terug
Maltezer hondenvoer

Maltezer hondenvoer

Maltezer hondenvoer is voer dat speciaal op de Maltezer is aangepast. Hieronder vindt u ons assortiment Maltezer hondenvoer.
Lees meer ..
Maltezer hondenvoer

Maltezer hondenvoer

Maltezer hondenvoer is voer dat speciaal op de Maltezer is aangepast. De Maltezer is een klein hondje dat een actief leven heeft. De Maltezer is een vrolijke en vriendelijke hond, de ideale familie hond. Ze zijn erg gehecht aan hun eigenaar en zijn daardoor ook waakzame honden. Ze zullen blaffen als er onraad is of vreemden in de woning zijn. De Maltezer heeft lange witte haren, ook op de kop. Dit wordt vaak in een staartje gedaan zodat het niet voor zijn ogen zit. Zijn kenmerkende lange witte vacht heeft speciale verzorging nodig en ook daarom is het belangrijk om het juiste voer te kopen.
 
Maltezer hondenvoer is ook aangepast aan zijn kenmerkende snuit zodat het makkelijker voor hem wordt om brokjes te eten. Zo neemt hij het voer beter op en houdt u uw Maltezer in een optimale conditie. 

Dankzij onze ervaring met hondenvoer kunnen kunnen we u scherpe acties en goedkoop hondenvoer bieden!

De houdbaarheidsduur van Maltezer hondenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Assortiment Maltezer hondenvoer

Royal Canin Maltezer Adult

Voor uw Maltezer hebben we Royal Canin Maltezer Adult hondenvoer in ons assortiment. Dit voer is speciaal ontwikkeld voor een optimale conditie van uw hond. De krokante brokken zorgen ervoor dat zelfs de moeilijk etende hond deze brokken lekker vindt. Dit komt door het toegevoegde aroma aan de brokken. Daarnaast beschermen deze brokken tevens het gebit van de hond door tandsteen te voorkomen. Het voer is geschikt voor volwassen honden van 10 maanden of ouder. De plantaardige eiwitten zijn makkelijk verteerbaar en zorgen daardoor voor een goede spijsvertering. Tevens zorgt dit voer ervoor dat de hoeveelheid ontlasting van uw hond beperkt blijft. Daarbij zal de geur van de ontlasting ook sterk verminderen. De mooie witte vacht krijgt daarbij met dit voer de juiste verzorging. Hierdoor blijft zowel de huid als de vacht mooi en ziet de hond er gezond uit.

Ander ras?

Zoekt u in plaats van Maltezer hondenvoer speciaal afgestemde voeding voor een ander ras? Kijk dan op onze pagina voor alle hondenrassen! Ook voor algemene voeding kunt u bij Brekz terecht op onze droge hondenvoer pagina! 
 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.