terug
Opti Life hondenvoer

Opti Life hondenvoer

Opti Life hondenvoer onderscheidt zich door de smakelijke, hoogwaardige kwaliteit van haar hondenvoer. Bij Brekz vindt u een geschikte variant voor iedere hond, voor de beste prijzen.
Lees meer ..
Opti Life hondenvoer

Opti Life hondenvoer

Opti Life hondenvoer is door de specialisten van Versele-Laga ontwikkeld als opvolger van zijn voorganger Bento-Kronen. Alle Opti Life producten staan bekend om hun verrukkelijke smaak en goede kwaliteit, omdat ze uitsluitend de beste ingrediënten bevatten. De uitgebalanceerde formule op basis van dierlijke eiwitten en rijst helpt uw hond gezond en in optimale conditie te houden.

  • Hoge kwaliteit: Alle aanwezige dierlijke eiwitten waren oorspronkelijk geschikt voor menselijke consumptie.

  • Glutenvrij, hoogwaardig en licht verteerbaar.

  • Antioxidanten ondersteunen de weerstand en FOS & MOS de spijsvertering.

  • Volledig vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen.

Bij Brekz kunt u Opti Life hondenvoer goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de beste hondenvoeding tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Assortiment Opti Life hondenvoer

Brekz heeft een groot assortiment Opti Life hondenvoer, zodat er voor elke hond wel een geschikte variant te vinden is. De hondenvoeding is afgestemd op de levensfase van uw hond (puppy, adult, senior). Tevens zijn er speciale voedingen te krijgen voor bijvoorbeeld honden met overgewicht of gevoelige darmen.

Naast de leeftijd van uw hond, is ook de grootte van uw hond van belang. Om uw hond precies te geven wat hij nodig heeft, is Opti Life onderverdeeld in:

  • Opti Life Mini, voor honden tot 10 kg.

  • Opti Life Medium, voor honden tussen de 10 en 25 kg.

  • Opti Life Maxi, voor honden zwaarder dan 25 kg.

Puppy

Een goede puppyvoeding is van groot belang om uw pup van een goede start te voorzien. Opti Life Puppy Maxi is een volledig uitgebalanceerde voeding voor pups en jonge honden van grote rassen tot 2 jaar oud. De samenstelling en de toevoegingen van krill en extra vitamines dragen bij tot een gezonde en optimale groei van uw pup. Omdat kleine en middelgrote hondenrassen minder lang doorgroeien, geeft u Puppy Mini of Puppy Medium tot de leeftijd van 1 jaar.

Heeft uw pup een gevoelige spijsvertering? Opti Life Puppy Sensitive All Breeds is op basis van zalm en rijst en bevordert een goede spijsvertering. Speciaal voor de allerjongsten onder de pups heeft Opti Life speenvoeding ontwikkeld. Opti Life Baby is geschikt voor pups van 2 tot 7 weken oud en helpt bij het leren opnemen van vast voedsel.

Adult

Smaakvol, hoogwaardig en uitgebalanceerd, dat zijn de sleutelwoorden die Opti Life Adult Mini, Medium en Maxi hondenvoer het beste omschrijven. Deze natuurlijke hondenbrokken bevat alles wat een gezonde, volwassen hond nodig heeft.

Ook voor honden met een speciale voedingsbehoefte zijn er verscheidene hoogwaardige Opti Life hondenbrokken verkrijgbaar. Zo is Opti Life Adult Digestion speciaal ontwikkeld voor volwassen honden met een gevoelige spijsvertering, en biedt Opti Life Adult Skincare extra ondersteuning aan de huid en vacht van uw hond.

Wanneer uw hond een verhoogde energiebehoefte heeft, bijvoorbeeld omdat hij erg actief of juist herstellende is, dan is Opti Life Adult Active een zeer goede keuze. Honden met aanleg voor overgewicht kunnen veel baat hebben bij Opti Life Adult Light.

Senior

Een oudere hond heeft een andere behoeften dan zijn jongere soortgenoten. Het inspelen op deze behoeften helpt uw senior zo lang mogelijk gezond, gelukkig en vitaal te houden. Opti Life Senior Medium/Maxi en Senior Mini zijn volledig afgestemd op de voedingsbehoefte van de oudere hond. Ook biedt dit makkelijk verteerbare hondenvoer extra ondersteuning aan de gewrichten en hartfunctie.

Ander product?

Op zoek naar een alternatief voor Opti Life hondenvoer? Op de pagina droog hondenvoer vindt u een overzicht van alle merken hondenbrokken in ons assortiment.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.