terug
Graanvrij hondenvoer

Graanvrij hondenvoer

Bent u op zoek naar graanvrije hondenbrokken tegen de scherpste prijzen? Dan bent u bij Brekz aan het juiste adres. Dat is snel én eenvoudig het beste graanvrij hondenvoer online kopen. Van graanvrije hondensnacks tot graanvrij puppyvoer! 
Lees meer ..
Graanvrij hondenvoer

Goedkoop graanvrij hondenvoer kopen    

Waarom graanvrij hondenvoer?

Granen behoren van nature niet tot het dieet van de hond. Hierdoor hebben sommige honden meer moeite om deze goed te verteren. Sommige rassen kunnen sneller last krijgen van het spijsverteringsstelsel en klachten ontwikkelen, als haaruitval, een doffe vacht, een geïrriteerde huid, braken en/of diarree.

De dunne darm kan geïrriteerd raken, waardoor deze moeite heeft om belangrijke voedingsstoffen uit de voeding op te nemen. Hierdoor mist de hond bepaalde stoffen die de algemene gezondheid ondersteunen. Uw huisdier kan dus meer vatbaar worden voor andere kwaaltjes. Denk eraan dat u de hond naast hondenvoer zonder granen ook graanvrije snacks geeft wanneer hij baat heeft bij graanvrij hondenvoer!

Brekz voorziet in een groot assortiment van het beste graanvrije hondenvoer. Koop nu de beste graanvrije hondenbrok tot wel 40% goedkoper!        

Graanvrije brokken hond

In het assortiment van Brekz vindt u een aantal merken zoals Seberus en Acana die standaard geen granen in de hondenvoedingen verwerken. Andere merken bieden varianten met of zonder granen. Let u daar dus goed op bij het checken van onderstaande merken., Graanvrije brokken zijn er voor zowel pups, als volwassen- en oudere honden. Er zijn voedingen met vlees en vis, hypoallergene voedingen en light varianten. Naast voordelige graanvrije hondenbrokken, kunt u bij Brekz ook terecht voor graanvrije hondenkoekjes.      

Merken hondenvoer graanvrij

Brekz verkoopt graanvrije voedingen van:

Koop nu uw graanvrije voeding tot wel 40% goedkoper!

Bij Brekz koopt u een graanvrije voeding voor de meest scherpe prijzen! Of u nu op zoek bent naar graanvrij hondenvoer puppy of een variant voor honden met (neiging tot) overgewicht, met ons ruime aanbod vindt u ongetwijfeld een passend product voor uw viervoeter. We raden u aan om onze website goed in de gaten te houden voor leuke aanbiedingen, zoals gratis kilo acties! 

Op Brekz.nl kunt u veilig betalen door middel van betaalmethodes zoals iDeal en PayPal.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.