Teckel hondenvoer

Teckel hondenvoer

De teckel is te omschrijven als fanatiek, een jager en een gezinshond. De teckel heeft snel aanleg voor overgewicht, wat erg gevaarlijk kan zijn voor de rug. Vandaar dat Brekz speciaalvoer heeft voor teckels.
Lees meer ..
Teckel hondenvoer

Teckel hondenvoer

De levendige teckel of Dashond is dankzij zijn kleine formaat en korte gebogen poten direct herkenbaar. Deze a-typische eigenschappen en onder anderen zijn hoge levensverwachting van gemiddeld 12 jaar maken de teckel een hond met speciale behoeften als het om voeding gaat. Bij Brekz is het beste Teckel hondenvoer te koop tegen aantrekkelijke prijzen. 

De teckel is een goede jacht-, waak- én gezinshond; onvermoeibaar en nergens bang voor. De Teckel is ontzettend eigenwijs en zal altijd zijn/haar eigen zin doordrijven. Dit is echter goed in toom te houden door de juiste training en veel geduld. Met zijn korte poten is dit ras minder goed in staat om schokken op te vangen. Zijn relatief lange wervelkolom én aanleg voor overgewicht, zorgen ervoor dat de Teckel erg gevoelig is voor rugaandoeningen. Het is dus erg belangrijk om uw Teckel op het juiste gewicht te houden. De juiste voeding helpt ook bij het zo lang mogelijk uitstellen van ouderdomsgebreken zoals bijvoorbeeld pijnlijke gewrichten en gebrek aan eetlust. 

Assortiment Teckel hondenvoer

Zowel de merken Eukanuba, als Royal Canin bieden zeer hoogwaardig rassenhondenvoer. Deze voeding is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers. Ook ervaringen van klanten leren dat teckel hondenvoer een enorme bijdrage levert aan de optimale gezondheid van uw Teckel. 

Eukanuba Dachshund Adult hondenvoer

Eukanuba Dachshund Adult hondenvoer is een volledige voeding voor volwassen teckels. Dit voer is ook zeer geschikt voor Welsh Corgi’s, Petit Basset Griffon Vendéens, Dandie Dinmont Terriërs en Skye Terriërs. Dit smakelijke voer bevat kip als belangrijkste bestanddeel. Eukanuba Teckel hondenvoer:

 • Helpt bij het behouden van een optimaal gewicht waardoor gewrichten en rug minder worden belast 
 • Bevat speciale mineralen om tandsteen te reduceren en tanden gezond en sterk te houden
 • Bevordert de opbouw van soepele spieren, gezond kraakbeen en gezonde gewrichten
 • Helpt bij een gezonde spijsvertering en een optimale opname van voedingsstoffen
 • Zorgt voor een gezonde huid en een glanzende vacht.

Royal Canin Teckel / Dachshund hondenvoer

Royal Canin Teckel / Dachshund Puppy hondenvoer is een volledige voeding voor pups tot 10 maanden. Dachshund Junior:

 • ondersteunt een veilige groei door de juiste hoeveelheden eiwitten en mineralen
 • ondersteunt de gezonde groei van spieren, botten en gewrichten van pups en helpt een veilig lichaamsgewicht te behouden
 • beperkt ontlasting en geur
 • helpt bij het ontwikkelen van een sterk immuunsysteem
 • ondersteunt een gezond en schoon gebit en stimuleert het kauwen.

Royal Canin Teckel / Dachshund adult hondenvoer is rasspecifieke voeding voor uw Teckel vanaf 10 maanden. Dachshund Adult:

 • draagt bij aan het behoud en de bescherming van gezonde botten en gewrichten
 • helpt om een optimale spiermassa en een gezond lichaamsgewicht te behouden 
 • vertraagt het verouderingsproces
 • helpt de vorming van tandplak en tandsteen te verminderen
 • ondersteunt de spijsvertering en een gunstige darmflora wat de kwaliteit van de ontlasting verbetert en geurtjes vermindert.

Ander hondenras?

Zoekt u in plaats van Teckel hondenvoer specifieke voeding voor een ander hondenras? Kijkt u dan op onze pagina voor alle andere hondenrassen.
 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.