terug
Dalmatiër hondenvoer

Dalmatiër hondenvoer

Hier vindt u het assortiment hondenvoer dat specifiek is afgestemd op de behoeften van de Dalmatiër. Bij Brekz kunt u Dalmatiër hondenvoer goedkoop en eenvoudig online bestellen.
Lees meer ..
Dalmatiër hondenvoer

Dalmatiër hondenvoer

Dalmatiër hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor uw Dalmatiër, zodat u hem alles kan geven wat hij nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven. 


De Dalmatiër is een vriendelijke en nieuwsgierige hond. De hond heeft veel energie en kan erg eigenwijs zijn. Strikt handelen bij het opvoeden van de hond is nodig om het gedrag van de hond in de hand te houden. Wanneer de hond goed getraind is, is de hond erg trouw en lief. 

Dalmatiërs staan natuurlijk vooral bekend om hun unieke witte vacht met donkere vlekken, maar naast een mooi uiterlijk hebben ze ook een erg mooi innerlijk. De Dalmatiër is een intelligente en gevoelige hond, die zeer vriendelijk is en graag aangehaald wordt. Daarnaast houden Dalmatiërs van een spelletje, het liefst een waarbij ze uitgedaagd worden. Ook hebben ze een goed uithoudingsvermogen en houden ze dus van een lekkere lange wandeling. 

Om de bijzondere en typische vacht van uw Dalmatiër mooi te houden is het belangrijk dat u hem voer geeft dat zijn huid en haren gezond houdt. Dalmatiër hondenvoer bevat een formule die speciaal ontwikkeld is om de kleur en structuur van de vacht van uw Dalmatiër in topvorm te houden. Ook helpt het huidirritatie te voorkomen. 

Een veelvoorkomende kwaal bij honden van dit ras is dat ze een overschot aan urinezuren produceren. Dit ligt aan de overgevoeligheid van Dalmatiërs voor een stofje dat purine heet. Een overschot aan urinezuren is erg belastend voor het urinestelsel van uw Dalmatiër. Hierdoor is het zeer belangrijk voeding te geven die eiwitten bevat uit ingrediënten waar weinig purine in zit. U houdt uw Dalmatiër hiermee gezond en gelukkig! Daarnaast komt binnen dit ras doofheid voor. Pups worden daar in hun 6e week op getest. 

Vanwege hun actieve leven en uithoudingsvermogen kunnen Dalmatiërs extra ondersteuning goed gebruiken. Dalmatiër hondenvoer geeft uw Dalmatiër alle voedingsstoffen die hij nodig heeft. Bovendien bevat het toegevoegde stoffen die hem extra ondersteuning geven voor zijn hartspier. Dit helpt om het hart en de bloedsomloop van uw Dalmatiër gezond te houden.

Onze klanten hebben goede ervaringen met Dalmatiër hondenvoer. Bij Brekz kunt u het beste Dalmatiër hondenvoer voordelig kopen

Assortiment Dalmatiër hondenvoer

Brekz verkoopt Royal Canin Dalmatiër hondenvoer, een compleet premium voer dat alle belangrijke voedingsstoffen voor uw Dalmatiër bevat. Bovendien is het voer afgestemd op de levensfase van uw Dalmatiër. Speciaal voor Dalmatiër pups en jongvolwassen Dalmatiërs is er Royal Canin Dalmatian Junior hondenvoer, en voor volwassen Dalmatiërs is er Royal Canin Dalmatian Adult hondenvoer.

Royal Canin Dalmatian Junior hondenvoer

Royal Canin Dalmatian Junior hondenvoer is een complete en hoogwaardige voeding voor uw Dalmatiër puppy (< 10 maanden). De voeding ondersteunt de korte en intensieve groeiperiode van uw Dalmatiër. Daarnaast draagt het voer bij aan de ontwikkeling van zijn immuunsysteem.

  • Dankzij een lager vetgehalte en een hogere hoeveelheid eiwitten wordt de groei beter ondersteund.
  • Toegevoegde mineralen, waaronder calcium en fosfor, ondersteunen de ontwikkeling van botten en gewrichten.
  • De speciale formule ondersteunt de ontwikkeling van het immuunsysteem van uw Dalmatiër puppy.
  • De brokvorm is zo ontworpen dat het voer eenvoudiger te kauwen is voor uw Dalmatiër, waardoor het voer beter wordt opgenomen en de mondhygiëne verbeterd.

Royal Canin Dalmatian Adult hondenvoer

Royal Canin Dalmatian Adult hondenvoer is een volledige en hoogwaardige voeding voor volwassen Dalmatiër (> 10 maanden). Het voer houdt rekening met de lichaamsbouw van uw Dalmatiër en draagt bij aan het gezond houden van zijn vacht.  

  • Toegevoegde vitaminen en antioxidanten ondersteunen de hartspieren van uw Dalmatiër en verbeteren zijn bloedsomloop. 
  • Dankzij een verlaagd vetpercentage (14%) bereikt uw Dalmatiër sneller zijn ideale gewicht.
  • Het speciaal ontwikkelde recept bevat alle belangrijke voedingsstoffen en vitaminen om de vacht van uw Dalmatiër gezond en weelderig te houden.
  • De grootte en vierkante vorm van de brokjes vergemakkelijken de opname van voedingstoffen. Bovendien zetten de brokjes uw hond aan om goed te kauwen, waardoor zijn mondhygiëne verbetert.

Ander ras?

Zoekt u in plaats van Dalmatiër hondenvoer speciaal afgestemde voeding voor een ander ras? Kijk dan op onze pagina voor alle hondenrassen!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.