terug
Cavalier King Charles-Spaniël hondenvoer

Cavalier King Charles-Spaniël hondenvoer

De Cavalier King Charles Spaniël heeft een open karakter en is erg makkelijk in de omgang. De Cavalier King Charles-Spaniël is klein gebouwd en hierdoor is de juiste voeding erg belangrijk. Hieronder ziet u ons assortiment hondenvoer voor de Cavalier King Charles-Spaniël.
Lees meer ..
Cavalier King Charles-Spaniël hondenvoer

Cavalier King Charles Spaniel hondenvoer

Cavalier King Charles Spaniel hondenvoer is ontwikkeld om volledig aan de voedselbehoefte van uw Cavalier te voldoen. De receptuur van het voer is samengesteld om perfect aan te sluiten bij de lichaamsbouw en levensstijl van Cavaliers. Wanneer u het juiste voer koopt, geeft u uw Cavalier precies wat hij nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven.

Cavaliers zijn boven alles vriendelijke en vrolijke honden. Ze voelen zich helemaal thuis en zijn erg goed in de omgang. Ook zijn ze altijd enthousiast als ze andere honden tegenkomen. Een Cavalier is echt uw maatje en daarom fantastisch om in huis te hebben. 

De meeste Cavalier King Charles Spaniels hebben een vrij rustige levensstijl, zeker in vergelijking met honden van andere rassen. Hierdoor bewegen ze minder en lopen ze een verhoogd risico op overgewicht. Ook hebben Cavaliers vaak een verhoogd risico op zwakke hartspieren (endocardiose). Speciaal aangepast Cavalier hondenvoer houdt hier rekening mee. Het voer bevat zorgvuldig gekozen ingrediënten, die optimaal zijn afgestemd op de specifieke eigenschappen van dit ras.

Daarnaast hebben Cavaliers kleinere kaken en tanden die dicht op elkaar staan. Hierdoor heeft uw Cavalier voer nodig dat zijn gebit verzorgd en rekening houdt met de bouw van zijn mond. Cavalier hondenvoer is hierop aangepast, doordat de brokken in kleinere vormen zijn geperst. Hierdoor kan uw Cavalier zijn voer beter kauwen, wat zijn gebit gezond houdt. Met Cavalier hondenvoer geniet uw Cavalier volop van zijn maaltijd en neemt hij de voedingsstoffen beter op!

Bij Brekz kunt u zeer voordelig Cavalier King Charles Spaniel hondenvoer kopen!

Assortiment Cavalier King Charles Spaniel hondenvoer

Bij Brekz verkopen we Royal Canin Cavalier King Charles Spaniel hondenvoer, een hoogwaardig voer dat alle belangrijke voedingsstoffen voor uw Cavalier bevat. Er zijn twee varianten van Royal Canin Cavalier hondenvoer. 

Royal Canin Cavalier King Charles Junior hondenvoer

Royal Canin Cavalier King Charles Junior hondenvoer is een complete en hoogwaardige voeding voor Cavalier pups (< 10 maanden). De voeding biedt een optimale ondersteuning voor de korte en intensieve groeiperiode van uw Cavalier. Daarnaast draagt het voer bij aan de ontwikkeling van zijn immuunsysteem.

  • Dankzij een lager vetgehalte en een hogere hoeveelheid eiwitten wordt de groei ondersteund.
  • Toegevoegde mineralen, waaronder calcium en fosfor, ondersteunen de ontwikkeling van botten en gewrichten.
  • De speciale formule ondersteunt de ontwikkeling van het immuunsysteem van uw Cavalier puppy.
  • De brokvorm is zo ontworpen dat het voer eenvoudiger te kauwen is voor uw Cavalier, waardoor het voer beter wordt opgenomen en de mondhygiëne verbeterd.

Royal Canin Cavalier King Charles Adult hondenvoer

Royal Canin Cavalier King Charles Adult hondenvoer is een volledige en hoogwaardige voeding voor volwassen Cavaliers (> 10 maanden). Het voer houdt rekening met de lichaamsbouw van uw Cavalier en draagt bij aan het gezond houden van zijn vacht.

  • Toegevoegde vitaminen en antioxidanten ondersteunen de hartspieren van uw Cavalier en verbeteren zijn bloedsomloop.
  • Dankzij een verlaagd vetpercentage (14%) bereikt uw Cavalier sneller zijn ideale gewicht.
  • Het speciaal ontwikkelde recept bevat alle belangrijke voedingsstoffen en vitaminen om de vacht van uw Cavalier gezond en weelderig te houden.
  • De grootte en vierkante vorm van de brokjes vergemakkelijken de opname van voedingsstoffen. Bovendien zetten de brokjes uw hond aan om goed te kauwen, waardoor zijn mondhygiëne verbeterd.

Ander ras?

Bent u op zoek naar voer voor een ander ras dan de Cavalier? Kijk dan op onze pagina voor alle hondenrassen!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.