terug
Happy Dog hondenvoer

Happy Dog hondenvoer

Happy Dog hondenvoer is een veelzijdige voeding van 100% natuurlijke ingrediënten. Het combineert hoogwaardige proteïnen met kruiden en vruchten.
Lees meer ..
Happy Dog hondenvoer

Happy Dog hondenvoer

Happy Dog hondenvoer is een hoogwaardige hondenvoeding. Voor ieder ras is er wel een geschikte variant. Heeft u een actieve hond of slaapt uw hond juist veel? Heeft uw hond een gevoelige maag of een kieskeurig smaakpalet? Geen probleem, want met de hondenbrokken van Happy Dog is er altijd wel een variant voor uw hond. Happy Dog is van mening dat hondenvoer bij hoort te dragen aan een gelukkig en gezond leven van de hond. Goed voer doet meer dan alleen de honger stillen.

De hond heeft tijdens elke levensfase een andere voeding nodig. Een puppy en jonge hond is namelijk nog volop in de groei! Het skelet moet nog groeien en het immuunsysteem, de spijsvertering en de hersenen zijn volop in ontwikkeling. Een goede voeding sluit hier op aan door een goede balans van benodigde voedingsstoffen. Niet alleen puppy's hebben baat bij specifiek voer. Ook voor oudere honden is er wat extra aandacht voor de voeding nodig. Met een aangepaste senior voeding zorgt u ervoor dat de gewrichten de nodige ondersteuning krijgen en dat de stofwisseling, het hart en de nieren ondersteund worden. Honden op leeftijd zijn vaak ook minder actief dan in hun jongere jaren. Daarom is een hondenbrok met een aangepast energiegehalte nodig om uw hond fit en gezond te houden op zijn oude dag.

Bij Brekz kunt u Happy Dog hondenvoeding snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel uw favoriete Happy Dog hondenvoer variant tegen de scherpste prijzen!

Voordelen Happy Dog hondenvoer

  • Het voer heeft een goede verteerbaarheid (90%)

  • Hoog aandeel dierlijke proteïnen in alle varianten
  • Geen gebruik van plantaardige eiwitten (soja)

  • Bevat een gebalanceerd calcium-/fosforgehalte

  • Gebruikt alleen de hoogwaardigste grondstoffen en ingrediënten van regionale landbouw

  • 100% natuurlijke ingrediënten en geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen

Assortiment Happy Dog hondenvoer

Het assortiment van Happy Dog is afgestemd op verschillende levensfasen en activiteitenniveaus. Hierbij kunnen we het voer onderverdelen in de volgende categorieën.

Premium - NaturCroq: Uitgebalanceerde voeding met een matig vetgehalte. Bevat een veelzijdigheid aan ingrediënten om uw hond complete maaltijd te bieden. De voeding bevat geen kunstmatige geur- en kleurstoffen en geen conserveringsmiddelen. Van de NaturCroq lijn is er een variant voor zeer grote hondenrassen, senioren en pups, een licht verteerbare brok, een Balance variant voor iets actievere honden en een brok voor volwassen honden.

Supreme - Adult: Een allround voeding voor volgroeide honden. Er is een variant voor middelgrote honden en een variant voor kleine honden. De hondenbrokken zijn makkelijk verteerbaar, omdat er geen koolhydraatbron met gluten wordt gebruikt. Daarnaast is er omega 3 en omega 6 toegevoegd om de huid en vacht van uw hond gezond en glanzend te houden. Door het toevoegen van de Nieuw-Zeelandse mossel worden de gewrichten en het kraakbeen van uw hond ondersteund.

Supreme - Fit Well: De Fit Well brokken bevatten 5 licht verteerbare proteïnesoorten van de beste kwaliteit. Dit maakt het voer zeer compleet. De Fit Well varianten bevatten geen gluten. Fit & Vital Light Calorie Control is voer voor de hond die snel dik wordt. De senior variant bevat Nieuw Zeelandse mossel en L-carnitine voor sterke gewrichten en een goede stofwisseling. Verder is er nog een Maxi Adult variant voor grote honden, met extra aandacht voor de spieren en gewrichten. Ten slotte is er Adult Sport, voor actieve honden bij wie de spieren veel te verduren krijgen en de energiebehoefte hoog is.

Supreme - Sensible: De Happy Dog Sensible voedingslijn is samengesteld voor honden met een bepaalde gevoeligheid. Toscana is hondenvoeding met 21% eend voor honden die een beperkt energiegehalte nodig hebben, bijvoorbeeld na castratie. Er is de Canada, voor actieve honden met een hoge energiebehoefte. Ireland is speciaal voor honden met een voedselgevoeligheid, evenals Nieuw-Zeeland. De Piemonte variant is ook voor honden met een voedselgevoeligheid en bevat goed verteerbare kastanje en eend. Ten slotte de Karibik, zonder granen en met zeevis uit duurzame visserij. Een favoriet voor de fijnproevers.

Supreme - Young: Speciaal voor pups en jonge honden is er voeding die uw hondje ondersteunen op te groeien tot een fitte en sterke hond. Fit & Vital Puppy hondenvoer is voor de allerkleinsten, met extra aandacht voor het immuunsysteem en de ontwikkeling van een gezonde spijsvertering. Vanaf 7 maanden kunt u dan overstappen op Fit & Vital Junior. Een glutenvrije brok voor een gezonde ontwikkeling. Ook vanaf 7 maanden is er de Sensible Junior, met lam en rijst. Deze variant is zeer goed verteerbaar en bevat geen gevogelte of gluten. Hierdoor is deze brok ook geschikt voor honden met een gevoelige spijsvertering.

Ander product?

Bij Brekz vindt u Happy Dog hondenvoer tegen vlijmscherpe prijzen. Dat geldt ook voor de hondenbrokken van alle andere merken. Hondenbrokken zijn bij Brekz tot wel 40% goedkoper dan in andere winkels.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.