terug
Versele Laga knaagdiervoer

Versele Laga knaagdiervoer

Het merk Versele Laga voorziet in de meest volledige voeding voor knaagdieren zoals: konijnen, cavia’s, ratten, chinchilla’s, gerbils, hamsters, dwerghamsters en fretten. Bekijk ons uitgebreide assortiment.
Lees meer ..
Versele Laga knaagdiervoer

Versele-Laga knaagdiervoer

Versele-Laga knaagdiervoer heeft een ruim aanbod aan voeding voor diverse soorten knaagdieren waaronder (dwerg)hamsters, cavia's, chinchilla's, konijnen, gerbils, fretten, muizen en ratten. Deze voeding is verdeeld over een aantal productlijnen. Bij Brekz verkopen wij producten van Nature met alleen natuurlijke ingrediënten en alle benodigde voedingsstoffen voor uw knaagdier, Complete met veel eiwitten en vezels en Crispy met knapperige pellets en muesli.

  • Voeding voor (dwerg)hamsters, cavia's, chinchilla's, konijnen, gerbils, fretten, muizen en ratten
  • Nature is complete voeding met alleen natuurlijke ingrediënten en alle benodigde voedingsstoffen
  • Complete is voeding met veel eiwitten en vezels
  • Crispy is voeding met pellets en muesli

Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment aan voeding en bestel uw keuze gemakkelijk en goedkoop online bij Brekz. Uw bestelling wordt razendsnel bij u thuis afgeleverd!

Assortiment Versele-Laga knaagdiervoer

Nature
Van Nature verkopen wij complete voeding voor (dwerg)hamsters met granen, zaden, groenten en kruiden, voeding voor hamsters die goed is voor het gebit en de spijsvertering, gezonde en complete voeding voor gerbils, voeding voor gezonde en vitale ratten en chinchillavoer met extra vezels, kruiden, groenten en fruit. De volledige caviavoeding zorgt voor een vitale cavia met een gezonde vacht en goed gebit en onze konijnenvoeding bevordert de spijsvertering en houdt de vacht van uw konijn gezond.

Complete
Van Complete hebben wij voeding met vlierbessen, kruiden en extra vitamine C voor cavia's en gezonde licht verteerbare voeding met veel vitaminen voor konijnen.

Crispy
Van Crispy kunt u bij Brekz kiezen voor pellets zonder granen voor chinchilla's en degoes, Deze houden uw dier op zijn ideale gewicht. Voor ratten en muizen zijn er pellets die zorgen voor een mooie vacht en sterk gebit. Voor hamsters en ratten is er muesli met veel eiwitten, gepofte granen en nootjes. Voor konijnen zij er pellets die de weerstand verbeteren en het gebit gezond houden. Voor grote konijnen kunt u ook kiezen voor muesli met veel vitaminen en mineralen. De museli voor cavia's bevat net als de pellets voor cavia's veel vitamine C en vezels. Daarnaast verkopen wij nog aanvullend voer voor alle soorten knaagdieren. Kies dan voor de Crispy Snakc Fibres of Crispy Snack Popcorn

Andere voeding dan Versele-Laga knaagdiervoer?

Voor knaagdieren verkopen wij ook voeding van Kasper Fauna, Supreme voor ondersteuning van de spijsvertering en Hopefarms. Bekijk daarnaast ook eens ons assortiment snacks voor knaagdieren.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.