Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Supreme knaagdiervoer 

Supreme knaagdiervoer is een hoogwaardige, volledige voeding voor knaagdieren zoals konijnen, cavia's en fretten. De voedingen van Supreme zijn zeer evenwichtig en helpen de gezondheid van uw knaagdier optimaal te ondersteunen.
Lees meer ..
Supreme Science Selective Konijn

Supreme Science Selective Konijn

Supreme Science Selective Konijn is een complete, evenwichtige voeding en is geschikt voor alle konijnen. De samenstelling van de voeding voorkomt dat uw konijn selectief kan eten. Het voer is speciaal ontwikkeld voor actieve, volwassen konijnen en bevat alle voedingsstoffen die uw huisdier nodig heeft voor een actieve dag. Dankzij de ruime aanwezigheid van voedingsvezels wordt de spijsvertering geactiveerd. In het toegevoegde lijnzaad vindt uw konijn hoogwaardige Omega-3 en Omega-6 vetzuren, die hem ondersteunen bij een gezonde huid en vacht. Deze voeding is vrij van toegevoegde suikers.

 • Voorkomt selectief eten, een veelvoorkomend probleem bij konijnen
 • Speciaal ontwikkeld voor actieve konijnen
 • Optimaal vezelgehalte verbetert de spijsvertering
 • Verzorgd de huid en vacht dankzij Omega-3 en Omega-6 vetzuren
 • Vrij van toegevoegde suikers
   

Bij Brekz kunt u het beste konijnenvoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Supreme Science Selective Konijn tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Supreme Science Selective Konijn staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Supreme Science Selective Konijn

Luzerne, tarwe, tarwemeel, sojaschillen, erwtenvlokken, lijnzaad (min. 2%), sojaschroot, bietenpulp, sojaolie, zout, mineralen, L-lysine, DL-methionine.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een volledige voeding voor uw konijnen? Kijk dan eens bij ons Versele-Laga Cuni Complete. Een overzicht van al ons Konijnenvoer vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
3 kg
€ 13,25 (€ 4,42 /kg)
5 kg
€ 18,95 (€ 3,79 /kg)
2 x 3 kg
€ 25,75 (€ 4,29 /kg)
10 kg
€ 33,95 (€ 3,40 /kg)
2 x 5kg
€ 35,95 (€ 3,60 /kg)
2 x 10 kg
€ 63,95 (€ 3,20 /kg)
3 x 10 kg
€ 92,95 (€ 3,10 /kg)
Supreme Science Selective Cavia

Supreme Science Selective Cavia

Supreme Science Selective Cavia is volledig voer voor uw cavia. De hoogwaardige ingrediënten zijn verwerkt tot een geperste brok. Hiermee wordt het probleem van selectief eetgedrag opgelost. Selectief eetgedrag kan er namelijk voor zorgen dat uw huisdier niet al zijn voedingsstoffen, vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Met dit voer behoudt uw cavia een topconditie. Het bevat alle ingrediënten die uw huisdier nodig heeft om gezond te blijven. De hoogwaardige vezels maken de tanden schoon. Ook ondersteunt het voer de darmflora, wat de spijsvertering bevordert. De omega-3 en omega-6 vetzuren zorgen voor een gezonde huid en een mooie vacht. De mix van kruiden ondersteunt de natuurlijke vochtuitscheiding. Dit vermindert constipatie en is goed voor een gezonde blaas. Ook is er vitamine C aan de voeding toegevoegd. Vitamine C is een erg belangrijke vitamine voor cavia's. Bevat geen kunstmatige kleurstoffen.

 • Volledig voer voor cavia's
 • Bevat hoogwaardige ingrediënten in de juiste verhouding
 • Voorkomt selectief eetgedrag
 • Houdt uw cavia gezond en in topconditie
 • Maakt de tanden schoon
 • Ondersteunt de darmflora en spijsvertering
 • Zorgt voor een gezonde huid en vacht
 • Bevordert de natuurlijke vochtuitscheiding
   

Bij Brekz kunt u het beste voer voor uw cavia goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Supreme Science Selective Cavia tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Supreme Science Selective Cavia staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Supreme Science Selective Cavia

Volwassen cavia's hebben circa 40 - 50 g per dag nodig.Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw cavia. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Supreme Science Selective Cavia

Luzernemeel, volkorentarwe, tarwekiem, sojaschalen, sojapulp, erwtenvlokken, lijnzaad, rode bietenpulp, sojaolie, venkelzaden, monocalciumfosfaat, zout, calciumcarbonaat, gedroogde paardenbloem, gedroogde brandnetel.

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (15.000 I.E./kg), jodium (1,5 mg/kg), vitamine C (800 mg/kg), koper (20 mg/kg), vitamine D3 (1.500 I.E./kg), mangaan (38 mg/kg), zink (62 mg/kg), ijzer (152 mg/kg), selenium 0,2 (mg/kg)

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (16,0%), ruw vet (4,0%), ruwe vezel (15,0%), ruwe as (6,5%), calcium (0,8%), fosfor (0,5%)
 

Ander caviavoer?

Bent u op zoek naar voordeliger voer? Bekijk dan ons Caviavoer assortiment. Hier verkopen we onder andere Versele-Laga Gemengd Hamster/Caviavoer. Dit kost minder dan € 1.00 per kilo en is geschikt voor verschillende soorten knaagdieren.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
3 kg
€ 13,49 (€ 4,50 /kg)
2 x 3 kg
€ 25,99 (€ 4,33 /kg)
10 kg
€ 39,95 (€ 4,00 /kg)
2 x 10 kg
€ 77,95 (€ 3,90 /kg)
Supreme Science Selective Ferret

Supreme Science Selective Ferret

Supreme Science Selective Ferret is een eiwitrijke voeding met kip en kalkoen en is geschikt voor fretten van alle leeftijden. Deze smakelijke voeding bevat kip en kalkoen en zit boordevol hoog verteerbare eiwitten (36%). De uitgebalanceerde combinatie van ingrediënten zorgt ervoor dat uw fret precies die eiwitten, oliën, vitamines en mineralen binnenkrijgt die hij nodig heeft voor een gezonde en energieke dag. De toevoeging van lijnzaad en taurine zorgt ervoor dat de ogen, de vacht en het lichaam gezond blijven.

Ook kan de voeding helpen om vervelende lichaamsgeuren wat af te zwakken. Veel andere voedingen voor fretten bevatten suikerhoudende ingrediënten. Dit leidt op den duur tot obesitas en gebitsproblemen. Wat uw huisdier nodig heeft zijn veel eiwitten en weinig vezels. Deze voeding voorziet hierin en is vrij van suikers en kleurstoffen.

 • Zeer goed verteerbaar
 • Rijk aan eiwitten en een laag vezelgehalte
 • Verzorgt de vacht
 • Met alle oliën, vitamines en mineralen voor een gezonde en energieke dag
 • Vrij van suikers en kleurstoffen
 • Geschikt voor fretten van alle leeftijden


Bij Brekz kunt u het beste frettenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Supreme Science Selective Ferret voer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Supreme Science Selective Ferret voer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Voedingsadvies Supreme Science Selective Ferret voer

Als u uw fretten Supreme Science Selective Fetter voor de eerste keer voert, neem dan een overgangsperiode van 7-10 dagen in acht. Aangeraden wordt om het voer eerst te mengen met het voormalige voer. Gedurende de overgangsperiode kunt u de dosering van het nieuwe voer dan geleidelijk verhogen. Een plotselinge verandering in dieet kan leiden tot spijsverteringsproblemen. Overstappen van een suikerrijk dieet naar deze voeding kan enige tijd duren. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Supreme Science Selective Ferret voer

Gevogeltemeel (40%), tarwe, soja olie, vismeel, kalkoenmeel (5%), gevogelte vet, suiker, bietenpulp, aardappeleiwit, lijnzaad (2%), vitaminen en mineralen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (36%), ruw vezels (2%), ruw vet (19%), anorganische voedingsstoffen (8%), taurine (0,15%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (15.000 IU/kg), vitamine D3 (1.500 IU/kg).
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor uw chinchilla? Kijk dan eens bij ons Versele-Laga Chinchilla Nature voer. Een overzicht van al ons voer voor Fretten vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
2 kg
€ 9,95 (€ 4,98 /kg)
2 x 2 kg
€ 18,95 (€ 4,74 /kg)
3 x 2 kg
€ 26,95 (€ 4,49 /kg)
5 x 2 kg
€ 39,95 (€ 4,00 /kg)
Supreme Science Selective Junior konijn

Supreme Science Selective Junior konijn

Supreme Science Selective Junior konijn is een complete, evenwichtige voeding die ontwikkeld is om te voldoen aan de verhoogde voedingsbehoeften van konijnen van 4-20 weken oud. Ook zwangere en zogende voedsters kunt u dit voer geven. Supreme Science Selective Junior konijn is zo samengesteld dat het voorkomt dat uw konijn selectief gaat eten. Daarnaast is het rijk aan voedingsvezels en eiwitten. Het hoge gehalte aan vezels (19%), ondersteunt de spijsvertering en helpt het gebit van uw konijn gezond te ontwikkelen. De eiwitten zorgen ervoor dat uw konijn gezond opgroeit met sterke spieren. Ook bevat het voer speciaal toegevoegde lijnzaad, met hoogwaardige Omega-3 en Omega-6 vetzuren, die bijdragen aan een gezonde huid en vacht. Supreme Science Selective Junior konijn voeding is vrij van toegevoegde suikers.

 • Voorkomt dat uw konijn selectief eet
 • Speciaal ontwikkeld voor actieve konijnen
 • Hoog gehalte aan vezels ondersteunt de spijsvertering
 • Omega-3- en omega-6-vetzuren verzorgen de huid en vacht
 • Zonder toegevoegde suikers en kunstmatige toevoegingen
   

Bij Brekz kunt u het beste konijnenvoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Supreme Science Selective Junior konijn voordelig en gemakkelijk.

De houdbaarheid van Supreme Science Selective Junior konijn staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Supreme Science Selective Junior konijn

Luzerne, tarwe, sojaschillen, sojaschroot, tarwemeel, erwtenvlokken, spinazie (min. 4%), lijnzaad (min. 2%), sojaolie, mineralen, zout, lysine, methionine, blauwe bosbessen, mariadistelzaden, groene thee extract, druivenpitextract.

Ander voer?

Is uw konijn al ouder en zoekt u dus voer voor een volwassen konijn? Bij Brekz kunt u ook Supreme Science Selective Konijn kopen. Of als u meer producten wilt bekijken, bekijk dan het overzicht van al het Konijnenvoer dat we verkopen.

Supreme Science Selective jr. konijn > Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 7,95 (€ 5,30 /kg)
2 x 1.5 kg
€ 14,95 (€ 4,98 /kg)
10 kg
€ 37,95 (€ 3,80 /kg)
2 x 10 kg
€ 73,95 (€ 3,70 /kg)
3 x 10 kg
€ 107,95 (€ 3,60 /kg)
Supreme Science Selective Senior 4+ Konijn

Supreme Science Selective Senior 4+ Konijn

Supreme Science Selective Senior 4+ Konijn is een complete, evenwichtige voeding en is geschikt voor konijnen met een leeftijd vanaf 4 maanden. De voeding is speciaal ontwikkeld voor actieve, volwassen konijnen, waaronder ook dwergkonijnen. Dankzij de geperste korrels bevatten deze allemaal dezelfde voedingswaarde. Dit voorkomt selectief eten, een veel voorkomend probleem bij konijnen. Het hoge vezelgehalte (22%) bevordert de spijsvertering en helpt bij een gezonde gebitsslijtage. Tevens bevat het voer luzerne, een ingrediënt dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit vezels en eiwitten. En dankzij het toegevoegde lijnzaad is het voer rijk aan Omega-3 en Omega-6 vetzuren, die de huid en vacht verzorgen. De voeding bevat geen toegevoegde suikers, zodat uw konijn op een gezond gewicht blijft.

 • Voorkomt selectief eten 
 • Verbetert de spijsvertering 
 • Met Omega-3 en Omega-6 vetzuren voor een gezonde huid en vacht
 • Bevat geen toegevoegde suikers
 • Geschikt voor konijnen vanaf een leeftijd van 4 maanden
   

Bij Brekz kunt u het beste Supreme knaagdiervoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Supreme Science Selective Senior 4+ Konijn tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Supreme Science Selective Senior 4+ Konijnstaat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Ingrediënten Supreme Science Selective Senior 4+ Konijn

Luzernemeel, sojaschillen, Timothy hooi (20%), tarwe, tarwegries, lijnzaad, erwtenvlokken, tijm (min. !%), sojaolie, kruiden (1%: spinazie, bosbes, mariadistelzaden, meidoornbessen, groene thee-extract, druivenpittenextract, ginkgo-extract), monocalciumfosfaar, calcium carbonaat, zout. Kan genetisch gemodificeerde soja bevatten.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (12%), ruwe celstof (22%), ruw vet (4%), ruwe as (8%), calcium (0,6%), natrium (0,3%), fosfor (0,4%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (15.000 IE/kg), vitamine D3 (1.500 IE/kg), ijzersulfaat, monohydraat (152 mg), watervrij calciumjodaat (1,5 mg), kopersulfaat pentahydraat (20 mg), mangaanoxide (38 mg), zinkoxide (62 mg), natriumseleniet (0,2 mg).
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld voor jonge konijnen? Kijk dan eens bij Supreme Science Selective JUNIOR konijn. Een overzicht van al ons Konijnenvoer vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 8,25 (€ 5,50 /kg)
2 x 1.5 kg
€ 15,49 (€ 5,16 /kg)
3 x 1,5 kg
€ 21,49 (€ 4,78 /kg)
5 x 1.5 kg
€ 34,95 (€ 4,66 /kg)
10 kg
€ 38,95 (€ 3,90 /kg)
2 x 10 kg
€ 76,95 (€ 3,85 /kg)
3 x 10 kg
€ 112,95 (€ 3,77 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Supreme knaagdiervoer assortiment

Supreme knaagdiervoer heeft uiteenlopende voedingen in het assortiment. Of het nu gaat om een voer voor uw konijn, uw cavia of fret, bij Supreme vindt u de gebalanceerde voeding die u zoekt. Om u het kiezen wat gemakkelijker te maken vindt u hieronder een korte toelichting op het assortiment.

Konijn

Heeft u een jong konijn, een volwassen of een ouder konijn? Lees verder om de ideale voeding te kiezen voor uw konijn.

 • Een volledig en smakelijk droogvoer voor volwassen konijnen, met gezonde Omega vetzuren, dat is Supreme Science Selective Konijn voer
 • Speciaal voor de voedingsbehoefte van snel groeiende, jonge konijnen is er Supreme Science Selective Junior konijn
 • Oudere konijnen kunnen wel wat ondersteuning gebruiken. Met Supreme Science Selective Senior 4+ Konijn krijgt uw konijn wat hij verdient

Overige knaagdieren

Verschillende knaagdieren hebben verschillende behoeften. Daarom is er speciaal voer ontwikkeld voor cavia's en voor fretten. 

 • Cavia's krijgen optimale ondersteuning van het Supreme Science Selective Cavia voer
 • Een eiwitrijke voeding met kip en kalkoen voor fretten, dat is Supreme Science Selective Ferret voer

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander product, bijvoorbeeld een voeding voor uw knaagdier van Versele Laga? Kijk dan eens bij ons Versele Laga knaagdiervoer.

Terug