Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Mergpijp voor de hond OP is OP

Gerookt Rundvlees
€ 3,75
€ 3,00
€ 3,75
€ 3,00

De Mergpijp voor de hond is een gevulde mergpijp en is een smakelijke snack voor iedere hond.

  • Smakelijke gevulde mergpijp
  • Geschikt voor iedere hond
  • Verkrijgbaar in drie smaken

Mergpijp voor de hond

De Mergpijp voor de hond is een gevulde mergpijp en is een smakelijke snack voor iedere hond. Deze gevulde calciumbot is dankzij zijn vulling een niet te versmaden snack voor uw hond. 

De vulling is een runderpaté die bestaat uit drie verschillende smaken: Gerookt Rund, Kip en Lam & Rijst. Vind daarom de favoriete smaak voor uw huisdier en trakteer hem op een absolute smaaksensatie.

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal.

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Mergpijp voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld
     

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kalfspoot voor uw hond? Kijk dan eens bij de Kalfspoot voor de hond. Een overzicht van al onze Kauwproducten vindt u hier.


4
4
4
4
4
3.5 / 5 (4)
17-10-2018
4
4
4
4
4
Ze zijn schoon leeg gemaakt door de honden, ze vonden het super.
03-06-2018
4
4
4
4
4
er staat bij de mergpijp dat het van lam en rijst is. helaas is het bot van een rund en daar zijn mijn honden allergisch voor.
12-06-2017
4
4
4
4
4
Ze waren super blij mmmmmm
04-01-2017
4
4
4
4
4
Ziet er goed uit maar mijn honden vonden de kluif niet echt lekker, pas na een paar dagen.