terug
Duitse Herder hondenvoer

Duitse Herder hondenvoer

De Duitse herder valt het beste te omschrijven als een zelfverzekerde, moedige en goedaardige hond. Om uw Duitse herder het beste te geven, hebben we hier de beste hondenvoer voor uw hond. Voor meer informatie, zie product of onder aan de pagina.
Lees meer ..
Duitse Herder hondenvoer

Duitse herder hondenvoer

Duitse herdershonden zijn qua bouw en karakter anders dan veel andere honden. Daarnaast zijn het zeer actieve en speelse dieren. Een Duitse Herder kan snel problemen krijgen met zijn spijsvertering vanwege zijn korte spijsverteringskanaal. Daarnaast zorgt zijn actieve leven ervoor dat er veel van zijn gewrichten gevraagd wordt. Een ander veel voorkomend probleem dat de Duitse herder kan hebben is een gevoelig immuunsysteem. Naarmate de dieren ouder worden loopt hun kans op overgewicht op. Het is daarom belangrijk om gedurende het hele leven van uw hond het juiste Duitse herder hondenvoer te geven. Dankzij onze acties kunt u op onze website goedkoop alle producten voor uw Duitse herder kopen.

Bij Brekz kunt u rasspecifiek hondenvoer snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Duitse herder hondenvoer tegen de scherpste prijzen!

Assortiment Duitse herder hondenvoer

Op onze website vindt u twee merken die voer verkopen dat speciaal bedoeld is voor uw Duitse Herder. Royal Canin biedt zowel voer voor de jonge Duitse herder als voor de volwassen Duitse herder aan. Het voer voor de jongere hond zorgt voor een goede verteerbaarheid door een selectie van licht verteerbare eiwitten. Dankzij de samenstelling van dit Duitse Herder hondenvoer wordt voorkomen dat de maag van de eetlustige Herder overbelast wordt. De samenstelling van het hondenvoer zorgt voor een sterke opbouw van het skelet. De huid van de hond wordt ondersteund door de voeding en zorgt ervoor dat de vacht blijft glanzen. Het voer voor de volwassen hond verschilt van dat voor de junior in dat het minder eiwitten en meer vezels bevat. Op deze manier voorkomt het voer overgewicht bij uw volwassen hond.

Voor uw volwassen hond kunt u ook kiezen voor voer van Eukanuba. Door het toegevoegde glucosamine en chondroïtinesulfaat worden de gewrichten van de hond soepel gehouden en goed ondersteund. Dankzij de L-carnitine wordt het vet van de hond op een natuurlijk wijze verbrand. De aanwezige eiwitten zijn afkomstig van de toegevoegde kip en houden de spieren soepel en sterk. De aanwezige Omega-6 & 3 vetzuren zorgen ervoor dat de vacht er mooi en gezond uit ziet. Dit Duitse Herder hondenvoer is gemaakt in samenwerking met dierenartsen om een zo goed mogelijk dieet voor uw Duitse Herder te kunnen maken.

Ander ras?

Zoekt u in plaats van Duitse herder hondenvoer speciaal afgestemde voeding voor een ander ras? Kijk dan op onze pagina voor alle hondenrassen!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.