Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Versele Laga knaagdiervoer 

Het merk Versele Laga voorziet in de meest volledige voeding voor knaagdieren zoals: konijnen, cavia’s, ratten, chinchilla’s, gerbils, hamsters, dwerghamsters en fretten. Bekijk ons uitgebreide assortiment.
Lees meer ..
Versele-Laga Gemengd Hamster/Caviavoer

Versele-Laga Gemengd Hamster/Caviavoer

Versele-Laga Gemengd Hamster/Caviavoer is volledig voer voor cavia's en hamsters. Het is ook geschikt voor konijnen. Volledig voer betekent dat uw huisdier geen aanvullende voeding nodig heeft. Het bestaat uit een mix van diverse granen, zaden, pitten en noten. Dit zijn slechts gezonde producten. Daarom zal uw knaagdier gezond en vitaal door het leven kunnen gaan. Daarnaast zijn deze producten goed te verteren en hebben ze een lekkere smaak. Het voordeel van dit voer is dat het erg goedkoop is. Geschikt voor volwassen hamsters, cavia's en konijnen van alle soorten.

 • Volledig voer, aanvulling is niet nodig
 • Bestaat uit granen, pitten en noten
 • Gezond en goed verteerbaar
 • Voor een vitaal en gelukkig leven
 • Geschikt voor volwassen hamsters, cavia's en konijnen van alle soorten
 • Erg voordelig

Bij Brekz kunt u het beste voer voor uw knaagdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Gemengd Hamster/Caviavoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 
De houdbaarheid van Versele-Laga Gemengd Hamster/Caviavoerstaat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Versele-Laga Gemengd Hamster/Caviavoer

Aangeraden wordt om een portie van 35 tot 50 gram te geven. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw knaagdier. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.


Ingrediënten Versele-Laga Gemengd Hamster/Caviavoer

Onder andere granen, zaden, pitten, noten

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (14%), ruw vet (6,5%), ruwe vezel (12%), ruwe as (6%), vitamine A (6500 IE/kg), vitamine D3 (1250 IE/kg), vitamine E (15 mg/kg), vitamine C (150 mg/kg), koper(II)sulfaat (6 mg/kg)


Ander knaagdierenvoer?

Bent u op zoek naar een aanvullend product? Bijvoorbeeld hooi voor uw cavia of ander knaagdier? Bekijk dan ons Caviavoer assortiment. Hier verkopen we onder andere het Klein Pakje Hooi voor knaagdieren. Hooi is onmisbaar in het dieet van knaagdieren. Verkrijgbaar in verpakkingen van 1 en 2 kilo. 

Versele-Laga
https://www.brekz.nl/31727-home_default/versele-laga-gemengd-hamster-caviavoer.jpg
21.95 2019/01/01
Het Cavia voer van Teurlings is beter, althans de Cavia's lusten het liever, dan Versele-Laga Caviavoer. Volgende keer ga ik terug voor Teurlings.
827
471
Versele Laga Gemengd Hamster/Caviavoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 kg
€ 21,95 (€ 1,10/kg)
Versele-Laga Classic Allround Mix Konijn & Cavia

Versele-Laga Classic Allround Mix Konijn & Cavia

Versele-Laga Classic Allround Mix Konijn & Cavia is een volledig basisvoeder voor uw (dwerg)konijn of cavia dat samengesteld is uit de beste ingrediënten. Het voer bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen voor uw geliefde huisdier. Bovendien is Versele-Laga Classis Allround Mix Konijn & Cavia zeer voordelig geprijsd.

 • Geschikt voor (dwerg)konijnen en cavia's
 • Een rijke mengeling aan ingrediënten
 • Complete voeding
 • Voordelig geprijsd
   

Bij Brekz koopt u Versele-Laga Classic Allround Mix Konijn & Cavia gemakkelijk en voordelig online. Voer voor uw konijn bestelt u bij ons goedkoop en gemakkelijk. 

De houdbaarheid van Versele-Laga Classic Allround Mix Konijn & Cavia staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Versele-Laga Classic Allround Mix Konijn & Cavia

Afhankelijk van de grootte, het ras en de leeftijd van uw konijn of cavia wordt een gemiddelde dagelijkse portie van 50 tot 80 g aangeraden. Ververs elke dag zowel het voer als het drinkwater van uw konijn of cavia. 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een ander soort voeding voor uw konijn? Bij Brekz verkopen we diverse soorten konijnenvoer. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor overige benodigdheden voor knaagdieren.

Versele-Laga
https://www.brekz.nl/31726-home_default/versele-laga-gemengd-konijnenvoer.jpg
18.95 2019/01/01
Prima voer Cavias en konijnen eten het met plezier
Mijn konijnen vinden het heerlijk .goede prijs kwaliteit verhouding
alles goed geleverd. het juiste is ook geleverd. is de 2de keer dat ik besteld en alles is in orde !!!
Onze konijnen groot en klein vinden dit eten fijn.
Prima bijvoer. Naast t hooi. voor cavias denk ik wel te weinig vit c ik gebruik t voor mijn konijnen
Onze konijnen, mini en Vlaamse reuzen, zijn verzot op deze volledige voeding. Snel geleverd en aan een voordelige prijs.
heel goed en ook de sercive
Betaalbaar en de konijntjes vinden het heerlijk..
828
472
Versele Laga Gemengd Konijnenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 kg
€ 18,95 (€ 0,95/kg)
Versele-Laga Cavia Complete

Versele-Laga Cavia Complete

Versele-Laga Cavia Complete is een zeer complete voeding met vitamine C en is geschikt voor iedere cavia. De bijzondere smaak van deze all in 1 korrel voorkomt selectief eetgedrag. Zo bent u er zeker van dat uw cavia alle essentiële voedingsstoffen binnen krijgt die hij nodig heeft voor een goede gezondheid. Dankzij de lange vezels en extra vitamine C past deze voeding perfect in het dieet van uw cavia. De voeding is verder verrijkt met vlierbessen en kruiden, voor een goede opname en conditie. 

 • Zeer volledige voeding met all in 1 korrel maakt selectief eetgedrag onmogelijk
 • Met extra vitamine C 
 • Bevat lange vezels, o.a. timothyhooi met een gezond effect op de tanden
 • Verrijkt met vlierbessen en kruiden, voor een extra goede opname en conditie
 • Past prima in het dieet van iedere cavia


Bij Brekz kunt u het beste caviavoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Cavia Complete tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Versele-Laga Cavia Complete staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Versele-Laga Cavia Complete

Afhankelijk van de grootte, het ras en de leeftijd van de cavia wordt aangeraden om dagelijks 35 tot 50 gram te voeren. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.
 

Ingrediënten Versele-Laga Cavia Complete

Plantaardige bijproducten (timotee 7%, grassen en kruiden), Plantaardige eiwitextracten, Vruchten (vlierbes 4%), Zaden (lijnzaad 2%), Mineralen, Fructo-oligosacchariden (0,3%), Goudsbloem, Yucca

Analytische bestanddelen
Eiwit (14,0%), vetgehalte (3,0%), ruwe celstof (20,0%), ruwe as (7,0%), calcium (0,8%), fosfor (0,6%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (10.000 IE/kg), vitamine D3 (1.200 IE/kg), vitamine E (80 mg), vitamine C (1.000 mg), [E1] ijzer (100 mg), [E2] jodium (2 mg), [E4] koper (10 mg), [E5] mangaan (75 mg), [E6] zink (70 mg), [E8] selenium (0,2 mg).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld caviamuesli? Kijk dan eens bij Kasper Fauna Caviamuesli. Een overzicht van al ons caviavoer vindt u hier.

Versele-Laga Complete
https://www.brekz.nl/1073-home_default/versele-laga-cavia-complete.jpg
36.95 2019/01/01
2607
753
Versele Laga Cavia Complete > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
8 kg
€ 36,95 (€ 4,62/kg)
2 x 8 kg
€ 72,95 (€ 4,56/kg)
Versele-Laga Cuni Complete konijnenvoer

Versele-Laga Cuni Complete konijnenvoer

Versele-Laga Cuni Complete is een complete voeding voor uw konijn of dwergkonijn dat samengesteld is uit de beste ingrediënten. Het voer is nauwkeurig samengesteld uit natuurlijke grondstoffen waaronder groenten, wortels, kruiden en verschillende soorten gras. Hierdoor is het voer rijk aan vitaminen, mineralen en aminozuren. In tegenstelling tot veel ander konijnenvoer bevat dit voer geen granen, waardoor het zetmeelarm is. Vezelrijk voer is beter voor de spijsvertering en het gebit van uw konijn. Ook bereikt uw konijn zo gemakkelijker zijn ideale gewicht. Ook onderhoudt Versele-Laga Cuni Complete de vacht van uw konijn dankzij de in het voer aanwezige omega-vetzuren. Met deze voeding heeft u een gezond konijn, dat iedere dag met smaak zijn maaltijd eet!

 • Geschikt voor konijnen en dwergkonijnen
 • Voor een gezond gebit, glanzende vacht en blakende gezondheid
 • Helpt uw konijn op ideaal gewicht te blijven
 • Met extra vitamines en mineralen
   

Het beste voer voor uw konijn bestelt u goedkoop bij Brekz. Ook Versele-Laga Cuni Complete koopt u bij ons dus voor de beste prijs. Bestel het gemakkelijk online, en wij bezorgen het bij u thuis! 

De houdbaarheid van Versele-Laga Cuni Complete staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Gebruiksaanwijzing Versele-Laga Cuni Complete konijnenvoer

Afhankelijk van de grootte, het ras en de leeftijd van uw konijn wordt een gemiddelde dagelijkse portie van 50 tot 80 g aangeraden. Ververs elke dag zowel het voer, drinkwater en het hooi van uw konijn.
 

Samenstelling Versele-Laga Cuni Complete konijnenvoer

Plantaardige nevenproducten (10% timotheegras, gras en kruiden), plantaardige proteïne-extracten, groente (4% wortel), zaden (2% lijnzaad), mineralen, fructo-oligosccharide (0,3%), goudsbloem, yucca.

Voedingsfysiologische toevoegingen (per kg)
Vitamine A (10000 IE), vitamine D3 (1200 IE), vitamine E (80 mg), vitamine C (100 mg), [E1] ijzer (100 mg), [E2] jodium (2 mg), [E4] koper (10 mg), [E5] mangaan (75 mg), [E6] zink 70 mg, E8 (seleen) 0,2 mg, antioxidanten.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (15%), ruw vet (3%), ruwe celstof (20%), ruwe as (8%), calcium (0,9%), fosfor (0,6%).

Ander voer?

Bent u op zoek naar een ander soort voeding voor uw konijn? Bekijk dan ons ruime aanbod aan konijnenvoer. Wat dacht u bijvoorbeeld van Versele-Laga Crispy Pellets voor konijnen? Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor overige benodigdheden voor knaagdieren.

Versele-Laga Complete
https://www.brekz.nl/21403-home_default/versele-laga-cuni-complete.jpg
10.95 2019/01/01
Iets duurder in aankoop maar je hebt an ook geen verlies meer van voeding gezien alles in 1 korrel is verwerkt!!! Correcte en snelle levering!!! TOP !!!
Goed product, konijnen doen het heel goed op dit voer. Ook goed voer voor vaste ontlasting bij konijnen.
Zeer goed graanvrij voer, de konijntjes(5) zijn er dol op. Spijtig dat de leveringsdatum bij bestelling niet duidelijk is. Het is niet erg 2 of 3 dagen te wachten maar je moet het wel weten
Voer is geweldig. Konijntjes eten het graag. Ik wil niks anders meer voor ze. Ik gebruik het inmiddels bijna een jaar. Konijnen zien er glanzend, schoon en gelukkig uit.
Wordt heel goed gesmaakt door ons konijn
Altijd een snelle en correcte levering .
1400
754
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1.75 kg
€ 10,95 (€ 6,26/kg)
8 kg
€ 34,95 (€ 4,37/kg)
2 x 8 kg
€ 65,95 (€ 4,12/kg)
Versele-Laga Zero Classic alle knaagdieren en konijnen

Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren

Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdierenis een complete mengvoeding voor verschillende soorten knaagdieren, zoals hamsters, konijnen en cavia's. De voeding zit boordevol smaakvolle en gezonde ingrediënten en alle vitaminen en mineralen die uw dier nodig heeft om gezond te blijven. Een hoog vezelgehalte zorgt voor een goedwerkende spijsvertering en afslijting van de tanden die anders te lang worden.

 • Geschikt voor diverse soorten knaagdieren, zoals hamsters, konijnen en cavia's
 • Bevat diverse ingrediënten
 • Bevat alle gezonde vitaminen en mineralen die uw dier nodig heeft
 • Laat darmen goed werken
 • Zorgt voor natuurlijke tandslijtage

Bij Brekz kunt u terecht voor een groot assortiment aan voeding voor knaagdieren. Bestel bijvoorbeeld Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren staat op de verpakking vermeld en is voldoende bij dagelijks gebruik.

Ingrediënten Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (10%), ruw vet (5,5%), ruwe vezel (7%) en ruwe as (3%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (900 IE/kg), vitamine D3 (180 IE/kg), vitamine E (4 mg/kg) en koper(II)sulfaat (5 mg/kg).

Andere knaagdiervoeding dan Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren?

Ook voor andere voeding voor knaagdieren kunt u bij Brekz terecht. Zo kunt u de Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren combineren met heerlijke aanvullende voeding. Zo verkopen wij de vezelrijke Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren en de gevarieerde mix Versele-Laga Snack Crispy Popcorn. Of bekijk ons gehele aanbod aan knaagdiervoeding.

Versele Laga Classic
https://www.brekz.nl/31728-home_default/versele-laga-zore-classic-rattenvoer.jpg
21.95 2019/01/01
toen ik het product kocht in plaatselijke winkel leek het beter. nu zit er echt veel mais bij en dat laten de konijntjes liggen.
Prima kwaliteit, prijs verhouding. Alleen de verzending viel half uit elkaar
Precies zoals verwacht
De dieren houden er heel veel van
4840
2512
Versele Laga Zore Classic Rattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 kg
€ 21,95 (€ 1,10/kg)
Versele-Laga Crispy Muesli voor hamsters en ratten

Versele-Laga Crispy Muesli voor hamsters en ratten

Versele-Laga Crispy Muesli voor hamsters en ratten is een complete, gezonde voeding die geschikt is voor hamsters en andere allesetende knaagdieren zoals bijvoorbeeld ratten. De vezelrijke mix bevat onder andere heerlijke noten, veel groenten en gepofte granen. Dankzij deze speciale samenstelling is het een ideale voeding die alle voedingsstoffen bevat die uw huisdier nodig heeft. De energierijke mix kan goed opgenomen worden, zodat uw dier in topvorm blijft. Ook zorgen de in het voedsel aanwezige vitamines ervoor dat de weerstand van uw hamster of rat verbetert. Daarnaast helpt Versele-Laga Crispy Muesli voor hamsters en ratten extra de vacht van uw knaagdier gezond en zacht te blijven dankzij de hoogwaardige ingrediënten.

 • Gevarieerde mix met heerlijke ingrediënten
 • Voor gezonde en energieke hamsters en ratten
 • Met extra vitamines en mineralen
 • Goed opneembaar
   

Bij Brekz kunt u het beste voer voor uw knaagdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Crispy Muesli voor hamsters en ratten tegen de scherpste prijs. Gemakkelijk besteld en comfortabel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Versele-Laga Crispy Muesli voor hamsters en ratten staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Versele-Laga Crispy Muesli voor hamsters en ratten

Voorzie ieder dier per dag tot 15 gram voer (hamsters en ratten). Verminder de hoeveelheid hoofdvoeding wanneer u tegelijkertijd Crispy Snacks of ander bijvoer geeft. Bijvoer mag maximaal 25 % van het totale rantsoen zijn. Ververs dagelijks zowel de voeding als het drinkwater van uw hamster(s) of rat(ten). Stel daarnaast altijd vers hooi ter beschikking.
 

Ingrediënten Versele-Laga Crispy Muesli voor hamsters en ratten

Plantaardige bijproducten, granen (40%), groenten, mineralen, zaden.

Analytische bestanddelen
Eiwit (15%), vetgehalte (10%), ruwe celstof (7%), ruwe as (3%), calcium (0,5%), fosfor (0,4%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (9.100 IE/kg), vitamine D3 (1.500 IE/kg), vitamine E (35 mg/kg), [E1] ijzer (40 mg/kg), [E2] jodium (1,5 mg/kg), [E4] koper (7 mg/kg), [E5] mangaan (55 mg/kg), [E6] zink (51 mg/kg), [E8] selenium (0,15 mg/kg), kleurstoffen, antioxidanten.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een ander product, bijvoorbeeld Versele-Laga Crispy Muesli voor konijnen? Bij Brekz verkopen we diverse soorten voer voor knaagdieren. Bekijk bijvoorbeeld eens ons aanbod aan Versele Laga knaagdiervoer!

Versele-Laga Crispy
https://www.brekz.nl/25471-home_default/versele-laga-crispy-muesli-voor-hamsters-en-ratten.jpg
2.49 2019/01/01
Snelle levering, eten de hamsters heel graag
5434
2834
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,75 kg
€ 5,95 (€ 2,16/kg)
2 x 2,75 kg
€ 11,50 (€ 1,92/kg)
20 kg
€ 31,95 (€ 1,60/kg)
Versele-Laga Crispy Pellets voor konijnen

Versele-Laga Crispy Pellets voor konijnen

Versele-Laga Crispy Pellets voor konijnen is volledige voeding voor alle soorten konijnen. De met zorg samengestelde korrels zijn rijk aan kruiden en bevatten geen granen. De pellets hebben allemaal dezelfde samenstelling, wat de kans op selectief eten vermindert. De korrels hebben alle voedingsstoffen die uw konijn nodig heeft in zich, in de juiste verhouding. Het hoge vezelgehalte in combinatie met de structuur van de korrels, ondersteunen de tanden. Dit is niet het enige. Ook helpt dit voer uw konijntje met het behouden van een gezonde vacht, een sterke weerstand en een vitaal en gelukkig leven. Ook bevordert het de optimale werking van de spijsvertering en het yucca-extract vermindert onaangename geurtjes in het verblijf. Om het voer zo vers mogelijk te houden is de verpakking hersluitbaar. 

 • Volledige voeding voor konijnen
 • Samengestelde pellets helpen selectief eetgedrag te voorkomen
 • Bevat alle voedingsstoffen die uw konijn nodig heeft
 • Ondersteunt gezonde tanden
 • Draagt bij aan een gezonde vacht en een sterke weerstand
 • Vermindert onaangename geurtjes 
 • Hersluitbare verpakking
   

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw konijn goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Crispy Pellets voor konijnen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Versele-Laga Crispy Pellets voor konijnen staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Versele-Laga Crispy Pellets voor konijnen

Dwergkonijnen hebben tot 50 gram per dag nodig. Middelgrote konijnen tot 80 gram en grote konijnen tot 150 gram. Verminder de hoofdvoeding wanneer u ook snacks geeft. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw konijn. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Versele-Laga Crispy Pellets voor konijnen

Plantaardige bijproducten, plantaardig eiwitextracten, zaden, mineralen, FOS (fructo-oligosachariden), yucca

Analytische bestanddelen
Eiwit (15,0%), vet (2,5%), ruwe celstof (20,5%), ruwe as (7,5%), calcium (1,0%), fosfor (0,5%), vitamine A (10.000 IE/kg), vitamine D3 (1200  IE/kg), vitamine E (80 mg/kg), vitamine C (250 mg/kg)
 

Ander knaagdierenvoer?

Bent u op zoek naar voer dat geschikt is voor meerdere knaagdieren? Bekijk dan ons Versele Laga Knaagdierenvoer. Hier verkopen we onder andere het Versele-Laga Zero Classic alle knaagdieren en konijnen. Deze is niet alleen geschikt voor konijnen, maar voor alle soorten knaagdieren.

Versele-Laga Crispy
https://www.brekz.nl/25472-home_default/versele-laga-crispy-pellets-voor-konijnen.jpg
4.95 2019/01/01
5438
2837
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 kg
€ 4,95 (€ 2,48/kg)
2 x 2 kg
€ 9,49 (€ 2,37/kg)
Versele-Laga Crispy Muesli voor konijnen

Versele-Laga Crispy Muesli voor konijnen

Versele-Laga Crispy Muesli voor konijnen is een complete hoogwaardige voeding voor konijnen en dwergkonijnen. De voeding bestaat uit mueslivlokken en bevat veel plantaardige ingrediënten waaronder hooistengeltjes en knapperige gedroogde groenten. De vezels in de voeding laten de darmen van uw konijn flink werken en houden het gebit gezond. Vitaminen in de voeding zorgen voor een goede weerstand. Daarnaast bevat de voeding de eiwitten en mineralen die uw konijn nodig heeft.

 • Geschikt voor konijnen en dwergkonijnen
 • Bestaat uit mueslivlokken, hooistengeltjes en gedroogde groenten
 • Bevat vezels voor een gezonde darmwerking en een gezond gebit
 • Bevat vitaminen voor een goede weerstand
 • Bevat de benodigde eiwitten en mineralen

Bij Brekz kunt u diverse voeding voor konijnen kopen. Bestel bijvoorbeeld Versele-Laga Crispy Muesli voor konijnen gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel bezorgd!

De houdbaarheid van Versele-Laga Crispy Muesli voor konijnen staat op de verpakking vermeld en is voldoende bij dagelijks gebruik.

Voedingsadvies Versele-Laga Crispy Muesli voor konijnen

Geef tot 50 gram van de voeding aan een dwergkonijn of klein konijn en tot ongeveer 80 gram van de voeding aan een middelgroot konijn. Gebruikt u ook een aanvullende voeding? Zorg er dan voor dat 75% van de voeding bestaat uit Crispy Muesli en 25% uit de aanvullende voeding. Ververs dagelijks het drinkwater en zorg ervoor dat uw konijn voldoende hooi heeft.

Ingrediënten Versele-Laga Crispy Muesli voor konijnen

Plantaardige nevenproducten, graan, groente (10%), mineraalstoffen en zaden.

Analytische bestanddelen
Proteïne (16%), vet (3,5%), ruwe vezels (14%), ruwe as (7%), calcium (1,1%) en fosfor (0,55 %).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (11100 I.E.), vitamine D3 (1100 I.E.), vitamine E (78 mg), vitamine E1/ijzer (97 mg), vitamine E2/jodium (2 mg), vitamine E4/koper (10 mg), vitamine E5/mangaan (73 mg), vitamine E6/zink (70 mg), vitamine E8/selenium (0,19 mg), kleurstoffen en antioxidanten.

Andere konijnenvoeding?

Ook voor andere konijnenvoeding van Versele-Laga kunt u bij Brekz terecht. Probeer bijvoorbeeld ook eens Versele-Laga Crispy Pellets voor konijnen of Versele-Laga Gemengd Konijnvoer. Voor ons gehele aanbod aan konijnenvoer kijkt u hier.

Versele-Laga Crispy
https://www.brekz.nl/25473-home_default/versele-laga-crispy-muesli-voor-konijnen.jpg
1.53 2019/01/01
Heel gevarieerde voeding!
Niet ontvangen van Brekz! Geen contact mogelijk, waardeloos! En ze kijken deze review na en plaatsen hem dan niet, tijd voor aangifte!
Zeer goed product voor goede prijs
5439
2838
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,75 kg
€ 5,19 (€ 1,89/kg)
2 x 2,75 kg
€ 9,95 (€ 1,66/kg)
20 kg
€ 25,95 (€ 1,30/kg)
Versele-Laga Crispy Muesli voor grote konijnen

Versele-Laga Crispy Muesli voor grote konijnen

Versele-Laga Crispy Muesli voor grote konijnen is een complete, gezonde voeding die geschikt is voor grote konijnen. De vezelrijke mix is rijk aan heerlijke vlokken, veel groenten en gezonde eiwitten. Dankzij deze speciale samenstelling is het een ideale voeding voor grote (buiten) konijnen. De vezels zorgen er voor dat de darmen en het gebit van uw konijn in topvorm blijven, terwijl de vitamines zijn weerstand verbeteren. Ook biedt Versele-Laga Crispy Muesli voor grote konijnen extra verzorging voor de vacht van uw konijn, waardoor deze gezond en zacht blijft.

 • Rijkgevulde mix bestaande uit vezelrijke voeding
 • Bevat alle voedingsstoffen die uw konijn nodig heeft
 • Voor gezonde darmen en tanden
 • Met extra vitamines en mineralen
   

Bij Brekz kunt u het beste voer voor uw konijn goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Crispy Muesli voor grote konijnen tegen de scherpste prijs. Gemakkelijk besteld en comfortabel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Versele-Laga Crispy Muesli voor grote konijnen staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Versele-Laga Crispy Muesli voor grote konijnen

Voorzie ieder dier per dag tot 80 gram voer (middelgrote konijnen) of 150 gram voer (voor grote konijnen). Verminder de hoeveelheid hoofdvoeding wanneer u tegelijkertijd Crispy Snacks of ander bijvoer geeft. Bijvoer mag maximaal 25 % van het totale rantsoen zijn). Ververs dagelijks zowel de voeding als het drinkwater van uw konijn. Stel daarnaast altijd vers hooi ter beschikking.

Ingrediënten Versele-Laga Crispy Muesli voor grote konijnen

Plantaardige bijproducten, granen, groenten, mineralen, zaden.

Analytische bestanddelen
Eiwit (17%), vetgehalte (3,5%), ruwe celstof (15%), ruwe as (8%), calcium (1,2%), fosfor (0,5%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (11.100 IE/kg), vitamine D3 (1.330 IE/kg), vitamine E (89 mg/kg), vitamine C (245 mg/kg), [E1] ijzer (111 mg/kg), [E2] jodium (2,3 mg/kg), [E4] koper (11 mg/kg), [E5] mangaan (83 mg/kg), [E6] zink (78 mg/kg), [E8] selenium (0,22 mg/kg), kleurstoffen, antioxidanten.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een ander compleetvoer voor konijnen? Bij Brekz verkopen we diverse soorten konijnenvoer. En zoekt u voer voor een ander knaagdier, bekijk dan ons overzicht aan Versele Laga knaagdiervoer.

Versele-Laga Crispy
https://www.brekz.nl/25474-home_default/versele-laga-crispy-muesli-voor-grote-konijnen.jpg
5.49 2019/01/01
5441
2839
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,75 kg
€ 5,49 (€ 2,00/kg)
2 x 2,75 kg
€ 10,25 (€ 1,71/kg)
Versele-Laga Crispy Muesli voor cavia's

Versele-Laga Crispy Muesli voor cavia's

Versele-Laga Crispy Muesli voor cavia's is een complete, vezelrijke voeding en is geschikt voor cavia's. Boven op de basis van vezelrijke muesli bevat het voer smakelijke hooistengeltjes, veel groenten en vlokken. Zo vormt het een gevarieerde mix voor echte lekkerbekken. De pellets zijn samengesteld volgens de "Happy & Healthy" formule en bevatten alle voedingsstoffen die uw cavia nodig heeft voor een gezonde en energieke dag. Dankzij de ruime aanwezigheid van vezels blijven de darmen en tanden eveneens in topvorm. Ook wordt in de hoge behoefte aan vitamine C voorzien.

 • Gevarieerde mix met hooistengeltjes, groenten en vlokken
 • Volledige voeding voor cavia's
 • Vezelrijke samenstelling voor gezonde darmen en tanden
 • Met extra vitamine C
   

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga knaagdiervoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Crispy Muesli voor cavia's tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Versele-Laga Crispy Muesli voor cavia's staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Versele-Laga Crispy Muesli voor cavia's 

Voer per dier per dag tot maximaal 50 gram. Verminder de hoeveelheid hoofdvoeding wanneer u ook snacks voert. Ververs dagelijks de voeding. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Versele-Laga Crispy Muesli voor cavia's 

Plantaardige bijproducten, granen, groenten, mineralen, zaden.

Analytische bestanddelen
Eiwit (15%), vetgehalte (3%), ruwe celstof (13%), ruwe as (7%), calcium (1%), fosfor (0,55%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (11.000 IE/kg), vitamine D3 (1.100 IE/kg), vitamine E (75 mg/kg), vitamine C (380 mg/kg), [E1] ijzer (90 mg/kg), [E2] jodium (1,9 mg/kg), [E4] koper (9 mg/kg), [E5] mangaan (68 mg/kg), [E6] zink (65 mg/kg), [E8] selenium (0,18 mg/kg), kleurstoffen, antioxidanten.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een ander compleetvoer voor cavia's? Kijk dan eens bij ons Versele-Laga Cavia Complete voer. Een overzicht van al ons Versele Laga knaagdiervoer vindt u hier.

Versele-Laga Crispy
https://www.brekz.nl/25475-home_default/versele-laga-crispy-muesli-voor-cavia-s.jpg
2.4 2019/01/01
Prijs kwaliteit is het een goed product
Zeer goed voedsel waar genoeg variatie in of buiten de brokjes. Dit voer eten ze helemaal op en niet alleen de bepaalde lekkere dingen. Hetgeen ze bij andere soorten wel doen.
Goed product voor goede prijs
Ze vinden het heerlijk voer. Vallen het gelijk aan
Goed.goede kwaliteit,en een goede prijs
5442
2840
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,75 kg
€ 4,99 (€ 1,81/kg)
2 x 2,75 kg
€ 9,75 (€ 1,63/kg)
20 kg
€ 26,95 (€ 1,35/kg)
Versele-Laga Snack Crispy Popcorn

Versele-Laga Snack Crispy Popcorn

Versele Laga Snack Crispy Popcorn is een lekkere aanvullende voeding voor (dwerg)konijnen, cavia's en (dwerg)hamsters. De voeding is zeer gevarieerd en bevat diverse soorten gepofte granen (mais en tarwe) en groenteblokjes. Deze aanvullende voeding is erg gezond voor uw knaagdier, omdat het zorgt voor een grotere opname van verschillende voedingsstoffen. Zorg er wel voor dat maximaal 25% van de totale voeding bestaat uit Versele-Laga Snack Crispy Popcorn en 75% een complete voeding is.

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding kopen voor uw knaagdier. Bestel bijvoorbeeld Versele-Laga Snack Crispy Popcorn eenvoudig en goedkoop online en u krijgt uw bestelling razendsnel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Versele-Laga Snack Crispy Popcornstaat op de verpakking vermeld en is voldoende als u uw dier regelmatig een handje geeft. 

Ingrediënten Versele-Laga Snack Crispy Popcorn

Plantaardige bijproducten, granen (25% gepofte granen), groenten, mineralen en zaden.

Analytische bestanddelen
Eiwit (10%), vetgehalte (3,5%), ruwe celstof (4%), ruwe as (2,5%), calcium (0,35%) en fosfor (0,35%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (500IE), vitamine D3 (60IE), vitamine E (5 mg), vitamine E1/ijzer (5 mg), vitamine E2/jodium (0,1 mg), vitamine E4/koper (1 mg), vitamine E5/mangaan (4 mg), vitamine E6/zink (3,5 mg), vitamine E8,selenium (0,01 mg), kleurstoffen en antioxidanten.

Andere knaagdiervoeding dan Versele-Laga Snack Crispy Popcorn ?

Bent u op zoek naar een vezelrijke aanvullende snack? Dan kunt u kiezen voor Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren of u gaat voor Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks met extra vitamine C. Voor ons gehele aanbod aan knaagdiersnacks kijkt u hier.

Versele-Laga Crispy
https://www.brekz.nl/25478-home_default/versele-laga-snack-crispy.jpg
17.95 2019/01/01
Voet heeft wel een luchtje, maar konijn vind het heerlijk. Gevarieerd voer.
4843
2514
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 kg
€ 17,95 (€ 1,80/kg)
Versele-Laga Nature Cuni konijnenvoer

Versele-Laga Nature Cuni konijnenvoer

Versele-Laga Nature Cuni konijnenvoer is een gevarieerde, vezelrijke voeding en is geschikt voor (dwerg)konijnen. Deze smakelijke mengeling voor het konijn zit boordevol vitaminen en mineralen. De voeding is vrij van granen en licht verteerbaar. De vezelrijke mengeling bevat groenten, grassen en kruiden en sluit zo nauw aan op het dieet van uw konijn. Dit alles verpakt in een knapperige brok, die de tanden gezond houdt.

 • Vezelrijke mengeling van groenten, grassen en kruiden
 • Graanvrije voeding
 • Boordevol vitaminen en mineralen
 • Knapperige brok helpt tanden gezond houden
 • Geschikt voor (dwerg)konijnen

Bij Brekz kunt u het beste Versele-Laga knaagdieren voer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Nature Cuni konijnenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Versele-Laga Nature Cuni konijnenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Versele-Laga Nature Cuni konijnenvoer

Ververs elke dag zowel voeder als drinkwater. Een gemiddelde dagelijkse portie voeder van 50 à 100 g is aangewezen voor een konijn - afhankelijk van de grootte en het ras. Voorzie ook ruimschoots hooi ter vervollediging van het dieet. Combineer met snacks voor extra variatie voor het dier.

Ingrediënten Versele-Laga Nature Cuni konijnenvoer

Let op: de samenstelling van dit voer is in november 2018 gewijzigd.

Plantaardige bijproducten (timothee, grassen en kruiden 23%), groenten (groene erwten 12,5%, wortelen 6,3%, pastinaak 2,6%), vruchten, zaden, mineralen, plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, FOS, goudsbloem, MOS, algen, yucca extract.

Analytische bestanddelen
Eiwit 14,5%, vetgehalte 3,5%, ruwe celstof 16,5%, ruwe as 8,5%, calcium 0,75%, fosfor 0,6%

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (11.850 IE/kg), vitamine D3 (1.400 IE/kg), vitamine E (95 mg), vitamine C (25 mg), 3b103 (ijzer) (118 mg), 3b202 (jodium) (2 mg), E4 (koper) (12 mg), 3b502 (mangaan) (88 mg), 3b603 (zink) (83 mg), E8 (selenium) (0,23 mg). Antioxidanten.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor uw rat? Kijk dan eens bij ons Versele-Laga Rat Nature voer.

https://www.brekz.nl/28901-home_default/versele-laga-nature-cuni-konijnenvoer.jpg
9.95 2019/01/01
de kwaliteit is supper goed veel beter dan in de anderen winkels grt mathias
Jammer dat de doos tijdens de levering gans stuk was. Zag er niet meer uit... Gelukkig geen "eten" kwijt.
32814
15660
Versele-Laga Nature Cuni konijnenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,3 kg
€ 9,95 (€ 4,33/kg)
2 x 2,3 kg
€ 18,95 (€ 4,12/kg)
9 kg
€ 24,75 (€ 2,75/kg)
2 x 9 kg
€ 46,95 (€ 2,61/kg)
Versele-Laga Nature Cavia

Versele-Laga Nature Cavia


Versele-Laga Nature Cavia is een gevarieerde vezelrijke mengeling voor uw cavia. De mix bestaat uit een combinatie van verschillende grassen, kruiden en groenten. De samenstelling is graanvrij en verrijkt met mineralen en vitaminen, waaronder vitamine C. Vitamine C is essentieel voor cavia’s en draagt bij aan de weerstand en een optimale conditie.
Het voer is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde natuurlijke grondstoffen en is rijk aan vers geoogste Alfalfa en tuinkruiden. Alfalfa is rijk aan eiwitten en ruwe celstof, waardoor een optimale darmwerking, een betere vertering en een optimale conditie gegarandeerd wordt. Gedroogde groenten en tuinkruiden zijn een echte lekkernij voor uw cavia en zorgen voor een uitstekende opname van het voer. Het voer bestaat uit 16 verschillende componenten, bevat alle noodzakelijke aminozuren, vitaminen, mineralen en sporenelementen, en is speciaal aangepast aan de specifieke voedingsbehoeften van uw cavia.

Bij Brekz kunt u Versele-Laga caviavoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Nature Cavia tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Versele-Laga Nature Cavia

Let op: de samenstelling van dit voer is in november 2018 gewijzigd.

Plantaardige bijproducten (timothee, grassen en kruiden 21%), groenten (rode biet 5,5%, gele erwten 4%, groene erwten 12%), vruchten (rozenbottel 1%), zaden, mineralen, plantaardige eiwitextracten, FOS, goudsbloem, MOS, algen en yucca.

Analytische bestanddelen: Eiwit (15%), ruw vet (3%), ruwe celstof (16%), ruwe as (8%), calcium (0,75%), fosfor (0,6%
)


Bewaring Versele-Laga Nature Cavia

Het voer droog en op kamertemperatuur bewaren. Na openen de zak goed afgesloten houden en zorg dat uw knaagdier altijd voldoende drinkwater heeft. De houdbaarheid van Versele-Laga Nature Cavia staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Zoekt u een andere variant van dit merk? Kijk dan eens naar Versele-Laga Cavia Complete. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al ons caviavoer.

https://www.brekz.nl/28904-home_default/versele-laga-nature-cavia.jpg
7.67 2019/01/01
Mijn cavia vindt de "Science Selective (balanced guinea pig food)"super en geeft er dan ook de voorkeur aan. De Versele-Laga Nature Cavia eet ze ook en dit wil zeggen dat het produkt ook goed is want ze is een moeilijke eter van droogvoer. Witloof,radijsjes,komkommer,gourgettes,wortels,mini maïs en pepers vindt ze de max.
32818
15661
Versele-Laga Nature Cavia > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
9 kg
€ 27,95 (€ 3,11/kg)
2 x 9 kg
€ 53,95 (€ 3,00/kg)
Versele-Laga Nature Rat

Versele-Laga Nature Rat

Versele-Laga Nature Rat is een voeding die volledig is aangepast op het dieet van een rat. Deze gevarieerde mengeling voor ratten bevat meelwormen als dierlijk eiwit. Dankzij de extra dosis vitamine E wordt de weerstand optimaal ondersteund. De eiwitrijke voeding biedt een gebalanceerd dieet. Voor een actief dier, vol energie.

 • Gevarieerde mengeling met granen, speciaal voor de rat
 • Eiwitrijke voeding, voor een energieke dag
 • Meelwormen als dierlijk eiwit
 • Extra dosis vitamine E, voor een optimale weerstand

Bij Brekz kunt u de beste Versele-Laga knaagdierenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Nature Rat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Versele-Laga Nature Rat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Versele-Laga Nature Rat

Ververs elke dag zowel voeder als drinkwater. Een gemiddelde dagelijkse portie voeder van 15 à 20 g is aangewezen voor een rat - afhankelijk van de grootte en het ras. Combineer met snacks voor extra variatie voor het dier.

Ingrediënten Versele-Laga Nature Rat

Let op: de samenstelling van dit voer is in november 2018 gewijzigd.

Granen (gerst 8%), plantaardige bijproducten, groenten (erwten 8%, tomaten 2%), zaden, plantaardige eiwitextracten, vruchten (papaja 2%, rozijnen 1,5%), insecten (meelwormen 4%), noten, mineralen, gist, oliën en vetten, kruiden, FOS, MOS, goudsbloem, druivenpit, algen, yucca extract.

Analytische bestanddelen
Eiwit (17,5%), vetgehalte (8,5%), ruwe celstof (8,0%), ruwe as (5,0%), calcium (0,7%), fosfor (0,4%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (11.750 IE/kg), vitamine D3 (1450 IE/kg), vitamine E (90 mg), 3b103 (ijzer) (112 mg), 3b202 (jodium) (2 mg), E4 (koper) (11 mg), 3b502 (mangaan) (86 mg), 3b603 (zink) (80 mg), E8 (selenium) (0,23 mg), 3b815 (selenium) (0,08 mg). Antioxidanten.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze voeding, bijvoorbeeld een gemengd hamster/cavia voer? Kijk dan eens bij ons Versele-Laga Gemengd Hamster/Caviavoer.

https://www.brekz.nl/28907-home_default/versele-laga-nature-rat.jpg
11.95 2019/01/01
Netjes en snel geleverd!
32822
15662
Versele-Laga Nature Rat > Meer informatie
Versele-Laga Nature Rat 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
2,3 kg
€ 11,95 (€ 5,20/kg)
2 x 2,3 kg
€ 22,95 (€ 4,99/kg)
Versele-Laga Nature Chinchilla

Versele-Laga Nature Chinchilla

Versele-Laga Nature Chinchilla is een volledige, natuurlijke voeding voor uw chinchilla's. De voeding is rijk aan grassen, kruiden en groenten en past zo uitstekend in het natuurlijke dieet van uw Chinchilla. Het bevat alle benodigde vitaminen, mineralen en eiwitten voor een gezonde dag. Bovendien worden de spijsvertering en de gezondheid van tanden en vacht optimaal ondersteund.

 • Rijk aan grassen, kruiden en groenten
 • Bevat alle benodigde vitaminen, mineralen en eiwitten voor een gezonde dag
 • Ondersteunt de spijsvertering
 • Voor een glanzende vacht en gezonde tanden
 • Geschikt voor iedere Chinchilla

Bij Brekz kunt u de beste Versele-Laga knaagdierenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Nature Chinchilla tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Versele-Laga Nature Chinchilla staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Versele-Laga Nature Chinchilla

Ververs elke dag zowel voeder als drinkwater. Een gemiddelde dagelijkse portie voeder van 34 à 45 g is aangewezen voor een chinchilla - afhankelijk van de grootte en het ras. Voorzie ook ruimschoots hooi ter vervollediging van het dieet. Combineer met snacks voor extra variatie voor het dier.

Ingrediënten Versele-Laga Nature Chinchilla

Let op: de samenstelling van dit voer is in november 2018 gewijzigd.

Plantaardige bijproducten (timothee, grassen en kruiden 23%), groenten (groene erwten 14,6%, wortelen 5,9%, rode paprika 2,8%), vruchten, zaden, mineralen, plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, FOS, goudsbloem, MOS, algen, yucca extract.

Analytische bestanddelen
Eiwit (14,5%), vetgehalte (3,5%), ruwe celstof (16,5%), ruwe as (8,5%), calcium (0,8%), fosfor (0,6%)

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (12.000 IE/kg), vitamine D3 (1430 IE/kg), vitamine E (95 mg), vitamine C (60 mg), 3b103 (ijzer) (119 mg), 3b202 (jodium) (2 mg), E4 (koper) (11 mg), 3b502 (mangaan) (90 mg), 3b603 (zink) (83 mg), E8 (selenium) (0,24 mg). Antioxidanten.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een snack voor kleine zoogdieren? Kijk dan eens bij ons Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren.

https://www.brekz.nl/28913-home_default/versele-laga-nature-chinchilla.jpg
25.95 2019/01/01
32828
15665
Versele-Laga Nature Chinchilla > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
9 kg
€ 25,95 (€ 2,88/kg)
2 x 9 kg
€ 49,95 (€ 2,78/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Versele-Laga knaagdiervoer

Versele-Laga knaagdiervoer heeft een ruim aanbod aan voeding voor diverse soorten knaagdieren waaronder (dwerg)hamsters, cavia's, chinchilla's, konijnen, gerbils, fretten, muizen en ratten. Deze voeding is verdeeld over een aantal productlijnen. Bij Brekz verkopen wij producten van Nature met alleen natuurlijke ingrediënten en alle benodigde voedingsstoffen voor uw knaagdier, Complete met veel eiwitten en vezels en Crispy met knapperige pellets en muesli.

 • Voeding voor (dwerg)hamsters, cavia's, chinchilla's, konijnen, gerbils, fretten, muizen en ratten
 • Nature is complete voeding met alleen natuurlijke ingrediënten en alle benodigde voedingsstoffen
 • Complete is voeding met veel eiwitten en vezels
 • Crispy is voeding met pellets en muesli

Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment aan voeding en bestel uw keuze gemakkelijk en goedkoop online bij Brekz. Uw bestelling wordt razendsnel bij u thuis afgeleverd!

Assortiment Versele-Laga knaagdiervoer

Nature
Van Nature verkopen wij complete voeding voor (dwerg)hamsters met granen, zaden, groenten en kruiden, voeding voor hamsters die goed is voor het gebit en de spijsvertering, gezonde en complete voeding voor gerbils, voeding voor gezonde en vitale ratten en chinchillavoer met extra vezels, kruiden, groenten en fruit. De volledige caviavoeding zorgt voor een vitale cavia met een gezonde vacht en goed gebit en onze konijnenvoeding bevordert de spijsvertering en houdt de vacht van uw konijn gezond.

Complete
Van Complete hebben wij voeding met vlierbessen, kruiden en extra vitamine C voor cavia's en gezonde licht verteerbare voeding met veel vitaminen voor konijnen.

Crispy
Van Crispy kunt u bij Brekz kiezen voor pellets zonder granen voor chinchilla's en degoes, Deze houden uw dier op zijn ideale gewicht. Voor ratten en muizen zijn er pellets die zorgen voor een mooie vacht en sterk gebit. Voor hamsters en ratten is er muesli met veel eiwitten, gepofte granen en nootjes. Voor konijnen zij er pellets die de weerstand verbeteren en het gebit gezond houden. Voor grote konijnen kunt u ook kiezen voor muesli met veel vitaminen en mineralen. De museli voor cavia's bevat net als de pellets voor cavia's veel vitamine C en vezels. Daarnaast verkopen wij nog aanvullend voer voor alle soorten knaagdieren. Kies dan voor de Crispy Snakc Fibres of Crispy Snack Popcorn

Andere voeding dan Versele-Laga knaagdiervoer?

Voor knaagdieren verkopen wij ook voeding van Kasper Fauna, Supreme voor ondersteuning van de spijsvertering en Hopefarms. Bekijk daarnaast ook eens ons assortiment snacks voor knaagdieren.

Terug