Beagle hondenvoer

Beagle hondenvoer

De Beagle is van oudsher een jachthond, vandaag de dag is het vooral een geliefd gezinslid. Bij Brekz vindt u Beagle hondenvoer dat speciaal is afgestemd op de natuurlijke behoeftes van deze vrolijke en actieve viervoeter.
Lees meer ..
Beagle hondenvoer

Beagle hondenvoer

De Beagle komt oorspronkelijk uit Engeland, waar hij gebruikt werd voor de jacht op klein wild. Ze moesten zelfstandig het wild zoeken met behulp van hun neus en vervolgens luid blaffen. En dat is vandaag de dag nog altijd goed te merken. Deze middelgrote viervoeter heeft over het algemeen een zelfstandig karakter, loopt graag met zijn neus aan de grond én maakt nog altijd veelvuldig gebruik van zijn stem. Hoewel de Beagle nog steeds wordt ingezet als werkhond bij bijvoorbeeld de douane, ziet u hem in Nederland vooral als gezinshond. En dat begrijpen wij bij Brekz heel goed, want wie wil nou niet zo'n leuk, vrolijk en actief hondje als gezinslid!

De Beagle moest vroeger dus erg actief zijn, de jacht vroeg immers om veel energie. Als gezinshond kunnen Beagles daarom niet altijd hun energie goed kwijt. De grote eetlust hebben ze echter vaak wel behouden, waardoor de kans op overgewicht vergroot is. De juiste voeding helpt uw hond op een gezond gewicht te houden en draagt bij aan een gezond leven.

Beagle hondenvoer bevat een uitgebalanceerde samenstelling dat goed is afgestemd op de behoefte van deze leuke viervoeter. Het bevat de juiste voedingsstoffen om de botten en gewrichten te ondersteunen. Ook de brokvorm is aangepast om het kauwen te bevorderen, omdat Beagles de neiging kunnen hebben om snel te eten. Bij Brekz vindt u de juiste voeding voor de beste prijs, om uw Beagle in topvorm te houden.

Bij Brekz kunt u Beagle hondenvoer van Royal Canin goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de beste rasspecifieke hondenvoeding tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Waarom Beagle hondenvoer?

Bij Brekz kunt u ras-specifiek Beagle hondenvoer van Royal Canin bestellen. Royal Canin Adult Beagle hondenvoer is volledig voer voor Beagles vanaf 12 maanden oud. De vorm, textuur, samenstelling en het formaat van de brok zijn speciaal aangepast aan de behoeften van uw viervoeter.

  • Aangepaste energiegehalte voor de ondersteuning van een gezond gewicht.

  • Toevoeging van speciale vezels om een vullend gevoel te geven.

  • Aangepaste brokvorm vermindert de snelheid van de voedselinname en bevordert het kauwen.

  • EPA & DHA, glucosamine en chondroïtine ondersteunen de botten en gewrichten van uw hond.

  • EPA ondersteunt een gezonde vacht.

De houdbaarheid van Beagle hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Op zoek naar voer voor een ander ras?

Brekz heeft een ruim aanbod aan rasspecifieke voedingen voor honden. Op de rassenpagina van Royal Canin vindt u het complete assortiment. Uiteraard kunt u ook op de hondenpagina kijken voor alle droog- en natvoedingen voor honden. 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.