Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Versele Laga knaagdiervoer 

Het merk Versele Laga voorziet in de meest volledige voeding voor knaagdieren zoals: konijnen, cavia’s, ratten, chinchilla’s, gerbils, hamsters, dwerghamsters en fretten. Bekijk ons uitgebreide assortiment.
Lees meer ..
Versele-Laga Gemengd Hamster/Caviavoer

Versele-Laga Gemengd Hamster/Caviavoer

Versele-Laga Gemengd Hamster/Caviavoer is volledig voer voor cavia's en hamsters. Het is ook geschikt voor konijnen. Volledig voer betekent dat uw huisdier geen aanvullende voeding nodig heeft. Het bestaat uit een mix van diverse granen, zaden, pitten en noten. Dit zijn slechts gezonde producten. Daarom zal uw knaagdier gezond en vitaal door het leven kunnen gaan. Daarnaast zijn deze producten goed te verteren en hebben ze een lekkere smaak. Het voordeel van dit voer is dat het erg goedkoop is. Geschikt voor volwassen hamsters, cavia's en konijnen van alle soorten.

 • Volledig voer, aanvulling is niet nodig
 • Bestaat uit granen, pitten en noten
 • Gezond en goed verteerbaar
 • Voor een vitaal en gelukkig leven
 • Geschikt voor volwassen hamsters, cavia's en konijnen van alle soorten
 • Erg voordelig

Bij Brekz kunt u het beste voer voor uw knaagdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Gemengd Hamster/Caviavoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 
De houdbaarheid van Versele-Laga Gemengd Hamster/Caviavoerstaat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Versele-Laga Gemengd Hamster/Caviavoer

Aangeraden wordt om een portie van 35 tot 50 gram te geven. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw knaagdier. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.


Ingrediënten Versele-Laga Gemengd Hamster/Caviavoer

Onder andere granen, zaden, pitten, noten

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (14%), ruw vet (6,5%), ruwe vezel (12%), ruwe as (6%), vitamine A (6500 IE/kg), vitamine D3 (1250 IE/kg), vitamine E (15 mg/kg), vitamine C (150 mg/kg), koper(II)sulfaat (6 mg/kg)


Ander knaagdierenvoer?

Bent u op zoek naar een aanvullend product? Bijvoorbeeld hooi voor uw cavia of ander knaagdier? Bekijk dan ons Caviavoer assortiment. Hier verkopen we onder andere het Klein Pakje Hooi voor knaagdieren. Hooi is onmisbaar in het dieet van knaagdieren. Verkrijgbaar in verpakkingen van 1 en 2 kilo. 

Versele Laga Gemengd Hamster/Caviavoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
20 kg
€ 18,95 (€ 0,95 /kg)
Versele-Laga Classic Allround Mix Konijn & Cavia

Versele-Laga Classic Allround Mix Konijn & Cavia

Versele-Laga Classic Allround Mix Konijn & Cavia is een volledig basisvoeder voor uw (dwerg)konijn of cavia dat samengesteld is uit de beste ingrediënten. Het voer bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen voor uw geliefde huisdier. Bovendien is Versele-Laga Classis Allround Mix Konijn & Cavia zeer voordelig geprijsd.

 • Geschikt voor (dwerg)konijnen en cavia's
 • Een rijke mengeling aan ingrediënten
 • Complete voeding
 • Voordelig geprijsd
   

Bij Brekz koopt u Versele-Laga Classic Allround Mix Konijn & Cavia gemakkelijk en voordelig online. Voer voor uw konijn bestelt u bij ons goedkoop en gemakkelijk. 

De houdbaarheid van Versele-Laga Classic Allround Mix Konijn & Cavia staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Versele-Laga Classic Allround Mix Konijn & Cavia

Afhankelijk van de grootte, het ras en de leeftijd van uw konijn of cavia wordt een gemiddelde dagelijkse portie van 50 tot 80 g aangeraden. Ververs elke dag zowel het voer als het drinkwater van uw konijn of cavia. 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een ander soort voeding voor uw konijn? Bij Brekz verkopen we diverse soorten konijnenvoer. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor overige benodigdheden voor knaagdieren.

Versele Laga Gemengd Konijnenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
20 kg
€ 16,50 (€ 0,83 /kg)
Verpakking Prijs
8 kg
€ 38,40 (€ 4,80 /kg)
Versele-Laga Cuni Complete konijnenvoer

Versele-Laga Cuni Complete konijnenvoer

Versele-Laga Cuni Complete is een complete voeding voor uw konijn of dwergkonijn dat samengesteld is uit de beste ingrediënten. Het voer is nauwkeurig samengesteld uit natuurlijke grondstoffen waaronder groenten, wortels, kruiden en verschillende soorten gras. Hierdoor is het voer rijk aan vitaminen, mineralen en aminozuren. In tegenstelling tot veel ander konijnenvoer bevat dit voer geen granen, waardoor het zetmeelarm is. Vezelrijk voer is beter voor de spijsvertering en het gebit van uw konijn. Ook bereikt uw konijn zo gemakkelijker zijn ideale gewicht. Ook onderhoudt Versele-Laga Cuni Complete de vacht van uw konijn dankzij de in het voer aanwezige omega-vetzuren. Met deze voeding heeft u een gezond konijn, dat iedere dag met smaak zijn maaltijd eet!

 • Geschikt voor konijnen en dwergkonijnen
 • Voor een gezond gebit, glanzende vacht en blakende gezondheid
 • Helpt uw konijn op ideaal gewicht te blijven
 • Met extra vitamines en mineralen
   

Het beste voer voor uw konijn bestelt u goedkoop bij Brekz. Ook Versele-Laga Cuni Complete koopt u bij ons dus voor de beste prijs. Bestel het gemakkelijk online, en wij bezorgen het bij u thuis! 

De houdbaarheid van Versele-Laga Cuni Complete staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Gebruiksaanwijzing Versele-Laga Cuni Complete konijnenvoer

Afhankelijk van de grootte, het ras en de leeftijd van uw konijn wordt een gemiddelde dagelijkse portie van 50 tot 80 g aangeraden. Ververs elke dag zowel het voer, drinkwater en het hooi van uw konijn.
 

Samenstelling Versele-Laga Cuni Complete konijnenvoer

Plantaardige nevenproducten (10% timotheegras, gras en kruiden), plantaardige proteïne-extracten, groente (4% wortel), zaden (2% lijnzaad), mineralen, fructo-oligosccharide (0,3%), goudsbloem, yucca.

Voedingsfysiologische toevoegingen (per kg)
Vitamine A (10000 IE), vitamine D3 (1200 IE), vitamine E (80 mg), vitamine C (100 mg), [E1] ijzer (100 mg), [E2] jodium (2 mg), [E4] koper (10 mg), [E5] mangaan (75 mg), [E6] zink 70 mg, E8 (seleen) 0,2 mg, antioxidanten.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (15%), ruw vet (3%), ruwe celstof (20%), ruwe as (8%), calcium (0,9%), fosfor (0,6%).

Ander voer?

Bent u op zoek naar een ander soort voeding voor uw konijn? Bekijk dan ons ruime aanbod aan konijnenvoer. Wat dacht u bijvoorbeeld van Versele-Laga Crispy Pellets voor konijnen? Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor overige benodigdheden voor knaagdieren.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1.75 kg
€ 11,95 (€ 6,83 /kg)
8 kg
€ 34,95 (€ 4,37 /kg)
2 x 8 kg
€ 64,95 (€ 4,06 /kg)
Versele-Laga Zero Classic alle knaagdieren en konijnen

Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren

Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdierenis een complete mengvoeding voor verschillende soorten knaagdieren, zoals hamsters, konijnen en cavia's. De voeding zit boordevol smaakvolle en gezonde ingrediënten en alle vitaminen en mineralen die uw dier nodig heeft om gezond te blijven. Een hoog vezelgehalte zorgt voor een goedwerkende spijsvertering en afslijting van de tanden die anders te lang worden.

 • Geschikt voor diverse soorten knaagdieren, zoals hamsters, konijnen en cavia's
 • Bevat diverse ingrediënten
 • Bevat alle gezonde vitaminen en mineralen die uw dier nodig heeft
 • Laat darmen goed werken
 • Zorgt voor natuurlijke tandslijtage

Bij Brekz kunt u terecht voor een groot assortiment aan voeding voor knaagdieren. Bestel bijvoorbeeld Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren staat op de verpakking vermeld en is voldoende bij dagelijks gebruik.

Ingrediënten Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (10%), ruw vet (5,5%), ruwe vezel (7%) en ruwe as (3%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (900 IE/kg), vitamine D3 (180 IE/kg), vitamine E (4 mg/kg) en koper(II)sulfaat (5 mg/kg).

Andere knaagdiervoeding dan Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren?

Ook voor andere voeding voor knaagdieren kunt u bij Brekz terecht. Zo kunt u de Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren combineren met heerlijke aanvullende voeding. Zo verkopen wij de vezelrijke Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren en de gevarieerde mix Versele-Laga Snack Crispy Popcorn. Of bekijk ons gehele aanbod aan knaagdiervoeding.

Versele Laga Zore Classic Rattenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
20 kg
€ 19,50 (€ 0,98 /kg)
Verpakking Prijs
1 kg
€ 3,60 (€ 3,60 /kg)
Versele-Laga Crispy Muesli voor hamsters en ratten

Versele-Laga Crispy Muesli voor hamsters en ratten

Versele-Laga Crispy Muesli voor hamsters en ratten is een complete, gezonde voeding die geschikt is voor hamsters en andere allesetende knaagdieren zoals bijvoorbeeld ratten. De vezelrijke mix bevat onder andere heerlijke noten, veel groenten en gepofte granen. Dankzij deze speciale samenstelling is het een ideale voeding die alle voedingsstoffen bevat die uw huisdier nodig heeft. De energierijke mix kan goed opgenomen worden, zodat uw dier in topvorm blijft. Ook zorgen de in het voedsel aanwezige vitamines ervoor dat de weerstand van uw hamster of rat verbetert. Daarnaast helpt Versele-Laga Crispy Muesli voor hamsters en ratten extra de vacht van uw knaagdier gezond en zacht te blijven dankzij de hoogwaardige ingrediënten.

 • Gevarieerde mix met heerlijke ingrediënten
 • Voor gezonde en energieke hamsters en ratten
 • Met extra vitamines en mineralen
 • Goed opneembaar
   

Bij Brekz kunt u het beste voer voor uw knaagdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Crispy Muesli voor hamsters en ratten tegen de scherpste prijs. Gemakkelijk besteld en comfortabel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Versele-Laga Crispy Muesli voor hamsters en ratten staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Versele-Laga Crispy Muesli voor hamsters en ratten

Voorzie ieder dier per dag tot 15 gram voer (hamsters en ratten). Verminder de hoeveelheid hoofdvoeding wanneer u tegelijkertijd Crispy Snacks of ander bijvoer geeft. Bijvoer mag maximaal 25 % van het totale rantsoen zijn. Ververs dagelijks zowel de voeding als het drinkwater van uw hamster(s) of rat(ten). Stel daarnaast altijd vers hooi ter beschikking.
 

Ingrediënten Versele-Laga Crispy Muesli voor hamsters en ratten

Plantaardige bijproducten, granen (40%), groenten, mineralen, zaden.

Analytische bestanddelen
Eiwit (15%), vetgehalte (10%), ruwe celstof (7%), ruwe as (3%), calcium (0,5%), fosfor (0,4%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (9.100 IE/kg), vitamine D3 (1.500 IE/kg), vitamine E (35 mg/kg), [E1] ijzer (40 mg/kg), [E2] jodium (1,5 mg/kg), [E4] koper (7 mg/kg), [E5] mangaan (55 mg/kg), [E6] zink (51 mg/kg), [E8] selenium (0,15 mg/kg), kleurstoffen, antioxidanten.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een ander product, bijvoorbeeld Versele-Laga Crispy Muesli voor konijnen? Bij Brekz verkopen we diverse soorten voer voor knaagdieren. Bekijk bijvoorbeeld eens ons aanbod aan Versele Laga knaagdiervoer!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
2,75 kg
€ 5,75 (€ 2,09 /kg)
2 x 2,75 kg
€ 11,25 (€ 2,05 /kg)
20 kg
€ 29,95 (€ 1,50 /kg)
Verpakking Prijs
2 kg
€ 4,99 (€ 2,50 /kg)
Versele-Laga Crispy Muesli voor konijnen

Versele-Laga Crispy Muesli voor konijnen

Versele-Laga Crispy Muesli voor konijnen is een complete hoogwaardige voeding voor konijnen en dwergkonijnen. De voeding bestaat uit mueslivlokken en bevat veel plantaardige ingrediënten waaronder hooistengeltjes en knapperige gedroogde groenten. De vezels in de voeding laten de darmen van uw konijn flink werken en houden het gebit gezond. Vitaminen in de voeding zorgen voor een goede weerstand. Daarnaast bevat de voeding de eiwitten en mineralen die uw konijn nodig heeft.

 • Geschikt voor konijnen en dwergkonijnen
 • Bestaat uit mueslivlokken, hooistengeltjes en gedroogde groenten
 • Bevat vezels voor een gezonde darmwerking en een gezond gebit
 • Bevat vitaminen voor een goede weerstand
 • Bevat de benodigde eiwitten en mineralen

Bij Brekz kunt u diverse voeding voor konijnen kopen. Bestel bijvoorbeeld Versele-Laga Crispy Muesli voor konijnen gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel bezorgd!

De houdbaarheid van Versele-Laga Crispy Muesli voor konijnen staat op de verpakking vermeld en is voldoende bij dagelijks gebruik.

Voedingsadvies Versele-Laga Crispy Muesli voor konijnen

Geef tot 50 gram van de voeding aan een dwergkonijn of klein konijn en tot ongeveer 80 gram van de voeding aan een middelgroot konijn. Gebruikt u ook een aanvullende voeding? Zorg er dan voor dat 75% van de voeding bestaat uit Crispy Muesli en 25% uit de aanvullende voeding. Ververs dagelijks het drinkwater en zorg ervoor dat uw konijn voldoende hooi heeft.

Ingrediënten Versele-Laga Crispy Muesli voor konijnen

Plantaardige nevenproducten, graan, groente (10%), mineraalstoffen en zaden.

Analytische bestanddelen
Proteïne (16%), vet (3,5%), ruwe vezels (14%), ruwe as (7%), calcium (1,1%) en fosfor (0,55 %).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (11100 I.E.), vitamine D3 (1100 I.E.), vitamine E (78 mg), vitamine E1/ijzer (97 mg), vitamine E2/jodium (2 mg), vitamine E4/koper (10 mg), vitamine E5/mangaan (73 mg), vitamine E6/zink (70 mg), vitamine E8/selenium (0,19 mg), kleurstoffen en antioxidanten.

Andere konijnenvoeding?

Ook voor andere konijnenvoeding van Versele-Laga kunt u bij Brekz terecht. Probeer bijvoorbeeld ook eens Versele-Laga Crispy Pellets voor konijnen of Versele-Laga Gemengd Konijnvoer. Voor ons gehele aanbod aan konijnenvoer kijkt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
2,75 kg
€ 5,19 (€ 1,89 /kg)
2 x 2,75 kg
€ 9,95 (€ 1,81 /kg)
20 kg
€ 24,75 (€ 1,24 /kg)
Verpakking Prijs
2,75 kg
€ 5,49 (€ 2,00 /kg)
2 x 2,75 kg
€ 10,25 (€ 1,86 /kg)
Versele-Laga Crispy Muesli voor cavia's

Versele-Laga Crispy Muesli voor cavia's

Versele-Laga Crispy Muesli voor cavia's is een complete, vezelrijke voeding en is geschikt voor cavia's. Boven op de basis van vezelrijke muesli bevat het voer smakelijke hooistengeltjes, veel groenten en vlokken. Zo vormt het een gevarieerde mix voor echte lekkerbekken. De pellets zijn samengesteld volgens de "Happy & Healthy" formule en bevatten alle voedingsstoffen die uw cavia nodig heeft voor een gezonde en energieke dag. Dankzij de ruime aanwezigheid van vezels blijven de darmen en tanden eveneens in topvorm. Ook wordt in de hoge behoefte aan vitamine C voorzien.

 • Gevarieerde mix met hooistengeltjes, groenten en vlokken
 • Volledige voeding voor cavia's
 • Vezelrijke samenstelling voor gezonde darmen en tanden
 • Met extra vitamine C
   

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga knaagdiervoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Crispy Muesli voor cavia's tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Versele-Laga Crispy Muesli voor cavia's staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Versele-Laga Crispy Muesli voor cavia's 

Voer per dier per dag tot maximaal 50 gram. Verminder de hoeveelheid hoofdvoeding wanneer u ook snacks voert. Ververs dagelijks de voeding. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Versele-Laga Crispy Muesli voor cavia's 

Plantaardige bijproducten, granen, groenten, mineralen, zaden.

Analytische bestanddelen
Eiwit (15%), vetgehalte (3%), ruwe celstof (13%), ruwe as (7%), calcium (1%), fosfor (0,55%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (11.000 IE/kg), vitamine D3 (1.100 IE/kg), vitamine E (75 mg/kg), vitamine C (380 mg/kg), [E1] ijzer (90 mg/kg), [E2] jodium (1,9 mg/kg), [E4] koper (9 mg/kg), [E5] mangaan (68 mg/kg), [E6] zink (65 mg/kg), [E8] selenium (0,18 mg/kg), kleurstoffen, antioxidanten.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een ander compleetvoer voor cavia's? Kijk dan eens bij ons Versele-Laga Cavia Complete voer. Een overzicht van al ons Versele Laga knaagdiervoer vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
2,75 kg
€ 4,99 (€ 1,81 /kg)
2 x 2,75 kg
€ 9,75 (€ 1,77 /kg)
20 kg
€ 25,45 (€ 1,27 /kg)
Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren

Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren

Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren is een smakelijk aanvullend voeder en is geschikt voor kleine zoogdieren. Deze lekkere aanvullende snack zit boordevol vezels en is hierdoor niet alleen lekker, maar ook erg gezond. U kunt de snack voeren als een smakelijk tussendoortje of als aanvulling op de dagelijkse voeding van uw huisdier. Dankzij de hersluitbare verpakking kunt u de snacks langer bewaren. U kunt met Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren voorzien in 25% van het dagelijkse voedingsrantsoen. Het product is zeer geschikt voor konijnen en knaagdieren.

 • Vezelrijke snack
 • Aanvullend diervoeder voor konijnen en knaagdieren
 • Te gebruiken als tussendoortje of als aanvulling (tot max. 25%) van het dagrantsoen
 • Handige hersluitbare verpakking
   

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga knaagdiervoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een volledig voer voor hamsters? Kijk dan eens bij Versele-Laga Hamster Nature. Een overzicht van al ons Hamstervoer vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
650 gram
€ 2,80
1.75 kg
€ 7,10 (€ 4,06 /kg)
Versele-Laga Crispy Pellets voor cavia's

Versele-Laga Crispy Pellets voor cavia's

Versele-Laga Crispy Pellets voor cavia'sis een smakelijke voeding in korrelvorm voor alle soorten cavia's. De voeding bevat geen granen, maar wel verschillende kruiden, vitamine C en diverse soorten zaden. Dit maakt dat uw cavia de pellets niet kan weerstaan! De lange vezels houden de tanden gezond en laten de darmen goed hun werk doen. Het toegevoegde yucca-extract zorgt ervoor dat het caviaverblijf fris blijft ruiken. 

 • Complete voeding in korrelvorm
 • Bevat zaden, kruiden en extra vitamine C
 • Vezels zorgen voor gezonde tanden en goede darmwerking
 • Yucca-extract laat verblijf fris ruiken
 • Bevat geen granen

Bij Brekz kunt u verschillende soorten caviavoer, zoals de Versele-Laga Crispy Pellets voor cavia's goedkoop online kopen in zakken van 2 kg. Bestel snel en u krijgt uw bestelling razendsnel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Versele-Laga Crispy Pellets Cavia staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het aanbevolen gebruik houdt. 

Voedingsadvies Versele-Laga Crispy Pellets Cavia

Geef uw cavia per dag tot ongeveer 50 gram van de pellets. Als u aanvullende voeding of snacks geeft, mag u uw cavia maximaal 38 gram van de pellets geven. Zorg daarnaast dat uw cavia altijd over voldoende schoon drinkwater beschikt en geef hem vers hooi.

Ingrediënten Versele-Laga Crispy Pellets voor cavia's 

Ingrediënten
Plantaardige bijproducten, plantaardige eiwitextracten, zaden, mineralen, FOS (Fructo-oligosachariden) en yucca.
Analytische bestanddelen
Eiwitten (15,5 %), Vetten (3,5 %), ruwe celstof (19,5 %), ruwe as (8,5 %), calcium (1 %) en fosfor (0,5%).
Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (10.000 IE/kg), vitamine D3 (1.200 IE/kg), vitamine E (80 mg), vitamine C (250 mg), ijzer (100 mg), jodium (2 mg), koper (10 mg), mangaan (75 mg), zink (70 mg), selenium (0,2 mg) en antioxidanten.

Ander caviavoer?

Bij Brekz verkopen wij ook caviavoer van de merken Kasperfauna en Hopefarms. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Kasper Fauna Caviamuesli of Hopefarms Cavia Super Trio. Voor ons gehele aanbod aan caviavoer klikt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
2 kg
€ 5,55 (€ 2,78 /kg)
Versele-Laga Snack Crispy Popcorn

Versele-Laga Snack Crispy Popcorn

Versele Laga Snack Crispy Popcorn is een lekkere aanvullende voeding voor (dwerg)konijnen, cavia's en (dwerg)hamsters. De voeding is zeer gevarieerd en bevat diverse soorten gepofte granen (mais en tarwe) en groenteblokjes. Deze aanvullende voeding is erg gezond voor uw knaagdier, omdat het zorgt voor een grotere opname van verschillende voedingsstoffen. Zorg er wel voor dat maximaal 25% van de totale voeding bestaat uit Versele-Laga Snack Crispy Popcorn en 75% een complete voeding is.

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding kopen voor uw knaagdier. Bestel bijvoorbeeld Versele-Laga Snack Crispy Popcorn eenvoudig en goedkoop online en u krijgt uw bestelling razendsnel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Versele-Laga Snack Crispy Popcornstaat op de verpakking vermeld en is voldoende als u uw dier regelmatig een handje geeft. 

Ingrediënten Versele-Laga Snack Crispy Popcorn

Plantaardige bijproducten, granen (25% gepofte granen), groenten, mineralen en zaden.

Analytische bestanddelen
Eiwit (10%), vetgehalte (3,5%), ruwe celstof (4%), ruwe as (2,5%), calcium (0,35%) en fosfor (0,35%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (500IE), vitamine D3 (60IE), vitamine E (5 mg), vitamine E1/ijzer (5 mg), vitamine E2/jodium (0,1 mg), vitamine E4/koper (1 mg), vitamine E5/mangaan (4 mg), vitamine E6/zink (3,5 mg), vitamine E8,selenium (0,01 mg), kleurstoffen en antioxidanten.

Andere knaagdiervoeding dan Versele-Laga Snack Crispy Popcorn ?

Bent u op zoek naar een vezelrijke aanvullende snack? Dan kunt u kiezen voor Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren of u gaat voor Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks met extra vitamine C. Voor ons gehele aanbod aan knaagdiersnacks kijkt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
10 kg
€ 16,95 (€ 1,70 /kg)
Versele-Laga Nature Cuni konijnenvoer

Versele-Laga Nature Cuni konijnenvoer

Versele-Laga Nature Cuni konijnenvoer is een gevarieerde, vezelrijke voeding en is geschikt voor (dwerg)konijnen. Deze smakelijke mengeling voor het konijn zit boordevol vitaminen en mineralen. De voeding is vrij van granen en licht verteerbaar. De vezelrijke mengeling bevat groenten, grassen en kruiden en sluit zo nauw aan op het dieet van uw konijn. Dit alles verpakt in een knapperige brok, die de tanden gezond houdt.

 • Vezelrijke mengeling van groenten, grassen en kruiden
 • Graanvrije voeding
 • Boordevol vitaminen en mineralen
 • Knapperige brok helpt tanden gezond houden
 • Geschikt voor (dwerg)konijnen

Bij Brekz kunt u het beste Versele-Laga knaagdieren voer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Nature Cuni konijnenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Versele-Laga Nature Cuni konijnenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Versele-Laga Nature Cuni konijnenvoer

Ververs elke dag zowel voeder als drinkwater. Een gemiddelde dagelijkse portie voeder van 50 à 100 g is aangewezen voor een konijn - afhankelijk van de grootte en het ras. Voorzie ook ruimschoots hooi ter vervollediging van het dieet. Combineer met snacks voor extra variatie voor het dier.

Ingrediënten Versele-Laga Nature Cuni konijnenvoer

Let op: de samenstelling van dit voer is in november 2018 gewijzigd.

Plantaardige bijproducten (timothee, grassen en kruiden 23%), groenten (groene erwten 12,5%, wortelen 6,3%, pastinaak 2,6%), vruchten, zaden, mineralen, plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, FOS, goudsbloem, MOS, algen, yucca extract.

Analytische bestanddelen
Eiwit 14,5%, vetgehalte 3,5%, ruwe celstof 16,5%, ruwe as 8,5%, calcium 0,75%, fosfor 0,6%

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (11.850 IE/kg), vitamine D3 (1.400 IE/kg), vitamine E (95 mg), vitamine C (25 mg), 3b103 (ijzer) (118 mg), 3b202 (jodium) (2 mg), E4 (koper) (12 mg), 3b502 (mangaan) (88 mg), 3b603 (zink) (83 mg), E8 (selenium) (0,23 mg). Antioxidanten.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor uw rat? Kijk dan eens bij ons Versele-Laga Rat Nature voer.

Versele-Laga Nature Cuni konijnenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
2,3 kg
€ 9,95 (€ 4,33 /kg)
€ 8,95 (€ 3,89 /kg)
2 x 2,3 kg
€ 18,95 (€ 4,12 /kg)
€ 17,05 (€ 3,71 /kg)
9 kg
€ 24,75 (€ 2,75 /kg)
2 x 9 kg
€ 46,95 (€ 2,61 /kg)
Verpakking Prijs
2,3 kg
€ 10,95 (€ 4,76 /kg)
2 x 2,3 kg
€ 20,95 (€ 4,55 /kg)
9 kg
€ 27,95 (€ 3,11 /kg)
2 x 9 kg
€ 53,95 (€ 3,00 /kg)
Versele-Laga Nature Rat 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
2,3 kg
€ 11,95 (€ 5,20 /kg)
2 x 2,3 kg
€ 22,95 (€ 4,99 /kg)
Verpakking Prijs
700 gram
€ 4,95
2 x 700 gram
€ 9,49
Verpakking Prijs
400 gram
€ 3,95
2 x 400 gram
€ 7,49
Verpakking Prijs
9 kg
€ 29,95 (€ 3,33 /kg)
2 x 9 kg
€ 56,95 (€ 3,16 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Versele-Laga knaagdiervoer

Versele-Laga knaagdiervoer heeft een ruim aanbod aan voeding voor diverse soorten knaagdieren waaronder (dwerg)hamsters, cavia's, chinchilla's, konijnen, gerbils, fretten, muizen en ratten. Deze voeding is verdeeld over een aantal productlijnen. Bij Brekz verkopen wij producten van Nature met alleen natuurlijke ingrediënten en alle benodigde voedingsstoffen voor uw knaagdier, Complete met veel eiwitten en vezels en Crispy met knapperige pellets en muesli.

 • Voeding voor (dwerg)hamsters, cavia's, chinchilla's, konijnen, gerbils, fretten, muizen en ratten
 • Nature is complete voeding met alleen natuurlijke ingrediënten en alle benodigde voedingsstoffen
 • Complete is voeding met veel eiwitten en vezels
 • Crispy is voeding met pellets en muesli

Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment aan voeding en bestel uw keuze gemakkelijk en goedkoop online bij Brekz. Uw bestelling wordt razendsnel bij u thuis afgeleverd!

Assortiment Versele-Laga knaagdiervoer

Nature
Van Nature verkopen wij complete voeding voor (dwerg)hamsters met granen, zaden, groenten en kruiden, voeding voor hamsters die goed is voor het gebit en de spijsvertering, gezonde en complete voeding voor gerbils, voeding voor gezonde en vitale ratten en chinchillavoer met extra vezels, kruiden, groenten en fruit. De volledige caviavoeding zorgt voor een vitale cavia met een gezonde vacht en goed gebit en onze konijnenvoeding bevordert de spijsvertering en houdt de vacht van uw konijn gezond.

Complete
Van Complete hebben wij voeding met vlierbessen, kruiden en extra vitamine C voor cavia's en gezonde licht verteerbare voeding met veel vitaminen voor konijnen.

Crispy
Van Crispy kunt u bij Brekz kiezen voor pellets zonder granen voor chinchilla's en degoes, Deze houden uw dier op zijn ideale gewicht. Voor ratten en muizen zijn er pellets die zorgen voor een mooie vacht en sterk gebit. Voor hamsters en ratten is er muesli met veel eiwitten, gepofte granen en nootjes. Voor konijnen zij er pellets die de weerstand verbeteren en het gebit gezond houden. Voor grote konijnen kunt u ook kiezen voor muesli met veel vitaminen en mineralen. De museli voor cavia's bevat net als de pellets voor cavia's veel vitamine C en vezels. Daarnaast verkopen wij nog aanvullend voer voor alle soorten knaagdieren. Kies dan voor de Crispy Snakc Fibres of Crispy Snack Popcorn

Andere voeding dan Versele-Laga knaagdiervoer?

Voor knaagdieren verkopen wij ook voeding van Kasper Fauna, Supreme voor ondersteuning van de spijsvertering en Hopefarms. Bekijk daarnaast ook eens ons assortiment snacks voor knaagdieren.

Terug