terug
Franse Bulldog hondenvoer

Franse Bulldog hondenvoer

De Franse Bulldog is een gezellige en leuke gezelschapshond, met een waaksheid die een grotere hond doet vermoeden dan de realiteit. De brokken voor de Franse Bulldog zijn aan de kaak van de hond aangepast, zodat de hond gemakkelijk de hondenbrokken kan oppakken. Hieronder vindt u ons assortiment Franse Bulldog hondenvoer.
Lees meer ..
Franse Bulldog hondenvoer

Franse bulldog hondenvoer

Franse bulldog hondenvoer is speciaal op de voedingsbehoefte van uw Franse Bulldog afgestemd. Dit hondenvoer sluit qua samenstelling perfect aan bij de specifieke lichaamsbouw en levensstijl van dit levenslustige ras.

De Franse Bulldog heeft een zacht karakter, is levendig en onstuimig. Dit maakt dit ras een ideaal familiehuisdier, die wel een consequente opvoeding nodig heeft. De Franse Bulldog wordt gekenmerkt door een opvallende compacte bouw, prominente spierbundels en solide botten. De korte schedel van de Franse Bulldog is bijna even breed als lang. Daarnaast is zijn bovenkaak korter dan zijn onderkaak en heeft hij krachtige kauwspieren. De vorm van Franse Bulldog hondenvoer is aan de kaak aangepast. De grootte en textuur vereenvoudigen het oppakken en bevorderen het kauwen. Door de korte schedel kan de Franse Bulldog ook wat moeilijker ademhalen. Dit heeft invloed op de spijsvertering van de Franse Bulldog. Om zijn krachtige spieren in stand te houden, heeft deze hond regelmatig beweging nodig. Franse Bulldog hondenvoer helpt een de juiste lichaamsverhouding, ideale spiermassa en gezonde spijsvertering behouden.  

Bij Brekz kunt u rasspecifiek hondenvoer snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Franse Bulldog hondenvoer tegen de scherpste prijzen!

Assortiment Franse bulldog hondenvoer

In ons assortiment Franse Bulldog hondenvoer zijn producten te koop voor zowel de volwassen, als jonge Franse Bulldog. 
De houdbaarheidsduur van Franse Bulldog hondenvoer varieert meestal tussen de 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Royal Canin Franse Bulldog Adult hondenvoer

Royal Canin Franse Bulldog Adult hondenvoer is rasspecifieke voeding voor de Franse Bulldog vanaf 12 maanden. Deze voeding:

  • helpt een gezonde huid te behouden
  • zorgt voor minder ontlasting, ondersteunt de spijsvertering en een gunstige darmflora én vermindert nare geurtjes
  • helpt dankzij het optimale eiwitgehalte om de spiermassa te behouden
  • heeft een unieke vorm en formaat, waardoor de brok gemakkelijk op te pakken en te kauwen is.

Royal Canin French Bulldog Junior hondenvoer

Royal Canin Franse Bulldog Junior hondenvoer is speciaal voor Franse Bulldog pup tot 1 jaar. Royal Canin Franse Bulldog Junior hondenvoer helpt om:

  • de spijsvertering en darmflora gezond te houden, wat de kwaliteit van de ontlasting verbetert
  • de natuurlijke weerstand van de Franse Bulldog pup te ondersteunen
  • een gezonde huid te behouden
  • de brokken gemakkelijk te kunnen oppakken en te kauwen, dankzij de vorm en het kleine formaat
  • een gezonde ontwikkeling van botten, spieren en gewrichten te bewerkstelligen.

Ander ras?

Zoekt u in plaats van Franse Bulldog hondenvoer speciaal afgestemde voeding voor een ander ras? Kijk dan op onze pagina voor alle andere hondenrassen.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.