Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Schnauzer hondenvoer 

De Schnauzer is een klein en actief hondje. Door zijn eigen karakter en speciale vacht is het belangrijk om het juiste Schnauzer hondenvoer te kopen voor uw hond. Hieronder vindt u ons assortiment hondenvoer voor uw Miniature Schnauzer.
Lees meer ..

Overige

Overige

Royal Canin Adult Mini Schnauzer hondenvoer

Productinformatie Royal Canin Adult Mini Schnauzer hondenvoer

Royal Canin Mini Schnauzer Adult hondenvoer is een premium voeding, speciaal voor Dwergschnauzers. Dwergschnauzers staan erom bekend dat ze levendig, actief en soms iets onstuimig zijn. Om dit karakter volledig tot zijn recht te laten komen is het belangrijk dat het energiegehalte van de voeding van uw Dwergschnauzer is aangepast aan zijn energiebehoefte. De formule van Royal Canin Mini Schnauzer Adult hondenvoer biedt uw Schnauzer precies wat hij nodig heeft en helpt overgewicht of ondervoeding te voorkomen. Ook geeft het voer extra ondersteuning aan de urinewegen van uw Dwergschnauzer en draagt het bij aan een mooie glanzende vacht. 

  • Een premium voeding van Royal Canin die precies is afgestemd op de voedselbehoefte van volwassen Dwergschnauzers;
  • Helpt uw Dwergschnauzer om zijn ideale gewicht te behouden;
  • Dankzij een optimaal niveau van specifieke aminozuren bevordert het uw Dwergschnauzer in het behoud van zijn natuurlijke, intense vachtkleur;
  • Ondersteunt de urinewegen van uw Dwergschnauzer dankzij een nauwkeurig samengestelde hoeveelheid mineralen.


Bij Brekz vindt u vaak een aanbieding voor Royal Canin Mini Schnauzer Adult hondenvoer. Zo kunt u altijd bij ons goedkoop Royal Canin Mini Schnauzer Adult hondenvoer online kopen.


De houdbaarheid van Royal Canin Mini Schnauzer Adult hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
    

Ingrediënten Royal Canin Adult Mini Schnauzer hondenvoer

Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, isolaat van plantaardige eiwitten*, maïsgluten, dierlijke vetten, mineralen, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, cichoreipulp, visolie, plantaardige vezels, psylliumschil en psylliumzaden, Fructo-Oligo-Sacchariden, sojaolie, bernagieolie, extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine)

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

    
Voedingsadvies Royal Canin Adult Mini Schnauzer hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Royal Canin Mini Schnauzer Adult hondenvoer

Gewicht van de hond (kilogram) Hoeveelheid brokken bij normale activiteit (in gram) Hoeveelheid brokken bij verhoogde activiteit (in gram)
4 74 86
5 88 101
6 100 116
7 113 130
8 124 144

      

Voedingsanalyse Royal Canin Adult Mini Schnauzer hondenvoer

Analytische bestandsdelen:
Overige koolhydraten (43,5%), Zetmeel (38,5%), Eiwit (25%), Vetten (12%), Vocht (9,5%), Mineralen (8%), Voedingsvezels (7%), Omega-6 vetzuren (2,58%), Linolzuur (2,4%), Ruwe celstof (2%), Omega-3 vetzuren (0,56%), EPA & DHA (0,3%), Arachidonzuur (0,06%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:
vitamine A (31.500 IE/kg), vitamine D3 (800 IE/kg), E1 [ijzer] (52 mg/kg), E2 [jodium] (5.2 mg/kg), E4 [koper] (10 mg/kg), E5 [mangaan] (67 mg/kg], E6 [zink] (201 mg/kg), E8 [selenium] (0,09 mg/kg. Pentanatriumtrifosfaat (2 g/kg conserveringsmiddelen, anti-oxidanten.
   

Ander voer?

Misschien zoekt u in plaats van voer voor volwassen Dwergschnauzers voer voor Dwergschnauzer puppies? Of zoekt u Royal Canin voer dat is afgestemd op een ander hondenras? Kijk dan ons op onze pagina voor Royal Canin hondenvoer op ras!

Royal Canin
https://www.brekz.nl/33493-home_default/royal-canin-mini-schnauzer-adult-hondenvoer.jpg
40.95 2019/01/01
Prima voer speciaal voor de dwerg schnauzer!
Ik ben netjes en correct behandeld. Ik had het hondenvoer met een dag in huis.
Hond doet het er goed op. Het is voer voor de specifieke rashond.
Goed hondenvoer past goed bij de hond
Goed verantwoord voedsel. Ik vermeng het met Smuldier.
Goede voeding, hond is er dol op
Ruime keuze van hondenvoeding. Snelle levering met aanduiding van het uur van leveren dat vooraf wordt aangekondigd en gerespecteerd
Snelle levering en scherpe prijzen. Zeer correcte afhandeling door de klantenservice toen per abuis het verkeerde voer werd geleverd. Ik kon het terugsturen en ontving het reeds betaalde bedrag retour evenals de verzendkosten.
snelle service voor mooie prijs
Goede voeding voor mijn Schnauzer, Niet te duur, snelle en nette levering bij Brekz. Aanbevolen!
Onze Schnauzer (vr)eet al zijn leven lang Royal Canin Miniature Schnauzer met veel gretigheid. Eet rustig, kauwt, maar de bek komt niet uit de voerbak. Tweemaal daags
Een geweldige prijsvechter. Hele goede service en telefonisch ook bekwaam personeel. Aflevering volgens het boekje
Prima product in prima verpakking. De inhoud is echt samengesteld op de Mini-Schnautzer en meest voorkomende gevolgen van fokproblemen (die er helaas bij alle rashonden schijnen te moeten zijn). Ook onze 2e mini smult er dagelijks van.
Goed product. Naar mijn mening wat aan de dure kant.
Onze hond doet het er super op
Ottimo prodotto
livraison OK. bien conditionné dans les délais. prix attractif!
Prijs veel lager dan in belgie
Goedkoop en snel bezorgd geweldig
3381
1818
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 kg
€ 19,95 (€ 6,65/kg)
2 x 3 kg
€ 38,95 (€ 6,49/kg)
7,5 kg
€ 40,95 (€ 5,46/kg)
2 x 7,5 kg
€ 78,95 (€ 5,26/kg)
Royal Canin Puppy Mini Schnauzer hondenvoer

Productinformatie Royal Canin Puppy Mini Schnauzer hondenvoer

Een Schnauzer puppy is een actieve hond die de juiste voeding nodig heeft om goed te kunnen groeien. Daarbij is het belangrijk om het lichaamsgewicht van de jonge hond in de gaten te houden, de spijsvertering en darmflora van de hond te ondersteunen en de natuurlijke weerstand een handje te helpen. De tanden van uw puppy kunnen ook gevoelig zijn waardoor het belangrijk is om tandsteen te voorkomen. Royal Canin Mini Schnauzer Puppy hondenvoer voorziet in het ondersteunen van deze behoeften bij uw Schnauzer. Online kunt u gemakkelijk verschillende verpakkingen kopen van Royal Canin Mini Schnauzer Junior hondenvoer.

Royal Canin Puppy Mini Schnauzer hondenvoer heeft een aangepast vetgehalte dat helpt het ideale gewicht van uw jonge Schnauzer te waarborgen. Door dit ideale gewicht kan de hond op een gezonde manier groeien. Er is L-carnitine toegevoegd aan het voer waardoor de spijsvertering en de darmflora bevordert worden. Het voer helpt tevens om de natuurlijke weerstand van uw puppy te ondersteunen. De speciale formule van het voer helpt om de vorming van tandsteen tegen te gaan. Op deze manier blijft het gebit van uw hond gezond.

De houdbaarheid van Royal Canin Mini Schnauzer Puppy hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
        

Ingrediënten Royal Canin Puppy Mini Schnauzer hondenvoer

Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, isolaat van plantaardige eiwitten, rijst, maïs, tarwemeel, dierlijke vetten, tarwe, maïsmeel, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, cichoreipulp, mineralen, visolie, sojaolie, psylliumschil en psylliumzaden, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

Toevoegingsmiddelen

Vitamine A: 30500 IE, Vitamine D3: 800 IE, E1 (IJzer): 47 mg, E2 (Jodium): 4,7 mg, E4 (Koper): 9 mg, E5 (Mangaan): 61 mg, E6 (Zink): 183 mg, E8 (Selenium): 0,08 mg, L-carnitine: 50 mg - Natriumtripolyfosfaat: 3,5 g - Conserveermiddelen - Antioxidanten. Ruw eiwit: 30% - Ruw vet: 14% - Ruwe as: 7,5% - Ruwe celstof: 1,8%.
       

Voedingsadvies Royal Canin Puppy Mini Schnauzer hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Dit voer is lang genoeg houdbaar bij het aanbevolen gebruik.

Voedingstabel Royal Canin Puppy Mini Schnauzer hondenvoer

Leeftijd in Maanden Volwassen gewicht 4KG Volwassen gewicht 6KG Volwassen gewicht 8KG
  Gram Gram Gram
2 85 111 134
3 95 128 157
4 100 136 167
5 100 136 169
6 91 135 168
7 82 122 152
8 72 109 136
9 72 97 121
10 71 96 120
11 Mini Schnauzer Adult

         

Ander product?

Bent u in plaats van Royal Canin Miniature Schnauzer Puppy Hondenvoer op zoek naar ander voer voor uw hond? Voor een compleet overzicht van al het voer van Royal Canin kijkt u op de merkpagina!

https://www.brekz.nl/33477-home_default/royal-canin-mini-schnauzer-junior-hondenvoer.jpg
13.25 2019/01/01
5678
2942
Royal Canin Miniature Schnauzer Junior Hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1,5 kg
€ 13,25 (€ 8,83/kg)
2 x 1,5 kg
€ 24,75 (€ 8,25/kg)
3 x 1,5 kg
€ 36,95 (€ 8,21/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Schnauzer hondenvoer

De Schnauzer is een klein en actief hondje. Door zijn eigen karakter en speciale vacht is het belangrijk om het juiste Schnauzer hondenvoer te kopen voor uw hond. Het onstuimige karakter zorgt ervoor dat de spieren en gewrichten goed ondersteund dienen te worden. Daarnaast vereist zijn speciale vacht de juiste voeding.

Ondanks hun beweegelijkheid is overgewicht een probleem dat bij de Schanuzer snel voorkomt. Ook hierom is het belangrijk dat u het juiste voer en de juiste hoeveelheid aan uw hond geeft. Bij ons vindt u de beste producten voor uw Schnauzer goedkoop en gemakkelijk online!

De houdbaarheidsduur van Schnauzer hondenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Assortiment Schnauzer hondenvoer

Op onze website heeft u keuze uit 3 soorten Schnauzer hondenvoer.

Fokker Smart Customized

Met Fokker Smart Customized hondenvoer haalt u voer in huis dat geschikt is voor een aantal kleine rassen. Dit voer is speciaal gericht op honden met een actief leven. De aanwezige zalmolie en aminozuren verzorgen de huid en de vacht van de Schnauzer waardoor de hond er gezond uitziet en huidirritaties worden voorkomen. Daarnaast zorgen chondroïtine en glucosamine ervoor dat de gewrichten en het kraakbeen van de hond gezond blijft. De toevoeging van L-carnitine bevordert de omzetting van vet in energie, waardoor een compacte spiermassa en een juist gewicht van hond behouden blijft.
 

Royal Canin Miniature Schnauzer Adult

Voor uw volwassen Schnauzer kunt u ook kijken naar Royal Canin Miniatuur Schnauzer Adult hondenvoer. De Schnauzer heeft 7,7 keer meer kans op blaasstenen dan andere honden. Dit voer verdunt en verzuurt urine wat helpt om de urinewegen gezond te houden en blaasstenen te voorkomen. Daarnaast heeft de Schnauzer een vacht die veel verzorging nodig heeft. De toegevoegde aminozuren in dit voer zorgen ervoor dat de vacht mooi glanzend blijft. Daarnaast bevat dit voer een lager vetgehalte en toegevoegde L-carnitine waardoor het juiste gewicht van de hond behouden wordt.
 

Royal Calin Miniature Schnauzer Junior

Mocht uw nog een jonge Schnauzer hebben dan kunt u beter beginnen met het geven van Royal Canin Miniature Schnauzer Junior hondenvoer. Door het aangepaste vetgehalte in dit voer wordt het gewicht van uw pup goed op pijl gehouden. Daarnaast zorgt de speciale vorm van de brokjes ervoor dat het gebit van uw pup gezond blijft. De brokjes zorgen er tevens voor dat uw pup goed op zijn voer kauwt waardoor het voer makkelijker opgenomen kan worden. Dit zorgt voor een natuurlijke weerstand en een goede spijsvertering. Op deze manier groeit uw pup gezond op!

Ander ras?

Zoekt u in plaats van Schnauzer hondenvoer speciaal afgestemde voeding voor een ander ras? Kijk dan op onze pagina voor alle hondenrassen!

Terug