terug
Schnauzer hondenvoer

Schnauzer hondenvoer

De Schnauzer is een klein en actief hondje. Door zijn eigen karakter en speciale vacht is het belangrijk om het juiste Schnauzer hondenvoer te kopen voor uw hond. Hieronder vindt u ons assortiment hondenvoer voor uw Miniature Schnauzer.
Lees meer ..
Schnauzer hondenvoer

Schnauzer hondenvoer

De Schnauzer is een klein en actief hondje. Door zijn eigen karakter en speciale vacht is het belangrijk om het juiste Schnauzer hondenvoer te kopen voor uw hond. Het onstuimige karakter zorgt ervoor dat de spieren en gewrichten goed ondersteund dienen te worden. Daarnaast vereist zijn speciale vacht de juiste voeding.

Ondanks hun beweeglijkheid is overgewicht een probleem dat bij de Schanuzer snel voorkomt. Ook hierom is het belangrijk dat u het juiste voer en de juiste hoeveelheid aan uw hond geeft. Bij ons vindt u de beste producten voor uw Schnauzer goedkoop en gemakkelijk online!

Bij Brekz kunt u rasspecifiek hondenvoer snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Schnauzer hondenvoer tegen de scherpste prijzen!

Assortiment Schnauzer hondenvoer

Op onze website heeft u keuze uit 3 soorten Schnauzer hondenvoer.

Fokker Special-Fit 3

Met Fokker Special-Fit 3 hondenvoer haalt u voer in huis dat geschikt is voor een aantal kleine rassen, waaronder de Schnauzer. Dit voer is speciaal gericht op honden met een actief leven. De aanwezige zalmolie en aminozuren verzorgen de huid en de vacht van de Schnauzer waardoor de hond er gezond uitziet en huidirritaties worden voorkomen. Daarnaast zorgen chondroïtine en glucosamine ervoor dat de gewrichten en het kraakbeen van de hond gezond blijft. De toevoeging van L-carnitine bevordert de omzetting van vet in energie, waardoor een compacte spiermassa en een juist gewicht van hond behouden blijft.

Royal Canin Miniature Schnauzer Adult

Voor uw volwassen Schnauzer kunt u ook kijken naar Royal Canin Miniatuur Schnauzer Adult. De Schnauzer heeft meer kans op het ontwikkelen van blaasstenen dan andere honden. Dit voer verdunt en verzuurt urine wat helpt om de urinewegen gezond te houden. Daarnaast heeft de Schnauzer een vacht die veel verzorging nodig heeft. De toegevoegde aminozuren in dit voer zorgen ervoor dat de vacht mooi glanzend blijft. Daarnaast bevat dit voer een lager vetgehalte en toegevoegde L-carnitine waardoor het juiste gewicht van de hond behouden wordt.

Royal Calin Miniature Schnauzer Junior

Mocht u een jonge Schnauzer hebben dan kunt u beter beginnen met het geven van Royal Canin Miniature Schnauzer Junior. Door het aangepaste vetgehalte in dit voer wordt het gewicht van uw pup goed op pijl gehouden. Daarnaast zorgt de speciale vorm van de brokjes ervoor dat het gebit van uw pup gezond blijft. De brokjes zorgen er tevens voor dat uw pup goed op zijn voer kauwt waardoor het voer makkelijker opgenomen kan worden. Dit zorgt voor een natuurlijke weerstand en een goede spijsvertering. Op deze manier groeit uw pup gezond op!

Ander ras?

Zoekt u in plaats van Schnauzer hondenvoer speciaal afgestemde voeding voor een ander ras? Kijk dan op onze pagina voor alle hondenrassen!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.