Poedel hondenvoer

Poedel hondenvoer

De Poedel is te omschrijven als een intelligente hond, vrolijk en een trouwe vriend.. De Poedel is erg gevoelig voor overgewicht, het is daarom belangrijk dat de juiste voeding gegeven wordt. Voor meer informatie over onze producten, zie onder aan de pagina
Lees meer ..
Poedel hondenvoer

Poedel hondenvoer

Poedel hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor uw Poedel. Het bevat precies de juiste voedingsstoffen en houdt rekening met de specifieke eigenschappen van het ras. Zo kunt u uw Poedel precies geven wat hij nodig heeft.

De Poedel is met zijn kenmerkende uiterlijk en eigenwijze houding een bijzonder levendige verschijning. Het ras staat bekend om hun wendbare en elegante voorkomen, hun gevoel voor humor en hun levensvreugde. Hoewel ze vergeleken met andere honden wat meer verzorging nodig hebben, bijvoorbeeld omdat hun haren regelmatig getrimd moeten worden, zijn ze het dubbel en dwars waard. Poedels zijn namelijk fantastisch gezelschap!

Om de karakteristieke en prachtige vacht van uw Poedel mooi en verzorgd te houden, is het naast een regelmatig bezoek aan de trimsalon belangrijk dat uw Poedel de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Poedel hondenvoer bevat een speciale formule die bijdraagt aan de gezondheid van de wollige vacht van uw Poedel.

In vergelijking met andere honden lopen Poedels een verhoogd risico op Cataract (ook wel ooglensvertroebeling genoemd, of staar), een veelvoorkomende oogaandoening. Met name oudere honden zijn gevoelig hiervoor. Het juiste voer kan helpen om het gezichtsvermogen van uw hond gezond en intact te houden. 

Tot slot hebben Poedels in vergelijking met andere rassen meer kans op overgewicht. Poedel hondenvoer is afgestemd op de energiebehoefte van Poedels, waardoor uw hond precies de voedingsstoffen krijgt die hij nodig heeft. Zo bereikt uw Poedel gemakkelijker zijn optimale gewicht en blijft hij gezond en gelukkig.

Bij Brekz.nl kunt u goedkoop Poedel hondenvoer online kopen! Hieronder vindt u een overzicht van ons assortiment.

De houdbaarheidsduur van Poedel hondenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Assortiment Poedel hondenvoer

Bij Brekz verkopen we Royal Canin Poedel hondenvoer. Royal Canin heeft voor diverse rassen rasspecifiek voedsel op de markt gebracht. Ook voor Poedels is er hondenvoer van Royal Canin dat precies voldoet aan de benodigdheden van dit ras. Hiermee houdt u uw poedel gezond, energiek en vol met levensvreugde. Hieronder vindt u een overzicht van de producten die we bij Brekz verkopen.


Royal Canin Poodle Adult hondenvoer

Royal Canin Poodle Adult hondenvoer is een hoogwaardige en complete voeding die speciaal is afgestemd op de behoeften van volwassen Poedels (vanaf 10 maanden). Het bevat extra voedingsstoffen om zijn vacht weelderig, glanzend en gezond te houden. Ook voldoet het precies aan de energiebehoefte van uw Poedel, dankzij de zorgvuldig gekozen ingrediënten en speciaal afgestemde samenstelling.  

  • Een complete, hoogwaardige en gezonde voeding die is samengesteld uit de beste ingrediënten.
  • Toegevoegde antioxidanten helpen om het zicht van uw Poedel op peil te houden. 
  • Een speciaal ontwikkelde brokvorm, met toegevoegde "calciumvangers" helpen het ontstaan van tandsteen te beperken.
  • Speciale voedingsstoffen houden de vacht van uw poedel mooi, weelderig en gezond.

 

Ander ras?

Bent u op zoek naar voer voor een ander ras dan de Poedel? Kijk dan op onze pagina voor alle hondenrassen!

 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.