Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Clinic hondenvoer 

Clinic kattenvoer is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en deskundigen. Clinic dieetvoer is een volledig voer met hoogwaardige ingrediënten en essentiële nutriënten.
Lees meer ..

Verpakking Prijs
7.5 kg
€ 39,95 (€ 5,33 /kg)
Beschikbaar 31 jan
2 x 7,5 kg
€ 77,95 (€ 5,20 /kg)
Beschikbaar 31 jan
Verpakking Prijs
2,5 kg
€ 17,95 (€ 7,18 /kg)
7.5 kg
€ 39,95 (€ 5,33 /kg)
2 x 7,5 kg
€ 77,95 (€ 5,20 /kg)
Clinic CDS Snack Hond 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
150 gram
€ 5,45
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Clinic hondenvoer

Clinic hondenvoer is dieetvoer voor honden met uiteenlopende problemen. Dit kan zijn aan de nieren of spijsvertering, aan de vacht of huid of honden die kampen met overgewicht. Deze problemen ontstaan vaak als honden ouder worden, minder actief worden of meer gaan eten. Daarnaast kan een allergie aanzetten tot een van de problemen. Clinic hondenvoer zorgt ervoor dat de problemen verdwijnen of in ieder geval minder worden. Het voer is speciaal aangepast aan één specifieke kwaal. In ons assortiment vindt u CHA producten bij voedselallergie en voedselovergevoeligheid en CRI voor de nieren. Bij Brekz kunt u Clinic Hondenvoer goedkoop online kopen en het gemakkelijk bij u thuis laten bezorgen.

De houdbaarheid van Clinic hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Voordelen Clinic Hondenvoer

Hieronder hebben we een aantal voordelen van Clinic hondenvoer voor u op een rijtje gezet:

  • Gespecialiseerd in dieetvoeding en verzorgingsproducten
  • Kwalitatief hoogstaande smaak
  • Bewezen effectief
  • Complete maaltijd die uw hond helpt zonder dat deze daar iets van merkt
  • Pakt het probleem bij de oorzaak aan en bestrijd niet alleen de symptomen


Assortiment Clinic Hondenvoer

Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende Clinic Hondenvoer producten die wij verkopen:

  • Clinic CRI: Clinic CRI ondersteunt de nierfunctie dankzij het lage fosforgehalte. Het lage fosfor gehalte voorkomt processen die een verder verlies van de nierfunctie veroorzaken. Daarnaast zorgt het beperkte eiwitgehalte ervoor dat er zich minder afvalstoffen ophopen. Door gebruik te maken van eiwitten met een hoogwaardige kwaliteit wordt de vertering van voedsel bevordert. Op deze manier werken de nieren van uw hond beter.

  • Clinic CHA: Dit voer bevat  en eiwitbron (100% eend) en een koolhydratenbron (100% rijst) die zelden leiden tot allergische reacties bij uw hond. Daarnaast zijn er toegevoegde vetzuren en zink aanwezig die de huidfunctie ondersteunen. Tevens wordt er gebruik gemaakt van lichtverteerbare eiwit die voor een optimale opname in het bloed zorgen.

     

Ander merk hondenvoer?

Zoekt u hondenvoer van een ander merk? Bekijk dan onze merkenpagina hondenvoer.

Terug