Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Clinic hondenvoer 

Clinic hondenvoer is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en deskundigen. Clinic dieetvoer is een volledig voer met hoogwaardige ingrediënten en essentiële nutriënten.
Lees meer ..

Brokken

Brokken

Clinic CHA (huid/vacht) hondenvoer

Clinic CHA (huid/vacht) hondenvoer

Clinic CHA (huid/vacht) hondenvoer is een volledige, lichtverteerbare dieetvoeding voor honden met voedselallergie of -intolerantie. Honden met een voedselallergie kunnen als allergische reactie last krijgen van huid-, vacht- en spijsverteringsproblemen. Overgevoeligheidsreacties ontstaan meestal door de aanwezigheid van bepaalde eiwitten of koolhydraten. Daarom bevat deze hypoallergene voeding slechts één eiwitbron, namelijk eend. Rijst is de enige koolhydratenbron van de voeding. Eend en rijst leiden zelden tot allergische reacties bij honden, en zijn hierdoor erg geschikt.

De voeding bevat zink en essentiele vetzuren, zoals Omega 3 en Omega 6. Dit zorgt onder andere voor ondersteuning van de huid en een gezonde en glanzende vacht. Doordat de eiwitten lichtverteerbaar zijn wordt de opname van voedingsstoffen in het maag-darmkanaal bevorderd. Dit zorgt voor een optimale vertering. De voeding heeft niet alleen een positief effect op de gezondheid van uw hond, het is ook nog eens erg smakelijk.

Dus zoekt u de juiste voeding voor uw hond met een voedselallergie? Koop dan nu Clinic CHA (huid/vacht) Hondenvoer goedkoop online op Brekz!

De houdbaarheid van Clinic CHA (huid/vacht) hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Clinic CHA (huid/vacht) hondenvoer

Granen (100% rijst), vlees en dierlijke bijproducten (100% gedehydreerde eend), oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, gist, zaden.

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (22,2%), ruw vet (17,8%), vocht (8,9%), ruwe as (7,3%), ruwe celstof (2,0%), calcium (1,4%), fosfor (1,1%), kalium (0,60%), natrium (0,34%), linolzuur (2,1%), alfa-linoleenzuur (0,33%), arachidonzuur (0,01%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Vitamine A (20.000 IE/kg), Vitamine D3 (2.000 IE/kg), Vitamine E (400 mg/kg), Vitamine C (240 mg/kg), E6 (zink) (180 mg/kg), E1 (ijzer) (100 mg/kg), E2 (jodium) (1,8 mg/kg), E4 (koper) (18 mg/kg), E5 (mangaan) (36 mg/kg), E8 (selenium) (0,36 mg/kg), Kobalt (kobalt II sulfaat heptahydraat) (1,8 mg/kg), antioxidanten en conserveringsmiddelen. 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingsadvies Clinic CHA (huid/vacht) hondenvoer
Gewicht (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
5 90-115
10 145-190
20 240-325
30 320-445
40 400-555
50 470-660
60 530-760


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Clinic CHA (huid/vacht) Hondenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Clinic hondenvoer op onze website. We beschikken ook over voeding voor wanneer uw hond last heeft van nierproblemen. 

Clinic
https://www.brekz.nl/23750-home_default/clinic-cha-huid-vacht-.jpg
18.95 2019/01/01
goede samenstelling
goed voer bij allergie
heel tevreden ze vacht wordt stilaan terug beter en het krabben is ook al wat verminderd....zijn ook pas begonnen met dit voer.. na verschillend voer te hebben geprobeerd is dit het enige dat helpt
Mijn franse buldog vindt de brokken heerlijk en de poep ziet er beter uit.
Een prima evenwichtige voeding voor honden met bepaalde allergieen.
Je viens d'acheter le produit. Mon chien semble l'adorer; je n'ai pas assez de recul pour apprécier son efficacité par rapport à ses démangeaisons mais il semble déjà moins se gratter.
goedkoper dan in andere winkels. snelle levering
622
340
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
7,5 kg
€ 43,95 (€ 5,86/kg)
2 x 7,5 kg
€ 82,95 (€ 5,53/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Clinic hondenvoer

Clinic hondenvoer is dieetvoer voor honden met uiteenlopende problemen. Dit kan zijn aan de nieren of spijsvertering, aan de vacht of huid of honden die kampen met overgewicht. Deze problemen ontstaan vaak als honden ouder worden, minder actief worden of meer gaan eten. Daarnaast kan een allergie aanzetten tot een van de problemen. Clinic hondenvoer zorgt ervoor dat de problemen verdwijnen of in ieder geval minder worden. Het voer is speciaal aangepast aan één specifieke kwaal. In ons assortiment vindt u CHA producten bij voedselallergie en voedselovergevoeligheid en CRI voor de nieren. Bij Brekz kunt u Clinic Hondenvoer goedkoop online kopen en het gemakkelijk bij u thuis laten bezorgen.

De houdbaarheid van Clinic hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Voordelen Clinic Hondenvoer

Hieronder hebben we een aantal voordelen van Clinic hondenvoer voor u op een rijtje gezet:

  • Gespecialiseerd in dieetvoeding en verzorgingsproducten
  • Kwalitatief hoogstaande smaak
  • Bewezen effectief
  • Complete maaltijd die uw hond helpt zonder dat deze daar iets van merkt
  • Pakt het probleem bij de oorzaak aan en bestrijd niet alleen de symptomen


Assortiment Clinic Hondenvoer

Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende Clinic Hondenvoer producten die wij verkopen:

  • Clinic CRI: Clinic CRI ondersteunt de nierfunctie dankzij het lage fosforgehalte. Het lage fosfor gehalte voorkomt processen die een verder verlies van de nierfunctie veroorzaken. Daarnaast zorgt het beperkte eiwitgehalte ervoor dat er zich minder afvalstoffen ophopen. Door gebruik te maken van eiwitten met een hoogwaardige kwaliteit wordt de vertering van voedsel bevordert. Op deze manier werken de nieren van uw hond beter.

  • Clinic CHA: Dit voer bevat  en eiwitbron (100% eend) en een koolhydratenbron (100% rijst) die zelden leiden tot allergische reacties bij uw hond. Daarnaast zijn er toegevoegde vetzuren en zink aanwezig die de huidfunctie ondersteunen. Tevens wordt er gebruik gemaakt van lichtverteerbare eiwit die voor een optimale opname in het bloed zorgen.

     

Ander merk hondenvoer?

Zoekt u hondenvoer van een ander merk? Bekijk dan onze merkenpagina hondenvoer.

Terug