terug
Chihuahua hondenvoer

Chihuahua hondenvoer

De Chihuahua staat bekend als een ''fashionitem''. Toch is deze Chihuahua een karakter op zich. Het hondje is erg trouw aan het baasje en is het een heel intelligente hond. De Chihuahua heeft een klein gebit waarop het speciaalvoer is aangepast. Op deze pagina vindt u ons volledig assortiment hondenvoer voor uw chihuahua.
Lees meer ..
Chihuahua hondenvoer

Chihuahua hondenvoer

Chihuahua hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor uw Chihuahua, zodat u hem alles kan geven wat hij nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven. De Chihuahua is een populaire, intelligente en nieuwsgierige hond die naast zijn kleine formaat bekend staat om het soms felle karakter dat hij heeft. Chihuahua's zijn trots, maar ook erg aanhankelijk en bouwen een sterke band op met hun eigenaar.

Vanwege zijn kleine formaat heeft de Chihuahua kleinere nieren. Hierdoor zijn Chihuahua's gevoeliger voor het zoutgehalte van hun voer. Een teveel aan zout kan slecht zijn voor de nieren van uw Chihuahua. Chihuahua hondenvoer houdt hier rekening mee door het zoutgehalte van het voer te verlagen.

Daarnaast houdt Chihuahua hondenvoer rekening met het kleinere gebit en de kleine maag van uw hond. Vergeleken met gewoon hondenvoer zijn de brokjes kleiner en in een beter eetbare vorm geperst. Hierdoor kan uw Chihuahua meer genieten van zijn maaltijd en neemt hij alle voedingsstoffen beter op!

Tot slot kunnen Chihuahua's in vergelijking met andere honden een tikkeltje kieskeuriger zijn, zeker wanneer het op hun eten aankomt. Chihuahua hondenvoer houdt rekening met de kleine fijnproevertjes, door de smaak af te stemmen op wat ze het lekkerst vinden. Probeer het en u zult zien dat ook uw Chihuahua met meer plezier zijn bakje leeg eet! 

Onze klanten hebben goede ervaringen met Chihuahua hondenvoer. Bij Brekz hebben we regelmatig de beste acties voor Chihuahua hondenvoer!

Assortiment Chihuahua hondenvoer

Bij Brekz hebben we voor u alleen het beste Chihuahua hondenvoer. Al onze producten vindt u hieronder:

Fokker Shine Customized hondenvoer

Fokker Shine Customized hondenvoer is een volledige en hoogwaardige voeding voor Chihuahua's vanaf 10 maanden oud. De Fokker Shine formule is ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring en de meest recente inzichten.

 • Speciaal ontworpen brokjes stimuleren het kauwen, waardoor tandplak wordt gereduceerd.
 • Uw Chihuahua krijgt een glanzende vacht en gezonde huid, dankzij een combinatie van omega-vetzuren, lecithine en biotine.
 • Een hoge verteerbaarheid en toegevoegde yucca zorgen voor een gezonde ontlasting.
 • Een unieke smaakbeleving maakt dat zelfs de moeilijkste eters enthousiast smullen.

Fokker Star Customized hondenvoer

Fokker Star Customized hondenvoer is een complete en hoogwaardige voeding voor volwassen Chihuahua's (> 10 maanden). De Fokker Star formule is ontwikkeld op basis van de meest recente inzichten en jarenlange ervaring.

 • Speciaal ontworpen brokjes stimuleren het kauwen, waardoor tandplak wordt gereduceerd.
 • De opbouw en het onderhoud van het kraakbeen en de gewrichten van uw Chihuahua worden ondersteund door chondroïtine en glucosamine.
 • Een hoge verteerbaarheid en toegevoegde yucca zorgen voor een gezonde ontlasting.
 • Een unieke smaakbeleving maakt dat zelfs de moeilijkste eters enthousiast smullen.

Royal Canin Chihuahua Junior hondenvoer

Royal Canin Chihuahua Junior hondenvoer is een volledige en hoogwaardige voeding voor Chihuahua pups (< 8 maanden). De voeding ondersteunt de korte en intensieve periode waarin uw Chihuahua tot een volwassen hond groeit. Bovendien houdt Royal Canin Chihuahua Junior hondenvoer rekening met de ontwikkeling van het immuunsysteem van uw Chihuahua pup.

 • Een perfect afgestemde hoeveelheid aan eiwitten en mineralen om de groei van uw Chihuahua pup te ondersteunen.
 • Toegevoegde mineralen dragen bij aan een goede ontwikkeling van de botten en gewrichten.
 • De speciale formule ondersteunt de ontwikkeling van het immuunsysteem van uw jonge Chihuahua.
 • De brokvorm is speciaal afgestemd op uw Chihuahua waardoor hij het voer gemakkelijker eet en beter opneemt.

Royal Canin Chihuahua Adult hondenvoer

Royal Canin Chihuahua Adult hondenvoer is een complete en hoogwaardige voeding die speciaal is afgestemd op Chihuahua's vanaf 8 maanden oud. Het voer houdt niet alleen rekening met de bouw van uw Chihuahua, maar ook met zijn kieskeurigheid als het op eten aankomt. De brokjes zijn zo smakelijk dat zelfs de lastigste eters er van smullen!   

 • Een complete en hoogwaardige voeding, samengesteld uit de beste ingrediënten.
 • De speciaal ontwikkelde brokvorm en toegevoegde 'calciumvangers' voorkomen gebitsproblemen zoals de vorming van tandsteen.
 • Een hoge verteerbaarheid van het voer zorgt ervoor dat uw Chihuahua een gezonde ontlasting heeft.
 • Extra smakelijke brokjes die uw Chihuahua verleiden waardoor zijn eetlust bevorderd wordt.

Ander ras?

Zoekt u in plaats van Chihuahua hondenvoer speciaal afgestemde voeding voor een ander ras? Kijk dan op onze pagina voor alle hondenrassen!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.