Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Huismerk hondenvoer 

Huismerk hondenvoeding is goedkoop, kwalitatief goed hondenvoer voor uw hond. Ons assortiment bestaat uit de krokante en geperste brok, de puppybrok en de lam en rijst brok.
Lees meer ..

Verpakking Prijs
20 kg
€ 24,95 (€ 1,25 /kg)
2 x 20 kg
€ 47,95 (€ 1,20 /kg)
Huismerk Puppybrok 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
10 kg
€ 18,95 (€ 1,90 /kg)
2 x 10 kg
€ 34,95 (€ 1,75 /kg)
Verpakking Prijs
10 kg
€ 14,95 (€ 1,50 /kg)
2 x 10 kg
€ 26,95 (€ 1,35 /kg)
Verpakking Prijs
10 kg
€ 16,95 (€ 1,61 /kg)
2 x 10 kg
€ 30,95 (€ 1,47 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Huismerk hondenvoer

Huismerk hondenvoer is een smakelijke, volledige en voordelig voeding voor honden van alle leeftijden. Het voer combineert een redelijke kwaliteit met een zeer scherpe prijs. Er zijn diverse varianten verkrijgbaar, zodat er altijd een voeding bij zit die past bij uw hond.
      

Assortiment Huismerk hondenvoer

Het hondenvoer is verkrijgbaar in diverse soorten en smaken die geschikt zijn voor verschillende leeftijden. Om uw keuze gemakkelijker te kunnen maken volgt hier een korte toelichting op het assortiment.
   

Volwassen honden

Vrijwel alle smaken zijn geschikt voor de volwassen hond. Kiest u uit de volgende smaken:

  • Bent u op zoek naar een voeding met krokante brok, met alle dagelijkse eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen? Dan is het Huismerk Krokante Brok hondenvoer de beste keuze
  • Kies voor de volledige maaltijd van Huismerk Geperste Brok hondenvoer, voor honden van alle rassen
  • Speciaal voor honden die last hebben van voedselgevoeligheid is er het Huismerk Lam & Rijst hondenvoer. Zeer smakelijk en volledig
            

Puppy's

Voor puppy's is een speciale, aangepaste voeding ontwikkeld die precies die bouwstoffen bevat die puppy's nodig hebben voor een gezonde groei en ontwikkeling. Kiest u voor de Huismerk Puppybrok, voor de voordelige en volledige huismerk variant.
       

Ander hondenvoer?

Wilt u een goedkoop alternatief voor Huismerk hondenvoer online bestellen? Kijk dan eens bij ons Farm Food HE Classic hondenvoer.

Terug