Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
Op Brekz kunt u voor veel verschillende hondenrassen, de beste voeding bestellen. Want omdat ieder ras zijn eigen specifieke kenmerken heeft, verdient ieder hondenras ook een speciaal toegesneden voeding.
Lees meer ..

Hondenvoer per ras

Wanneer u hondenvoer per ras zoekt, zorgt u ervoor dat uw hond precies die voedingsstoffen binnen zal krijgen waaraan hij behoefte heeft. Er zijn erg veel verschillende hondenrassen, om nog maar niet te spreken over het aantal kruisingen dat tussen de rassen bestaat. Ieder hondenras heeft zijn eigen uiterlijke kenmerken, eetpatroon, verzorging en andere eigenschappen. Er zijn enige mogelijkheden om hondenrassen te groeperen, maar eigenlijk heeft ieder ras zijn eigen specifieke kenmerken. Zo krijgen kleinere honden vaak een kleinere brok, omdat hun gebit niet zo groot is als dat van grote hondenrassen. Ook wordt bij de voeding rekening gehouden met de energiebehoefte van het hondenras. Bij Brekz kunt u de beste voeding bestellen, speciaal toegesneden op uw hondenras.

Kiezen van een voeding

Er is keuze uit diverse hondenrassen, varierend van de Labrador en de Golden Retreiver, de Engelse Bulldog en Rottweiler tot de Teckel en Chichuahua. Wij hopen dat u het ras van uw hond in het overzicht hebt kunnen vinden.  Er zijn een tweetal keuzes die u binnen de categorie voor uw hondenras nog moet maken. Vaak zijn er verschillende voedingen naar leeftijd en telt het mee of uw hond al dan niet is gecastreerd/gesteriliseerd. Soms speelt de specifieke energiebehoefte van uw huisdier ook mee.

Bij Brekz kunt u het beste hondenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenvoer per ras tegen de scherpste prijzen.
 

Ander voer?

Heeft u voor uw hond geen voeding kunnen vinden? Probeer eens te zoeken op de levensfase van uw hond, of de diergrootte. Een overzicht van al ons droogvoer voor honden vindt u op de Merkenpagina.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.