijn voedingswaarde behouden. Dit alles in een licht verteerbare brok. Het bewijs dat een goede voeding niet altijd duur hoeft te zijn.

 • Volledige maaltijd voor iedere hond
 • Licht verteerbare brok
 • Volledig geëxtrudeerd, voor behoud van de voedingsstoffen
 • Rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten
 • Scherpe prijs-kwaliteit verhouding

Bij Brekz kunt u het beste Versele-Laga Classic hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Classic For hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Versele-Laga Classic For hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Versele-Laga Classic For hondenvoer

Granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen.

Analytische bestanddelen
Eiwit (25,0%), vetgehalte (10,0%,) ruwe celstof (2,0%), ruwe as (7,0%), calcium (1,6%), fosfor (1,1%), natrium (0,4%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (15.000 IE/kg), vitamine D3 (1.500 IE/kg), vitamine E (150 mg), E1 [ijzer] (161 mg), E2 [jodium] (2,5 mg), E4 [koper] (6 mg), E5 [mangaan] (50 mg), E6 [zink] (86 mg), E8 [selenium] (0,16 mg).

Bevat antioxidanten.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een andere scherp geprijsde voeding van Versele-Laga? Kijk dan eens bij Versele-Laga Classic Duo krok Hondenvoer.

Versele-Laga Classic For hondenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
20 + 3 kg
€ 33,95 (€ 1,48 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Versele-Laga Classic hondenvoer assortiment

Om u het kiezen gemakkelijker te maken vindt u hieronder een korte toelichting op het assortiment.

 • Heeft u een oudere hond? Versele-Laga Classic Senior hondenvoer is speciaal ontwikkeld om honden van deze leeftijdscategorie te ondersteunen
 • Een gevarieerde voeding voor de volwassen hond. Dat is het Versele-Laga Classic Duo Krok Hondenvoer
 • Speciaal voor puppy's heeft het merk een classic puppyvoer ontwikkeld. Kijk hiervoor eens bij het Versele-Laga Classic Puppy hondenvoer
 • Extra licht verteerbare maaltijd gezocht? Versele-Laga Classic Lam & Rijst hondenvoer is niet alleen erg lekker maar dankzij de lam en rijst ook gemakkelijk te verteren
 • Iedereen wil weleens een speciale maaltijd voorgezet krijgen. Met Versele-Laga Classic Special Dinner hondenvoer zet u uw hond die scherp geprijsde, heerlijke maaltijd voor
 • Zoekt u een betaalbaar alternatief voor deze voedingen? Kijk eens bij Versele-Laga Classic For hondenvoer

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Andere producten?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld een scherp geprijsde voeding van Brekz huismerk? Kijk dan eens bij ons Huismerk hondenvoer.

Terug