terug
Happy Life hondenvoer

Happy Life hondenvoer

Versele Laga Happy Life hondenvoer is voordelige en toch complete, uitgebalanceerde, smakelijke voeding voor uw hond. Versele Laga Happy Life hondenvoer bestaat uit hoogwaardige ingrediënten. Versele Laga Happy Life hondenvoer is licht verteerbaar en is verkrijgbaar in de smaken: kip, lam of rund.
Lees meer ..
Happy Life hondenvoer

Happy Life hondenvoer

Happy Life hondenvoer is een voordelige maar toch uitgebalanceerde en smakelijke voeding uit de keuken van Versele Laga. Het voer is geschikt voor volwassen honden van alle rassen en bestaat uit hoogwaardige ingrediënten. Het bevat alle voedingsstoffen die uw hond nodig heeft voor een vitaal en gelukkig leven. Zo bevat het vlees van hoge kwaliteit, waardoor de eiwitten goed opgenomen worden en uw hond het voedsel goed verteert. Hierdoor blijven zijn spieren sterk en voelt uw hond zich energiek. Ook bevat Happy Life hondenvoer zalmolie en omega-3-vetzuren waardoor zijn vacht mooi gaat glanzen en zijn huid gezond blijft. Daarnaast bevat het voer vitaminen en mineralen die de natuurlijke afweer van uw hond ondersteunen en bijdragen aan het gezond houden van zijn vitale organen. Met Happy Life hondenvoer geeft u uw hond een smakelijke en gezonde voeding die hem een optimale ondersteuning biedt!

Wilt u Happy Life hondenvoer goedkoop online kopen? Bestel dan uw hondenvoer voordelig en gemakkelijk bij Brekz. U krijgt het comfortabel thuisbezorgd voor de laagste prijs.

De houdbaarheidsduur van Happy Life hondenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voordelen Happy Life hondenvoer

Hieronder hebben we een aantal voordelen van Happy Life hondenvoer voor u op een rijtje gezet:

  • Een voordelige en toch hoogwaardige, complete voeding die geschikt is voor volwassen honden van alle rassen;
  • Verkrijgbaar in de heerlijke smaken kip, lam en rund. Dus altijd een smaak die uw hond lekker vindt;
  • Goed verteerbaar, waardoor uw hond de voedingsstoffen goed opneemt en een gezonde ontlasting heeft;
  • Bevat zalmolie en omega-3-vetzuren ter ondersteuning van de huid en vacht van uw hond;
  • Toegevoegde vitaminen en mineralen dragen bij aan het gezond houden van immuunsysteem van uw hond.

 

Assortiment Happy Life hondenvoer en snacks

Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende soorten Happy Life hondenvoer die wij verkopen:

Adult

Senior

  • Happy Life Light/Senior hondenvoer: Een complete voeding die relatief energiearm is, waardoor dit voer ideaal is voor oudere honden of volwassen honden met overgewicht.

 

Ander merk hondenvoer?

Zoekt u hondenvoer van een ander merk? Op onze merkenpagina hondenvoer vindt u een overzicht van de verschillende merken hondenvoer die wij verkopen. 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.