Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Denkadog hondenvoer

Denkadog hondenvoer is een natuurlijke voeding voor uw hond. Speciaal ontwikkeld door de dierenarts zodat uw hond altijd het beste krijgt. Bekijk hier ons volledige aanbod aan Denkadog hondenvoer producten.
Lees meer ..
Premium
Superior Care
Classic

Premium

Superior Care

Classic

Premium

Denkadog Excellent Croc hondenvoer

Productinformatie Denkadog Excellent Croc hondenvoer

Denkadog Excellent Croc hondenvoer is een balansvoeding van Denkadog die uw hond voorziet van de juiste energie en hem zodoende gezond en gelukkig houdt. Denkadog hondenvoer wordt ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen. Zo worden de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen nauwlettend gevolgd, om het voer continu van hoge kwaliteit te houden. De grondstoffen van Denkadog Excellent Croc hondenvoer zijn van zeer hoge kwaliteit en maken gezamenlijk een smakelijke en goed verteerbare, 100% natuurlijke voeding.

De voeding bevat een laag eiwit- en zoutgehalte, wat de vitale organen gezond houdt en bijdraagt aan een gezonde spijsvertering. Bovendien helpt het voer bij het gezond houden van de huid en vacht van uw hond, het stevig houden van zijn botten en het gezond en sterk houden van zijn gebit. Denkadog Excellent Croc hondenvoer is volledig vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en bevat geen kunstmatige antioxidanten. Een heerlijke en gezonde voeding, waar alle volwassen honden dol op zijn!


Bij Brekz kunt u Denkadog Excellent Croc hondenvoer goedkoop online kopen. Bovendien hebben we regelmatig een aanbieding voor Denkadog Excellent Croc hondenvoer!


Belangrijkste eigenschappen Denkadog Excellent Croc

Excellent Croc hondenvoeding bevat de volgende positieve eigenschappen:

 • Een compleet en uitgebalanceerd onderhoudsvoer voor gezonde, volwassen honden, dat 100% natuurlijk is;
 • Bevat een laag eiwit- en zoutgehalte, waardoor het voer bijdraagt aan de spijsvertering van uw en minder belastend is voor zijn vitale organen;
 • Extra ondersteuning voor de huid en vacht van uw hond, zijn botten en zijn gebit;
 • Bevat geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen en geen kunstmatige antioxidanten       

Ingrediënten Denkadog Excellent Croc

Mais, tarwe, gedehydreerd rund, rundvet, gedroogde bietenpulp, gedehydreerde vis, lecithine, mineralen, vitaminen, spoorelementen.

Analytische bestandsdelen:

Eiwit (20%), vet (10%), celstof (2%), anorganische stof (6,5%), vocht (8%), calcium (1,5%), fosfor (1,5%), natrium (0,25%).

Toevoegingsmiddelen (per kilogram)

Vitamine A (16.688 IU/kg), Vitamine D3 (1.669 IU/kg), ijzer (132.2 mg/kg), mangaan (31.2 mg/kg0, koper (2.1 mg/kg), zink (86,5 mg/kg), jodium (1,9 mg/kg), selenium (0,15 mg/kg).

Voedingsadvies Denkadog

Verdeel onderstaande hoeveelheden over minstens 2 maaltijden per dag. Zorg daarnaast altijd voor vers drinkwater.
Sluit de verpakking na openen goed af en bewaar deze op een droge, koele plaats.
De houdbaarheid van Denkadog Duo Croc hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Gewicht van de hond    Portie per dag
5 kg 80 - 110 g
10 kg 125 - 185 g
15 kg 185 - 255 g
20 kg 230 - 315 g
25 kg 270 - 370 g
30 kg 310 - 425 g
40 kg 350 - 475 g
50 kg 455 - 625 g
60 kg 520 - 715 g
70 kg 585 - 800 g

   

Ander voer?

Zoekt u Denkadog hondenvoer voor puppies of senior honden in plaats van voor volwassen honden? Bekijk dan de pagina met de Denkadog hondenvoer producten die wij verkopen!

https://www.brekz.nl/23059-home_default/denkadog-excellent-croc-hondenvoer.jpg
49.49 2019/01/01
Onze pup had Giardia en na heel veel geploeter op advies op Denkadog overgestapt... wat een verschil! Onze hond (inmiddels ruim 1 jaar) heeft nooit meer last van maag- en darmproblemen zoals bijv. diarree gehad. Ook de opvolgbrok is weer ontzettend goed. Natuurlijke voeding en toch betaalbaarder dan kliniekvoer. Aanrader.
Het is de eerste maal dat mijn hond het eet maar hij vindt het lekker.
We kenden het product al. snelle levering en verpakt
Snel geleverd, ook een correcte indicatie van levertijd wat ik zeer op prijs stel.
goed product bij erg betrouwbare site
Buon prodotto apprezzato dal mio cane
Buon prodotto. Consegna puntuale
Snel en perfecte levering.
Ottimo servizio. Tempi adeguati.
é un ottimo prodotto e il mio fox terrier lo divora
Cibo buono e leggero. Mi è stato consigliato dal mio allevatore per pastori tedeschi. Mi son sempre trovato benissimo
24609
13825
Algemeen kortingslabel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12.5 kg
€ 49,49 (€ 3,96/kg)
2 x 12,5 kg
€ 93,75 (€ 3,75/kg)
€ 83,75 (€ 3,35/kg)
Denkadog Senior Croc hondenvoer

Denkadog Senior Croc hondenvoer

Denkadog Senior Croc hondenvoer is een natuurlijke en complete voeding voor oudere honden (vanaf 8 jaar) van alle rassen. Oudere honden een andere voedselbehoefte vergeleken met volwassen honden. Bovendien wordt hun lichaam ouder, waardoor de kans op kwaaltjes toeneemt. Denkadog Senior Croc hondenvoer is ontwikkeld om volledig aan de behoefte van uw oudere hond te voldoen. Het voer bevat speciaal geselecteerde ingrediënten, die onder andere helpen bij het soepel houden van de gewrichten en het sterk houden van de vitale organen. Ook biedt het extra ondersteuning aan de lever en nieren van uw hond, waardoor de kans op nierfalen verkleint. Denkadog Senior Croc hondenvoer helpt uw oudere maatje aan een gezonde en gelukkige oude dag!

Onze klanten hebben goede ervaringen met Denkadog Senior Croc hondenvoer. Bovendien kunt u bij ons Denkadog Senior Croc hondenvoer goedkoop online kopen. 

De houdbaarheid van Denkadog Senior Croc hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Belangrijkste eigenschappen Denkadog Senior Croc hondenvoer

 • Een 100% natuurlijke hondenvoeding van Denkadog, die speciaal is afgestemd op ouder wordende honden (vanaf 8 jaar);
 • Een aangepast energiegehalte en een zorgvuldig ontwikkelde formule zorgen dat de kans op kwaaltjes door ouderdom vermindert.
 • Extra ondersteuning voor de nieren en lever van uw hond;
 • Helpt de gewrichten van uw hond soepel en beweeglijk te houden.

 

Ingrediënten Denkadog Senior Croc hondenvoer

Maïs, tarwe, vlees, vis, dierlijk vet, kip, lecithine, vitaminen, mineralen, spoorelementen, kaliumchloride, L-Lysine, DL-methionine.

Analytische bestandsdelen:

Eiwit (17%), Vet (8%), Celstof (2%), Anorganische stof (5,5%), Vocht (8%), Calcium (0,95%), Fosfor (0,7%), Natrium (0,25%).

Toevoegingsmiddelen (per kilogram)

Vitamine A (22.250 IE), vitamine D3 (2.225 IE), vitamine E (116,91 mg), IJzer (132,28 mg), Zink (86,54 mg), Mangaan (31,21 mg), Koper (2,07 mg), Iodine (1,88 mg), Selenium (0,15 mg).

 

Ander voer?

Misschien zoekt u Denkadog hondenvoer voor volwassen honden en puppies? Bij ons totaalaanbod aan Denkadog hondenvoer producten vindt u ongetwijfeld het hondenvoer dat u zoekt.

https://www.brekz.nl/23352-home_default/denkadog-senior-croc-hondenvoer-.jpg
56.95 2019/01/01
Makkelijke bestelling, duidelijke site en snelle levering.
Fijn hondenvoer voor onze hond. Is energiek en ben hier super tevreden over. Gemakkelijk besteld. Met de levering gaat het nogal eens fout met de DPD. Bezorgen bij de buren en laten dan geen bericht achter. Heel vervelend want dan moet ik gaan zoeken bij welke buren het voer is bezorgd.
Het zijn de enige brokken die onze senior lust
Mijn hond gebruikt dit hondenvoer al jaren. Zij doet het er goed op. Jan
Alles prima : product, service,etc
Top site, top product. Breed assortiment en snelle levering
24635
13827
Algemeen kortingslabel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12.5 kg
€ 56,95 (€ 4,56/kg)
2 x 12,5 kg
€ 109,75 (€ 4,39/kg)
€ 99,75 (€ 3,99/kg)
Denkadog Pup Junior Croc hondenvoer

Productinformatie Denkadog Pup Junior Croc hondenvoer

Denkadog Pup Junior Croc hondenvoer is een complete en hoogwaardige voeding voor puppies en jonge honden (tot 12 maanden oud) van alle rassen. Het is erg belangrijk om uw puppy te ondersteunen met het juiste voer tijdens de belangrijke groeifase. Tijdens deze fase wordt namelijk de basis gelegd voor een goede gezondheid op volwassen leeftijd. De juiste voeding ondersteunt de groeifase en helpt bij het leggen van een gezonde basis. Denkadog Pup Junior Croc hondenvoer bevat ingrediënten van een zeer hoge kwaliteit en draagt bij aan een evenwichtige groei van uw puppy. Ook draagt de voeding bij aan de ontwikkeling van sterke botten en soepele spieren en maakt het de vacht glanzend en gezond. Denkadog Pup Junior Croc hondenvoer is een zeer licht verteerbare voeding op basis van kip en vis, die geschikt is voor puppies en jonge honden van alle rassen.

Onze klanten hebben goede ervaringen met Denkadog Pup Junior Croc hondenvoer. Het beste hondenvoer kunt u bij Brekz goedkoop online kopen. Denkadog Pup Junior Croc hondenvoer, speciaal voor uw puppy. 

De houdbaarheid van Denkadog Pup Junior Croc hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

   

Belangrijkste eigenschappen Denkadog Pup Junior Croc hondenvoer

 • Een zeer licht verteerbare voeding op basis van kip en vis, die geschikt is voor pups en jonge honden (<12 maanden) van alle rassen;
 • Bevat natuurlijke ingrediënten van zeer hoge kwaliteit, en is vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen;
 • Helpt bij de ontwikkeling van sterke botten en tanden, soepele spieren en een gezonde vacht;
 • Een heerlijke voeding waar uw puppy volop van zal smullen.

   

Ingrediënten Denkadog Pup Junior Croc hondenvoer

Maïs, tarwe, kip 10%, vlees, dierlijk vet, bietenpulp, vis 4%, lecithine, mineralen, vitaminen, spoorelementen, DL-methionine.

Analytische bestandsdelen:

Eiwit (24%), Vet (15%), Celstof (2%), Anorganische stof (7,5%), Vocht (8%), Calcium (1,5%), Fosfor (1%), Natrium (0,25%).

Toevoegingsmiddelen (per kilogram)

Vitamine A (22.250 IE), vitamine D3 (2.225 IE), vitamine E (116,91 mg), IJzer (132,28 mg), Zink (86,54 mg), Mangaan (31,21 mg), Koper (2,07 mg), Iodine (1,88 mg), Selenium (0,15 mg).

 

Ander voer?

Misschien zoekt u Denkadog hondenvoer voor volwassen honden of oudere honden? Bij ons totaalaanbod Denkadog hondenvoer zit ongetwijfeld de juiste voeding voor uw hond!

https://www.brekz.nl/23351-home_default/denkadog-pup-junior-croc-hondenvoer.jpg
48.9 2019/01/01
Aanbevolen door fokker
het beste wat je een pup kunt geven.
Het is voor onze pup heel goed voer en hij eet het goed en daar gaat het om dank u wel
Goed product. Onze hond eet het met smaak op. Kwalitiet van de verpakking is ook goed en het product laat zich zo goed bewaren.
Voorzien van alle vitamine en mineralen en smaakvol
Super voer voor onze BGS heeft vaste ontlasting en doet het er erg goed op .
Prodotto come descritto. Imballaggio perfetto. persone serie e molto affidabili.
Arrivato l'ultimo giorno utile perché sollecitato corriere. Non era stato inserito il numero civico completo per cui non voleva consegnarlo.
tutto come da annuncio, corriere puntuale e ben tacciabile, informazioni di spedizione gradite. negozio consigliato grazie
24637
13828
Algemeen kortingslabel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12.5 kg
€ 48,90 (€ 3,91/kg)
2 x 12,5 kg
€ 93,75 (€ 3,75/kg)
€ 83,75 (€ 3,35/kg)
Denkadog Physique Croc hondenvoer

Denkadog Physique Croc hondenvoer

Denkadog Physique Croc hondenvoer is een complete en hoogwaardige voeding die bedoeld is voor grote en zeer energieke honden. Wanneer uw hond tot een zeer groot ras behoort, of boven gemiddeld actief is omdat hij bijvoorbeeld een werkhond is, dan heeft hij speciale voeding nodig. Grote en zeer energieke honden verbruiken meer energie en hebben extra ondersteuning nodig voor hun lichaam, vacht en botten. De ingrediënten van Denkadog Physique Croc hondenvoer zijn zorgvuldig geselecteerd en zorgen ervoor dat de voeding een hoger energiegehalte heeft. Naast een hoger energiegehalte, biedt de voeding extra ondersteuning voor de vacht, botten en vitale organen van uw hond. Dat kan hij wel gebruiken! 

Bij Brekz kunt u het beste hondenvoer goedkoop online kopen. Denkadog Physique Croc hondenvoer voor grote honden en actieve honden koopt u dus bij ons!

De houdbaarheid van Denkadog Physique Croc hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Belangrijkste eigenschappen Denkadog Physique Croc hondenvoer

 • Een natuurlijke voeding met kip en vis, speciaal ontwikkeld voor grote honden en honden met een verhoogde activiteit;
 • Voledig vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en zonder kunstmatige antioxidanten;
 • Helpt bij de ontwikkeling van sterke botten en tanden, soepele spieren en een gezonde vacht;
 • Een heerlijke smaak, waardoor uw hond iedere dag opnieuw zal genieten van zijn maaltijd.

Ingrediënten Denkadog Physique Croc hondenvoer

Maïs, tarwe, dierlijk vet, vlees, kip 6%, vis 4%, bietenpulp, lecithine, mineralen, vitaminen, spoorelementen.

Analytische bestandsdelen:

Eiwit (20%), Vet (19%), Celstof (2%), Anorganische stof (6%), Vocht (8%), Calcium (1,2%), Fosfor (1%), Natrium (0,25%).

Toevoegingsmiddelen (per kilogram)

Vitamine A (22.250 IE), vitamine D3 (2.225 IE), vitamine E (116,91 mg), IJzer (132,28 mg), Zink (86,54 mg), Mangaan (31,21 mg), Koper (2,07 mg), Iodine (1,88 mg), Selenium (0,15 mg).

Ander voer?

Is uw hond minder actief? Of zoekt u Denkadog hondenvoer voor oudere honden of puppies? Kijk dan eens bij ons totaalaanbod Denkadog hondenvoer!

https://www.brekz.nl/23350-home_default/denkadog-physique-croc-hondenvoer.jpg
50.36 2019/01/01
24639
13829
Algemeen kortingslabel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12.5 kg
€ 55,95 (€ 4,48/kg)
€ 50,35 (€ 4,03/kg)
2 x 12,5 kg
€ 107,75 (€ 4,31/kg)
€ 97,75 (€ 3,91/kg)

Superior Care

Denkadog Growing Up Sensitive hondenvoer

Productinformatie Denkadog Growing Up Sensitive hondenvoer

Denkadog Growing Up Sensitive hondenvoer is een speciale voeding van Denkadog die extra ondersteuning biedt voor pups (tot de leeftijd van 12 maanden) die gevoelige darmen hebben. Puppies en jonge honden zijn extra gevoelig voor bacteriën en parasieten, omdat hun darmstelsel nog niet volledig ontwikkeld is. Wanneer uw jonge hond gevoelige darmen heeft, kunt u hem Denkadog Growing Up Sensitive hondenvoer geven. Deze voeding heeft een speciale samenstelling die helpt om de darmen gezond te houden. Het voer bevat toegevoegde enzymen die de darmen extra ondersteunen en diarree bij jonge honden sneller kunnen verhelpen.  Zorgt ervoor dat uw puppy de voedingsstoffen goed opneemt waardoor hij een gezonde groeifase heeft.

Het beste hondenvoer kunt u bij Brekz goedkoop online kopen. Bestel nu Denkadog Growing Up Sensitive hondenvoer speciaal voor uw puppy. 

Ingrediënten Denkadog Growing Up Sensitive hondenvoer

Rijst, gedehydreerd lam, mais, soja eiwitconcentraat, pluimvee vet, aardappeleiwit, maisgluten, gedehydreerde vis, bietenpulp, lecithine, vitaminen, mineralen, spoorelementen, DL-methinonin.

Analytische bestanddelen:

Eiwit 24%, vet 10%, celstof 2%, anorganische stof 5,5%, vocht 8%, calcium (Ca) 1,1%, Fosfor (P) 0,8%, Natrium (Na) 0,25%.

Toevoegingsmiddelen per kg:

Vitamine A (16.688 IU/kg), Vitamine D3 (1.669 IU/kg), ijzer (132.2 mg/kg), mangaan (31.2 mg/kg), koper (2.1 mg/kg), zink (86,5 mg/kg), jodium (1,9 mg/kg), selenium (0,15 mg/kg).

Voedingsadvies Denkadog 

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
De houdbaarheid van Denkadog Growing Up Sensitive hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Leeftijd    Aanbevolen hoeveelheid
Pups (= g per kg lichaamsgewicht)
Binnen 3 dagen na het spenen
25 - 45 g
Vanaf 3 maanden 30 - 35 g
Vanaf 4 maanden 25 - 30 g
Van 6 - 12 maanden 15 - 20 g
Van 12 - 14 maanden 15 g 

   

Ander voer?

Heeft uw puppy geen gevoelige darmen? Dan kunt u bijvoorbeeld Denkadog Pup Junior Croc hondenvoer bestellen. Of zoekt u geen Denkadog hondenvoer voor pups, maar voor volwassen honden of oudere honden? Kijk dan eens op de pagina met ons totaalaanbod van Denkadog hondenvoer!

https://www.brekz.nl/23070-home_default/denkadog-growing-up-sensitive-hondenvoer.jpg
64.49 2019/01/01
24648
13834
Algemeen kortingslabel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12.5 kg
€ 64,49 (€ 5,16/kg)
2 x 12,5 kg
€ 124,75 (€ 4,99/kg)
€ 114,75 (€ 4,59/kg)
Denkadog Crocque Derma Protect hondenvoer

Productinformatie Denkadog Crocque Derma Protect hondenvoer

Denkadog Crocque Derma Protect hondenvoer is een Superior Care voeding van Denkadog. Het herstelt de vacht bij honden met huid- en vachtproblemen. Heeft uw hond een droge of schilferige vacht? Het is mogelijk dat dit (gedeeltelijk) ligt aan de voeding die u hem geeft. Speciale voeding biedt uw hond extra ondersteuning en helpt tegen huid- en vachtproblemen. Denkadog Crocque Derma Protect hondenvoer bevat extra omega-3- en omega-6-vetzuren en een optimale mix aan mineralen. Hierdoor zullen de huid en vacht van uw hond sterk verbeteren. Bovendien bevat het voer al het goede van Denkadog: 100% natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten, een heerlijke smaak en zonder kunstmatige toevoegingen. Een gezonde en heerlijke voeding, die helpt om uw hond weer een gezonde en stralende vacht te krijgen.

Bij Brekz kunt u Denkadog Crocque Derma Protect hondenvoer goedkoop online kopen! Bestel nu Denkadog Crocque Derma Protect hondenvoer en wij bezorgen het bij u thuis.

Belangrijkste eigenschappen Denkadog Crocque Derma Protect hondenvoer

 • Een Superior Care voeding van Denkadog, die extra ondersteuning biedt voor de vacht en huid van uw volwassen hond;
 • Met extra omega-3- en omega-6-vetzuren en mineralen, ter ondersteuning van de huid en vacht;
 • 100% natuurlijke ingrediënten, dus volledig vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen;
 • Een heerlijke smaak waar uw hond iedere dag opnieuw van zal genieten.

Ingrediënten Denkadog Crocque Derma Protect hondenvoer

mais, tarwe, gedehydreerde kip, gedehydreerd rund, rundvet, rijst, gedroogde bietenpulp, gedehydreerde vis, lijnzaad, lecithine, vitaminel, mineralen, spoorelementen.

Analytische bestanddelen:

Eiwit (21%), vet (12%), celstof (2%), anorganische stof (6,5%), vocht (8%), calcium (1,5%), fosfor (1,5%), natrium (0,25%).

Toevoegingsmiddelen (per kilogram)

Vitamine A (16.688 IU/kg), Vitamine D3 (1.669 IU/kg), ijzer (132.2 mg/kg), mangaan (31.2 mg/kg), koper (2.1 mg/kg), zink (86,5 mg/kg), jodium (1,9 mg/kg), selenium (0,15 mg/kg).

Voedingsadvies Denkadog 

Verdeel onderstaande hoeveelheden over minstens 2 maaltijden per dag. Zorg daarbij voor voldoende drinkwater. De houdbaarheid van Denkadog Crocque Derma Protect hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Gewicht van de hond     Portie per dag
1 kg 23 - 30 g
5 kg 75 - 105 g
10 kg 130 - 175 g
15 kg 175 - 240 g
20 kg 215 - 295 g
25 kg 255 - 350 g
30 kg 295 - 405 g
40 kg 385 - 525 g
50 kg 430 - 590 g
60 kg 495 - 680 g
70 kg 555 - 760 g

Ander voer?

Kijk ook eens bij onze andere producten tegen huid- en vachtproblemen! Voor andere varianten kunt u kijken op de pagina van Denkadog hondenvoer.

https://www.brekz.nl/23349-home_default/denkadog-crocque-derma-protect-hondenvoer.jpg
58.75 2019/01/01
24650
13835
Algemeen kortingslabel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12.5 kg
€ 58,75 (€ 4,70/kg)
2 x 12,5 kg
€ 113,49 (€ 4,54/kg)
€ 103,49 (€ 4,14/kg)
Denkadog Hypo-Allergic hondenvoer

Productinformatie Denkadog Hypo-Allergic hondenvoer

Denkadog Hypo-Allergic hondenvoer is een hondenvoeding van de Superior Care lijn van Denkadog, die speciaal ontworpen is voor volwassen honden die te maken hebben met voedselallergie of voedselintolerantie. Bij een allergische reactie of voedselintolerantie kan uw hond problemen krijgen met zijn spijsvertering (braken, diarree) of huid (haaruitval, jeuk). Vaak wordt dit veroorzaakt door een bepaald soort voeding. Denkadog Hypo-Allergic hondenvoer bevat uitsluitend lamsvlees als bron van eiwit. Hierdoor neemt de kans op een allergische reactie bij honden enorm af en kunnen de symptomen effectief bestreden worden. Ook is Denkadog Hypo-Allergic hondenvoer hierom geschikt als eliminatievoer. Daarnaast is de voeding dankzij de hoge kwaliteit van de ingrediënten zeer licht verteerbaar, waardoor uw hond weinig ontlasting zal hebben. En bovendien is de voeding zeer smakelijk, waardoor uw hond zal genieten en zich weer gezond zal voelen.   

Bij Brekz kunt u Denkadog Hypo-Allergic hondenvoer goedkoop online kopen. De beste prijs voor het beste van uw huisdier vindt u bij ons!

Belangrijkste eigenschappen Denkadog Hypo-Allergic hondenvoer

 • Een Superior Care voeding van Denkadog, die ontworpen is voor honden die te kampen met voedselallergie of voedselintolerantie;
 • Bevat uitsluitend lamsvlees als bron van eiwit en is hierdoor zeer geschikt om symptomen van allergische reacties te bestrijden;
 • Volledig glutenvrij, bevat uitsluitend maïs en rijst;
 • Een 100% natuurlijke, hoogwaardige voeding gemaakt met de beste ingrdiënten van eigen bodem;
 • Volledig vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zonder toegevoegde kunstmatige antioxidanten.

Ingrediënten Denkadog Hypo-Allergic hondenvoer

Mais, rijst, gedehydreerd lam, rundvet, lecithine, vitaminen, mineralen, spoorelementen. 

Analytische bestandsdelen:

Eiwit (20%), vet (11%), celstof (2%), anorganische stof (6,2%), vocht (9%), calcium (Ca) 1,3%, fosfor (P) 1%, natrium (0,26%).

Toevoegingsmiddelen (per kilogram)

Vitamine A (16.688 IU/kg), Vitamine D3 (1.669 IU/kg), ijzer (132.2 mg/kg), mangaan (31.2 mg/kg), koper (2.1 mg/kg), zink (86,5 mg/kg), jodium (1,9 mg/kg), selenium (0,15 mg/kg).

Voedingsadvies Denkadog Hypo-Allergic

Verdeel onderstaande hoeveelheden over minstens 2 maaltijden per dag. Zorg daarnaast altijd voor voldoende schoon drinkwater. Na openen de verpakking goed afsluiten en droog en koel bewaren. De houdbaarheid van Denkadog Hypo-Allergic hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Gewicht van de hond      Portie per dag
5 kg 75 - 105 g
10 kg 130 - 180 g
15 kg 175 - 240 g
20 kg 220 - 300 g
25 kg 260 - 355 g
30 kg 300 - 405 g
40 kg 370 - 505 g
50 kg 440 - 595 g
60 kg 500 - 685 g
70 kg 565 - 770 g

   

Ander voer?

Benieuwd naar andere varianten? Kijk dan eens op de pagina met al onze hypoallergene voedingen. Voor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina van Denkadog hondenvoer.

https://www.brekz.nl/23348-home_default/denkadog-hypo-allergic-hondenvoer.jpg
69.95 2019/01/01
Super snelle levering voor een scherpe prijs. Ook altijd netjes verpakt. Van mij 5 sterren.
Alles OK prima service en producten
juiste produkten voor onze hond. de aflevering echter laat te wensen over. De transportdoos was volledig stuk alsook de verpakkingsdoos waar de bijgevraagde hondekoekjes inzitten. Ze vielen allemaal op de grond bij het binnenbrengen van de transportdoos. Best toch even de transportfirma contacteren hierover. Wij blijven wel bij jullie bestellen , maar dan moet dit zeker aangekaart worden.
LO USO DA ANNI E IGOR E' FELICE E SANO ;-)
Ottimo prodotto, consegnato nei tempi previsti, mai nessun problema. Consiglio prodotto e sito web.
24667
13836
Algemeen kortingslabel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12.5 kg
€ 69,95 (€ 5,60/kg)
2 x 12,5 kg
€ 134,95 (€ 5,40/kg)
€ 124,95 (€ 5,00/kg)
Denkadog Micro-Protein hondenvoer

Productinformatie Denkadog Micro-Protein hondenvoer

Denkadog Micro-Protein hondenvoer is glutenvrije voeding met piepkleine vis-eiwitten voor honden met een voedingsallergie. Dit is voeding uit de Superior Care lijn van Denkadog, dat speciaal ontworpen is voor volwassen honden die last hebben met voedselallergie of voedselintolerantie.  Wanneer uw hond een allergische reactie of voedselintolerantie heeft, kan hij problemen krijgen met zijn spijsvertering (braken, diarree) of huid (haaruitval, jeuk). Deze symptomen worden bij veel honden veroorzaakt door dierlijke eiwitten. Denkadog Micro-Protein hondenvoer bevat zeer kleine eiwitten. Deze 'micro-proteins' zijn zo klein dat ze geen allergische reactie op kunnen wekken, terwijl ze nog wel de juiste voedingswaarde voor uw hond bevatten. Hierdoor neemt de kans op een allergische reactie bij honden enorm af en kunnen de symptomen effectief bestreden worden. Daarnaast is Denkadog Micro-Protein hondenvoer glutenvrij, waardoor het ook bruikbaar is als eliminatievoer. Zo kunt u vervelende symptomen van voedselintolerantie bestrijden, terwijl u uw hond nog steeds een 100% natuurlijke en hoogwaardige voeding van Denkadog geeft.

Onze klanten hebben goede ervaringen met Denkadog Micro-Protein hondenvoer. Koopt u het ook voor uw hond? Bij Brekz kunt u Denkadog Micro-Protein hondenvoer goedkoop online bestellen!

De houdbaarheid van Denkadog Micro-Protein hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Belangrijkste eigenschappen Denkadog Micro-Protein hondenvoer

 • Een Superior Care voeding van Denkadog, die speciaal ontworpen om honden te helpen die last hebben van symptomen die horen bij voedselallergie of voedselintolerantie;
 • Bevat speciaal ontwikkelde 'micro-proteins', die geen allergische reacties opwekken;
 • Volledig glutenvrij, bevat uitsluitend maïs en rijst;
 • Een 100% natuurlijke, hoogwaardige voeding gemaakt met de beste ingrdiënten van eigen bodem;
 • Volledig vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zonder toegevoegde kunstmatige antioxidanten.

 

Ingrediënten Denkadog Micro-Protein hondenvoer

Maïs, geconcentreerde soja proteïnes, rijst, dierlijk vet, gehydroliseerde vis proteïnes, geconcentreerde aardappel proteïnes, bietenvezels, lijnzaad, lecithine, vitaminen, mineralen, sporen-elementen.

Analytische bestandsdelen

Eiwit (21%), Vet (12%), Celstof (2,4%), Anorganische stof (6,8%), Vocht (8%), Calcium (1,5%), Fosfor (1%), Natrium (0,25%).

Toevoegingsmiddelen (per kilogram)

Vitamine A (22.250 IE), vitamine D3 (2.225 IE), vitamine E (116,91 mg), IJzer (132,28 mg), Zink (86,54 mg), Mangaan (31,21 mg), Koper (2,07 mg), Iodine (1,88 mg), Selenium (0,15 mg).

 

Ander voer?

Bekijk ook eens ons andere hondenvoer voor honden met een voedselallergie! Of misschien wilt u eens kijken naar ander Denkadog hondenvoer?

https://www.brekz.nl/23347-home_default/denkadog-micro-protein-hondenvoer.jpg
69.95 2019/01/01
Onze hond lust de brokjes heel graag en alle symptomen van voedselallergie zijn verdwenen.
proefzak werkte goed, nu even kijken of dat zo blijft
Goed product Snel geregeld 1 min puntje de leverancier gooide het pakje af aan de voordeur redelijk onvriendelijk en de zak Hondeneten die nog eens verpakt zat in een cartonnen doos was helemaal opengescheurd
Dit is een prima product mijn hond is voor veel voeding allergisch maar hier doet ze het goed op. Geen diarree, jeuk of vieze winden meer.
Mijn hond (franse bulldog) heeft n flinke voedsel-allergie! Zelfs t speciaal voer van de dierenarts bracht hier GEEN verandering in. ALLEEN denkadog micro-protein is n wonder. Maar dan krijgt ze buiten dit voer ook NIKS anders (geen koekjes/snoepjes/kauwbotten........ niks) Geweldig EN geen kosten v/d dierenarts meer!! Dat is t meer dan waard!!
Goed product, scherp geprijsd en zoals altijd mega snelle levering
Ottimo prodotto perfetta consegna , grazie
veloci, precisi, puntuali e a prezzi imbattibili
Prodotto ottimo,sono molto soddisfatta!!!Brekz e una ditta seria,tutto come scritto,prodotto arriva senza problemi.
Prima geregeld. Snelle levering. Goed product . Tevreden . Linda
24672
13838
Algemeen kortingslabel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12.5 kg
€ 69,95 (€ 5,60/kg)
2 x 12,5 kg
€ 134,95 (€ 5,40/kg)
€ 124,95 (€ 5,00/kg)
Denkadog Hypo-Weight hondenvoer

Productinformatie Denkadog Hypo-Weight hondenvoer

Denkadog Hypo-Weight hondenvoer is een Superior Care voeding van Denkadog die speciaal bedoeld is voor honden met overgewicht + castratie en sterilisatie. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 50% van alle honden te zwaar is. Wanneer uw hond overgewicht heeft, verhoogt het risico op andere kwalen, zoals hart- en vaatziekten en gewrichtsproblemen. Wanneer uw hond overgewicht of risico op overgewicht heeft, doet u er goed aan hem speciaal voer te geven dat hem helpt zijn ideale gewicht te bereiken. Denkadog Hypo-Weight hondenvoer is zo samengesteld het uw hond helpt om een goed gewicht te bereiken. Het bevat een verminderde hoeveelheid energie, maar verzadigd uw hond wel zodat hij geen hongergevoel heeft. Uw hond kan daardoor gewoon een normale portie eten, genieten van zijn maaltijd en toch zijn juiste gewicht behouden of bereiken.

Onze klanten hebben goede ervaringen met Denkadog Hypo-Weight hondenvoer. Bij Brekz kunt u Denkadog Hypo-Weight hondenvoer goedkoop online kopen!

Belangrijkste eigenschappen Denkadog Hypo-Weight hondenvoer

 • Een Superior Care voeding van Denkadog, die speciaal ontworpen om honden te helpen die kampen met overgewicht (door sterilisatie, castratie of ouderdom);
 • Bevat een verlaagd energiegehalte, waardoor uw hond een normale portie kan blijven eten;
 • Vermindert het hongergevoel bij uw hond, waardoor hij niet zal bedelen;
 • Volledig vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zonder toegevoegde kunstmatige antioxidanten.

Ingrediënten Denkadog Hypo-Weight hondenvoer

Mais, tarwe, gedehydreerd rund, gedehydreerde kip, rundvet, bietenpulp, lecithine, vitaminen, mineralen, spoorelementen, kruidenmix. 

Analytische bestanddelen: Eiwit (20%), vet (10%), celstof (2%), anorganische stof (6%), vocht (8%), calcium (1,1%), fosfor (0,8%), natrium (0,25%).

Toevoegingsmiddelen (per kilogram): Vitamine A (16.688 IU/kg), Vitamine D3 (1.669 IU/kg), ijzer (132.2 mg/kg), mangaan (31.2 mg/kg), koper (2.1 mg/kg), zink (86,5 mg/kg), jodium (1,9 mg/kg), selenium (0,15 mg/kg). 

Voedingsadvies Denkadog Hypo-Weight

Verdeel onderstaande hoeveelheden over minstens 2 aparte maaltijden per dag. Zorg daarnaast voor voldoende schoon drinkwater bij het voer. De houdbaarheid van Denkadog hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Gewicht van de hond      Hoeveelheid per dag
5 kg 75 - 110 g
10 kg 130 - 180 g
15 kg 180 - 245 g
20 kg 220 - 305 g
25 kg 260 - 360 g
30 kg 300 - 415 g
40 kg 375 - 515 g
50 kg 440 - 605 g
60 kg 505 - 695 g
70 kg 570 - 780 g

   

Ander voer?

Bekijk ook eens onze andere hondenvoedingen voor gesteriliseerde honden of honden met overgewicht. Benieuwd naar de andere varianten van Denkadog? Bekijk dan ons totaalaanbod op de pagina van Denkadog hondenvoer.

https://www.brekz.nl/23354-home_default/denkadog-hypo-weight-hondenvoer.jpg
64.95 2019/01/01
24674
13839
Algemeen kortingslabel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12.5 kg
€ 64,95 (€ 5,20/kg)
2 x 12,5 kg
€ 125,75 (€ 5,03/kg)
€ 115,75 (€ 4,63/kg)
Denkadog Hypo-Sensitive hondenvoer

Productinformatie Denkadog Hypo-Sensitive hondenvoer

Denkadog Hypo-Sensitive hondenvoer is speciaal ontwikkeld om honden te ondersteunen die een gevoelige spijsvertering hebben. Hoort u de maag van uw hond wel eens rommelen? Of heeft uw hond vaak last van diarree, braken of winderigheid? De kans is dan groot dat uw hond een gevoelige spijsvertering heeft, bijvoorbeeld wegens een voedselallergie. Sommige honden kunnen dierlijke eiwitten slecht verteren, waardoor ze last krijgen van de hierboven genoemde symptomen. Denkadog Hypo-Sensitive hondenvoer is een voeding uit de Superior Care lijn van Denkadog en bevat geen dierlijke eiwitten en vetten, waardoor veel maag- en darmproblemen snel zijn opgelost. Denkadog Hypo-Sensitive hondenvoer is een vegetarische voeding die ook glutenvrij is en daarom geschikt is om te geven wanneer uw hond allergische reacties heeft op andere voeding. 

Bij Brekz kunt u Denkadog Hypo-Sensitive hondenvoer goedkoop online kopen! Bestel nu Denkadog hondenvoer en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd!

Belangrijkste eigenschappen Denkadog Hypo-Sensitive hondenvoer

 • Een Superior Care voeding van Denkadog, die speciaal ontworpen om honden te helpen een gevoelige spijsvertering hebben;
 • Bevat geen dierlijke eiwitten en vetten, waardoor de meeste symptomen van allergische reacties snel verholpen zijn;
 • Een glutenvrije, vegetarische voeding;
 • 100% natuurlijke, hoogwaardige ingrediënten;
 • Volledig vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zonder toegevoegde kunstmatige antioxidanten.

Ingrediënten Denkadog Hypo-Sensitive hondenvoer

Mais, rijst, soja eiwitconcentraat, zonnebloemolie, aardappeleiwit, maisgluten, bietenpulp, lecithine, vitaminen, mineralen, spoorelementen.

Analytische bestanddelen: Eiwit (20%), vet (14%), celstof (2%), anorganische stof (7,5%), vocht (8%), calcium (1,5%), fosfor (1%), natrium (0,25%).

Toevoegingsmiddelen (per kilogram): Vitamine A (17.355 IU/kg), Vitamine D3 (1.736 IU/kg), ijzer (137.5 mg/kg), mangaan (32.4 mg/kg), koper (2.2 mg/kg), zink (90 mg/kg), jodium (2 mg/kg), selenium (0,16 mg/kg).

Voedingsadvies Denkadog Hypo-Sensitive

Verdeel onderstaande hoeveelheden over minstens 2 aparte maaltijden per dag. Zorg daarnaast voor voldoende schoon drinkwater bij het voer. De houdbaarheid van Denkadog hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Gewicht van de hond     Portie per dag
5 kg 70 - 105 g
10 kg 130 - 175 g
15 kg 175 - 240 g
20 kg 215 - 295 g
25 kg 255 - 350 g
30 kg 295 - 405 g
40 kg 365 - 500 g
50 kg 430 - 590 g
60 kg 495 - 680 g
70 kg 555 - 760 g

    

Ander voer?

Wij verkopen diverse soorten hondenvoer voor honden met een gevoelige maag. Bent u benieuwd naar ons totaalaanbod van Denkadog? Kijk dan eens op de pagina van Denkadog hondenvoer.

https://www.brekz.nl/23355-home_default/denkadog-hypo-sensitive-hondenvoer.jpg
69.95 2019/01/01
Super goed bij stoelgang problemen, resultaat vaste stoelgang en voordeel gemakkelijk te verwijderen met poepzakje.
Goede service en hele snelle levering
Zeer goede prijs kwaliteit, zeer snelle levering
Al verscheidene jaren het product voor mijn hond. Goede korrel waar hij nog nooit last van gehad heeft.
alles super in orde goede prijs en alles op tijd geleverd een echte aanrader
Mijn hond heeft al meerdere merken geprobeerd maar werd hier serieus ziek van. Sinds ik denkadog Hypo-Sensitive gebruik is ze niet meer ziek geweest wat voor haar en voor mij een hele opluchting is.
Super tevreden ,heel,correct en de voeding wordt in perfecte staat thuis afgeleverd
prima produkt
Lo uso da anni per le mie cagnoline e mi trovo benissimo!
Crocchette consigliate al mio Golden retriever che le apprezza mangiandole volentieri. Servizio Brekz puntuale e prezzo concorrenziale
24676
13840
Algemeen kortingslabel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12.5 kg
€ 69,95 (€ 5,60/kg)
2 x 12,5 kg
€ 134,95 (€ 5,40/kg)
€ 124,95 (€ 5,00/kg)
Denkadog Hypo Stress-Digestion

Productinformatie Denkadog Hypo Stress-Digestion hondenvoer

Denkadog Hypo Stress-Digestion hondenvoer is een Superior Care voeding van Denkadog, die speciaal is ontwikkeld voor angstige en onrustige honden. Stress komt zeker niet alleen bij mensen voor, ook honden kunnen er last van hebben. Is uw hond soms onrustig, rusteloos en/of hyperactief? Dit kan gevolgen hebben voor zijn welzijn, weerstand en gezondheid. Denkadog Hypo Stress-Digestion hondenvoer draagt bij aan de natuurlijke rust van uw hond. De voeding bevat tryptofaan, waardoor uw hond op een natuurlijke manier rustiger wordt. U hoeft hem dus geen medicijnen te geven. Deze voeding is bijzonder geschikt voor honden die stress hebben, bijten uit angst of ter ondersteuning van honden die training/gedragstherapie ondergaan.

Bij Brekz kunt u Denkadog Hypo Stress-Digestion hondenvoer voordelig online bestellen! Het beste hondenvoer, altijd goedkoop online te koop. 

Belangrijkste eigenschappen Denkadog Hypo Stress-Digestion

 • Een hoogwaardige en zorgvuldig samengestelde voeding uit de Superior Care lijn van Denkadog, die bedoeld is voor angstige en onrustige honden;
 • Helpt uw hond op een natuurlijke manier rustig te worden, dankzij toegevoegde tryptofaan;
 • Biedt extra ondersteuning voor de weerstand en gezondheid van uw hond;
 • 100% natuurlijke, hoogwaardige ingrediënten en volledig vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen;

Ingrediënten Denkadog Hypo Stress-Digestion

Mais, tarwe, gedehydreerd rund, gedehydreerde kip, rundvet, rijst, gedehydreerde vis, lijnzaad, bietenpulp, lecithine, vitaminen, mineralen, spoorelementen.

Analytische bestanddelen:

Eiwit (21%), vet (14%), celstof (2,5%), anorganische stof (6,5%), vocht (8%), calcium (Ca) (1,5%), fosfor (P) (1,5%), natrium (0,25%).

Toevoegingsmiddelen (per kilogram):

Vitamine A (22.250 IE), vitamine D3 (2.225 IE), vitamine E (116,91 mg), IJzer (132,28 mg), Zink (86,54 mg), Mangaan (31,21 mg), Koper (2,07 mg), Iodine (1,88 mg), Selenium (0,15 mg).

Voedingsadvies Denkadog Hypo Stress-Digestion

Verdeel onderstaande hoeveelheden over minstens 2 maaltijden per dag. Zorg dat uw huisdier altijd voldoende schoon drinkwater heeft. De verpakking na openen goed sluiten en droog en koel bewaren. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Gewicht hond      Portie per dag
5 kg 70 - 100 g
10 kg 125 - 170 g
15 kg 170 - 235 g
20 kg 210 - 290 g
25 kg 250 - 340 g
30 kg 285 - 390 g
40 kg 355 - 485 g
50 kg 420 - 575 g
60 kg 480 - 655 g
70 kg 540 - 735 g

    

Ander voer?

Bij Brekz verkopen we diverse rustgevende producten voor uw hond. Zoekt u een andere voeding van Denkadog? Bekijk dan eens ons totaalaanbod op de pagina van Denkadog hondenvoer.

https://www.brekz.nl/23356-home_default/denkadog-hypo-stress-digestion.jpg
61.7 2019/01/01
Een aanrader
Mijn hondje krijgt de brokken nu 2 weken . Het Is een stress hondje maar verneem nu dat rustiger en lekkerder in zijn vel zit .
Heel tevreden over de snelle service!
Het helpt.hij is wat rustiger
Zeer snelle levering, je kunt precies nagaan wanneer het wordt afgeleverd. Zeer scherp geprijsd!!
la consegna è stata veloce e puntuale con cortesia. nelle prossime settimane riacquisterò il prodotto.
24678
13841
Algemeen kortingslabel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12.5 kg
€ 64,95 (€ 5,20/kg)
€ 61,70 (€ 4,94/kg)
2 x 12,5 kg
€ 125,75 (€ 5,03/kg)
€ 115,75 (€ 4,63/kg)
Denkadog Joints Care hondenvoer

Denkadog Joints Care hondenvoer

Denkadog Joints Care hondenvoer is een natuurlijke en hoogwaardige voeding uit de Superior Care lijn van Denkadog, die speciaal ontwikkeld is voor volwassen honden met stijve gewrichten (door Artrose). Veel honden ontwikkelen gewrichtsproblemen of artrose. Voor honden is dit erg pijnlijk en het belemmerd ze om vrij te kunnen bewegen. Wanneer uw hond last lijkt te hebben van stijve gewrichten, doet u er goed aan om hem voeding te geven die zijn gewrichten extra verzorgd. Denkadog Joint Care hondenvoer heeft een speciale samenstelling die gericht is op het verminderen van gewrichtsproblemen. Zo bevat de voeding onder andere zalm olie en lecithine, welke de opbouw van het kraakbeen ondersteunen en pijn door gewrichtsproblemen verminderen. Hierdoor heeft uw hond minder last van zijn gewrichten en kan hij makkelijker bewegen. 

Bij Brekz kunt u Denkadog Joint Care hondenvoer voordelig online bestellen! Het beste hondenvoer, altijd goedkoop online te koop. 

De houdbaarheid van Denkadog Joint Care hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
   

Belangrijkste eigenschappen Denkadog Joint Care hondenvoer

 • Een zorgvuldig samengestelde voeding op basis van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten uit de Superior Care lijn van Denkadog;
 • Helpt stijve gewrichten en gewrichtspijnen te verminderen bij uw hond;
 • Zalmolie en lecithine verbeteren de opbouw van kraakbeen bij uw hond. Zo worden zijn gewrichten soepeler en kan hij vrijer bewegen;
 • Denkadog Joint Care hondenvoer is volledig vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en bevat geen kunstmatige antioxidanten.
    

Ingrediënten Denkadog Joint Care hondenvoer

Maïs, gedehydreerd gevogelte, soja eiwitconcentraat, gedroogde bietenpulp, zalmolie, aardappeleiwit, lecithine, lijnzaad, kruidenmix, Bèta glucanen, chondroïtinesulfaat, glucosamine.

Analytische bestandsdelen:

Eiwit (19%), Vet (9%), Celstof (2,5%), Anorganische stof (6,5%), Vocht (8%), Calcium (1,2%), Fosfor (0,8%), Natrium (0,25%).

Toevoegingsmiddelen (per kilogram)

Vitamine A (22.250 IE), vitamine D3 (2.000 IE), vitamine E (116,91 mg), IJzer (132,30 mg), Zink (86,50 mg), Mangaan (31,20 mg), Koper (2,10 mg), Iodine (1,90 mg), Selenium (0,2 mg), L-lysine (2,4 g), DL-methionine (2 g).

 

Ander voer?

Bij Brekz verkopen we diverse soorten hondenvoer dat de gewrichten van uw hond ondersteunt. Of bent u op zoek naar een andere voeding van Denkadog? Kijk dan eens bij ons totaalaanbod Denkadog hondenvoer!

https://www.brekz.nl/23357-home_default/denkadog-joint-care-hondenvoer.jpg
64.95 2019/01/01
Ik kende het product al langer maar de snelle levering en betere prijs hebben ons aangespoord om bij Brekz aan te kopen!
Prodotto di qualità per cani che sono delicati.
ottimo prodotto, buoni i tempi di consegna
Spedizione veloce. ottimo venditore
24680
13842
Algemeen kortingslabel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12.5 kg
€ 64,95 (€ 5,20/kg)
2 x 12,5 kg
€ 125,75 (€ 5,03/kg)
€ 115,75 (€ 4,63/kg)
Denkadog Grain-Free Hypo-Allergic hondenvoer

Denkadog Grain-Free Hypo-Allergic hondenvoer

Samenstelling:
gedehydreerd hert, gedehydreerd konijn, zoete aardappel, gedroogde aardappel, erwten, lamsvet, luzerne, lijnzaad, mineralen, vitaminen, kruidenmix

Analytische bestanddelen:
Eiwit 21,5% - Vet 9,8% - Celstof 4.1% - Anorganische stof 9% - Vocht 9% - Calcium (Ca) 1,75% - Fosfor (P) 1% -Natrium 0,25%

Nutirionele toevoegingen:
Vitamine A 16000 IU/kg - Vitamine D3 1600 IU/kg - ijzer 81,1 mg/kg - mangaan 29,5 mg/kg - koper 14,2 mg/kg - zink 142,2 mg/kg, jodium 1,4 mg/kg - selenium 0,25 mg/kg

https://www.brekz.nl/38664-home_default/denkadog-grain-free-hypo-allergic-hondenvoer.jpg
79.95 2019/01/01
39188
17195
Denkadog Grain-Free Hypo-Allergic hondenvoer Algemeen kortingslabel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
14 kg
€ 79,95 (€ 5,71/kg)
2 x 14 kg
€ 153,49 (€ 5,48/kg)
€ 143,49 (€ 5,12/kg)
Denkadog Grain-Free Micro-Protein hondenvoer

Denkadog Grain-Free Micro-Protein hondenvoer

Samenstelling:
Gedroogde aardappel, gehydroliseerde vis, aardappeleiwit, tuinbonen, rundvet, zoete aardappel, gedroogde bietenpulp, mineralen, lijnzaad, vitaminen, zalmolie, zonnebloemolie, lecithine

Analytische bestanddelen:
Eiwit 24,8% - Vet 14,3% - Celstof 3% - Anorganische stof 7% - Vocht 9% - Calcium (Ca) 1% - Fosfor (P) 0,9% -Natrium 0,22%

Nutirionele toevoegingen:
Vitamine A 16685 IU/kg - Vitamine D3 1500 IU/kg - ijzer 132,2 mg/kg - mangaan 31,2 mg/kg - koper 2,07 mg/kg, zink 86,5 mg/kg, jodium 1,9 mg/kg - selenium 0,15 mg/kg

https://www.brekz.nl/38666-home_default/denkadog-grain-free-micro-protein-hondenvoer.jpg
75.95 2019/01/01
39193
17197
Denkadog Grain-Free Micro-Protein hondenvoer Algemeen kortingslabel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 kg
€ 75,95 (€ 6,33/kg)
2 x 12 kg
€ 145,95 (€ 6,08/kg)
€ 135,95 (€ 5,66/kg)

Classic

Denkadog Cold Pressed Beef hondenvoer

Productinformatie Denkadog Cold Pressed Beef hondenvoer

Denkadog Cold Pressed Beef hondenvoer is zeer scherp geprijsde kwaliteitsvoeding voor de volwassen hond van alle rassen. Het hondenvoer van Denkadog wordt ontwikkeld en continu verbeterd door een team van dierenartsen en diëtisten. Zo kan Denkadog een voeding leveren die verantwoord en betaalbaar is, en naadloos aansluit op de smaak en voedselbehoefte van uw hond. Denkadog Cold Pressed Beef hondenvoer is een natuurlijke voeding die volledig vrij is van kunstmatige toevoegingen. Dankzij de uitgebalanceerde samenstelling is het voer licht verteerbaar, waardoor uw hond de brokken goed verteert en de voedingsstoffen optimaal worden opgenomen. Bevordert een gezonde huid en glanzende vacht en helpt de gezondheid van de hond maximaal te ondersteunen.

Bij Brekz kunt u Denkadog Cold Pressed Beef hondenvoer goedkoop online kopen! Bij ons vindt u het beste hondenvoer altijd voor een voordelige prijs.

Belangrijkste eigenschappen Denkadog Cold Pressed Beef hondenvoer

 • Een 100% natuurlijk, lichtverteerbaar kwaliteitsvoer, geschikt voor volwassen honden van alle rassen;
 • Zeer scherp geprijsd, zonder in te leveren op kwaliteit;
 • Wordt ontwikkeld en continu verbterd in samenwerking met diëtisten en dierenartsen;
 • Geeft uw hond een gezonde en glanzende vacht;
 • Volledig vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en bevat geen kunstmatige antioxidanten.

Ingrediënten Denkadog Cold Pressed Beef

Tarwe, gedehydreerd rund, mais, bietenpulp, dierlijk eiwitextract, gedehydreerd gevogelte, dierlijk vet.

Analytische bestanddelen:

Eiwit (26%), vet (8,5%), celstof (2,8%), anorganische stof (8,1%), vocht (9,5%), calcium (1,9%), fosfor (1,15%), natrium (0,28%).

Toevoegingsmiddelen (per kilogram)

Vitamine A (15.000 IU/kg), Vitamine D3 (1.500 IU/kg), Vitamine E (120 mg), ijzer (75 mg/kg), mangaan (48,5 mg/kg), koper (4 mg/kg), jodium (1,7 mg/kg), selenium (0,15 mg/kg).

Voedingsadvies Denkadog Cold Pressed

Verdeel onderstaande hoeveelheden over minstens 2 maaltijden per dag. Zorg er daarnaast voor dat uw huisdier altijd over vers drinkwater beschikt. Sluit de verpakking na openen goed af en bewaar het op een droge, koele plaats. De houdbaarheid van Denkadog Cold Pressed Beef hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Gewicht van de hond    Portie per dag
5 kg 110 - 130 g
10 kg 180 - 220 g
20 kg 320 - 360 g
30 kg 430 - 490 g
50 kg 650 - 810 g
70 kg 850 - 900 g


Ander voer?

Bent u op zoek naar een andere hondenvoeding van Denkadog? Bekijk dan eens ons totaalaanbod op de pagina van Denkadog hondenvoer!

https://www.brekz.nl/33243-home_default/denkadog-cold-pressed-beef.jpg
48.49 2019/01/01
Mijn slechtetende hond vindt het superlekker
Ja..de brokjes van Denkadog zijn excelent!! Vindt Bente mijn Drentse Patrijs
uitstekend product en altijd snel geleverd.
24641
13830
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 kg
€ 48,49 (€ 2,42/kg)
Denkadog Duo Croc hondenvoer

Productinformatie Denkadog Duo Croc hondenvoer

Denkadog Duo Croc hondenvoer is een hoogwaardig en 100% natuurlijk hondenvoer van Denkadog, dat geschikt is voor volwassen honden (van alle rassen). Denkadog hondenvoer wordt ontwikkeld en continu verbeterd in samenwerking met een team van dierenartsen en diëtisten. Zo kan Denkadog voeding leveren die verantwoord en betaalbaar is, en naadloos aansluit op de smaak en voedselbehoefte van uw hond. Denkadog Duo Croc hondenvoer is perfect afgestemd op de energiebehoefte van volwassen honden. Dankzij de uitgebalanceerde formule wordt de gezondheid van uw hond zo optimaal ondersteunt, wat u terugziet in de gezonde en glanzende vacht en mooie, sterke spieren van uw hond. Bovendien is Denkadog Duo Croc hondenvoer volledig vrij van kunstmatige geur-,kleur- en smaakstoffen. En niet te vergeten: dat alles voor een zeer scherpe prijs!

Wilt u Denkadog Duo Croc hondenvoer goedkoop online kopen? Dat doet u natuurlijk bij Brekz! Wij verkopen het beste hondenvoer voor een nog betere prijs!

Belangrijkste eigenschappen Denkadog

 • Een 100% natuurlijke, hoogwaardige kwaliteitsvoeding die geschikt is voor volwassen honden van alle rassen
 • Biedt optimale ondersteuning voor de gezondheid van uw hond;
 • Denkadog hondenvoer wordt ontwikkeld en continu verbeterd in samenwerking met diëtisten en dierenartsen;
 • Geeft uw hond een gezonde en glanzende vacht en biedt extra ondersteuning voor zijn spieren;
 • Zeer scherp geprijsd.

Ingrediënten Denkadog Duo Croc

granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, groenten, mineralen en vitaminen.

Analytische bestanddelen:
Eiwit (23%), vet (8%), celstof (2,2%), anorganische stof (6,3%), vocht (8%), calcium (1,5%), fosfor (1,15%), natrium (2,7%).

Toevoegingsmiddelen (per kilogram):
Vitamine A (16.688 IU/kg), Vitamine D3 (1.500 IU/kg), ijzer (132.2 mg/kg), mangaan (31.2 mg/kg), koper (2.1 mg/kg), zink (86,5 mg/kg), jodium (1,9 mg/kg), selenium (0,15 mg/kg).

Voedingsadvies Denkadog

Verdeel onderstaande hoeveelheden over minstens 2 maaltijden per dag. Zorg daarnaast altijd voor vers drinkwater. Sluit de verpakking na openen goed af en bewaar deze op een droge, koele plaats. De houdbaarheid van Denkadog Duo Croc hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Gewicht van de hond      Portie per dag
5 kg 110 g
10 kg 185 g
20 kg 310 g
30 kg 425 g
40 kg 525 g
50 kg 625 g
60 kg 715 g
70 kg 800 g

   

Ander voer?

Bent u benieuwd naar de andere hondenvoedingen van Denkadog? Bekijk dan ons totaalaanbod op de pagina van Denkadog hondenvoer!

https://www.brekz.nl/38176-home_default/denkadog-duo-croc-hondenvoer-.jpg
40.49 2019/01/01
Goed product voor een goedemorgen prijs.
24645
13832
Algemeen kortingslabel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12.5 kg
€ 38,49 (€ 3,08/kg)
2 x 12,5 kg
€ 74,95 (€ 3,00/kg)
€ 64,95 (€ 2,60/kg)
Denkadog Cold Pressed Energy hondenvoer

Productinformatie Denkadog Cold Pressed Energy hondenvoer

Denkadog Cold Pressed Energy hondenvoer is een hoogwaardige voeding van Denkadog, die speciaal ontwikkeld is voor actieve honden. Moet uw hond op regelmatige basis een grote prestatie leveren, bijvoorbeeld als werkhond, jachthond of sledehond? Of traint u intensief met uw hond? Dan heeft uw hond een voeding nodig met een hoog energiegehalte. Denkadog Prestige Energie hondenvoer bestaat uit geperste brokken die een hoog eiwitgehalte hebben en veel energie bevatten. Zo vult u iedere dag de energiereserves van uw hond weer aan! Ook is de voeding zeer licht verteerbaar en biedt de uitgebalanceerde voeding optimale ondersteuning voor de gezondheid van uw hond. Zo kan kunnen jullie samen iedere dag weer volop genieten van de leukste activiteiten. Denkadog Prestige Energie, een hoogwaardige complete voeding vol energie, die zeer scherp geprijsd is.

Wilt u Denkadog Cold Pressed Energy hondenvoer goedkoop online kopen? Dat kan natuurlijk bij Brekz! Wij verkopen het beste hondenvoer voor de laagste prijs. 

Belangrijkste eigenschappen Denkadog

 • Een 100% natuurlijke, hoogwaardige kwaliteitsvoeding die speciaal ontwikkeld is voor actieve honden;
 • Ideaal voor werkhonden, jachthonden, sledehonden of honden die intensief getraind worden;
 • Biedt een optimale ondersteuning voor de activiteiten en gezondheid van uw hond;
 • Bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en is vrij van kunstmatige antioxidanten;
 • Een complete voeding van topkwaliteit, voor een zeer scherpe prijs.   

Ingrediënten Denkadog Cold Pressed Energy

tarwe, gedehydreerd rund, mais, dierlijk vet, gedehydreerd gevogelte, gedroogde bietenpulp, gedehydreerde hemoglobine, dierlijk eiwitextract, weipoeder, mineralen (zout).

Analytische bestanddelen:

Eiwit (25%), vet (16%), celstof (2,6%), anorganische stof (7,6%), vocht (9,5%), calcium (1,7%), fosfor (15%), natrium (3,2%).

Toevoegingsmiddelen (per kilogram):

Vitamine A (15.000 IU/kg), Vitamine D3 (1.500 IU/kg), Vitamine E (120 mg), ijzer (75 mg/kg), zink (75 mg), mangaan (48,5 mg/kg), koper (4 mg/kg), jodium (1,7 mg/kg), selenium (0,15 mg/kg).

Voedingsadvies Denkadog Cold Pressed Energy

Verdeel onderstaande hoeveelheden over ten minste 2 maaltijden per dag. Zorg daarnaast dat uw huisdier voldoende vers drinkwater ter beschikking heeft. Sluit de verpakking na openen goed af en bewaar deze op een droge, koele plaats. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Gewicht van de hond    Portie per dag
5 kg 130 - 160 g
10 kg 230 - 270 g
20 kg 400 - 440 g
30 kg 550 - 590 g
50 kg 820 - 860 g
70 kg 1050 - 1100 g

     

Ander voer?

Is uw hond minder actief, of bent u benieuwd naar de andere hondenvoedingen van Denkadog? Bekijk dan ons totaalaanbod Denkadog hondenvoer voor een overzicht van de Denkadog producten die wij verkopen!

https://www.brekz.nl/33245-home_default/denkadog-prestige-energie-hondenvoer.jpg
50.49 2019/01/01
Beste het is 3 jaar dat ik bestellingen plaats.De laatste was een vekeerde levering van jullie.Maar na 1 telefoontje was alles in orde binnen de 2dagen.Daarvoor dank.Maar prijzen en leveringen van dpd dik tevreden grtjs tot volgende bestelling.
24647
13833
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 kg
€ 50,49 (€ 2,52/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Denkadog hondenvoer

Denkadog hondenvoer is een smakelijke en 100% natuurlijke kwaliteitsvoeding die ontwikkeld is door de dierenarts Erik Luijerink. Dankzij praktijkervaring en het volgen van de laatste wetenschappelijke ontwikkeling, biedt hij met Denkadog hondenvoer een hondenvoeding aan die lekker, gezond en goed verteerbaar is. Samen met een team van dierenartsen en diëtisten wordt er continu gewerkt aan een hoge kwaliteit hondenvoeding die verantwoord en betaalbaar is en volledig aansluit bij de voedselbehoefte van uw hond. Daarnaast is Denkadog hondenvoer een pure en eerlijke voeding voor uw hond: het bevat geen vreemde ingrediënten, zoals kunstmatige toevoegingen, maar uitsluitend authentieke en gezonde ingrediënten van eigen bodem. Ook heeft het voer een laag eiwit- en zoutgehalte, waardoor vitale organen minder belast worden en de spijsvertering ondersteunt wordt. Uw hond zal proeven dat hij een premium voer eet en u ziet het terug aan zijn opgewekte karakter en glanzende vacht!
 

Bij Brekz kunt u Denkadog hondenvoer goedkoop online kopen. Denkadog hondenvoer is regelmatig extra goedkoop in onze webshop te bestellen. Let u op de gratis kilo acties! 

De houdbaarheidsduur van Denkadog hondenvoer varieert meestal tussen de 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
    

Denkadog hondenvoer

In ons assortiment vindt u alle soorten Denkadog hondenvoer. Denkadog hondenvoer is afgestemd op verschillende levensfasen en ongemakken en verkrijgbaar in een Denkadog Classic en Denkadog Premium variant. Ook is er Denkadog Superior Care hondenvoer, speciaal voor honden die een kwaal hebben. Hieronder vindt u een beknopt overzicht.

Premium 

Denkadog Premium Care is een serie compleetvoer die geschikt is voor honden van alle rassen en leeftijden. Zo is er voer speciaal voor pups en jonge honden, voor volwassen honden en oudere honden. Ook is er voer dat speciaal is afgestemd op kleine honden en honden die veel bewegen. Een hoogwaardige, verantwoorde en betaalbare voeding, waar iedere hond van zal smullen!  
 

Superior Care

Heeft uw hond misschien een kwaal, of kan hij op een bepaald gebied extra ondersteuning gebruiken? Dan is Denkadog Superior Care geschikte voeding voor hem. Deze voeding bevat al het goede van Denkadog hondenvoer en geeft extra ondersteuning bij veelvoorkomende klachten. Zo is er bijvoorbeeld voer dat de huid en vacht van uw hond ondersteunt, voer voor honden met stijve gewrichten, voer voor angstige en onrustige honden en voer voor honden met een voedingsallergie of voedselintollerantie. Heeft uw hond dus een van deze klachten, of een andere veelvoorkomende klacht? Dan kan Denkadog Superior Care hondenvoer hem de juiste ondersteuning bieden.  
 

Classic

Denkadog Classic is een zeer scherp geprijsde kwaliteitsvoeding die geschikt is voor honden van alle rassen. De klassieke brokken worden in een grootverpakking geleverd, die u daarom extra voordelig aan kunt schaffen. Denkadog Classic is er voor volwassen honden en ook speciaal voor actievere honden, drachtige honden en pups. 


Ander voer?

Zoekt u een ander merk voer, of wilt u de rest van ons aanbod bekijken? Kijk dan eens bij ons aanbod merken hondenvoer

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mail adres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.