terug
Smaken hondenvoer
Hondenvoer in alle smaken, zoals kip, lam & rijst. Voor elke hond wat wils. Bekijk gauw ons complete aanbod smaken hondenvoer en kies het favoriete voer van uw hond!
Lees meer ..
Smaken hondenvoer

Smaken hondenvoer

Niet alleen voor mensen geldt dat smaken verschillen, maar ook voor honden! Omdat het erg belangrijk voor uw hond is dat hij iedere dag de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt, is het niet alleen belangrijk dat u hem een gezond voer geeft, maar ook een voer dat hij lekker vindt. Bij ons kunt u diverse smaken hondenvoer bestellen. Naast de populaire smaken kip en rund verkopen wij ook hondenvoer op basis van lamsvlees en eend. Deze smaken hondenvoer zijn bijzonder geschikt voor honden met spijsverteringsproblemen of voedselallergieën. Bekijk gauw ons complete aanbod smaken hondenvoer en kies het favoriete voer van uw hond!


Bij Brekz kunt u alle smaken hondenvoer goedkoop online kopen. Bestel het favoriete hondenvoer van uw hond voordelig bij ons, krijg het comfortabel thuisbezorgd en bespaar flink!

Aanbod smaken hondenvoer 

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende smaken hondenvoer die wij verkopen, alsmede een paar suggesties per smaak:


Smaak hondenvoer vlees

Smaak hondenvoer vis

  • Vis: Niet alleen katten, ook honden houden van vis! Bovendien is hondenvoer op basis van vis extra gezond voor de vacht en huid van honden. Geef uw hond bijvoorbeeld Orijen Adult Vis hondenvoer.
     

Smaak hondenvoer speciaal

  • Lamsvlees: Voer dat op basis is van lamsvlees wordt vaak aangevuld met rijst. Dit heeft een belangrijke reden: lamsvlees is een hypoallergene vleessoort die vaak wordt gebruikt bij honden die een voedselallergie of overgevoeligheid hebben. Rijst bevat geen gluten en is dus een bijzonder geschikte vorm van koolhydraten. Bij Brekz vindt u diverse soorten lam en rijst hondenvoer, bijvoorbeeld Fokker Lam & Rijst hondenvoer en Hill's Adult Lam & Rijst hondenvoer.
  • Eend: Net als lamsvlees is ook eendenvlees bijzonder geschikt voor honden die verschijnselen van een voedingsovergevoeligheid hebben. Als uw hond van eend houdt, kunt u bijvoorbeeld Renske Vers Kalkoen & Eend hondenvoer geven.
  • Hert: Wilt u uw hond een keer een extra bijzonder smaak geven? Geef hem dan een heerlijke maaltijd op basis van hert, bijvoorbeeld Euro Premium Medium Adult Digestion+ Venison&Rice hondenvoer.Bij Brekz bestelt u de lekkerste smaken hondenvoer voor de laagste prijs!
 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.