Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Poedel hondenvoer 

De Poedel is te omschrijven als een intelligente hond, vrolijk en een trouwe vriend.. De Poedel is erg gevoelig voor overgewicht, het is daarom belangrijk dat de juiste voeding gegeven wordt. Voor meer informatie over onze producten, zie onder aan de pagina
Lees meer ..

Overige

Overige

Royal Canin Adult Poodle hondenvoer

Productinformatie Royal Canin Adult Poodle hondenvoer

Royal Canin Adult Poodle hondenvoer helpt uw Poedel om in al zijn behoeften te voorzien. De hond staat toch vooral bekend om zijn bijzondere vacht. Deze vacht heeft veel verzorging nodig om mooi en gezond te blijven. Daarnaast is het belangrijk om de spijsvertering van de hond goed te ondersteunen. De Poedel is zeer gevoelig voor gebitsproblemen. Tandsteen en andere gebitsaandoeningen kunnen leiden tot verlies van tanden of zelfs erger. Het is dus belangrijk om het gebit van de hond van jongs af aan goed te verzorgen. Bij Brekz is Royal Canin Poodle 30 adult Hondenvoer te koop voor de beste prijs en wordt het ook nog gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

Dit voer helpt bij het verbeteren van de spijsvertering en het behouden van een gezonde darmflora. Daarnaast helpt dit voer om de natuurlijke weerstand van uw volwassen Poedel te ondersteunen. De formule en de vorm van het brokje helpt om tandsteen en gebitsproblemen bij uw Poedel te voorkomen. Op deze manier zorgt Royal Canin Poodle 30 adult Hondenvoer ervoor dat uw hond een schoon en gezond gebit behoudt.
 

Ingrediënten Royal Canin Poodle adult hondenvoer

Maïs, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, isolaat van plantaardige eiwitten*, dierlijke vetten, rijst, maïsmeel, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, sojaolie, mineralen, visolie, gist, plantaardige vezels, Fructo-Oligo-Sacchariden, bernagieolie (0,1%), extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).
   

Voedingsadvies Royal Canin Adult Poodle hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Gewicht in kg Normale activiteit Hoge activiteit
2 39 gram 45 gram
4 66 gram 67 gram
6 89 gram 104 gram
8 111 gram 128 gram
10 121 gram 152 gram
12 150 gram 174 gram

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheid van Royal Canin Poodle Adult staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsanalyse Royal Canin Adult Poodle hondenvoer

Vitamine A: 29500 IE, Vitamine D3: 800 IE, E1 (IJzer): 44 mg, E2 (Jodium): 4,4 mg, E4 (Koper): 9 mg, E5 (Mangaan): 58 mg, E6 (Zink): 173 mg, E8 (Selenium): 0,1 mg - Technologische toevoegingsmiddelen: Natriumtripolyfosfaat: 3,5 g - Conserveermiddelen - Antioxidanten.
   

Ander voer?

Bent u in plaats van Royal Canin Poodle Adult Hondenvoer op zoek naar ander droog hondenvoer voor uw hond kijk dan bij al onze merken droog hondenvoer! U kunt bijvoorbeeld kijken naar Royal Canin Medium adult hondenvoer.

Royal Canin
https://www.brekz.nl/33409-home_default/royal-canin-poodle-30-adult.jpg
43.25 2019/01/01
De brokken dragen bij aan een gezonde hond en een fijne vacht
vlotte levering en redelijke prijs. Bestel alleen maar bij Broekhuizen dan weet ik zeker dat het juiste voer geleverd wordt. en de ene dag besteld de andere dag geleverd. Chapeau
Snel geleverd, eerste keer dat ik bij deze site koop, alles goed gegaan
ik ben zeer tevrede over ce aankoop van canin poodle hondenvoer
mijn hondje en ik zijn zeer tevreden met Royal Canin Adult Poodle hondenvoer. zij vindt het lekker en ze doet het er goed op. ik ben erg te spreken over de prijs/kwaliteitsverhouding en de snelle service(besteld en de volgende dag al in huis!0
398
70
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1,5 kg
€ 13,25 (€ 8,83/kg)
2 x 1,5 kg
€ 25,75 (€ 8,58/kg)
7.5 kg
€ 43,25 (€ 5,77/kg)
2 x 7,5 kg
€ 82,25 (€ 5,48/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Poedel hondenvoer

Poedel hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor uw Poedel. Het bevat precies de juiste voedingsstoffen en houdt rekening met de specifieke eigenschappen van het ras. Zo kunt u uw Poedel precies geven wat hij nodig heeft.

De Poedel is met zijn kenmerkende uiterlijk en eigenwijze houding een bijzonder levendige verschijning. Het ras staat bekend om hun wendbare en elegante voorkomen, hun gevoel voor humor en hun levensvreugde. Hoewel ze vergeleken met andere honden wat meer verzorging nodig hebben, bijvoorbeeld omdat hun haren regelmatig getrimd moeten worden, zijn ze het dubbel en dwars waard. Poedels zijn namelijk fantastisch gezelschap!

Om de karakteristieke en prachtige vacht van uw Poedel mooi en verzorgd te houden, is het naast een regelmatig bezoek aan de trimsalon belangrijk dat uw Poedel de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Poedel hondenvoer bevat een speciale formule die bijdraagt aan de gezondheid van de wollige vacht van uw Poedel.

In vergelijking met andere honden lopen Poedels een verhoogd risico op Cataract (ook wel ooglensvertroebeling genoemd, of staar), een veelvoorkomende oogaandoening. Met name oudere honden zijn gevoelig hiervoor. Het juiste voer kan helpen om het gezichtsvermogen van uw hond gezond en intact te houden. 

Tot slot hebben Poedels in vergelijking met andere rassen meer kans op overgewicht. Poedel hondenvoer is afgestemd op de energiebehoefte van Poedels, waardoor uw hond precies de voedingsstoffen krijgt die hij nodig heeft. Zo bereikt uw Poedel gemakkelijker zijn optimale gewicht en blijft hij gezond en gelukkig.

Bij Brekz.nl kunt u goedkoop Poedel hondenvoer online kopen! Hieronder vindt u een overzicht van ons assortiment.

De houdbaarheidsduur van Poedel hondenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Assortiment Poedel hondenvoer

Bij Brekz verkopen we Royal Canin Poedel hondenvoer. Royal Canin heeft voor diverse rassen rasspecifiek voedsel op de markt gebracht. Ook voor Poedels is er hondenvoer van Royal Canin dat precies voldoet aan de benodigdheden van dit ras. Hiermee houdt u uw poedel gezond, energiek en vol met levensvreugde. Hieronder vindt u een overzicht van de producten die we bij Brekz verkopen.


Royal Canin Poodle Adult hondenvoer

Royal Canin Poodle Adult hondenvoer is een hoogwaardige en complete voeding die speciaal is afgestemd op de behoeften van volwassen Poedels (vanaf 10 maanden). Het bevat extra voedingsstoffen om zijn vacht weelderig, glanzend en gezond te houden. Ook voldoet het precies aan de energiebehoefte van uw Poedel, dankzij de zorgvuldig gekozen ingrediënten en speciaal afgestemde samenstelling.  

  • Een complete, hoogwaardige en gezonde voeding die is samengesteld uit de beste ingrediënten.
  • Toegevoegde antioxidanten helpen om het zicht van uw Poedel op peil te houden. 
  • Een speciaal ontwikkelde brokvorm, met toegevoegde "calciumvangers" helpen het ontstaan van tandsteen te beperken.
  • Speciale voedingsstoffen houden de vacht van uw poedel mooi, weelderig en gezond.

 

Ander ras?

Bent u op zoek naar voer voor een ander ras dan de Poedel? Kijk dan op onze pagina voor alle hondenrassen!

 

Terug