Boxer hondenvoer

Boxer hondenvoer

Boxers staan bekend om hun sociale, trouwe en aangename karakter. Daarnaast maken ze met hun gespierde bouw en kortharige vacht een sterke indruk. Het is belangrijk om het juiste voer aan uw boxer te geven. Hier vindt u ons assortiment Boxer hondenvoer.
Lees meer ..
Boxer hondenvoer

Boxer hondenvoer

Boxer hondenvoer is ontwikkeld om volledig aan de voedselbehoefte van uw Boxer te voldoen. Het voer is zo samengesteld dat het perfect aansluit bij de lichaamsbouw en levensstijl van Boxers. Wanneer u het juiste voer koopt, geeft u uw Boxer precies wat hij nodig heeft voor een gezond en actief leven.

Boxers staan bekend om hun sociale, trouwe en aangename karakter. Daarnaast maken ze met hun gespierde bouw en kortharige vacht een sterke indruk. Doordat ze houden van een spelletje kunnen ze soms een beetje onstuimig zijn, maar dankzij hun lieve aard wordt hen dit vaak vergeven. Om uw Boxer levendig en gelukkig te houden is het belangrijk om het juiste voer voor hem te kopen.  

Omdat Boxers zeer actief en speels zijn, is het van belang dat hun voeding een hoge energiewaarde heeft. De energiewaarde van gewoon voer is vaak niet hoog genoeg. Speciaal aangepast Boxer hondenvoer bevat de juiste energiewaarde en zorgvuldig gekozen ingrediënten waardoor het voer optimaal is afgestemd op de specifieke eigenschappen van dit ras.

Daarnaast lopen Boxers door hun actieve karakter een verhoogd risico op gewrichtsproblemen en op hart- en vaataandoeningen. Een aandoening die regelmatig voorkomt bij Boxers is dat de kwaliteit van de pompfunctie van het hart vermindert. Hierdoor verslechtert de bloedsomloop, wat risico's oplevert voor de gezondheid van dit ras. Boxer hondenvoer houdt rekening met de specifieke eigenschappen van de Boxer en verlaagt de kans op hartziekten.

Tot slot is Boxer hondenvoer speciaal afgestemd op de kaken en het gebit van Boxers. Boxers kunnen moeite hebben om hun voeding op te pakken, waardoor ze minder genieten van hun maaltijd. Daarnaast komt het voor dat ze hun eten doorslikken zonder goed te kauwen. Boxer hondenvoer heeft een speciaal ontwikkelde brokvorm die gemakkelijker te eten is. Hierdoor neemt uw Boxer de voedingsstoffen beter op en zal hij heerlijk smullen van zijn eten!


Bij Brekz kunt u eenvoudig Boxer hondenvoer bestellen. Bovendien hebben wij altijd de beste acties voor Boxer hondenvoer producten!

De houdbaarheidsduur van Boxer hondenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Assortiment Boxer hondenvoer

Bij Brekz verkopen we Eukanuba Boxer hondenvoer en Royal Canin Boxer hondenvoer. Hieronder vindt u een overzicht en kunt u een keus maken uit de verschillende producten:


Eukanuba Boxer hondenvoer

Eukanuba Boxer hondenvoer is een complete en uitgebalanceerde rasspecifieke premium voeding voor uw Boxer. Door hun kennis en jarenlange ervaring hebben de specialisten van Eukanuba voeding kunnen ontwikkelen die uw Boxer helpt in optimale vorm te blijven. Hierdoor kan hij onbezorgd en vol energie van zijn leven kan genieten. Zo blijft uw hond het fantastische dier dat hij is!

  • Hoogwaardige ingrediënten, waaronder heerlijk kippenvlees dat helpt zijn sterke en soepele spieren te ontwikkelen;
  • Dankzij L-carnitine bouwt uw Boxer minder lichaamsvet op. Hierdoor blijft zijn gewicht optimaal en worden zijn gewrichten minder belast;
  • Toegevoegde glucosamine en chondroïtinesulfaat dragen bij aan het gezond houden van het kraakbeen; 
  • Dankzij aminozuren zoals taurine blijft het hart van uw boxer gezond en sterk, wat zijn bloedsomloop bevordert;
  • De spijsvertering van uw Boxer blijft gezond dankzij prebiotica en bietenpulp.


Royal Canin Boxer hondenvoer

Royal Canin Boxer hondenvoer is een hoogwaardige voeding die speciaal afgestemd is op de behoeften van uw Boxer. Bovendien is de voeding afgestemd op de verschillende levensfasen van uw hond. Zo kunt u uw Boxer  het voer geven dat perfect bij hem past.
 

  • Royal Canin Boxer Junior hondenvoer: Speciaal voer voor opgroeiende Boxer puppies en jonge Boxers ( tot 15 maanden). De voeding draagt bij aan de opbouw van spiermassa en de ontwikkeling van het immuunsysteem van uw Boxer puppy.
  • Royal Canin Boxer Adult hondenvoer: Voor volwassen Boxers (ouder dan 15 maanden). De voeding houdt uw boxer in optimale vorm doordat het perfect is afgestemd op zijn benodigdheden. Het voer houdt zijn conditie in vorm, ondersteunt zijn spijsvertering en helpt zijn spieren sterk te houden.

Ander ras?

Bent u op zoek naar voer voor een ander ras dan de Boxer? Kijk dan op onze pagina voor alle hondenrassen!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.