terug
Euro Premium hondenvoer

Euro Premium hondenvoer

Euro Premium biedt uitsluitend hoogkwalitatief hondenvoer voor een betaalbare prijs. De basis ingrediënten van Euro Premium hondenvoer zijn 100% natuurlijk en kennen geen toevoeging van kleur- en smaakstoffen.
Lees meer ..
Euro Premium hondenvoer

Euro Premium hondenvoer

Euro Premium hondenvoer wordt in België geproduceerd in samenwerking met gespecialiseerde voedingsdeskundigen en toegewijde dierenartsen. Het resultaat is een hoge kwaliteit hondenvoeding die voldoet aan de specifieke behoeften van honden, jong, oud, gesteriliseerd of met een bepaalde gevoeligheid. De verschillende Euro Premium producten zijn aangepast aan de grootte van de hond en geschikt voor alle rassen. En dat voor een zeer betaalbare prijs!

 • Een complete voeding die zorgvuldig is samengesteld op basis van de beste ingrediënten.

 • Alle gebruikte grondstoffen zijn 100% natuurlijk en niet genetisch gemanipuleerd.

 • Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

 • Zeer goede kwaliteit, voor een betaalbare prijs.

 • Glutenvrije en graanvrije opties.

Bij Brekz kunt u Euro Premium hondenvoer goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de beste hondenbrokken tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Euro Premium hondenvoer assortiment

Euro Premium hondenvoer bestaat uit twee voedingslijnen, de reguliere hondenbrokken en de monoproteine hondenvoeding. Beide voedingslijnen zijn onderverdeeld in de categorieën Small, Medium, Large en Giant, waarbij geldt:

 • Small producten zijn speciaal ontworpen voor kleine honden met een volwassen gewicht onder de 10 kg;

 • Medium producten zijn voor middelgrote honden met een volwassen gewicht tussen de 10 en 25 kg;

 • Large is voor honden van grote rassen, die een volwassen gewicht boven de 25 kg hebben;

 • En Giant voor honden boven de 45 kilo.

Zo wordt er rekening gehouden met de verschillende behoeftes van kleine en grote(re) honden. Ook houdt Euro Premium rekening met de leeftijd van uw hond (Puppy, Adult of Senior). Hieronder vindt u de informatie over het voer, zodat u het beste voer voor uw hond kunt kiezen.

Euro Premium hondenvoer op levensfase

Pup

Voor puppy's heeft u de keuze uit twee verschillende smaken. Euro Premium Puppy with Lamb & Rice en Euro Premium Puppy Chicken & Rice hondenvoer. Deze complete voedingen dragen bij aan een optimale groei en ontwikkeling van uw pup. Ze geven uw pup voldoende energie om te kunnen groeien en spelen en dragen onder andere bij aan de ontwikkeling van sterke tanden, botten en spieren. 

Adult

Ook voor volwassen honden is er de keuze uit Euro Premium Adult Chicken & Rice en Lamb & Rice. Beide zijn verkrijgbaar in de varianten Small, Medium, Large en Giant. Wanneer u een volwassen hond heeft met de neiging tot overgewicht, kijkt u dan eens naar Euro Premium Adult Light met kip en rijst.

Naast bovenstaande opties zijn er ook verschillende graanvrije hondenbrokken beschikbaar, voor honden met speciale voedingsbehoeften:

 • Euro Premium Grainfree Adult Sterilized+ Chicken & Potatoes voor gecastreerde of gesteriliseerde honden die de neiging hebben overgewicht te ontwikkelen.

 • Euro Premium Grainfree Adult Derma+ zalm & aardappel is voor honden met een gevoelige huid en vacht.

 • Euro Premium Grainfree Adult High Energy+ Chicken & Potatoes voor actieve, herstellende of drachtige/zogende honden met een hoge energiebehoefte.

 • Euro Premium Grainfree Adult Digestion+ Duck w/Potatoes is een hypoallergeen voer voor honden met een gevoelige spijsvertering.

Senior

Oudere honden hebben een andere voedingsbehoefte dan hun jongere soortgenoten. Euro Premium Senior 8+ Chicken & Rice is speciaal samengesteld voor alle honden vanaf 8 jaar oud. Deze hondenbrokken zijn volledig toegespitst op de voedingsbehoeften van uw senior, zo bevatten ze onder andere gewrichtsondersteunende componenten. Heeft uw senior liever een andere smaak? Deze brokken zijn ook verkrijgbaar in de smaak lam & rijst.

Euro Premium Monoprotein

Euro Premium Monoprotein Adult Kalkoen hondenvoer is graanvrij en bevat slechts één dierlijke eiwitbron. Dit vermindert het risico op allergische reacties, waardoor deze voeding erg geschikt is voor honden met voedselintoleranties. Voor de echte visliefhebbers is er Euro Premium Monoprotein Adult zalm. Beide varianten zijn verkrijgbaar in Small en Medium-Large. 

Ander product?

Op zoek naar een alternatief voor deze voeding? Bekijk de pagina met al het droog hondenvoer voor een overzicht van alle merken hondenbrokken in ons assortiment.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.