terug
Happy Dog hondenvoer

Happy Dog hondenvoer

Happy Dog hondenvoer is een veelzijdige voeding van 100% natuurlijke ingrediënten. Het combineert hoogwaardige proteïnen met kruiden en vruchten. Bekijk hieronder ons volledige assortiment.
Lees meer ..
Happy Dog hondenvoer

Happy Dog hondenvoer

Happy Dog hondenvoer maakt zorgvuldig samengestelde voeding met veelzijdige ingrediënten. Daarnaast is de voeding altijd 100% natuurlijk. Het voer wordt gemaakt van grondstoffen van landbouwers uit de regio. Op deze manier staat Happy Dog garant voor de betrouwbaarheid en de kwaliteit van hun producten. Op deze manier wordt er voer gemaakt dat precies aansluit bij de behoeften van uw hond. Hoogwaardige proteïnen gecombineerd met de waardevolle eigenschappen van kruiden en vruchten voorzien honden van alle soorten en maten in hun dagelijkse behoeften. Bij Brekz kunt u Happy Dog hondenvoer goedkoop online kopen en het gemakkelijk bij u thuis laten bezorgen.

De houdbaarheid van Happy Dog hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voordelen Happy Dog hondenvoer

Hieronder hebben we een aantal voordelen van Happy Dog hondenvoer voor u op een rijtje gezet:

 • Garandeert de beste verteerbaarheid (90%)
 • Het voer bevat een gematigde energieverzorging met minder vet en een hoger eiwitgehalte
 • Geen gebruik van plantaardige, vervangende eiwitten (zoals soja)
 • Bevat een optimaal calcium-/fosforgehalte
 • Gebruikt alleen de hoogwaardigste grondstoffen en ingrediënten van akkerbouwers uit de regio
 • Uitsluitend natuurlijke ingrediënten toegevoegd
   

Assortiment Happy Dog hondenvoer

Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende Happy Dog hondenvoer producten die wij verkopen:

 • Happy Dog NaturCroq: Uitgebalanceerde voeding met een matig vetgehalte. Bevat een veelzijdigheid aan ingrediënten om uw hond complete voeding te kunnen bieden. De voeding bevat geen kunstmatige geur- en kleurstoffen en geen conserveringsmiddelen. Verkrijgbaar in de de Happy Dog NaturCroq Rund met Rijst variant en de speciale Happy Dog NaturCroq Lam & Rijst variant.

 • Happy Dog Supreme: Deze voeding maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke ingrediënten. Door het toevoegen van de Nieuw-Zeelandse mossel worden de gewrichten en het kraakbeen van uw hond ondersteund. Dankzij een aangepast energiegehalte krijgt de hond genoeg energie maar wordt overgewicht voorkomen. Naast Happy Dog Supreme Adult Sport verkopen we ook Happy Dog Supreme Medium Adult en Happy Dog Supreme Maxi Adult.
   

Ander merk hondenvoer?

Zoekt u hondenvoer van een ander merk? Bekijk dan onze merkenpagina hondenvoer.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.