terug
West Highland White Terriër hondenvoer

West Highland White Terriër hondenvoer

De West Highland White Terriër wordt ook wel liefkozend de Westie genoemd. Dit is een erg levendig en waaks ras. Om ondersteuning te bieden aan de hoeveelheid energie die de hond verbruikt, is de juiste voeding belangrijk. 
Lees meer ..
West Highland White Terriër hondenvoer

West-Highland hondenvoer

De West-Highland Terrier is een gezellig en vrolijk dier. De kleine beestjes hebben vaak een actief leven en hebben daarbij het juiste West-Highland hondenvoer nodig. De opvallende witte vacht en hun gevoelige huid dienen daarbij de juiste voedingsstoffen te krijgen. Door de bewegelijkheid van de hond is het belangrijk dat de spieren en gewrichten goed ondersteund worden. Daarbij is het belangrijk dat de hond zijn juiste gewicht behoudt. Bij ons is het beste West-Highland hondenvoer voordelig te koop dankzij onze scherpe acties op onze producten.

De houdbaarheidsduur van West-Highland hondenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Assortiment West-Highland hondenvoer

U heeft op onze website keuze uit 3 verschillende soorten West-Highland hondenvoer. Alle soorten zijn geschikt voor uw volwassen Westie.

Eukanuba 

Voor het goedkoopste voer kunt u een kijkje nemen bij Eukanuba. Met Eukanuba West Highland White Terrier biedt u uw hond hulp bij het op peil houden van het juiste gewicht en het bevorderen van een gezonde huid. Dit voer bevat zink en koper en een verhoogd gehalte aan omega-3 vetzuren waardoor de huid gezond blijft. Daarnaast zorgt een verlaagd caloriegehalte & L-carnitine ervoor dat uw hond op gewicht blijft. Om de spijsvertering te ondersteunen zitten er veel goed verteerbare ingredienten en natuurlijke voedingsvezels in het voer verwerkt. 

Fokker smart Customized

Fokker Smart Customized hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor de kleine terrier.  De toegevoegde zalmolie en aminozuren ondersteunen de natuurlijke vacht en helpen huidirritaties te voorkomen. Daarnaast wordt de natuurlijke witte kleur van de West-Highland goed onderhouden. Vanwege de bewegelijkheid van de hond is er chondroïtine en glucosamine toegevoegd. Deze ingredienten ondersteunen de gewrichten en het kraakbeen van de hond. De toegevoegde L-carnitine bevordert de omzetting van vet in energie, waardoor een compacte spiermassa en een juist gewicht van de hond behouden blijft.

Royal Canin

Als laatste is er nog Royal Canin West Highland White Terriër Adult hondenvoer. Dit voer is geschikt voor uw West-Highland vanaf 10 maanden. Het voer is aangepast op de energiebehoefte van uw hond. Daarnaast houdt dit voer rekening met de gevoelige huid van uw hond. Door het versterken van het afweersysteem krijgt de hond ook minder last van huidirritaties. De brok in deze zak is ruw van structuur en bevat toegevoegde ‘calciumvangers’. Dit helpt om gebitsproblemen bij uw hond te voorkomen. Dankzij de toegevoegde aminozuren en de speciale vetzuren behoudt uw hond zijn leven lang een mooie witte vacht.

Ander ras?

Zoekt u in plaats van West-Highland hondenvoer speciaal afgestemde voeding voor een ander ras? Kijk dan op onze pagina voor alle hondenrassen!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.