terug
Pomeriaan hondenvoer

Pomeriaan hondenvoer

De Pomeriaan is één van de kleinste hondenrassen en heeft speciale behoeftes als het op voeding aankomt. Bij Brekz vindt u Pomeriaan hondenvoer dat speciaal is afgestemd op de behoeftes van deze kleine viervoeter.
Lees meer ..
Pomeriaan hondenvoer

Pomeriaan hondenvoer

De pomeriaan staat ook wel bekend als de Dwergkeeshond of kort gezegd de Pom. Dit leuke kleine hondenras heeft een schattig en pluizig uiterlijk. Maar verkijkt u zich niet, deze familievriend heeft ook ware waakhond instincten. Met een gemiddelde hoogte van 18 tot 23 cm en een gewicht tussen de 1 en 3 kg, barst het lichaampje vaak van de energie en zelfverzekerdheid! Naast schattig en lief zijn Pomerianen vaak dan ook actief, slim en speels.

De juiste voeding draagt bij aan een gezond en gelukkig leven van uw Dwergkeeshond. En als het op hondenvoeding aankomt, bent u bij Brekz aan het juiste adres! In ons assortiment vindt u ras-specifieke voeding dat speciaal is afgestemd op de behoeften van de Pomeriaan.

Pomeriaan hondenvoer draagt optimaal bij aan de gezondheid van de hondjes van dit ras. Zo zal de mooie, volle vacht ondersteund worden en draagt het voer bij aan een gezonde spijsvertering. Ook is de brokgrootte aangepast voor de kleine kaak van de Dwergkees. Zo kan uw hond de brokjes goed kauwen en makkelijk oppakken. De hondenvoeding houdt bovendien rekening met het feit dat Pomeriaan hondjes vatbaarder zijn voor tandsteenvorming. Pomeriaan hondenvoer vult dus niet alleen de buik van uw hondje, maar draagt ook bij aan de gezondheid.

Bij Brekz kunt u Pomeriaan hondenvoer hondenvoer van Royal Canin goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de beste hondenvoeding tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Waarom Pomeriaan hondenvoer?

Bij Brekz kunt u rasspecifieke Pomeriaan hondenvoer van Royal Canin bestellen. Royal Canin Adult Pomeranian hondenvoer is een hoogwaardige en complete voeding voor Dwergkeesjes vanaf 8 maanden oud. De vorm, textuur, samenstelling en het formaat van de hondenbrokken zijn speciaal aangepast aan de behoeften van uw kleine viervoeter.

  • Aangepast mineraalgehalte en de toevoeging van EPA & DHA ondersteunt de botten en gewrichten.

  • Balans van omega 3-vetzuren EPA & DHA en bernagieolie helpt de natuurlijke huidbarrièrefunctie te behouden en voedt de huid en vacht.

  • Specifieke mix van vezels ondersteunt een gezonde darmpassage en de zeer goed verteerbare eiwitten bevorderen een optimale ontlastingskwaliteit.

  • Aangepaste grootte, vorm, textuur en dichtheid, specifiek voor de kleine kaak van de Pomeranian.

  • Bevat calciumvangers om tandsteenvorming te helpen verminderen en de gezondheid van het gebit te ondersteunen.

De houdbaarheid van Pomeriaan hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Op zoek naar voer voor een ander ras?

Brekz heeft een ruim aanbod aan rasspecifieke voedingen voor honden. Op de hondenrassenpagina en op de rassenpagina van Royal Canin vindt u het complete assortiment. Uiteraard kunt u op de hondenpagina het volledige aanbod terugvinden met al het droog- en natvoer voor honden.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.