terug
Iams hondenvoer

Iams hondenvoer

Iams hondenvoer is een smakelijke en volledige voeding voor honden van alle leeftijden. Dankzij jarenlang onderzoek weet Iams uw hond een maaltijd voor te zetten die nauw aansluit op de voedingsbehoeften.
Lees meer ..
Iams hondenvoer

Iams hondenvoeding

Iams hondenvoer zijn smakelijke, zeer volledige maaltijden voor honden van alle leeftijden. Dankzij jarenlang onderzoek naar de gezondheid van huisdieren, weet het merk uw hond een maaltijd voor te zetten dat niet alleen zeer smakelijk is, maar ook nauw aansluit op de voedingsbehoeften van uw hond. Iams weet dan ook als geen ander hoe groot de invloed van voeding is op de gezondheid van uw hond. Zo kan voeding het immuunsysteem versterken, helpen vet te verbranden, spieren te behouden en een gezonde spijsvertering te bevorderen. Ook bij gewichtsverlies en bij vorming van tandsteen speelt Iams hondenvoeding een rol.

De houdbaarheidsduur van Iams hondenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Bij Brekz kunt u het beste hondenvoer eenvoudig en goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Iams hondenvoer tegen de scherpste prijzen.

Assortiment Iams hondenvoer

In het assortiment van Brekz vindt u Iams hondenvoedingen voor alle leeftijdscategorieën. Zo kan ideaal worden ingespeeld op de voedingsbehoefte van uw huisdier. Er is voeding dat speciaal gericht is op pups, voeding voor volwassen honden en voor de oudere hond. Iams heeft zowel voer voor grote honden als voor kleine- en middelgrote honden. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende Iams hondenvoer producten in ons assortiment.

Puppy Junior hondenvoer

Puppy's hebben een hoge energiebehoefte, ze zijn actief en hebben extra energie nodig om op te groeien. Hierop is de voeding van Iams aangepast. Iams for Vitality Puppy Large kip is geschikt voor pups die op volwassen leeftijd een gewicht hebben van boven de 25 kg. Voor pups van kleinere rassen is er de Puppy Small & Medium variant.

Adult hondenvoer

In het assortiment voor volwassen honden is er keuze uit drie verschillende voedingen. Elke variant is aangepast aan het formaat van het hondenras en de activiteit van uw hond. Zo is er voeding voor kleine en middelgrote rassen, een light-voeding voor honden met gewichtsproblemen en voeding voor grote hondenrassen.

  • Voor kleine en middelgrote, volwassen honden kunt u kiezen voor de Iams for Vitality Adult Small & Medium. Deze complete voeding is verkrijgbaar in de smaken lam en kip en is geschikt voor honden van 1 tot 8 jaar oud.

  • Bepaalde honden, bijvoorbeeld gecastreerde of gesteriliseerde honden, zijn gevoelig voor overgewicht. Zij zijn gebaat bij een light voeding, waarin minder vetten en calorieën zijn opgenomen. Iams for Vitality Adult Light in Fat hondenvoer is geschikt voor volwassen en senior honden van alle hondenrassen.

  • Grote hondenrassen hebben juist behoefte aan extra energie en vetten in de voeding. Voor hen is er Iams for Vitality Adult Large in de smaken lam en kip, waarmee u tevens de gewrichten van uw hond extra ondersteunt.

Mature-Senior hondenvoer

Voor oudere honden vanaf 8 jaar is er speciale senior voeding. De voeding ondersteunt uw hond bij bekende ouderdomsproblemen en biedt een lichte verteerbaarheid, hulp bij een ideaal gewicht en een goede conditie. Iams for Vitality Senior Large Kip hondenvoer helpt uw grote hond zich goed te voelen op zijn oude dag. Voor kleinere honden is er de Small & Medium variant beschikbaar.

Naturally Iams hondenvoer

Naast het Iams for Vitality assortiment zijn er ook nog Iams Naturally voedingen. Iams Naturally Adult Zalm & Rijst hondenvoer is een natuurlijke en complete droogvoeding voor volwassen honden van alle rassen. De voeding is vezelrijk en bevat rijst, waarmee het licht verteerbaar is en helpt om de spijsvertering gezond te houden. Voor honden die niet zo dol zijn op zalm is er de lam variant.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product? Kijkt u dan eens naar ons complete assortiment droogvoer voor honden op onze Merkenpagina.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.