terug
Perfect Fit kattenvoer

Perfect Fit kattenvoer

Perfect Fit is een premium kattenvoer merk dat kattenmenu's biedt die perfect aansluiten op de specifieke behoeften van iedere kat.
Lees meer ..
Perfect Fit kattenvoer

Perfect Fit kattenvoer

In het aanbod van Perfect Fit kattenvoer vindt u premium kattenvoedingen met varianten voor alle katten. Dus voor zowel jonge katten tot 12 maanden oud, als volwassen katten tot 7 jaar en natuurlijk ook voor de senior van 7 jaar en ouder.

Perfect Fit varieert niet alleen op basis van verschillende levensfasen, maar ondersteunt daarnaast ook specifieke gezondheidsbehoeften. Leeft uw kat bijvoorbeeld vooral binnenshuis en is hij minder actief? Dan heeft u natuurlijk het liefst een kattenbrok met minder calorieën.

Het kattenvoer van Perfect Fit is bereid met een 'Total 5 formule' in gedachten. Deze is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen om de gezondheid van uw kat zo optimaal mogelijk te ondersteunen in alle levensfasen. De formule is toegepast op alle Perfect Fit voedingen en focust dan ook op de 5 belangrijkste gezondheidsbehoeften van uw kat. Total 5 bevordert een sterk natuurlijk afweersysteem, een gezonde spijsvertering en urinewegen en biedt ondersteuning aan de huid en vacht. De combinatie van L-carnitine, een hoog proteïnegehalte en een gezonde dosis energie bevordert bovendien een optimaal gewicht en goede conditie van het lichaam. Naast de total 5 formule bevat elke variant ook nog additionele gezondheidsvoordelen die afgestemd op de specifieke levensfase of gezondheidsbehoefte van uw kat.

Perfect Fit Junior

Voor opgroeiende katten tot 12 maanden oud heeft Perfect Fit de Perfect Fit Junior variant ontwikkeld. Deze kattenbrok bevat alles wat een kitten die groeit en zich nog ontwikkelt nodig heeft. Dankzij de hoogwaardige proteïnen wordt er bijgedragen aan een gezonde groei en sterke botontwikkeling. Dit mede dankzij de toevoeging van een gebalanceerd gehalte aan calcium en fosfor.
Tevens wordt de ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen ondersteund, dankzij DHA die afkomstig is van een natuurlijke bron. Met dit menu geeft u uw jonge lieve huisgenoot dus een zo goed mogelijke start. 

Perfect Fit Adult

Heeft uw kat inmiddels de volwassen leeftijd van 1 jaar bereikt, dan kunt u bij Perfect Fit kiezen uit wel 6 verschillende varianten. Een aantal van deze varianten beschikt over specifieke kenmerken voor katten met speciale behoeften. Hierbij kunt u denken aan voer voor de actieve kat of juist voor de wat minder actieve (huis-)kat. Ook vindt u bij Perfect Fit varianten voor de kat met (neiging tot) overgewicht of een gevoelige spijsvertering. Zo is Perfect Fit Sensitive 1+ speciaal afgestemd op katten met een gevoelige spijsvertering. Deze variant is vrij van tarwe en soja; ingrediënten die bij katten best vaak spijsverteringsproblemen veroorzaken. Naast het hoge proteïnegehalte, helpt de toegevoegde prebiotica een gezonde darmflora te bevorderen. 

Voor volwassen gecastreerde/gesteriliseerde katten is er Perfect Fit Sterile Adult 1+. Met deze variant kunt u de calorie-inname van uw kat gemakkelijker binnen de perken houden. De hormonale veranderingen hebben gecastreerde/gesteriliseerde katten sneller de neiging om in gewicht aan te komen. Ze hebben een grotere eetlust en kunnen minder actief worden. Wanneer u de voeding van uw kat niet aanpast is de kans op het ontwikkelen van overgewicht groot. Perfect Fit Sterile kattenbrokjes hebben een lager vetgehalte en bevatten toegevoegde, natuurlijke ingrediënten die de vetverbranding stimuleren en uw kat eerder een voldaan gevoel geven. 

Perfect Fit Senior

Wanneer uw kat de leeftijd van 7 jaar bereikt, wordt hij als een senior kat gezien. Naarmate katten ouder worden krijgen ze een andere voedingsbehoefte. Ze worden minder actief, verbranden minder energie en het spijsverteringssysteem verandert. Senior kattenvoedingen hebben vaak een verhoogd EPA en DHA gehalte om de huid & vacht en het spijsverteringssysteem te ondersteunen. Ook heeft uw senior kat baat bij een voeding met licht verteerbare eiwitten en een laag fosforgehalte om de nieren minder te belasten. Perfect Fit Senior draagt tevens bij aan een sterk hart, stimuleert een gezonde celfunctie en ondersteunt de mobiliteit om zo uw oudere kat zo optimaal mogelijk te ondersteunen op zijn oude dag!

Ander kattenvoer?

Benieuwd welke andere merken droogvoer wij nog meer in ons assortiment hebben? Neem dan een kijkje op de pagina met al onze kattenbrokjes

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.