terug
Labrador hondenvoer

Labrador hondenvoer

De Labrador Retriever staat bekend als een vriendelijke, intelligente hond. Om vanaf pups af aan de Labrador op een juiste manier op te voeden, is een strikte en vriendelijke opvoeding noodzakelijk. Speciaal voor de Labrador bieden wij de volgende kwalitatief goede voedingen aan.
Lees meer ..
Labrador hondenvoer

Labrador hondenvoer

Labrador hondenvoer is ontwikkeld om volledig aan de voedselbehoefte van uw Labrador te voldoen. Het voer heeft een evenwichtige samenstelling die aansluit bij de lichaamsbouw en de levensstijl van uw Labrador. Door het juiste voer te kopen, kunt u uw Labrador precies geven wat hij nodig heeft.

De Labrador is een zeer intelligente hond die bekend staat om zijn vriendelijkheid. Een grote hond, met een groot hart voor u en uw familie. Voor de gezondheid en het welzijn van uw Labrador is het zeer belangrijk dat de voeding is afgestemd op zijn lichaamsbouw en leefpatroon.

In vergelijking met andere hondenrassen, hebben Labradors een verhoogd risico op overgewicht. U kunt dit risico voor uw Labrador verkleinen door hem voedsel te geven dat hiermee rekening houdt. De ingrediënten van Labrador hondenvoer zijn zorgvuldig gekozen en zo samengesteld dat de voeding aansluit bij de specifieke behoeften van het ras.

Daarnaast geeft Labrador hondenvoer meer ondersteuning voor het sterk en gezond houden van de botten en gewrichten in vergelijking met gewoon hondenvoer. Deze ondersteuning heeft uw Labrador hard nodig, omdat het helpt de veel voorkomende en gevreesde kwaal Heupdysplasie (HD) te voorkomen.


Onze klanten hebben goede ervaringen met Labrador hondenvoer. Op Brekz.nl vindt u de beste Labrador hondenvoer producten

De houdbaarheidsduur van Labrador hondenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Assortiment Labrador hondenvoer

Bij Brekz verkopen we Eukanuba Labrador hondenvoer en Royal Canin Labrador hondenvoer. Hieronder vindt u een overzicht en kunt u een keus maken uit de verschillende producten:


Eukanuba Labrador Retriever hondenvoer

Eukanuba Labrador Retriever hondenvoer: een premium voeding voor volwassen labradors, die is samengesteld om uw hond optimaal te voeden en verzorgen zodat hij het fantastische dier kan blijven dat hij is.  

  • Sterke en soepele spieren, dankzij de hoogwaardige, dierlijke eiwitten die afkomstig zijn uit kippenvlees.
  • Toegevoegde antioxidanten bevorderen de natuurlijke weerstand van uw Labrador. Zo blijft hij energiek en fit.
  • L-carnitine helpt uw labrador aan zijn optimale gewicht. Hierdoor worden gewrichten niet overbelast en blijven zijn spieren soepel.
  • Glucosamine en chondroïtinesulfaat houden zijn kraakbeen en gewrichten gezond.
  • Een optimale mix van omega-6 en omega-3-vetzuren houden zijn huid gezond en zijn vacht glanzend.


Royal Canin Labrador Retriever hondenvoer

Royal Canin Labrador Retriever hondenvoer is een hoogwaardige voeding die speciaal afgestemd is op de behoeften van uw Labrador. Bovendien is de voeding afgestemd op de verschillende levensfasen van uw hond.  
 

  • Royal Canin Labrador Retriever 33 junior hondenvoer: Speciaal voer voor opgroeiende Labrador puppies en jonge Labradors (< 15 maanden). Het ondersteunt de groei van het skelet, de opbouw van spiermassa en de ontwikkeling van het immuunsysteem van uw Labrador puppy.
  • Royal Canin Labrador Retriever 30 adult hondenvoer: Voor volwassen Labradors (> 15 maanden). Het voer helpt uw Labrador om zijn ideaalgewicht te bereiken, verbetert zijn gezichtsvermogen en versterkt zijn gewrichten. 
  • Royal Canin Labrador Retriever Sterilised hondenvoer: Speciaal ontwikkeld voor gecastreerde of gesteriliseerde Labradors. De unieke formule van deze complete voeding voorkomt dat uw Labrador last van overgewicht krijgt. Toegevoegde L-carnitine draagt bij aan de verbranding van lichaamseigen vet.

     

Ander ras?

Bent u op zoek naar voer voor een ander ras dan de Labrador dan kunt u kijken op onze pagina voor alle hondenrassen!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.