Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Cavalier King Charles-Spaniël hondenvoer 

De Cavalier King Charles-Spaniël heeft een open karakter en is erg makkelijk in de omgang. De Cavalier King Charles-Spaniël is klein gebouwd en hierdoor is de juiste voeding erg belangrijk. Hieronder ziet u ons assortiment hondenvoer voor de Cavalier King Charles-Spaniël.
Lees meer ..

Overige

Overige

Royal Canin Puppy Cavalier King Charles hondenvoer

Productinformatie Royal Canin Puppy Cavalier King Charles hondenvoer

Royal Canin Puppy Cavalier King Charles hondenvoer (of Royal Canin Cavalier King Charles Junior hondenvoer) is geschikt voor Cavalier King Charles Spaniël pups met een leeftijd tot 10 maanden en is samengesteld met de voedingsbehoeften van uw jonge Cavalier puppy in het achterhoofd. De groei is een essentiële fase in het leven van uw kleine maatje. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Zijn immuunsysteem ontwikkelt zich geleidelijk tijdens deze fase. Het is daarom belangrijk dat hij de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt ter ondersteuning van zijn gezondheid. Deze hoogwaardige voeding bevat een exclusief complex van antioxidanten, waaronder vitamine E, dat de natuurlijke afweer van uw puppy helpt ondersteunen.

De omega 3-vetzuren (EPA en DHA) en het aangepaste gehalte aan mineralen in Royal Canin bevorderen samen met L-Carnitine en taurine een goede hartfunctie. De specifieke combinatie van voedingsstoffen in deze voeding, zoals het hoogwaardige eiwit L.I.P, is speciaal geselecteerd vanwege de zeer hoge verteerbaarheid. Het bevat ook prebiotica die een evenwichtige darmflora stimuleert. Dit draagt bij aan een goede kwaliteit van de ontlasting. De brokjes bevatten bovendien calciumvangers en helpen de vorming van tandsteen te verminderen.

Bij Brekz kunt u Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Cavalier King Charles Puppy hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Royal Canin Cavalier King Charles Puppy hondenvoer

Samenstelling

Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, maïs, dierlijke vetten, isolaat van plantaardige eiwitten*, bietenpulp, maïsmeel, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, visolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

*L.I.P. : eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.

Toegevoegde voedingsmiddelen per kg

Vitamine A: 30500 IE, Vitamine D3: 800 IE, E1 (IJzer): 47 mg, E2 (Jodium): 4,7 mg, E4 (Koper): 9 mg, E5 (Mangaan): 61 mg, E6 (Zink): 183 mg, E8 (Selenium): 0,08 mg, Taurine: 2,1 g, L-carnitine: 400 mg - Technologische toevoegingsmiddelen: Natriumtripolyfosfaat: 3,5 g - Conserveermiddelen - Antioxidanten.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit: 30% - Ruw vet: 18% - Ruwe as: 7,5% - Ruwe celstof: 1,6% - EPA & DHA: 4 g/kg.

Voedingsadvies Royal Canin Puppy Cavalier King Charles hondenvoer

Hieronder vindt u de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid voer. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Het is aan te raden om de dagelijkse hoeveelheid tot de leeftijd van 5 maanden over 3 maaltijden te verdelen. Wanneer uw pup 6 tot 10 maanden is, kunt u de dagelijkse hoeveelheid het beste in minstens 2 porties verdelen.

Royal Canin Puppy Cavalier King Charles hondenvoer
Leeftijd in maanden Volwassen gewicht 5 kg Volwassen gewicht 7 kg Volwassen gewicht 8 kg
gram gram gram
2 96 116 127
3 108 136 149
4 113 144 158
5 113 146 161
6 103 144 159
7 92 130 144
8 81 117 129
9 81 104 115
10 80 103 114
11 Cavalier King Charles Adult hondenvoer

De houdbaarheid van Royal Canin Puppy Cavalier King Charles hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander voer?

Vanaf de leeftijd van 11 maanden geeft u uw Cavalier King Charles bij voorkeur Royal Canin Cavalier King Charles Adult hondenvoer. Voor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina van Royal Canin hondenvoer.

https://www.brekz.nl/33425-home_default/royal-canin-cavalier-king-charles-spaniel-junior-hondenvoer.jpg
13.25 2019/01/01
Goed product, ruime keuze en Snelling levering
Royal canin is een bekend merk voor honden en puppy's. Service was heel goed.
efficient en simpel, goed verpakt, geen poespas
Snelle levering en netjes verpakt voor herhaling vatbaar
Rien a redire - délai respecté
Prima voer voor de jonge hond, in kleine porties gegeven , weegt het niet zwaar op de maag, waardoor de hond minder last van de darmen krijgt!
5501
2869
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1,5 kg
€ 13,25 (€ 8,83/kg)
2 x 1,5 kg
€ 25,75 (€ 8,58/kg)
3 x 1,5 kg
€ 38,25 (€ 8,50/kg)
Royal Canin Adult Cavalier King Charles hondenvoer

Productinformatie Royal Canin Adult Cavalier King Charles hondenvoer

Royal Canin Adult Cavalier King Charles hondenvoer is speciaal afgestemd op de volwassen Cavalier King Charles Spaniel. Dit ras heeft en karakteristieke ronde kop en een bruine vacht. Deze ronde kop, gepaard met zijn korte schedel, kan echter tot problemen leiden. De tanden van de Cavalier King Charles Spaniel zijn namelijk niet ideaal geplaatst, hetgeen zorgt voor last bij het kauwen. Daarnaast hebben Cavalier King Charles Spaniels de neiging tot overgewicht. Om op gewicht te blijven, moet hij regelmatig een lange wandeling maken. 

Royal Canin Adult Cavalier King Charles hondenvoer is speciaal gemaakt om uw Cavalier King Charles Spaniel ondersteuning te bieden bij deze problemen. De vorm van de brokken is speciaal aangepast aan de vorm van het gebit van de Cavalier King Charles Spaniel. Daarnaast helpt het voer bij het behouden van het ideale gewicht. Bovendien bevat het de voedingsstoffen die de hartfunctie en de gezondheid van de vacht ondersteunen. 

Bij Brekz kunt u Royal Canin Adult Cavalier King Charles hondenvoer goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
      

Ingrediënten Royal Canin Adult Cavalier King Charles hondenvoer

Samenstelling:
Rijst, isolaat van plantaardige eiwitten, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, plantaardige vezels, mineralen, visolie, sojaolie, gedehydreerde tomaat, Fructo-Oligo-Sacchariden, gehydrolyseerde gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie (0.1%), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (27.0%), ruw vet (14.0%), ruwe as (5.8%), ruwe celstof (2.8%), EPA & DHA (4.0g).

Toevoegingsmiddelen:
Vitamine A (30.000 IE/kg), vitamine D3 (800 IE/kg), E1 (ijzer) (48 mg/kg), E2 (jodium) (4.8 mg/kg), E4 (koper) (15 mg/kg), E5 (mangaan) (62 mg / kg), E6 (zink) (145 mg / kg), E8 (selenium) (0.1 mg / kg), L-carnitine (400 mg / kg). 

Technologische toevoegingsmiddelen
Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong (10 g / kg).

Sensorische toevoegingsmiddelen:
Thee extract (bron van polyfenolen) (150 g / kg).

Conserveermiddelen:
Antioxidanten.
    

Voedingsadvies Royal Canin Adult Cavalier King Charles hondenvoer

Voedingstabel:

Gewicht hond 5 kg 6 kg 7 kg 8 kg 9 kg
Activiteit hond Hoeveelheid voer (g / dag) Hoeveelheid voer (g / dag) Hoeveelheid voer (g / dag) Hoeveelheid voer (g / dag) Hoeveelheid voer (g / dag)
Normaal 85  97  129 120 132
Hoog 98 112 126 139  152
Zeer hoog 111 128  143 159  173


Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over twee maaltijden te verspreiden. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheidsdatum staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
    

Ander voer? 

Bent u op zoek naar voer voor een Cavalier King Charles pup? Zie dan Royal Canin Puppy Cavalier King Charles. Op zoek naar Royal Canin hondenvoer voor een ander ras? Neem dan eens een kijkje op onze overzichtspagina.

Royal Canin
https://www.brekz.nl/33952-home_default/royal-canin-cavalier-king-charles-adult-27-hondenvoer.jpg
14.49 2019/01/01
Product is aangepast voor cavalier King Charles. Reeds 14 jaar wordt het hier gebruikt
Nog niet in gebruik
ik kreeg wat ik vroeg super
Royal canin breed lusten mijn honden graag. Bij Brekz goede prijs en snelle levering!
Na besellen zeer snel in huis binnen twee dagen klasse ook nog stuk beter koop PRIMA sevice
Mijn hond doet het hier erg goed op. Wordt niet te dik en verdraagt het goed.
Prijs/kwaliteit super, ook levering aan huis super gemakkelijk
Ik ben zeer tevreden over de manier van levering en kopen bij Brekz.nl
omdat onze hondjes er gek op zijn en erg goed doen geen klachtn als krabbelen en slappe poep
prima. Het artikel is wat ik ervan verwacht.
Uitstekende service en supersnelle actie van samantha van uw klantenservice toen er iets fout dreigde te gaan. Alles is prima gelopen, mijn complimenten.
Goed en eerlijk voer! Precies afgestemd op dat gene wat de king charles nodig heeft
Omdat het voer voor de honden van een super kwaliteit is
Heel vlotte en correcte service!
Dit speciaal voer wordt aanraden voor dit ras Wij geven het al van pup af aan en ze doet het er goed op
De prijs is lager als in de winkel. De levering is vlot. Echte aanrader!
Over het product ben ik zeer tevreden. Als je aan de hoeveelheden houdt, blijft het gewicht onder controle en heeft de hond ook een goede vacht.
2657
1517
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1,5 kg
€ 14,49 (€ 9,66/kg)
3 kg
€ 24,75 (€ 8,25/kg)
7.5 kg
€ 43,25 (€ 5,77/kg)
2 x 7,5 kg
€ 83,25 (€ 5,55/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Cavalier hondenvoer

Cavalier hondenvoer is ontwikkeld om volledig aan de voedselbehoefte van uw Cavalier te voldoen. De receptuur van het voer is samengesteld om perfect aan te sluiten bij de lichaamsbouw en levensstijl van Cavaliers. Wanneer u het juiste voer koopt, geeft u uw Cavalier precies wat hij nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven.

Cavaliers zijn boven alles vriendelijke en vrolijke honden. Ze voelen zich helemaal thuis en zijn erg goed in de omgang. Ook zijn ze altijd enthousiast als ze andere honden tegenkomen. Een Cavalier is echt uw maatje en daarom fantastisch om in huis te hebben. 

De meeste Cavaliers hebben een vrij rustige levensstijl, zeker in vergelijking met honden van andere rassen. Hierdoor bewegen ze minder en lopen ze een verhoogd risico op overgewicht. Ook hebben Cavaliers vaak een verhoogd risico op zwakke hartspieren (endocardiose). Speciaal aangepast Cavalier hondenvoer houdt hier rekening mee. Het voer bevat zorgvuldig gekozen ingrediënten, die optimaal zijn afgestemd op de specifieke eigenschappen van dit ras.

Daarnaast hebben Cavaliers kleinere kaken en tanden die dicht op elkaar staan. Hierdoor heeft uw Cavalier voer nodig dat zijn gebit verzorgd en rekening houdt met de bouw van zijn mond. Cavalier hondenvoer is hierop aangepast, doordat de brokken in kleinere vormen zijn geperst. Hierdoor kan uw Cavalier zijn voer beter kauwen, wat zijn gebit gezond houdt. Met Cavalier hondenvoer geniet uw Cavalier volop van zijn maaltijd en neemt hij de voedingsstoffen beter op!

Bij Brekz kunt u het goedkoopste Cavalier hondenvoer kopen. Wij hebben altijd de beste acties voor Cavalier hondenvoer producten!

De houdbaarheidsduur van Cavalier hondenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Assortiment Cavalier hondenvoer

Bij Brekz verkopen we Royal Canin Cavalier hondenvoer, een hoogwaardig voer dat alle belangrijke voedingsstoffen voor uw Cavalier bevat. Er zijn twee varianten van Royal Canin Cavalier hondenvoer. 


Royal Canin Cavalier King Charles Junior hondenvoer

Royal Canin Cavalier King Charles Junior hondenvoer is een complete en hoogwaardige voeding voor Cavalier pups (< 10 maanden). De voeding biedt een optimale ondersteuning voor de korte en intensieve groeiperiode van uw Cavalier. Daarnaast draagt het voer bij aan de ontwikkeling van zijn immuunsysteem.

  • Dankzij een lager vetgehalte en een hogere hoeveelheid eiwitten wordt de groei ondersteund.
  • Toegevoegde mineralen, waaronder calcium en fosfor, ondersteunen de ontwikkeling van botten en gewrichten.
  • De speciale formule ondersteunt de ontwikkeling van het immuunsysteem van uw Cavalier puppy.
  • De brokvorm is zo ontworpen dat het voer eenvoudiger te kauwen is voor uw Cavalier, waardoor het voer beter wordt opgenomen en de mondhygiëne verbeterd.

Royal Canin Cavalier King Charles Adult hondenvoer

Royal Canin Cavalier King Charles Adult hondenvoer is een volledige en hoogwaardige voeding voor volwassen Cavaliers (> 10 maanden). Het voer houdt rekening met de lichaamsbouw van uw Cavalier en draagt bij aan het gezond houden van zijn vacht.

  • Toegevoegde vitaminen en antioxidanten ondersteunen de hartspieren van uw Cavalier en verbeteren zijn bloedsomloop.
  • Dankzij een verlaagd vetpercentage (14%) bereikt uw Cavalier sneller zijn ideale gewicht.
  • Het speciaal ontwikkelde recept bevat alle belangrijke voedingsstoffen en vitaminen om de vacht van uw Cavalier gezond en weelderig te houden.
  • De grootte en vierkante vorm van de brokjes vergemakkelijken de opname van voedingsstoffen. Bovendien zetten de brokjes uw hond aan om goed te kauwen, waardoor zijn mondhygiëne verbeterd.

Ander ras?

Bent u op zoek naar voer voor een ander ras dan de Cavalier? Kijk dan op onze pagina voor alle hondenrassen!

Terug