terug
Engelse Bulldog hondenvoer

Engelse Bulldog hondenvoer

De Engelse Bulldog is een aanhankelijke hond met een vriendelijkheid tegen volwassenen en kinderen. Om u te helpen het beste voer voor uw Engelse Bulldog te vinden, vindt u hier onze producten met extra uitleg over de producten onder aan de pagina.
Lees meer ..
Engelse Bulldog hondenvoer

Engelse bulldog hondenvoer

Het kopen van het juiste Engelse bulldog hondenvoer is belangrijk. De bulldog staat namelijk bekend om zijn korte snuit. Dit maakt de hond populair maar tegelijkertijd zorgt die neus er de laatste jaren steeds vaker voor dat de Engelse Bulldog last krijgt van ademhalingsproblemen. Daarnaast zorgt de bijzondere kop van de hond ervoor dat het lastig is om goed te eten. Door de forse bouw van de hond is het belangrijk om op het gewicht van de hond te letten. Het overgewicht kan vooral problemen veroorzaken aan de heupen en knieën. Daarom is het belangrijk om het juiste voer te kopen. Door de juiste voeding te geven, wordt overgewicht tegengegaan en worden klachten verminderd. Zo houdt u uw hond gezond en vitaal.

Bij ons kunt u online het beste voer voor uw Engelse bulldog bestellen!

Assortiment Engelse bulldog hondenvoer

We hebben in ons assortiment twee soorten Engelse Bulldog hondenvoer. De brokken voor de junior zijn klein van stuk en stimuleren de hond om goed te kauwen op zijn eten. Dit kauwen zorgt ervoor dat de hond langzamer eet en dit bevordert de spijsvertering. In het voer zitten ook natriumpoly-fosfaten verwerkt die de vorming van tandsteen tegen gaan. Door zijn bouw kan de jonge Bulldog last krijgen van zijn gewrichten. Royal Canin Bulldog junior zorgt ervoor dat de gewrichten sterk en gezond blijven. 

De brokken voor de volwassen hond hebben dezelfde structuur als die van de junior. Aan het volwassen voer is meer zetmeel toegevoegd en deze bevat minder eiwitten en vetten. Dit is om het overgewicht van de hond te voorkomen. De antioxidanten in het voer beschermen de huid en zorgen voor een mooi glanzende vacht. De makers van het voer hebben ervoor gezorgd dat alle proteïnen en vezels in het voer goed verteerbaar zijn. Hierdoor wordt het voedsel makkelijk verteerd en krijgt de hond een goede darmflora. Tegelijkertijd wordt het afweersysteem versterkt met behulp van in het voer aanwezige anti-oxidanten. Op deze manier zorgt Royal Canin Bulldog Adult ervoor dat ook de volwassen honden gezond en op gewicht blijven.

Ander ras?

Zoekt u in plaats van Engelse Bulldog hondenvoer speciaal afgestemde voeding voor een ander ras? Kijk dan op onze pagina voor alle hondenrassen!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.