Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Huismerk hondenvoer 

Huismerk hondenvoeding is goedkoop, kwalitatief goed hondenvoer voor uw hond. Ons assortiment bestaat uit de krokante en geperste brok, de puppybrok en de lam en rijst brok.
Lees meer ..
Huismerk Geperste Brok hondenvoer

Huismerk Geperste Brok hondenvoer

Huismerk Geperste Brok hondenvoer is voor volwassen honden van alle rassen. Het is een volledige maaltijd en daarom heeft uw huisdier niet meer nodig dan dit. Het zorgt daarnaast voor een goede conditie. De voeding is samengesteld door specialisten. Alle voedingsstoffen die uw hond nodig heeft zijn er in de juiste verhouding in verwerkt. Dit zijn eiwitten, vetten, mineralen, sporenelementen en vitamines. 

Eiwitten
Eiwitten zijn belangrijk voor het lichaam omdat ze spieren opbouwen en onderhouden. Maar ze verzorgen niet alleen de spiercellen, ze onderhouden ook andere cellen in het lichaam, zoals huidcellen en haarcellen. Daarnaast spelen eiwitten een belangrijke rol in de hormoonhuishouding en afweer.

Vetten
Vetten geven het lichaam energie en zijn belangrijk voor de werking van spieren en organen. Energie is niet alleen belangrijk voor een vrolijke en vitale hond, maar het dient ook voor het op peil houden van de lichaamstemperatuur.

Mineralen, sporenelementen en vitamines
Deze stoffen moeten met elkaar in evenwicht zijn. Als dit niet zo is kunnen er gebreksverschijnselen optreden. Met een tekort aan het ene, kan het andere niet opgenomen worden. Maar ook wanneer er een teveel van het ene is, kan het andere niet opgenomen worden.

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Huismerk Geperste Brok hondenvoer tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 
De houdbaarheid van Huismerk Geperste Brok hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
     

Voedingsadvies Huismerk Geperste Brok hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw hond. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Huismerk Geperste Brok hondenvoer

Gewicht van de hond (in kilogram) Hoeveelheid voer per dag (in gram)
5 130
10 190
20 300
25 330
30 360
40 430

      

Ingrediënten Huismerk Geperste Brok hondenvoer

Granen, Vlees en dierlijke bijproducten, (bij)producten van knollen/wortels, Oliën en vetten, vis- en bijprodukten, mineralen.

Analytische bestanddelen 
Ruw eiwit (25,0%), ruw vet (8,0%), ruwe celstof (3.0%), ruw as (8.0%), vocht (10.0%), calcium (1.4%), fosfor (1.0%), vitamine A (15000 IE/kg), vitamine D3 (1500 IE/kg), vitamine E (50 mg), koper (5.0 mg)
    

Ander hondenvoer?

Bent u niet op zoek naar huismerk voer voor volwassen honden, maar voor puppy's? Bekijk dan onze Huismerk hondenvoer pagina. Hier verkopen we onder andere Huismerk Puppybrok

Geperste Brok > Meer informatie
Verpakking Prijs
20 kg
€ 24,95 (€ 1,25 /kg)
2 x 20 kg
€ 47,95 (€ 1,20 /kg)
Huismerk Puppybrok

Huismerk Puppybrok

Huismerk Puppybrok is een geëxpandeerde voeding voor pups en jonge honden vanaf 4 weken en is geschikt voor alle hondenrassen. De voeding houdt rekening met de voedingsbehoefte van opgroeiende pups. Dankzij de hoogwaardige dierlijke eiwitten, de ontsloten plantaardige grondstoffen en het gevarieerde karakter van de ingrediënten wordt de groei van uw pup optimaal gewaarborgd. De voeding vormt een volledige maaltijd met daarin alle essentiële eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen voor een gezonde, opgroeiende hond. De voeding ondersteunt uw huisdier in het bijzonder bij de ontwikkeling van het beendergestel en gebit. Maar de voeding helpt ook bij het behouden van een glanzende vacht. 

 • Optimale groei en conditie, speciaal voor de opgroeiende hond
 • Een goede ontwikkeling van het beendergestel en gebit
 • Verzorgt de vacht, voor een duurzaam glanzende vacht
 • Rijk aan essentiële voedingsstoffen voor de groei, zoals eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen
   

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw hond gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Wilt u dit product nog voordeliger kopen? Maak gebruik van de voordeelverpakking of koop het tijdens een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Huismerk Puppybrok staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ). 
 

Ingrediënten Huismerk Puppybrok

Granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, melk- en bijproducten, gist, mineralen. 

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (28%), ruw vet (15%), ruwe celstof (3%), ruwe as (7,5%), calcium (1,6%), fosfor (1%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A [E672] (14.000 IE/kg), vitamine D3 [E671] (1.400 IE/kg), vitamine E [α-tocoferyl acetaat] (60 IEkg), IJzer [E1] (ijzersulfaat) (50 mg/kg), Jodium [E2] (calciumjodaat) (1,5 mg/kg), Kobalt [E3] (kobaltcarbonaat) (0,5 mg/kg), Koper [E4] (koper(II)sulfaat) (5,0 mg/kg), Mangaan [E5] (mangaan(II)oxide) (35 mg/kg), Zink [E6] (zinkoxide) (65 mg/kg).

Bevat conserveermiddelen en in de EU toegelaten anti-oxidanten.
 

Voedingsadvies

Geef uw pup de eerste 12 tot 24 weken de voeding verdeeld over 3 of 4 maaltijden. Na 24 weken kunt u de voeding verdelen over 2 maaltijden. Wanneer u huismerk puppybrok voor het eerst gaat voeren, voer dan het aandeel langzaam op, in 5 dagen tot 100%.
Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingsadvies Huismerk Puppybrok
Volw. Gewicht van de hond (kg) Normale activiteit Hoge activiteit
Gram Gram
5 120 250
10 200 350
20 380 550
30 500 800

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Voor de houdbaarheidsdatum, zie verpakking.

Ander voer?

Bent u op zoek naar ander voer voor uw hond van het huismerk, bijvoorbeeld voor de volwassen hond? Kijk dan eens bij Huismerk Krokante Brok hondenvoer. Voor ons volledige assortiment aan hondenvoer kunt u kijken op de Merkenpagina
 

> Meer informatie
Huismerk Puppybrok 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
10 kg
€ 18,95 (€ 1,90 /kg)
2 x 10 kg
€ 34,95 (€ 1,75 /kg)
Huismerk Krokante Brok hondenvoer

Huismerk Krokante Brok hondenvoer

Huismerk Krokante Brok hondenvoer is een geëxpandeerde voeding voor volwassen honden alle rassen. Het smakelijke voer bevat de juiste dagelijkse hoeveelheden eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die volwassen honden nodig hebben. Hierdoor blijft uw hond in de juiste conditie. 

Eiwitten dragen bij aan het onderhoud en de opbouw van spieren. Vetten en koolhydraten zijn een belangrijke bron van energie. Hierdoor is uw hond fit genoeg om een lange boswandeling te maken of heerlijk buiten te spelen. Vitaminen, zoals vitamine A, D3 en E, en mineralen dragen bij aan een goede gezondheid en een sterke weerstand. Calcium draagt bij aan een sterk gebit en sterkt botten. Huismerk Krokante Brok hondenvoer biedt uw hond ondersteuning tijdens een gezond en vitaal leven. 

Zoekt u een volledige hondenvoeding met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Koop dan nu Huismerk Krokante Brok hondenvoer goedkoop online bij Brekz. Uw hond zal zeker van deze gezonde maaltijd kunnen genieten!

De houdbaarheid van Huismerk Krokante Brok hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Voedingstabel Huismerk Krokante Brok hondenvoer

Gewicht (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
5 130
10 190
20 320
30 420
40 460

 

Ingrediënten Huismerk Krokante Brok hondenvoer

Granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, gist,  mineralen.  

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (25,0%), Ruw vet (9,0%), Ruwe celstof (3,5%), Ruwe as (7,5%), Calcium (1,7%), Fosfor (1,2%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:
E672 Vitamine A (14 000 IE/kg), E671 Vitamine D3 (1 400 IE/kg), Vitamine E (α-tocoferyl acetaat) (60 IE/kg), E1 IJzer (ijzersulfaat) (50 mg/kg), E2 Jodium (calciumjodaat) (1,5 mg/kg), E3 Kobalt (kobaltcarbonaat) (0,5 mg/kg), E4 Koper (koper(II)sulfaat) (5,0 mg/kg), E5 Mangaan (mangaan(II)oxide) (35 mg/kg), E6 Zink (zinkoxide) (65 mg/kg), Conserveermiddelen en in de EG toegelaten antioxidanten.
 

Ander hondenvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Huismerk Krokante Brok hondenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Huismerk hondenvoer. We beschikken over een ruim aanbod aan voeding, zoals Huismerk Lam en Rijst hondenvoer voor honden met voedselovergevoeligheid. Oke Senior Hondenbrok is een voeding voor oudere honden. Er zit vast een geschikte voeding voor uw hond tussen!

Krokante Brok > Meer informatie
Verpakking Prijs
10 kg
€ 14,95 (€ 1,50 /kg)
2 x 10 kg
€ 26,95 (€ 1,35 /kg)
Huismerk Lam & Rijst hondenvoer

Huismerk Lam & Rijst Hondenvoer

Huismerk Lam & Rijst Hondenvoer is voor volwassen honden van alle rassen. Het is een volledige maaltijd. Uw huisdier heeft daarom niet meer nodig dan dit. Het is daarnaast geschikt voor honden met een gevoelige spijsvertering of huid- en vachtproblemen. De voeding is samengesteld door specialisten. Alle voedingsstoffen die uw hond nodig heeft zijn er in de juiste verhouding in verwerkt. Dit zijn eiwitten, vetten, mineralen, sporenelementen en vitamines. 

Krokante brok
Huismerk Lam & Rijst zijn krokante brokken. Deze brokken zijn harder waardoor honden extra goed moeten kauwen. Dit is beter voor de tanden.

Eiwitten
Eiwitten zijn belangrijk voor het lichaam omdat ze spieren opbouwen en onderhouden. Maar ze verzorgen niet alleen de spiercellen, ze onderhouden ook andere cellen in het lichaam, zoals huidcellen en haarcellen. Daarnaast spelen eiwitten een belangrijke rol in de hormoonhuishouding en afweer.

Vetten
Vetten geven het lichaam energie en zijn belangrijk voor de werking van spieren en organen. Energie is niet alleen belangrijk voor een vrolijke en vitale hond, maar het dient ook voor het op peil houden van de lichaamstemperatuur.

Mineralen, sporenelementen en vitamines
Deze stoffen moeten met elkaar in evenwicht zijn. Als dit niet zo is kunnen er gebreksverschijnselen optreden. Met een tekort aan het ene, kan het andere niet opgenomen worden. Maar ook wanneer er een teveel van het ene is, kan het andere niet opgenomen worden.

Bij Brekz kunt u de goedkoopste voeding voor uw hond gemakkelijk online bestellen. Wilt u Huismerk Lam & Rijst Hondenvoer kopen voor de laagste prijs, bestel dan bij ons!

De houdbaarheid van Huismerk Lam & Rijst Hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
     

Ingrediënten 

Granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen

Analytische bestanddelen 
Ruw eiwit (25,0%), ruw vet (13,0%), ruwe celstof (3,0%), ruwe as (7,0%), calcium (1,6%), fosfor (1,0%)

Toegevoegde stoffen
Vitamine A (13500 IE/kg), vitamine D3 (1350 IE/kg), Vitamine E (50 mg/kg), koper (5 mg/kg)
Met EG toegestane anti-oxidanten en kleurstoffen.
      

Voedingsadvies Huismerk Lam & Rijst Hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw hond. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 


Voedingsadvies Huismerk Lam & Rijst Hondenvoer

Volw. Gewicht van de hond (kg) Hoeveelheid voer per dag
Gram
5 130
10 190
20 320
25 350
30 420
40 460Ander voer? 

Bent u op zoek naar voer voor de oudere hond? Bekijk dan onze Huismerk hondenvoer pagina.

Huismerk Lam & Rijst > Meer informatie
Verpakking Prijs
10 kg
€ 16,95 (€ 1,61 /kg)
2 x 10 kg
€ 30,95 (€ 1,47 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Huismerk hondenvoer

Huismerk hondenvoer is een smakelijke, volledige en voordelig voeding voor honden van alle leeftijden. Het voer combineert een redelijke kwaliteit met een zeer scherpe prijs. Er zijn diverse varianten verkrijgbaar, zodat er altijd een voeding bij zit die past bij uw hond.
      

Assortiment Huismerk hondenvoer

Het hondenvoer is verkrijgbaar in diverse soorten en smaken die geschikt zijn voor verschillende leeftijden. Om uw keuze gemakkelijker te kunnen maken volgt hier een korte toelichting op het assortiment.
   

Volwassen honden

Vrijwel alle smaken zijn geschikt voor de volwassen hond. Kiest u uit de volgende smaken:

 • Bent u op zoek naar een voeding met krokante brok, met alle dagelijkse eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen? Dan is het Huismerk Krokante Brok hondenvoer de beste keuze
 • Kies voor de volledige maaltijd van Huismerk Geperste Brok hondenvoer, voor honden van alle rassen
 • Speciaal voor honden die last hebben van voedselgevoeligheid is er het Huismerk Lam & Rijst hondenvoer. Zeer smakelijk en volledig
          

Puppy's

Voor puppy's is een speciale, aangepaste voeding ontwikkeld die precies die bouwstoffen bevat die puppy's nodig hebben voor een gezonde groei en ontwikkeling. Kiest u voor de Huismerk Puppybrok, voor de voordelige en volledige huismerk variant.
       

Ander hondenvoer?

Wilt u een goedkoop alternatief voor Huismerk hondenvoer online bestellen? Kijk dan eens bij ons Farm Food HE Classic hondenvoer.

Terug