terug
Golden Retriever hondenvoer

Golden Retriever hondenvoer

Golden Retrievers zijn oorspronkelijk opgevoed als jachthond, maar staan nu voornamelijk bekend om het vriendelijke en sociale karakter. De hond staat bekend als een kindvriendelijke hond die goed in een gezin past. Hieronder vindt u ons assortiment hondenvoer speciaal voor de Golden Retriever.
Lees meer ..
Golden Retriever hondenvoer

Golden Retriever hondenvoer

De Golden Retriever is voornamelijk bekend om zijn vriendelijke, geduldige karakter en grote tolerantie. Dit maakt deze intelligente, trouwe hond een kindvriendelijk gezelschapsdier. De Golden Retriever is een actieve hond en zit vol energie. Golden Retriever hondenvoer is specifiek afgestemd op de voedingsbehoefte van uw trouwe viervoeter. 

De prachtige, maar dichte vacht houdt warmte en vocht vast, waardoor de Golden Retriever gevoelig is voor huidproblemen. Ook kent dit ras een natuurlijke aanleg voor gewichtstoename. Overgewicht heeft vaak extra belasting van gewrichten tot gevolg. Het risico is het grootst voor gesteriliseerde honden en honden tussen de 6 en 10 jaar. Dit betekent dat ze belang kunnen hebben bij speciale voeding tegen overgewicht. Golden Retrievers hebben een schaargebit en kunnen schrokkerig zijn. Daarom is dit ras gebaat bij hondenvoer met een vorm en samenstelling die hem stimuleren om erop te kauwen. 

Assortiment Golden Retriever hondenvoer

In ons assortiment Golden Retriever hondenvoer vindt u voeding voor pups en voor volwassen honden. De houdbaarheidsduur van Golden Retriever hondenvoer varieert meestal tussen de 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Eukanuba Golden Retriever hondenvoer

Eukanuba Golden Retriever hondenvoer is een complete hondenvoeding voor volwassen Golden Retrievers. Dit voer is ook geschikt voor de rassen Labrador, Curly en Flatcoated Retriever. Jarenlange ervaring van gebruikers heeft gewezen dat Golden Retriever hondenvoer: 

 • soepele gewrichten, een gezond gewicht en een optimale conditie bevordert
 • de huid en vacht van uw viervoeter helpt gezond te houden
 • een optimaal gewicht en gezonde spijsvertering stimuleert
 • de spieren krachtig en gezond houdt
 • het afweersysteem helpt te bevorderen.

Royal Canin Golden Retriever Junior hondenvoer

Royal Canin Golden Retriever Junior 29 hondenvoer is speciaalvoer voor Golden Retriever pups van 5 tot 15 maanden. Royal Canin Golden Retriever Junior hondenvoer: 

 • helpt te zorgen voor een veilige en gezonde groei van het lichaam
 • ondersteunt een gezonde spijsvertering en een gunstige darmflora
 • bevordert een goed werkend immuunsysteem en sterke natuurlijke weerstand 
 • biedt brokken met een unieke vorm en formaat die het gemakkelijk oppakken en kauwen van de brok bevorderen.

Royal Canin Golden Retriever Adult hondenvoer

Speciaal voor de Golden Retriever vanaf 15 maanden oud heeft Royal Canin Golden Retriever 25 adult hondenvoer samengesteld. Dit is een volledige voeding die:

 • een optimale spijsvertering helpt bevorderen en helpt om op het ideale lichaamsgewicht te blijven
 • de hartspier ondersteunt
 • een mooie, glanzende vacht en gezonde huid helpt bevorderen
 • qua vorm en formaat speciaal is aangepast aan het gebit en de kaken van uw Golden Retriever.

Ander ras?

Zoekt u in plaats van Golden Retriever hondenvoer voeding die speciaal is afgestemd op een ander ras? Kijk dan op onze pagina voor alle andere hondenrassen.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.