terug
Honden dierenartsvoer/dieetvoer

Honden dierenartsvoer/dieetvoer

Bij Brekz kunt u kiezen voor een ruim aanbod aan voeding voor honden van alle rassen en leeftijden tegen uiteenlopende soorten gezondheidsproblemen. Zorg er altijd voor dat u bij een overstap naar voer uit deze productcategorie eerst uw dierenarts heeft geraadpleegd.
Lees meer ..
Honden dierenartsvoer/dieetvoer

Dierenartsvoer voor honden​

Bij Brekz kunt u kiezen voor een ruim aanbod aan voeding voor honden van alle rassen en leeftijden tegen uiteenlopende soorten gezondheidsproblemen. Zo is er Dierenartsvoer voor honden​ met orgaanproblemen, zoals hart, nieren, huid, spijsverteringskanaal en lever. Maar ook voor honden met een allergie of overgewicht is er speciale voeding die helpt de problemen op te lossen of klachten te verminderen. Zorg er altijd voor dat u bij een overstap naar voer uit deze productcategorie eerst uw dierenarts heeft geraadpleegd.

Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment aan voeding voor honden met gezondheidsproblemen. De producten worden snel bij u thuis bezorgd!

Nierproblemen

​​Voor honden met nierproblemen kunt u Clinic CRI (nierinsufficiëntie) hondenvoer​Hill's Prescription Diet K/D hondenvoer en Royal Canin Veterinary Diet Renal hondenvoer bestellen. Tegen struviet- en calciumoxalaatstenen is er Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O hondenvoer​ en Hill's Prescription Diet C/D hondenvoer​.

Allergieën

​Voor honden met een allergie die zorgt voor huid- en vachtproblemen is er Clinic CHA (huid/vacht) hondenvoer en Hill's Prescription Diet D/D Eend & Rijst hondenvoer. Tegen allergieën is er ook Royal Canin Veterinary Diet Hypoallergenic hondenvoer. Tegen voedselovergevoeligheid is er Royal Canin Veterinary Diet Sensitivity Control hondenvoer

Spijsverteringsproblemen

​Voor honden met spijsverteringsproblemen is er Hill's Prescription Diet I/D Hondenvoer. ​Tegen problemen in de darmen is er Hill's Prescription Diet W/D hondenvoer.

Gewichtsproblemen

Voor vermindering van overgewicht is er Hill's Prescription Diet J/D Reduced Calorie hondenvoer en Hill's Prescription Diet R/D hondenvoer.

​Gewrichtsproblemen

​Voor honden met gewrichtsproblemen is er Hill's Prescription Diet J/D hondenvoer en Hill's Prescription Diet J/D Mini hondenvoer.

​Andere voeding dan Dierenartsvoer voor honden?

​Naast Dierenartsvoer voor honden kunt u bij Brekz ook diverse andere soorten hondenvoeding gemakkelijk en zeer voordelig online bestellen. Bekijk voor natuurlijke voeding bijvoorbeeld ook eens ons aanbod van Biofood of Farm Food
 


Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.