terug
Opti Life hondenvoer

Opti Life hondenvoer

Opti Life hondenvoer (voorheen Bento Kronen) onderscheidt zich door de smakelijke, hoogwaardige kwaliteit van haar hondenvoer. Deze zijn aangepast aan de leeftijd, de grootte en de activiteit van uw hond. Opti Life hondenvoer bevat alleen dierlijke eiwitten.
Lees meer ..
Opti Life hondenvoer

Opti Life hondenvoer

Opti Life hondenvoer is door de specialisten van Versele-Laga ontwikkeld als opvolger van zijn voorganger Bento-Kronen. Alle Opti Life producten staan bekend om hun goede kwaliteit, omdat ze uitsluitend de beste ingrediënten bevatten. De uitgebalanceerde formule op basis van dierlijke eiwitten en rijst houdt uw hond gezond en in optimale conditie.

 • Hoge kwaliteit: Alle aanwezige eiwitten van dierlijke oorsprong zijn geschikt voor menselijke consumptie.
 • Gebaseerd op rijst: glutenvrij, hoogwaardig en licht verteerbaar.
 • Anti-oxidanten ondersteunen de weerstand en FOS & MOS de spijsvertering.
 • Volledig vrij van kleur- geur- en smaakstoffen.

Bij Brekz vindt u de beste aanbiedingen voor Opti Life hondenvoer!

De houdbaarheidsduur van Opti Life hondenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Kies Opti Life hondenvoer speciaal voor de leeftijd en grootte van uw hond

Om het voer perfect af te stemmen op uw hond, maakt de Opti Life serie onderscheid op basis van de grootte van uw hond (Mini, Medium en Maxi) en de leeftijd van uw hond (Puppy, Adult, Senior). Zo geeft u uw hond precies het voer dat hij nodig heeft.

Puppies en Senior honden

 • Opti Life Puppy: Jonge honden kunnen moeite hebben met het kauwen van brokken. Voor uw puppy ontwikkelde Opti Life speciale kleine brokjes die gemakkelijk zijn om te eten. Speciale voedingsstoffen zoals chondroïtine en glucosamine zorgen voor een betere ontwikkeling van zijn gewrichten en kraakbeen.
 • Opti Life Senior: Oudere honden hebben een verhoogd risico op overgewicht. Voor uw senior hond is er Opti Life voeding met toegevoegde taurine en een lager vetgehalte, om gewichtstoename te voorkomen. Ook beschermt het voer tegen celveroudering.

Kleine, middelgrote en grote honden

 • Opti Life Mini hondenvoer: voor honden tot 10 kg.
 • Opti Life Medium hondenvoer: voor honden van 10 kg tot 25 kg
 • Opti Life Maxi hondenvoer: voor honden boven de 25 kg.

De kwaliteit van Opti Life hondenvoer merkt u aan de glanzende vacht, de natte neus, de fonkelende ogen en het gezonde gebit van uw hond. Onze klanten hebben goede ervaringen met Opti Life hondenvoer.

Opti Life Adult hondenvoer voor volwassen honden

Voor volwassen honden heeft Opti Life een aantal speciale lijnen ontwikkeld die uw hond ondersteunen wanneer hij net dat beetje extra nodig heeft.  

 • Opti Life Adult Active: met toegevoegde L-carnitine, speciaal voor honden die van lange wandelingen houden en een hogere energiebehoefte hebben
 • Opti Life Adult Skin Care: met toegevoegde zalm en rijst, speciaal voor honden met een doffe vacht of droge huid. Dankzij de speciale formule zal de vacht van uw hond stralen van gezondheid
 • Opti Life Adult Digestion: voor honden met een gevoelige spijsvertering of die onlangs ziek zijn geweest. Toegevoegde taurine ondersteunt de hartfunctie van uw hond.
Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.