Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Quiko Egelvoer

600 gram
€ 4,25
€ 4,25

Quiko Egelvoer is een complete voeding voor de egels in uw tuin.

  • Speciaal samengesteld voor egels
  • Met heerlijke ingrediënten
  • Voor een goede gezondheid

Quiko Egelvoer

Egels zijn in de natuur alleseters, maar als u de egels in uw tuin wilt verwennen met extra voeding kunt u daarvoor het beste speciale egelvoeding gebruiken. Stukjes brood, pindakaas en melk zijn namelijk niet geschikt voor egels. Egels Quiko Egelvoer is een complete voeding voor egels. Het bevat alle voedingsstoffen die een egel nodig heeft om gezond te blijven. Met deze voeding kunt u op een verantwoorde manier de egels in uw tuin van een gezonde en complete maaltijd voorzien. Voor maximaal eetplezier zijn er onder andere insecten, bessen, noten en een vleugje honing aan de voeding toegevoegd. Hierdoor is de voeding extra smakelijk. Het egelvoer is tevens rijk aan vitaminen en mineralen, wat bijdraagt aan een goede gezondheid.

  • Speciale voeding voor egels
  • Bevat insecten, bessen, noten en honing.
  • Voor een goede gezondheid

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw knaagdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Quiko Egelvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Quiko Egelvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Quiko Egelvoer

Voer de egel elke dag ongeveer 4 eetlepels egelvoer. Plaats het voer in een ondiepe schaal zodat de egel er makkelijk bij kan en vergeet niet een tweede kom met vers water (geen melk!) neer te zetten. U kunt de maaltijden aanvullen met bijvoorbeeld meelwormen, die een echte traktatie zijn voor de egel. Ook zoete vruchten zoals banaan, appel en peer zijn een goede aanvulling op Quiko egelvoer. Voer de egel bij voorkeur in de avond of ’s nachts. Egels zijn namelijk nachtdieren en eten alleen rond voorgenoemde tijden. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.


Ingrediënten Quiko Egelvoer

Gierst, Bessen, Maïs, Soja, Noten, Wortelen, Garnalen, Honing, Vlees en dierlijke bijproducten, Oliën en vetten.

Analytische bestanddelen

Eiwit (15%), Ruw vet (12%), Ruwe as (5%), Ruwe celstof (1.5%), Vitamine A, B1, B2, B6, B12, C, D3, E, biotine.


Ander diervoer?

Bent u op zoek naar een ander soort voer, bijvoorbeeld knaagdiervoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod knaagdierproducten. Hier vindt u onder andere verschillende merken knaagdiersnacks


4
4
4
4
4
3 / 5 (3)
18-08-2018
4
4
4
4
4
Prima product, de gels zijn er blij mee!
17-07-2017
4
4
4
4
4
Ze lusten het alle drie niet, normaal eten ze elke nacht een heel bakje. Zit ik met 10 zakjes te kijken!
08-04-2017
4
4
4
4
4
Helaas eten de egeltjes er niet al te veel van. Ze hebben liever kattenbrokjes die ook aangeboden worden voor de zwerfkatten.