terug
Orijen hondensnacks

Orijen hondensnacks

Bij Brekz kunt u de heerlijke hondensnacks van Orijen bestellen. Orijen hondensnacks bevatten een zeer hoog gehalte vers vlees, gevogelte of vis.
Lees meer ..
Orijen hondensnacks

Orijen hondensnacks

Orijen hondensnacks zijn gevriesdroogde hondensnacks van 100% natuurlijke ingrediënten. De hondensnoepjes bestaan volledig uit vers vlees en is daardoor een ware traktatie voor de hond. Honden zijn namelijk geëvolueerd als carnivoor. Carnivoren hebben behoefte aan een voeding die bestaat uit gevarieerd vers vlees of vis. De hondensnacks van Orijen bestaan uit vers vlees en vis, zoals bijvoorbeeld kip, kalkoen, lam, geit, makreel en roodbaars.

Orijen gebruikt uitsluitend ingrediënten van lokale producten. Daarbij wordt goed gekeken naar de natuurlijke behoeften van de hond. Het dieet van honden bestond vroeger voornamelijk uit vers vlees. De voedingen van Orijen worden aangevuld met 20% groenten, fruit en kruiden, net als het natuurlijke dieet. De hondensnoepjes zijn ideaal als tussendoortje of beloningssnack.

Bij Brekz kunt u Orijen hondensnacks snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel de allerlekkerste Orijen snacks voor de hond tegen de scherpste prijzen!

Kenmerken Orijen hondensnacks

  • Bevat alleen vers vlees, vis of gevogelte, 100% verse ingrediënten

  • Bevat veel dierlijke proteïne en is laag in calorieën

  • Bevat geen toegevoegde kleur-, geur- of smaakstoffen of andere chemische toevoegingen

  • Is gebaseerd op behoeften van carnivoren en bevat geen granen, aardappel, bietenpulp of andere stoffen

  • Snacks worden gevriesdroogd; in een proces van 18 uur worden op temperaturen tot wel -50°C de snacks bevroren. Tijdens dit proces verdampt het bevroren water uit de ingrediënten. Zo blijven alle natuurlijke voedingsstoffen uit vlees en vis goed behouden.

Assortiment Orijen hondensnacks

De snacks van Orijen zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Het is leuk om af te wisselen tussen de verschillende smaken, of wellicht heeft uw hond een duidelijke favoriet?

Orijen Original: 100% scharrelvlees van kip en kalkoen en in het wild gevangen Pacifische pijltandheilbot.

Orijen Regional Red: 100% natuurlijke hondensnack met vlees van runderen gefokt op boerderijen in Canada, wild zwijn, geit en gras gevoerde lammeren.

Orijen Free-Run Duck: snack met 100% Canadese scharreleend en eendenlever

Orijen Grass-Fed Lamb: 100% lamsvlees, lamslever en orgaanvlees van lam

Orijen Tundra: Vlees van geit, hert, wild zwijn, eend, lam en verse trekzalm

Orijen Six Fish: Met 6 soorten verse vis, namelijk hele haring, rauwe platvis, schol, roodbaars, makreel en heek. Er worden tijdens het vriesdrogen hele rauwe vissen gebruikt, dus geen visafval.

Orijen hondenvoer bij Brekz

Naast deze heerlijke Orijen hondensnacks verkoopt Brekz ook Orijen hondenvoer. Net als de snacks is het voer van Orijen gemaakt van hoogwaardige dierlijke eiwitten zonder onnodige toevoegingen. Een hoogwaardige voeding die aansluit bij de behoeften van honden. Bekijk snel het volledige aanbod!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.