Bichon hondenvoer

Bichon hondenvoer

De Bichon Frisé is een kleine gezelschapshond met een schattig uiterlijk en een even leuk karakter. Bij Brekz vindt u Bichon Frisé hondenvoer dat speciaal is afgestemd op de behoeftes van deze kleine viervoeter.
Lees meer ..
Bichon hondenvoer

Bichon Frisé hondenvoer

De Bichon Frisé is een kleine gezelschapshond met een maximaal gewicht van zo'n 7 kg en een hoogte van rond de 30 cm. Dit kleine pluizenbolletje windt menig hondenliefhebber om zijn pootjes met zijn prachtige witte vacht en donkere kraalogen. Maar de Bichon Frisé ziet er niet alleen schattig uit, ze staan ook bekend om hun leuke karakter. Ongecompliceerd, vrolijk, vriendelijk en een ideaal gezinslid.

De Bichon Frisé kan wel tussen de twaalf en de zestien jaar oud worden. Natuurlijk helpt een goede verzorging én gezonde voeding daar ook bij. Daarom verkopen wij bij Brekz ras-specifieke voeding dat speciaal is afgestemd op de voedingsbehoeften van deze kleine viervoeter. En dat natuurlijk voor de scherpste prijzen!

Bichon hondenvoer is specifiek afgestemd op de benodigdheden van Bichon Frises. De juiste voeding kan de kans op het ontwikkelen van gezondheidsproblemen waar dit ras gevoelig voor is, zoals o.a. de vorming van urinestenen, verkleinen. Daarnaast zal het rasspecifieke voer de prachtige krullende vacht ondersteunen. Het energiegehalte zal nauw aansluiten op het kleine maar actieve lichaampje, zodat een gezond gewicht wordt bevordert. Zo draagt Bichon Frisé hondenvoer bij aan een actief en gelukkig leven van uw beste maatje.

Bij Brekz kunt u Bichon Frisé hondenvoer van Royal Canin goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de beste rasspecifieke hondenvoeding tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Waarom Bichon Frisé hondenvoer?

Bij Brekz kunt u ras-specifieke Bichon Frisé hondenvoer van Royal Canin bestellen. Royal Canin Adult Bichon Frise hondenvoer is een hoogwaardige en complete voeding voor de Bichon Frisé vanaf 10 maanden oud. De vorm, textuur, samenstelling en het formaat van de brok zijn speciaal aangepast aan de behoeften van uw pluizige maatje.

  • Een energiegehalte dat nauw is afgestemd op de energiebehoefte van de Bichon Frisé

  • Bevat L-carnitine ter ondersteuning van het vetmetabolisme

  • Omega-vetzuren, EPA & DHA, bernagieolie en Vitamine A bevorderen een mooie glanzende vacht

  • Ondersteunt de gezondheid van de urinewegen dankzij zorgvuldig geselecteerde mineralen

De houdbaarheid van Bichon hondenvoer staat op de verpakking vermeld, en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Op zoek naar voer voor een ander ras?

Brekz heeft een groot aanbod aan rasspecifieke hondenvoeding. Op de pagina met alle hondenrassen en op de rassenpagina van Royal Canin vindt u het complete assortiment. Uiteraard kunt u ook kiezen voor andere hoogwaardige hondenvoedingen. Neem daarom eens een kijkje op de pagina met al onze producten voor honden. Hier vindt u zowel droog- als natvoer voor de hond.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.