terug
Honden dierenartsvoer/dieetvoer

Honden dierenartsvoer/dieetvoer

Bij Brekz vindt u een uitgebreid assortiment aan dieetvoer voor de hond. Wij bieden voeding voor honden met uiteenlopende soorten gezondheidsproblemen en voedingsbehoeften, tegen de scherpste prijzen.
Lees meer ..
Honden dierenartsvoer/dieetvoer

Dierenartsvoer voor honden​

Wanneer uw hond door gezondheidsproblemen speciale voedingsbehoeften heeft, kunt u ook terecht bij Brekz. In ons uitgebreide assortiment dieetvoer voor de hond vindt u dierenartsvoedingen voor de meest voorkomende gezondheidskwalen. Dit zijn dezelfde voedingen als die uw dierenarts uw hond  voor kan schrijven. Ze kunnen helpen om problemen op te lossen of klachten te verminderen. Voordat u dieetvoer aan uw hond geeft, is het van belang dat u altijd eerst uw dierenarts heeft geraadpleegd. Dierenartsvoedingen kunt u bij Brekz soms tot wel 40% voordeliger bestellen dan bij de dierenarts. 

Ons ruime aanbod biedt opties voor honden van alle rassen, leeftijden en uiteenlopende voedingsbehoeften. Zo vindt u bij Brekz voedingen die uw hond kunnen ondersteunen bij gezondheidsklachten zoals overgewicht, gewrichtsklachten, spijsverteringsproblemen, voedselallergie en urinewegproblemen. 

Bij Brekz kunt u Dieetvoer voor de hond goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de beste hondenvoeding tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Assortiment Dierenartsvoer/dieetvoer voor de hond

Om de zoektocht enigszins te vergemakkelijken vindt u hieronder een uiteenzetting van ons assortiment dieetvoeding voor honden. De bekendste merken dierenartsvoer die u bij Brekz kunt vinden zijn Hill's Prescription Diet en Royal Canin Veterinary hondenvoer. Daarnaast bieden de merken Eukanuba Veterinary Diets en Advance Veterinary Diets ook goede dieetvoedingen.

Allergieën

Voor honden met voedselallergieën en voedselovergevoeligheden zijn er verscheidene voedingen verkrijgbaar. Zo vindt u in ons assortiment onder andere Royal Canin Hypoallergenic, een volledige dieetvoeding voor honden met intoleranties die allergische reacties veroorzaken vanwege een bestanddeel in de voeding.

Ook Hills biedt een hoogwaardige hondenvoeding ter ondersteuning bij voedselintoleranties, zoals Hill's Prescription Diet Z/D nat hondenvoer. Ideaal als u een moeilijke eter in huis heeft, of uw hond simpelweg eens extra wilt verwennen met natvoeding.

Kijkt u ook eens naar Advance Veterinary Diets Hypoallergenic hondenvoer. Wanneer uw hond overgevoelig is voor meerdere bronnen van dierlijk eiwit, kan dit voer uitkomst bieden. De brokjes bevatten geen dierlijke eiwitten, maar proteïne uit gehydroliseerde soja. 

Urinewegproblemen

Urinewegproblemen komen redelijk vaak voor bij honden. Blaasstenen zijn vaak de oorzaak en de vorming hiervan hangt nauw samen met de zuurgraad van de urine en de samenstelling van mineralen in het voer van uw hond. Voor deze klachten kan uw dierenarts een speciale voeding voorschrijven om uw huisdier te ondersteunen.

Wanneer uw hond kampt met urinewegproblemen kan onder andere Royal Canin Veterinary Urinary U/C ondersteuning bieden. Ook Royal Canin Veterinary Urinary S/O en Hill's C/D zijn speciaal samengesteld voor honden met urinewegproblemen.

Gevoelige maag

Honden met een gevoelig maag kunnen veel baat hebben bij een speciale voeding. Het kan helpen om de gezondheid van het maag-darmkanaal te bevorderen, de ontlasting te verbeteren en spijsverteringsproblemen te verminderen. Hill's Prescription Diet I/D Digestive Care is één van de hondenbrokken in ons assortiment dat zeer geschikt is ter ondersteuning van een gevoelige maag/darmkanaal.

Wanneer u een pup in huis heeft met spijsverteringsproblemen dan kunt u kijken naar Royal Canin Veterinary Diet Gastrointestinal. Deze hondenbrokken zijn niet alleen verkrijgbaar voor volwassen honden, maar er is ook een speciale variant voor pups.

Leverproblemen

Wanneer uw dierenarts constateert dat de lever van uw hond niet goed functioneert, kan er naast medicatie een speciale klinische voeding voorgeschreven worden, zoals Royal Canin Veterinary Hepatic of Hill's Prescription Diet L/D Liver Care.

Nierproblemen

Royal Canin Veterinary Renal is een dieetvoer voor honden die problemen hebben met de nierfunctie. Deze voeding van Royal Canin Veterinary helpt de gezondheid en levenskwaliteit te verbeteren van honden die last hebben van een chronische nierziekte.

Ook Hill's biedt voer voor honden met nierproblemen. Zo vindt u in ons assortiment onder andere de smakelijke natvoeding Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care.

Overgewicht

Overgewicht kan een slechte invloed hebben op de algehele gezondheid van uw hond. Het is daarom van belang dat uw hond een gezond gewicht heeft en behoudt. Een speciale voeding als Royal Canin Veterinary Satiety Weight Management helpt honden op een effectieve manier af te vallen en een gezond gewicht te behouden.

Ook Hill's Prescription Diet R/D Weight Loss is een compleet dieetvoer voor volwassen honden met gewichtsproblemen en is tevens verkrijgbaar als een natvoeding.

Diabetes

Hill's Prescription Diet W/D Diabetes Care en Royal Canin Veterinary Diabetic zijn volledige voedingen met een unieke samenstelling, specifiek voor honden die extra ondersteuning nodig hebben vanwege Diabetes Mellitus.

Overige

In ons assortiment vindt u tevens nog Royal Canin Veterinary Diet Cardiac ter ondersteuning van de hartfunctie en Royal Canin Expert Dental Small Dogs met een reinigende werking op het gebit.

Wanneer uw hond kampt met mobiliteitsklachten als gevolg van pijnlijke gewrichten, kunnen Hill's Prescription Diet J/D Mobility of Eukanuba Veterinary Diets Joint Mobility uitkomst bieden. 

Hill's Prescription Diet A/D Urgent Care natvoer is een volledig en energierijk natvoer speciaal voor honden die aan het herstellen zijn na een ziekte of operatie.

Ander product?

Op zoek naar andere producten, zoals supplementen, om de gezondheid van uw hond te ondersteunen? Kijkt u dan eens in onze uitgebreide hondenapotheek.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.