Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Supreme Science Selective Cavia

3 kg
€ 13,49 (€ 4,50/kg)
€ 13,49 (€ 4,50/kg)
2 x 3 kg
€ 25,99 (€ 4,33/kg)
€ 25,99 (€ 4,33/kg)
10 kg
€ 39,95 (€ 4,00/kg)
€ 39,95 (€ 4,00/kg)
2 x 10 kg
€ 77,95 (€ 3,90/kg)
Meest verkocht
€ 77,95 (€ 3,90/kg)

Supreme Science Selective Cavia is voer dat goed is voor de gezondheid en conditie van uw cavia.

 • Maakt de tanden schoon
 • Bevordert de vochtuitscheiding
 • Goed voor de spijsvertering

Supreme Science Selective Cavia

Supreme Science Selective Cavia is volledig voer voor uw cavia. De hoogwaardige ingrediënten zijn verwerkt tot een geperste brok. Hiermee wordt het probleem van selectief eetgedrag opgelost. Selectief eetgedrag kan er namelijk voor zorgen dat uw huisdier niet al zijn voedingsstoffen, vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Met dit voer behoudt uw cavia een topconditie. Het bevat alle ingrediënten die uw huisdier nodig heeft om gezond te blijven. De hoogwaardige vezels maken de tanden schoon. Ook ondersteunt het voer de darmflora, wat de spijsvertering bevordert. De omega-3 en omega-6 vetzuren zorgen voor een gezonde huid en een mooie vacht. De mix van kruiden ondersteunt de natuurlijke vochtuitscheiding. Dit vermindert constipatie en is goed voor een gezonde blaas. Ook is er vitamine C aan de voeding toegevoegd. Vitamine C is een erg belangrijke vitamine voor cavia's. Bevat geen kunstmatige kleurstoffen.

 • Volledig voer voor cavia's
 • Bevat hoogwaardige ingrediënten in de juiste verhouding
 • Voorkomt selectief eetgedrag
 • Houdt uw cavia gezond en in topconditie
 • Maakt de tanden schoon
 • Ondersteunt de darmflora en spijsvertering
 • Zorgt voor een gezonde huid en vacht
 • Bevordert de natuurlijke vochtuitscheiding
   

Bij Brekz kunt u het beste voer voor uw cavia goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Supreme Science Selective Cavia tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Supreme Science Selective Cavia staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Supreme Science Selective Cavia

Volwassen cavia's hebben circa 40 - 50 g per dag nodig.Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw cavia. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Supreme Science Selective Cavia

Luzernemeel, volkorentarwe, tarwekiem, sojaschalen, sojapulp, erwtenvlokken, lijnzaad, rode bietenpulp, sojaolie, venkelzaden, monocalciumfosfaat, zout, calciumcarbonaat, gedroogde paardenbloem, gedroogde brandnetel.

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (15.000 I.E./kg), jodium (1,5 mg/kg), vitamine C (800 mg/kg), koper (20 mg/kg), vitamine D3 (1.500 I.E./kg), mangaan (38 mg/kg), zink (62 mg/kg), ijzer (152 mg/kg), selenium 0,2 (mg/kg)

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (16,0%), ruw vet (4,0%), ruwe vezel (15,0%), ruwe as (6,5%), calcium (0,8%), fosfor (0,5%)
 

Ander caviavoer?

Bent u op zoek naar voordeliger voer? Bekijk dan ons Caviavoer assortiment. Hier verkopen we onder andere Versele-Laga Gemengd Hamster/Caviavoer. Dit kost minder dan € 1.00 per kilo en is geschikt voor verschillende soorten knaagdieren.