terug
Huismerk-hondenvoer

Huismerk-hondenvoer

Huismerk hondenvoeding is goedkoop, kwalitatief volledig hondenvoer voor uw hond. Bij Brekz kunt u dit voordelige hondenvoer eenvoudig online bestellen. Bij een bestelling vanaf €  28 altijd gratis verzending!
Lees meer ..
Huismerk-hondenvoer

Huismerk hondenvoer

Huismerk hondenvoer is een smakelijke, volledige en voordelig voeding voor honden van alle leeftijden. Het voer combineert een redelijke kwaliteit met een zeer scherpe prijs. Er zijn diverse varianten verkrijgbaar, zodat er altijd een voeding bij zit die past bij uw hond.
      

Assortiment Huismerk hondenvoer

Het hondenvoer is verkrijgbaar in diverse soorten en smaken die geschikt zijn voor verschillende leeftijden. Om uw keuze gemakkelijker te kunnen maken volgt hier een korte toelichting op het assortiment.
   

Volwassen honden

Vrijwel alle smaken zijn geschikt voor de volwassen hond. Kiest u uit de volgende smaken:

  • Bent u op zoek naar een voeding met krokante brok, met alle dagelijkse eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen? Dan is het Huismerk Krokante Brok hondenvoer de beste keuze. Ook het Huismerk Geperste Brok hondenvoer is een volledige voeding voor volwassen honden van alle rassen.
  • Speciaal voor honden die last hebben van voedselgevoeligheid is er het Huismerk Lam & Rijst hondenvoer.
  • Voor de oudere hond is er Huismerk Krokante Brok Senior hondenvoer. Deze voeding is afgestemd op honden vanaf ongeveer 7 jaar.
  • De variant Huismerk Diner hondenvoer is een compleet hondenvoer bestaande uit een mix van geëxpandeerde brokken, groenten en granen. 
            

Puppy's

Voor puppy's is een speciale, aangepaste voeding ontwikkeld die precies die bouwstoffen bevat die puppy's nodig hebben voor een gezonde groei en ontwikkeling. Kiest u voor de Huismerk Puppybrok, voor de voordelige en volledige huismerk variant.

De senior hond

Voor de oudere hond is er Huismerk Krokante Brok Senior hondenvoer. Deze voeding is afgestemd op honden vanaf ongeveer 7 jaar.
       

Ander hondenvoer?

Wilt u een goedkoop alternatief voor Huismerk hondenvoer online bestellen? Kijk dan eens bij ons Farm Food HE Classic hondenvoer.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.