terug
Frolic hondenvoer

Frolic hondenvoer

​Frolic hondenvoer heeft diverse soorten droogvoeding voor complete maaltijden die voorzien in de behoeften van uw hond. De voeding zit boordevol groenten, granen, vitaminen en mineralen. Aan de voeding zijn geen kunstmatige smaak- en kleurstoffen en suikers toegevoegd. De brokjes hebben een ronde vorm met een gaatje erin.
Lees meer ..
Frolic hondenvoer

Frolic hondenvoer

​Frolic hondenvoer heeft diverse soorten droogvoeding voor complete maaltijden die voorzien in de behoeften van uw hond. De voeding zit boordevol groenten, granen, vitaminen en mineralen. Aan de voeding zijn geen kunstmatige smaak- en kleurstoffen en suikers toegevoegd. De brokjes hebben een ronde vorm met een gaatje erin.

  • Droogvoeding
  • Compleetvoeding
  • Met groenten en granen
  • Met vitaminen en mineralen
  • Zonder kunstmatige toevoegingen
  • Met ronde vorm

​Bij Brekz kunt u de producten van Frolic hondenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod en ontdek de voeding die bij uw hond past!

​Frolic hondenvoer maaltijden

U kunt kiezen voor Frolic met Rund hondenvoer voor middelgrote en grote honden, Frolic Mini met Gevogelte hondenvoer voor kleinere honden en Frolic met Gevogelte hondenvoer voor alle volwassen honden. 

​Andere hondenvoeding dan ​Frolic hondenvoer?

Bij ons kunt u naast Frolic hondenvoer ook de natuurlijke voeding van Orijen, zoals Orijen Freeze-Dried Regional Red hondenvoer of de speciaalvoeding van Eukanuba. Bekijk hier ook onze hondenvoeding per leeftijdscategorie.Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.