terug
Happy Life hondenvoer

Happy Life hondenvoer

Versele-Laga Happy Life hondenvoer is een voordelige en complete, uitgebalanceerde voeding voor uw hond. Happy Life hondenvoer bestaat uit hoogwaardige ingrediënten en is verkrijgbaar in verschillende smaken, aansluitend op de levensfase van uw hond.
Lees meer ..
Happy Life hondenvoer

Happy Life hondenvoer

Versele-Laga is een bekend merk in de dierenvoedingsindustrie en staat bekend om hoogwaardige producten voor verschillende soorten huisdieren, waaronder honden. Het merk streeft ernaar voedingsmiddelen van hoge kwaliteit te bieden die voldoen aan de voedingsbehoeften van honden van alle leeftijden en rassen. Happy Life hondenvoer is een van de productlijnen van Versele-Laga en staat bekend om zijn uitgebalanceerde voeding, samengesteld uit nauwkeurig geselecteerde ingrediënten om de gezondheid en het welzijn van honden te ondersteunen.

Wilt u Happy Life hondenvoer goedkoop online bestellen? Bestel dan uw hondenvoer voordelig en gemakkelijk bij Brekz. U krijgt het zo spoedig mogelijk bij u thuisbezorgd voor de laagste prijs.

Voordelen Happy Life hondenvoer

  • Evenwichtige voeding ter ondersteuning van de algehele gezondheid en welzijn van honden
  • Hoogwaardige ingrediënten geselecteerd op smaak en voedzaamheid
  • Bevordert een gezonde vacht, sterke botten en een sterk immuunsysteem
  • Verschillende smaken en recepturen om te voldoen aan de individuele behoeften van honden in verschillende levensfasen

Assortiment Happy Life hondenvoer

Iedere levensfase heeft een andere voedingsbehoeften:

Puppy

Happy Life biedt een speciale variant voor puppy's. Deze variant bevat belangrijke voedingsstoffen om een gezonde groei en ontwikkeling te ondersteunen. Met een optimale mix van eiwitten, vitaminen en mineralen draagt Happy Life Junior met kip bij aan sterke botten en spieren, terwijl het ook de opbouw van een gezond immuunsysteem bevordert.

Adult

Het assortiment voor volwassen honden omvat verschillende smaken, zoals Happy Life Adult met kip, zalm, rundsmaak en lam. Elk van deze varianten is nauwkeurig samengesteld om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften van volwassen honden, terwijl ze tegelijkertijd een heerlijke smaakbeleving bieden. Deze voeding helpt bij het behouden van een gezond gewicht, sterke spieren en een glanzende vacht.

Speciale voor kleine honden is er de Adult Mini met lam.

Senior

Voor oudere honden biedt Happy Life een speciale variant genaamd Senior/Light. Deze voeding is ontworpen om te voldoen aan de veranderende voedingsbehoeften van oudere honden. Deze variant bevat aangepaste voedingsstoffen die helpen bij het behouden van een gezond gewicht en het ondersteunen van de gewrichten, terwijl het de vitaliteit en levenskwaliteit van oudere honden ondersteunt.

Ander merk hondenvoer?

Naast Happy Life hondenvoer verkopen wij ook nog droogvoer van vele andere merken. Op onze merkenpagina hondenvoer vindt u een overzicht van de verschillende merken hondenvoer die wij verkopen. Voor een optimale voedingsbalans kunt u het droogvoer ook aanvullen met een smakelijke natvoeding

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.