Duitse dog

Duitse dog

De Duitse dog is één van de grootste hondenrassen ter wereld en heeft speciale behoeftes als het op voeding aankomt. Bij Brekz vindt u hondenvoer dat speciaal is afgestemd op de behoeftes van deze grote viervoeter.
Lees meer ..
Duitse dog

Duitse dog hondenvoer

Deense dog, Duitse dog, Great Dane, u heeft ze waarschijnlijk allemaal wel eens voorbij horen komen. De officiële benaming voor dit ras is de Duitse dog. In Nederland staat dit grote ras nog vaak bekend als de Deense dog, afgeleid van de Engelse benaming Great Dane. Hoe u deze grote, vriendelijke reus ook noemt, als het aankomt op zijn voeding bent u bij Brekz aan het juiste adres!

Great Dane hondenvoer is speciaal afgestemd op de voedingsbehoefte van uw Duitse dog. Deze grote viervoeter kan, afhankelijk van het geslacht, wel een schofthoogte van 80 cm bereiken en een gewicht van 80 kg. Om dit grote, krachtige lichaam goed te ondersteunen, is het belangrijk dat uw hond alle juiste voedingstoffen binnenkrijgt.

Het grote, gespierde lichaam en de lange groeiperiode van de Duitse dog, vragen veel van de gewrichten. De behoefte aan calcium in de voeding is hierdoor hoger dan bij de gemiddelde hond. Daarnaast hebben deze honden over het algemeen meer kans op dunne ontlasting door een korter spijsverteringskanaal, en een grotere kans op een maagkanteling. Met de juiste, uitgebalanceerde voeding draagt u bij aan een gezond en actief leven van uw grote vriend.

Bij Brekz kunt u Great Dane dog hondenvoer van Royal Canin goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de beste hondenvoeding tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Waarom Great Dane hondenvoer?

Bij Brekz kunt u ras-specifieke Great Dane hondenvoer van Royal Canin bestellen. Royal Canin Adult Great Dane hondenvoer is een hoogwaardige en complete voeding voor de Duitse dog vanaf 24 maanden oud. De vorm, textuur, samenstelling en het formaat van de brok zijn speciaal aangepast aan de behoeften van uw viervoeter.

  • Grote brokken stimuleren het kauwen, dragen bij aan een goede mondhygiëne en helpen de snelheid van voedselinname te verminderen.

  • Bevat de juiste hoeveelheid energie en draagt bij aan een optimale lichaamsconditie.

  • Ondersteunt een gezonde spijsvertering en evenwichtige darmflora om de kwaliteit van de ontlasting te verbeteren.

  • Helpt de gewrichten en spieren sterk en soepel te houden.

De houdbaarheid van Duitse dog hondenvoer staat op de verpakking vermeld, en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Op zoek naar voer voor een ander ras?

Brekz heeft een ruim aanbod aan rasspecifieke voedingen voor honden. Op de pagina hondenrassen en op de rassenpagina van Royal Canin vindt u het complete assortiment.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.