Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Nutrivet hondenvoer 

Voordelig Nutrivet hondenvoer online kopen? Dat kan in de webshop van Brekz. Bespaar veel op uw aankoop en bestel nu uw hondenvoer eenvoudig online. Bij een bestelling vanaf €28,- krijgt u een gratis verzending!
Lees meer ..

Puppy Junior

Verpakking Prijs
12 kg
€ 46,95 (€ 3,91 /kg)
2 x 12 kg
€ 89,95 (€ 3,75 /kg)

Adult

Verpakking Prijs
12 kg
€ 44,95 (€ 3,75 /kg)
2 x 12 kg
€ 85,95 (€ 3,58 /kg)
Verpakking Prijs
12 kg
€ 46,95 (€ 3,91 /kg)
2 x 12 kg
€ 89,95 (€ 3,75 /kg)
Verpakking Prijs
12 kg
€ 53,95 (€ 4,50 /kg)
2 x 12 kg
€ 99,95 (€ 4,16 /kg)

Senior

Verpakking Prijs
12 kg
€ 46,95 (€ 3,91 /kg)
2 x 12 kg
€ 89,95 (€ 3,75 /kg)

Adult

Verpakking Prijs
12 kg
€ 46,95 (€ 3,91 /kg)
2 x 12 kg
€ 89,95 (€ 3,75 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Nutrivet, een hoogwaardige voeding voor uw metgezel

Nutrivet biedt een breed scala aan hoogwaardig voer voor uw viervoeter. Nutrivet voer wordt gemaakt van ingrediënten die geselecteerd zijn met de grootste zorg en met behulp van dierenartsen en voedingsdeskundigen. Nutrivet garandeert u 100% natuurlijke, Europese ingrediënten, zonder diermeel. Het assortiment droogvoer van Nutrivet bevat 80% vers vlees en 20% fruit, groenten en planten. Tevens bevat het voer geen graan, plantaardige oliën of genetisch gemodificeerde bestanddelen. Met deze samenstelling probeert Nutrivet het natuurlijke, vleesetende instinct van uw huisdier zoveel mogelijk te respecteren. Het bewust weglaten van graan als bestandsdeel zorgt ervoor dat voedingsgevoelige dieren volop kunnen genieten van deze natuurlijke, hoogwaardige voeding.

Is Nutrivet geschikt voor uw viervoeter?

Nutrivet biedt uw hond een natuurlijk en uitgebalanceerd dieet, zoals zijn voorouders in het wild zouden eten. Nutrivet hondenvoer is geschikt voor honden van alle rassen en grootten. Dit eiwitrijke droogvoer kan worden gegeven aan honden met een laag-, normaal- en hoog activiteitenniveau. Zo heeft Nutrivet voor pups en jonge, opgroeiende honden Nutrivet Inne Dog Growth. Deze variant ondersteunt uw viervoeter tijdens het opgroeien en voorziet hem van alle essentiële voedingsstoffen. Voor uw volwassen huisdier zijn er de varianten Inne Dog Nutrition, Balance en Atlantic, waarbij de Balance-variant uw gesteriliseerde of gecastreerde viervoeter op een gezond gewicht houdt. Voor uw ouder wordende hond heeft Nutrivet ook Inne Dog Senior. Deze variant bevat voedingsstoffen als glucosamine en chrondoïtine ter ondersteuning van de botten en gewrichten. Voor de zeer actieve viervoeter heeft Nutrivet Inne Dog Energetic. Deze variant voorziet de hond van de nodige energiebehoefte. Het natuurlijke, graanvrije receptuur met 80% dierlijke en 20% plantaardig eiwit, ondersteunt gezonde gewrichten en een sterk en gezond immuunsysteem.

Bij Brekz kunt u Nutrivet goedkoop online bestellen!

Bij Brekz kunt u Nutrivet hondenvoer kopen voor een gegarandeerde lage prijs! Van puppyvoer tot hoogwaardige seniorenvoer. Bestel nu uw hondenvoeding en krijg vanaf €28,- uw bestelling gratis thuisbezorgd! Op Brekz.nl kunt u veilig betalen door middel van betaalmethodes zoals iDeal en PayPal. Heeft u vragen over uw bestelling of kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag! 


Terug