Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Franse Bulldog hondenvoer 

De Franse Bulldog is een gezellige en leuke gezelschapshond, met een waaksheid die een grotere hond doet vermoeden dan de realiteit. De brokken voor de Franse Bulldog zijn aan de kaak van de hond aangepast, zodat de hond gemakkelijk de hondenbrokken kan oppakken. Hieronder vindt u ons assortiment Franse Bulldog hondenvoer.
Lees meer ..

Franse Bulldog

Franse Bulldog

Royal Canin Franse Bulldog Junior hondenvoer

Productinformatie Royal Canin Junior Franse Bulldog hondenvoer

Royal Canin Junior Franse Bulldog hondenvoer is rasspecifiek voer voor Franse Bulldog pups tot 12 maanden. In 12 maanden tijd vermenigvuldigt de Franse Bulldog pup zijn geboortegewicht met factor 50. Het eerste jaar is dus een cruciale periode, waarbij goede voeding een belangrijke rol speelt en de ontwikkeling van uw bulldog optimaal kan ondersteunen. Onder andere de verteerbaarheid van de voeding en het risico van overgewicht hebben een grote invloed op de gezondheid van uw pup. 

De gevoelige huid, het ontbreken van een natuurlijk immuunsysteem en het onvolgroeide spijsverteringssysteem van een Franse Bulldog pup vragen om de juiste zorg en aandacht. Tijdens de eerste groeifase ontwikkelt bovendien de botstructuur zich snel, waarbij een aanzienlijke hoeveelheid eiwitten, mineralen en calcium nodig zijn. In de latere groeifase wordt de botstructuur gestabiliseerd en vindt er spierontwikkeling plaats. De eiwitten moeten van een goede kwaliteit zijn, want deze zijn belangrijk voor de spieren. Wanneer de pup 7 maanden is heeft hij een volledig volwassen gebit. Het is dan belangrijk de pup te stimuleren zijn eten te kauwen waardoor de opname van het voedsel wordt vertraagd, de spijsvertering minder wordt belast en de mondhygiëne verbetert. 

Royal Canin Franse Bulldog Puppy hondenvoer: 

 • Helpt een gunstige darmflora en een optimale spijsvertering te bevorderen, dankzij L.I.P. eiwitten, die zeer goed verteerbaar zijn;
 • Ondersteunt de barrièrefunctie van de huid en helpt een gezonde huid te behouden (EPA & DHA);
 • Helpt de natuurlijke weerstand van de Franse Bulldog pup te ondersteunen;
 • Draagt bij aan goede mondhygiëne dankzij de vorm van het brokje. De grootte en textuur stimuleren om te kauwen.

Een aanbieding voor Royal Canin Franse Bulldog Puppy hondenvoer vindt u regelmatig bij Brekz. Let u op onze gratis kilo acties.

De houdbaarheid van Royal Canin Franse Bulldog Puppy hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

     

Ingrediënten Royal Canin Puppy Franse Bulldog hondenvoer

Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, isolaat van plantaardige eiwitten*, tarwe, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, mineralen, gedehydreerd varkenseiwit, sojaolie, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine). 

*L.I.P. : eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.

Toegevoegde voedingsmiddelen per kg

Vitamine A: 31500 IE, Vitamine D3: 800 IE, E1 (IJzer): 53 mg, E2 (Jodium): 5,3 mg, E4 (Koper): 10 mg, E5 (Mangaan): 69 mg, E6 (Zink): 206 mg, E8 (Selenium): 0,12 mg - Technologische toevoegingsmiddelen: Natriumtripolyfosfaat: 3,5 g - Conserveermiddelen - Antioxidanten.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit: 30% - Ruw vet: 20% - Ruwe as: 7,3% - Ruwe celstof: 1,2%
    

Voedingsadvies Royal Canin Puppy Franse Bulldog hondenvoer

Hieronder vindt u de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voer. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Het is aan te bevelen om de dagelijkse hoeveelheid tot de leeftijd van 5 maanden over 3 maaltijden te verdelen. Wanneer uw pup 6 tot 12 maanden is, kunt u de dagelijkse hoeveelheid het beste in minstens 2 porties verdelen. 

Royal Canin Franse Bulldog Puppy hondenvoer

Leeftijd in maanden Volwassen gewicht 8 kg Volwassen gewicht 10 kg Volwassen gewicht 14 kg
  gram gram gram
2 121 143 181
3 142 168 213
4 151 179 229
5 153 182 233
6 152 181 233
7 138 164 216
9 110 131 184
11 French Bulldog Adult 128 165
12 French Bulldog Adult

     

Ander voer of merk?

Vanaf de leeftijd van 12 maanden geeft u uw Franse Bullog bij voorkeur Royal Canin Franse Bulldog Adult hondenvoer. Voor een volledig overzicht van onze producten kunt u kijken bij Royal Canin Rassen Hondenvoer.

Royal Canin
https://www.brekz.nl/33445-home_default/royal-canin-franse-bulldog-junior-hondenvoer.jpg
100.95 2019/01/01
Makkelijk te bestellen en snel geleverd
Besteld en twee dagen later in huis.
Alles naar wens verlopen
Goed product en snelle levering!
Wij zijn super tevreden van Royal Canin zowel voor de hond als voor de kat.
is volgens mij de beste voeding voor Franse bulldog pups
Snelle levering en stukken goedkoper dan in de winkel. Suuuuuper
Altijd heel tevreden over de service!
Top kwaliteit,laat er minder wintjes van
Fijne snelle levering en miep heeft ze graag
Prijs en service is perfect en de levering is op tijd en met vriendelijkheid geleverd
Het product is super voor een Franse Bulldog, geen last meer van een stinkende hond!
Prima product maar veel te duur( niet alleen bij Brekz!). De service bij Brekz is verder netjes.
Geweldig snelle service en stukken goedkoper dan bij andere bedrijven
4145
1633
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 kg
€ 21,49 (€ 7,16/kg)
2 x 3 kg
€ 41,25 (€ 6,88/kg)
10 kg
€ 53,95 (€ 5,40/kg)
€ 52,95 (€ 5,30/kg)
2 x 10 kg
€ 103,95 (€ 5,20/kg)
€ 100,95 (€ 5,05/kg)
Royal Canin Adult Franse Bulldog hondenvoer

Productinformatie Royal Canin Adult Franse Bulldog hondenvoer

Royal Canin Adult Franse Bulldog hondenvoer is een volledige en complete voeding, speciaal afgestemd op de benodigdheden van volwassen Franse Bulldogs (vanaf 12 maanden). Bulldogs hebben een gespierde, korte bouw. Royal Canin Franse Bulldog Adult hondenvoer bevat een optimaal eiwitgehalte (26%), wat de spieren van uw Franse Bulldog sterk en gezond helpt houden. Ook bevat het omega-vetzuren die zijn huid verzorgen. Daarnaast ondersteunt de voeding de spijsvertering van uw hond. Zo helpt Royal Canin Adult Franse Bulldog hondenvoer uw lieve Bulldog gezond te houden.

 • Een premium voeding van Royal Canin, die speciaal is afgestemd op de behoeften van Franse Bulldogs;
 • De unieke samenstelling van het voer helpt om de barrièrefunctie van de huid van uw Bulldog te ondersteunen;
 • De voeding draagt bij aan het verminderen van spijsverteringsstoornissen, zodat uw Bulldog minder last heeft van winderigheid en sterk geurende ontlasting;
 • Een optimaal eiwitgehalte (26%) draagt bij aan het behoud van de spiermassa van uw Franse Bulldog. Bevat L-carnitine. 

Bij Brekz kunt u eenvoudig Royal Canin Franse Bulldog Adult hondenvoer goedkoop online bestellen. Bij ons vindt u alles voor uw hond! 

De houdbaarheid van Royal Canin Franse Bulldog Adult hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
   

Ingrediënten Royal Canin Adult Franse Bulldog hondenvoer

Rijst, tarwe, dierlijke vetten, gedehydreerd varkenseiwit, isolaat van plantaardige eiwitten*, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, mineralen, sojaolie, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine)

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

   
Voedingsadvies Royal Canin Adult Franse Bulldog hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Royal Canin Adult Franse Bulldog hondenvoer

Gewicht van de hond (kilogram) Hoeveelheid brokken bij normale activiteit (in gram) Hoeveelheid brokken bij verhoogde activiteit (in gram)
8 111 129
9 122 141
10 132 152
11 141 164
12-13 151 175
14 169 196

     

Voedingsanalyse Royal Canin Adult Franse Bulldog hondenvoer

Analytische bestandsdelen:
Overige koolhydraten (39,7%), Zetmeel (34,3%), Eiwit (26%), Vetten (18%), Vocht (9,5%), Voedingsvezels (6,7%), Mineralen (5,5%), Omega-6 vetzuren (3,63%), Linolzuur (3,39%), Ruwe celstof (1,3%), Omega-3 vetzuren (0,85%), EPA & DHA (0,4%), Arachidonzuur (0,07%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:
vitamine A (31.500 IE/kg), vitamine D3 (800 IE/kg), E1 [ijzer] (53 mg/kg), E2 [jodium] (5,3 mg/kg), E4 [koper] (10 mg/kg), E5 [mangaan] (69 mg/kg), E6 [zink] (206 mg/kg), E8 [selenium] (0,12 mg/kg). Pentanatriumtrifosfaat (3,5 mg/kg), conserveringsmiddelen, antioxidanten.
     

Ander voer?

Bent u niet op zoek naar Royal Canin hondenvoer voor Franse Bulldogs, maar voor een ander hondenras? Of zoekt u ander voer voor uw Boxer? Kijk dan eens bij ons aanbod voor Franse Bulldog hondenvoer!

Royal Canin
https://www.brekz.nl/33377-home_default/royal-canin-franse-bulldog-hondenvoer.jpg
45.95 2019/01/01
Prima voer vooral als je hond problemen heeft met de spijsvertering.
De hond eet het heel graag
Zeer tevreden, onze Franse Bulldog eet de brokjes graag, wij zijn net overgeschakeld naar “adult” en daardoor eet hij minder gulzig en kauwt hij beter omdat de brokjes groter zijn.
Super bedrijf brokken zijn goedkoper dan in de winkel en worden snel geleverd
Kan nog weinig hierover zeggen, onze honden beginnen er nog maar net mee. 2 bullen eten het in ieder geval met smaak op, de derde heeft er iets meer moeite mee. Het gene wat mij wel opvalt is dat ze minder van nodig hebben in grammen.
Prima hondenvoer voor onze Franse Bullies..
Onze hond reageerd erg goed op de brokken. Hij vindt het ook nog eens erg lekker. Super goede service, want we hadden het de volgende dag al in huis!
De levering was gewoon perfekt!!!!
De kwaliteit van royal Canin voor een super voordelige prijs en een snelle levering aan huis
Lekker eten voor onze Maurice
Goede service en snelle levering
Het bestelde product werd op tijd geleverd en was prima verpakt. De houdbaarheidsdatum was ook in orde.
Product is prima, maar levering via DPD was echt waardeloos. Op totaal ander adres afgeleverd. Gebeld met DPD. Ze zeiden dit uit te zoeken, maar tot heden hebben ze nog niet teruggebeld. Per toeval, hebben we het product toch ontvangen.
Goede kwaliteit voer voor een eerlijke prijs
Goede voeding voor de hond waar alles inzit van vitamine tot...
Gewoon het beste voor mijn rashonden tegen de beste prijs verkrijgbaar
Het produkt is goed,doch de levering geschiedt niet zoals het moet:Slechts 1 zak van de 3 is nog vacuum.De vorige maal was dit 0 op 3.Ofwel steverige dozen,ofwel een bescherming,idem als zooplus(plastieken opblaasbare tubes) tussen de zakken en kartonnen doos.
Heel erg tevreden over Royal Canin Adult Franse Bulldog hondenvoer. Mijn kleine vriend heeft nu geen last meer van diaree en stinkende windjes wat heel wat fijner en gezelliger is voor mij. Ik werd perfect op de hoogte gehouden van de bestelling en de levering. De levering werd mooi op tijd geleverd door een vriendelijke chauffeur. Hartelijk dank.
Heel tevreden met de overstap van deze voeding hond heeft geen diarree meer
Onze Franse bulldog is verzot van zijn korrels duurt geen zin minuten of haar bak is leeg
Snelle service, een aanrader
Perfecte service zoals altijd. Beste prijs kwalieit!
myn franse bull vind het lekker en het word nog thuis gebracht ook . super
Het is voor m'n Franse bulldog een goed product.
2564
1475
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 kg
€ 20,49 (€ 6,83/kg)
2 x 3 kg
€ 40,25 (€ 6,71/kg)
9 kg
€ 46,95 (€ 5,22/kg)
€ 45,95 (€ 5,11/kg)
2 x 9 kg
€ 90,95 (€ 5,05/kg)
€ 88,95 (€ 4,94/kg)
3 x 9 kg
€ 132,95 (€ 4,92/kg)
€ 129,95 (€ 4,81/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Franse Bulldog hondenvoer

Franse Bulldog hondenvoer is speciaal op de voedingsbehoefte van uw Franse Bulldog afgestemd. Dit hondenvoer sluit qua samenstelling perfect aan bij de specifieke lichaamsbouw en levensstijl van dit levenslustige ras.

De Franse Bulldog heeft een zacht karakter, is levendig en onstuimig. Dit maakt dit ras een ideaal familiehuisdier, die wel een consequente opvoeding nodig heeft. De Franse Bulldog wordt gekenmerkt door een opvallende compacte bouw, prominente spierbundels en solide botten. De korte schedel van de Franse Bulldog is bijna even breed als lang. Daarnaast is zijn bovenkaak korter dan zijn onderkaak en heeft hij krachtige kauwspieren. De vorm van Franse Bulldog hondenvoer is aan de kaak aangepast. De grootte en textuur vereenvoudigen het oppakken en bevorderen het kauwen. Door de korte schedel kan de Franse Bulldog ook wat moeilijker ademhalen. Dit heeft invloed op de spijsvertering van de Franse Bulldog. Om zijn krachtige spieren in stand te houden, heeft deze hond regelmatig beweging nodig. Franse Bulldog hondenvoer helpt een de juiste lichaamsverhouding, ideale spiermassa en gezonde spijsvertering behouden.  

Assortiment Franse Bulldog hondenvoer

In ons assortiment Franse Bulldog hondenvoer zijn producten te koop voor zowel de volwassen, als jonge Franse Bulldog. 
De houdbaarheidsduur van Franse Bulldog hondenvoer varieert meestal tussen de 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Royal Canin Franse Bulldog Adult hondenvoer

Royal Canin Franse Bulldog Adult hondenvoer is rasspecifieke voeding voor de Franse Bulldog vanaf 12 maanden. Deze voeding:

 • helpt een gezonde huid te behouden
 • zorgt voor minder ontlasting, ondersteunt de spijsvertering en een gunstige darmflora én vermindert nare geurtjes
 • helpt dankzij het optimale eiwitgehalte om de spiermassa te behouden
 • heeft een unieke vorm en formaat, waardoor de brok gemakkelijk op te pakken en te kauwen is.

Royal Canin French Bulldog Junior hondenvoer

Royal Canin Franse Bulldog Junior hondenvoer is speciaalvoer voor Franse Bulldog pup tot 1 jaar. Royal Canin Franse Bulldog Junior hondenvoer helpt om:

 • de spijsvertering en darmflora gezond te houden, wat de kwaliteit van de ontlasting verbetert
 • de natuurlijke weerstand van de Franse Bulldog pup te ondersteunen
 • een gezonde huid te behouden
 • de brokken gemakkelijk te kunnen oppakken en te kauwen, dankzij de vorm en het kleine formaat
 • een gezonde ontwikkeling van botten, spieren en gewrichten te bewerkstelligen.

Ander ras?

Zoekt u in plaats van Franse Bulldog hondenvoer speciaal afgestemde voeding voor een ander ras? Kijk dan op onze pagina voor alle andere hondenrassen.

Terug