Caviavoer

Caviavoer

Caviavoer bevat diverse soorten voeding die geschikt zijn voor uw cavia. Of u nu op zoek bent naar een caviakorrel, een gemengd voer, caviamuesli of naar een pakje hooi, u vindt het hier. 
Lees meer ..
Caviavoer

Caviavoer assortiment

Cavia's hebben een dieet dat zeer gevarieerd is. Daarin vind je vaak Vitamine C, omdat cavia's die vitamine zelf niet aan kunnen maken. Maar de voedingen bevatten bijvoorbeeld ook grassen, granen en zaden. Wilde cavia's scharrelen hun maal namelijk naar behoeven bij elkaar en zorgen ervoor dat daarin kruiden, bladeren, struikgewas, knollen, wortels grassoorten, noten en zaden voorkomen. Om uw cavia van een zo natuurlijk mogelijke voeding te voorzien dient hij dus (zeer) gevarieerd te eten. Een droogvoer, een caviamuesli, groenvoer en hooi behoren daarvoor tot de mogelijkheden. Hieronder vindt u meer informatie over ons assortiment.

Caviakorrel is droogvoer voor cavia's en bevat diverse plantaardige ingredienten en een voldoende dosering vitamine C om uw cavia een basis te geven aan zijn dieet.

  • Een gebalanceerde (semi)professionele caviakorrel is de Kasper Fauna Caviakorrel
  • Liever een voeding van Hopefarms? Kijk eens bij de Hopefarms Cavia Super Trio caviakorrel
  • Een volledig droogvoer voor de cavia, dat is ons Supreme Science Selective Cavia voer
  • Een mooi alternatief van Versele-Laga is het Versele-Laga Cavia Nature voer
  • Versele-Laga Crispy Pellets voor cavia's is een smakelijk droogvoer van Versele-Laga

Gevarieerd droogvoer

In het droogvoer kunnen ook een breed palet aan groenten en andere voedingsstoffen worden verwerkt. Dit gevarieerde droogvoer is vaak een volledige voeding.

  • Een gemengde, volledige voeding van Versele-Laga voor hamster en cavia is ons Versele-Laga Gemengd Hamster/Caviavoer
  • Zoekt u een alternatief van Versele-Laga? Kijk eens bij ons Versele-Laga Cavia Complete voer

Caviamuesli

Caviamuesli is een zeer smakelijk, aanvullend voer voor cavia's.

Overig voer

  • Op zoek naar een lekkere aavullende voeding voor uw cavia? Kijk eens bij ons Versele-Laga Crispy Popcorn voer voor cavia's
  • Hooi is een onmisbaar onderdeel van uw cavia's dieet, kijk voor een pakje op maat bij ons Klein Pakje Hooi voor knaagdieren

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld een voeding voor uw hamster? Kijk dan eens bij ons voer voor Hamsters.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.