Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Caviavoer 

Caviavoer bevat diverse soorten voeding die geschikt zijn voor uw cavia. Of u nu op zoek bent naar een caviakorrel, een gemengd voer, caviamuesli of naar een pakje hooi, u vindt het hier. 
Lees meer ..
Kasper Fauna Caviakorrel

Kasper Fauna Caviakorrel

Kasper Fauna Caviakorrel is een smakelijke, aanvullende voeding en is geschikt voor iedere cavia. De voeding bevat alle voedingsstoffen die een cavia nodig heeft voor een sterk en gezond lichaam. Zo wordt voorzien in de belangrijke behoefte aan vitamine C, maar zijn ook andere essentiële vitaminen, mineralen en sporenelementen aanwezig om uw cavia in topconditie te houden. De caviakorrel kan naast hooi, wortel en groenvoer worden verstrekt. 

 • Zeer volledige aanvullende voeding
 • Rijk aan de voor cavia's belangrijke vitamine C
 • Bevat alle noodzakelijke vitaminen, mineralen en sporenelementen
 • Geschikt voor iedere cavia
   

Bij Brekz kunt u de beste Kaspar Fauna producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kaspar Fauna Caviakorrel tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Kaspar Fauna Caviakorrel staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Kaspar Fauna Caviakorrel

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Kaspar Fauna Caviakorrel
Ras van de cavia Lichaamsgewicht Hoeveelheid
Kg Gram per dag
Grote rassen  >5 120-180
Middelgrote rassen  3-5 100-160
Kleine rassen  1-3 50-100
Dwergrassen  <1 30-50

 

Ingrediënten Kaspar Fauna Caviakorrel

Producten van granen, (Bij)producten van oliehoudende zaden en vruchten, gedroogde voedergewassen, granen, (bij)producten van overige planten, mineralen, oliën en vetten, geproduceerd met genetisch gemodificeerde soja.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (18,5%), ruw vet (3%), ruwe celstof (15,5%), ruwe as (7,9%), calcium (0,8%), fosfor (0,59%), natrium (0,2%).

Toegevoegde voedingsmiddelen 
Vitamine A (15.000 IU/kg), vitamine D3 (1.500 IU/kg), vitamine E (85 IU/kg), vitamine C (2.000 IU/kg), Koper [E4] (15 mg), ijzer [E1] (75 mg), mangaan [E5] (45 mg), zink [E6] (75 mg), kobalt (0,2 mg), jodium (1,2 mg), selenium [E8] (0,1 mg). 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld caviamuesli? Kijk dan eens bij Kasper Fauna Caviamuesli. Een overzicht van al onze Kasper Fauna producten vindt u hier.

Kasper Faunafood
https://www.brekz.nl/5070-home_default/kasper-fauna-caviakorrel.jpg
22.95 2019/01/01
Goed product, cavia eet het graag. Ruikt heerlijk kruidig
Geperste korrels ze smullen er lekker van en er zit alles in dus ze blijven in optimale conditie
Mooie kleine korrel, de cavia's nemen hem goed op. Redelijk voordelig in prijs.
Een volledig voer in pelletvorm waardoor er geen voorkeur wordt gemaakt door de cavia's en er ook geen verspilling ontstaat...
De cavia's vinden het erg lekker. Wordt goed gegeten, ze hebben er weinig van nodig zitten goede voedingsstoffen in die ze iedere dag nodig hebben.
Prima product, de cavias hoor ik niet mopperen, dus voor herhaling vatbaar.
Goede kwaliteit, bevalt prima.
790
463
Kasper Fauna Caviakorrel > Meer informatie
Kasper Fauna Caviakorrel 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
4 kg
€ 7,09 (€ 1,77/kg)
Op 01 okt weer verkrijgbaar
2 x 4 kg
€ 14,25 (€ 1,78/kg)
Op 01 okt weer verkrijgbaar
20 kg
€ 22,95 (€ 1,15/kg)
Hobby First Hope Farms Cavia Complete

Productinformatie Hobby First Hope Farms Cavia Complete

Hobby First Hope Farms Cavia Complete is volledig graanvrije aanvullende voeding, die samen met aanvullend hooi in de complete voedingsbehoefte van cavia's voorziet. Deze voeding is geschikt voor cavia's van alle leeftijden. Hobby First Hope Farms Cavia Complete is een voer in pelletvorm, waardoor selectief eten zo veel mogelijk voorkomen wordt. Daarnaast bevat het veel vezels en vitamine C. Het voer is daarnaast verrijkt met onder andere timothy hooi. Dit maakt deze voeding niet alleen gezond, maar ook erg smakelijk.

 • Graanvrij, voor een goede spijsvertering
 • Vol Vitamine C
 • Zonder kunstmatige toevoegingen
 • Verrijkt met vezels die helpen voor een goede werking van de darmen
 • Bevat timothy hooi

Samenstelling Hobby First Hope Farms Cavia Complete

Luzerne, timothee grasmeel, grasmeel, zonnebloemzaadschroot, bietenpulp, sojaschrootvoer, appelpulp, rietmelasse, raapzaadschroot, lijnzaad, lijnzaadschilfers, sojaolie, cichoreiwortelpoeder, natriumchloride

Analytische bestanddelen:

ruw eiwit 19,0%, ruw vet 3,0%, ruwe celstof 22,0%, ruwe as 9,5%, calcium 0,80%, fosfor 0,50%, natrium 0,17%, oMEGA 3-vetzuur 0,81%, FOS 0,13%, vitamine C 2500 mg/kg

Hope Farms
https://www.brekz.nl/35618-home_default/hopefarms-cavia-super-cc.jpg
30.95 2019/01/01
Prima spul. Echter niet in de originele verpakking. En helaas krijg je wel meteen ongevraagd een abonnement op de nieuwsbrief.
Gaat erin als zoete koek!
792
465
Hopefarms Cavia Super CC > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 kg
€ 21,25 (€ 2,13/kg)
2 x 10 kg
€ 40,49 (€ 2,02/kg)
Versele-Laga Gemengd Hamster/Caviavoer

Versele-Laga Gemengd Hamster/Caviavoer

Versele-Laga Gemengd Hamster/Caviavoer is volledig voer voor cavia's en hamsters. Het is ook geschikt voor konijnen. Volledig voer betekent dat uw huisdier geen aanvullende voeding nodig heeft. Het bestaat uit een mix van diverse granen, zaden, pitten en noten. Dit zijn slechts gezonde producten. Daarom zal uw knaagdier gezond en vitaal door het leven kunnen gaan. Daarnaast zijn deze producten goed te verteren en hebben ze een lekkere smaak. Het voordeel van dit voer is dat het erg goedkoop is. Geschikt voor volwassen hamsters, cavia's en konijnen van alle soorten.

 • Volledig voer, aanvulling is niet nodig
 • Bestaat uit granen, pitten en noten
 • Gezond en goed verteerbaar
 • Voor een vitaal en gelukkig leven
 • Geschikt voor volwassen hamsters, cavia's en konijnen van alle soorten
 • Erg voordelig

Bij Brekz kunt u het beste voer voor uw knaagdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Gemengd Hamster/Caviavoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 
De houdbaarheid van Versele-Laga Gemengd Hamster/Caviavoerstaat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Versele-Laga Gemengd Hamster/Caviavoer

Aangeraden wordt om een portie van 35 tot 50 gram te geven. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw knaagdier. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.


Ingrediënten Versele-Laga Gemengd Hamster/Caviavoer

Onder andere granen, zaden, pitten, noten

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (14%), ruw vet (6,5%), ruwe vezel (12%), ruwe as (6%), vitamine A (6500 IE/kg), vitamine D3 (1250 IE/kg), vitamine E (15 mg/kg), vitamine C (150 mg/kg), koper(II)sulfaat (6 mg/kg)


Ander knaagdierenvoer?

Bent u op zoek naar een aanvullend product? Bijvoorbeeld hooi voor uw cavia of ander knaagdier? Bekijk dan ons Caviavoer assortiment. Hier verkopen we onder andere het Klein Pakje Hooi voor knaagdieren. Hooi is onmisbaar in het dieet van knaagdieren. Verkrijgbaar in verpakkingen van 1 en 2 kilo. 

Versele-Laga
https://www.brekz.nl/31727-home_default/versele-laga-gemengd-hamster-caviavoer.jpg
21.95 2019/01/01
Het Cavia voer van Teurlings is beter, althans de Cavia's lusten het liever, dan Versele-Laga Caviavoer. Volgende keer ga ik terug voor Teurlings.
827
471
Versele Laga Gemengd Hamster/Caviavoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 kg
€ 21,95 (€ 1,10/kg)
Versele-Laga Cavia Complete

Versele-Laga Cavia Complete

Versele-Laga Cavia Complete is een zeer complete voeding met vitamine C en is geschikt voor iedere cavia. De bijzondere smaak van deze all in 1 korrel voorkomt selectief eetgedrag. Zo bent u er zeker van dat uw cavia alle essentiële voedingsstoffen binnen krijgt die hij nodig heeft voor een goede gezondheid. Dankzij de lange vezels en extra vitamine C past deze voeding perfect in het dieet van uw cavia. De voeding is verder verrijkt met vlierbessen en kruiden, voor een goede opname en conditie. 

 • Zeer volledige voeding met all in 1 korrel maakt selectief eetgedrag onmogelijk
 • Met extra vitamine C 
 • Bevat lange vezels, o.a. timothyhooi met een gezond effect op de tanden
 • Verrijkt met vlierbessen en kruiden, voor een extra goede opname en conditie
 • Past prima in het dieet van iedere cavia


Bij Brekz kunt u het beste caviavoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Cavia Complete tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Versele-Laga Cavia Complete staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Versele-Laga Cavia Complete

Afhankelijk van de grootte, het ras en de leeftijd van de cavia wordt aangeraden om dagelijks 35 tot 50 gram te voeren. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.
 

Ingrediënten Versele-Laga Cavia Complete

Plantaardige bijproducten (timotee 7%, grassen en kruiden), Plantaardige eiwitextracten, Vruchten (vlierbes 4%), Zaden (lijnzaad 2%), Mineralen, Fructo-oligosacchariden (0,3%), Goudsbloem, Yucca

Analytische bestanddelen
Eiwit (14,0%), vetgehalte (3,0%), ruwe celstof (20,0%), ruwe as (7,0%), calcium (0,8%), fosfor (0,6%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (10.000 IE/kg), vitamine D3 (1.200 IE/kg), vitamine E (80 mg), vitamine C (1.000 mg), [E1] ijzer (100 mg), [E2] jodium (2 mg), [E4] koper (10 mg), [E5] mangaan (75 mg), [E6] zink (70 mg), [E8] selenium (0,2 mg).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld caviamuesli? Kijk dan eens bij Kasper Fauna Caviamuesli. Een overzicht van al ons caviavoer vindt u hier.

Versele-Laga Complete
https://www.brekz.nl/1073-home_default/versele-laga-cavia-complete.jpg
36.95 2019/01/01
2607
753
Versele Laga Cavia Complete > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
8 kg
€ 36,95 (€ 4,62/kg)
2 x 8 kg
€ 72,95 (€ 4,56/kg)
Kasper Fauna Caviamuesli

Kasper Fauna Caviamuesli

Kasper Fauna Caviamuesli is een smakelijk aanvullend voer en is geschikt voor iedere cavia. Het product is een mengeling aangevuld met een vitaminen- en mineralenkorrel. Bij de samenstelling van het voer is rekening gehouden met de natuurlijke eetgewoonten van de cavia, in de vrije natuur. De grondstoffen zijn zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd op voedingswaarde, zodat u er zeker bent van de hoogste kwaliteit. Dankzij de toevoeging van vitaminen en mineralen bevat deze caviamuesli tevens vele voedingsstoffen die uw cavia nodig heeft voor een gezond en fit lichaam. Caviamuesli is een aanvullend voer dat naast caviakorrel kan worden verstrekt. 

 • Smakelijke aanvullende voeding
 • Rijk aan vitaminen en mineralen
 • Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten
 • Geschikt voor iedere cavia

 

Bij Brekz kunt u de beste Kasper Fauna producten goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kasper Fauna Caviamuesli tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Kasper Fauna Caviamuesli staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Kasper Fauna Caviamuesli

Graan, gedroogde voedergewassen, (bij)producten oliehoudende zaden*, graan(bij)producten, (bij)producten suikerbereiding, vezelrijke producten, oliehoudende zaden, mineralen, oliën en vetten, (bij) producten zaden/peulvruchten, groente.
* Geproduceerd met genetisch gemodificeerde soja.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (13%), ruw vet (4,3%), ruwe celstof (12%), ruwe as (6,8%), calcium (0,93%), fosfor (0,44%), natrium (0,27%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
[E672] Vitamine A (8.500 IE/kg), [E671] vitamine D3 (850 IE/kg), vitamine E (30 IE/kg), vitamine C (390 mg), [E1] ijzer (42 mg), [E2] jodium (0,7 mg), [E3] kobalt (0,1 mg), E4 koper (8 mg), [E5] mangaan (25 mg), [E6] zink (42 mg), [E8] Selenium (0,1 mg).
IJzer(II)sulfaat monohydraat, mangaan(II)oxide, zinkoxide, kobalthydroxidecarbonaat, calciumjodaat, natriumseleniet, koper(II)sulfaat pentahydraat.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een caviakorrel? Kijk dan eens bij Kasper Fauna Caviakorrel. Een overzicht van al onze Kasper Fauna producten vindt u hier.


 

Kasper Faunafood
https://www.brekz.nl/5071-home_default/kasper-fauna-caviamuesli.jpg
19.95 2019/01/01
Goed product. Snelle levering
Makkelijk online je bestelling plaatsen en een snelle levering. Goed product. Ga zeker opnieuw bestellen !
3800
2004
Kasper Fauna Caviamuesli > Meer informatie
Kasper Fauna Caviamuesli 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
15 kg
€ 19,95 (€ 1,33/kg)
2 x 15 kg
€ 38,95 (€ 1,30/kg)
Supreme Science Selective Caviavoer

Productinformatie Science Selective Caviavoer

Supreme Science Selective Cavia is volledig voer voor uw cavia. De hoogwaardige ingrediënten zijn verwerkt tot een geëxtrudeerde brok. Hiermee wordt het probleem van selectief eetgedrag opgelost. Selectief eetgedrag kan er namelijk voor zorgen dat uw huisdier niet al zijn voedingsstoffen, vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Met dit voer behoudt uw cavia een topconditie. Het bevat alle ingrediënten die uw huisdier nodig heeft om gezond te blijven. De hoogwaardige vezels bevorderen de gebitslijtage. Ook ondersteunt het voer de darmflora, wat de spijsvertering bevordert. De omega-3 en omega-6 vetzuren zorgen voor een gezonde huid en een mooie vacht. De mix van kruiden ondersteunt de natuurlijke vochtuitscheiding. Dit vermindert constipatie en is goed voor een gezonde blaas. Tevens bevat deze Caviavoeding Vitamine C. Dit is een erg belangrijke vitamine voor cavia's. Bevat geen kunstmatige kleurstoffen.

 • Volledig voer voor cavia's
 • Bevat hoogwaardige ingrediënten in de juiste verhouding
 • Voorkomt selectief eetgedrag
 • Houdt uw cavia gezond en in topconditie
 • Maakt de tanden schoon
 • Ondersteunt de darmflora en spijsvertering
 • Zorgt voor een gezonde huid en vacht
 • Bevordert de natuurlijke vochtuitscheiding
   

Bij Brekz kunt u het beste voer voor uw cavia goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Supreme Science Selective Cavia tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Supreme Science Selective Cavia staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

       

Voedingsadvies Science Selective Caviavoer

Volwassen cavia's hebben circa 40 - 50 gr per dag nodig.Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw cavia. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
      

Ingrediënten Science Selective Caviavoer

Alfalfameel, tarwe, tarwegries, sojabonenschillen, sojabonenmeel, erwtenvlokken, lijnzaad, sojaolie, venkelzaden, monocalciumfosfaat, zout, calciumcarbonaat, gedroogde paardenbloem, gedroogde brandnetel.

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A 37.500 IE/kg, vitamine D³ 2.000 IE/kg, vitamine C 800 IE/kg, Ijzer 50 mg/kg, Koper 7,5 mg/kg, Mangaan 30 mg/kg, Zink 100 mg/kg, Selenium 0.25 mg/kg, Jodium 1.5 mg/kg

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit 16,0%, ruwe vezels 15,0%, ruw vet 4,0%, ruwe as 6,5%, calcium 0,6%, fosfor 0,5%
     

Ander caviavoer?

Bent u op zoek naar voordeliger voer? Bekijk dan ons Caviavoer assortiment. Hier verkopen we onder andere Versele-Laga Gemengd Hamster/Caviavoer. Dit kost minder dan € 1,00 per kilo en is geschikt voor verschillende soorten knaagdieren.

Hope Farms
https://www.brekz.nl/32235-home_default/supreme-selective-cavia.jpg
7.99 2019/01/01
Dit product is goed, onze cavia's eten er goed van. En ze kunnen niet eerst de lekkere dringen eruit eten want alle brokjes zijn hetzelfde. Maar ik ben vooral tevreden over de service van Brekz.
Prima voer en snel en goed geleverd door Brekz.
Snelle levering en goedkoop, voor herhaling vatbaar.
Prima service. Vandaag bestelt, morgen in huis zoals beloofd.
Super! Mooie prijs, snel geleverd zonder problemen!!! Heel tevreden.
Top snel geleverd en Twingo is weer tevreden voorlopig
Bestelling gedaan, volgende dag geleverd, prima verpakt. Prima prijs dus 5 sterren.
Product gebruik ik veel, voor deze 10kg verpakking is Brekz.nl de goedkoopste.
Kwalitatief heel goed en de cavia krijgt er ook nog een zachte vacht van. Prima prijs/kwaliteitverhouding.
Het was zeer vlug bij ons. Heel correct heel tevreden. Voor herhaling vatbaar.
Zeer lange houdbaarheid, snelle levering, goed verpakt. Alles in orde!
Blijft toch gewoon het beste voer. Ze hoeven er niet heel veel van, er zit voldoende vitamine C in en het gebit en de vacht blijven mooi.
Eten alles op, bij ander voer zoeken ze eerst de lekkereste dingen eruit en laten de staafjes liggen.
Zeer tevreden over de kwaliteit van deze voeding voor cavia's. Bovendien is BREKZ bij de verpakking van 3 kilo véél goedkoper dan menig andere dierenspeciaalzaak.
Snelle levering, goeie berichtgeving van de status van het pakket.
Snelle levering. Op maandag besteld en dinsdag al in huis.
Alles prima voor de beetjes met dit voedsel, aangeraden van uit de plaats van hun herkomst ...
Perfect! Delivery in time.
prima levering volgens afspraak
1401
755
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 kg
€ 14,95 (€ 4,98/kg)
2 x 3 kg
€ 28,95 (€ 4,83/kg)
10 kg
€ 42,95 (€ 4,30/kg)
2 x 10 kg
€ 81,95 (€ 4,10/kg)
Versele-Laga Crispy Muesli voor cavia's

Versele-Laga Crispy Muesli voor cavia's

Versele-Laga Crispy Muesli voor cavia's is een complete, vezelrijke voeding en is geschikt voor cavia's. Boven op de basis van vezelrijke muesli bevat het voer smakelijke hooistengeltjes, veel groenten en vlokken. Zo vormt het een gevarieerde mix voor echte lekkerbekken. De pellets zijn samengesteld volgens de "Happy & Healthy" formule en bevatten alle voedingsstoffen die uw cavia nodig heeft voor een gezonde en energieke dag. Dankzij de ruime aanwezigheid van vezels blijven de darmen en tanden eveneens in topvorm. Ook wordt in de hoge behoefte aan vitamine C voorzien.

 • Gevarieerde mix met hooistengeltjes, groenten en vlokken
 • Volledige voeding voor cavia's
 • Vezelrijke samenstelling voor gezonde darmen en tanden
 • Met extra vitamine C
   

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga knaagdiervoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Crispy Muesli voor cavia's tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Versele-Laga Crispy Muesli voor cavia's staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Versele-Laga Crispy Muesli voor cavia's 

Voer per dier per dag tot maximaal 50 gram. Verminder de hoeveelheid hoofdvoeding wanneer u ook snacks voert. Ververs dagelijks de voeding. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Versele-Laga Crispy Muesli voor cavia's 

Plantaardige bijproducten, granen, groenten, mineralen, zaden.

Analytische bestanddelen
Eiwit (15%), vetgehalte (3%), ruwe celstof (13%), ruwe as (7%), calcium (1%), fosfor (0,55%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (11.000 IE/kg), vitamine D3 (1.100 IE/kg), vitamine E (75 mg/kg), vitamine C (380 mg/kg), [E1] ijzer (90 mg/kg), [E2] jodium (1,9 mg/kg), [E4] koper (9 mg/kg), [E5] mangaan (68 mg/kg), [E6] zink (65 mg/kg), [E8] selenium (0,18 mg/kg), kleurstoffen, antioxidanten.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een ander compleetvoer voor cavia's? Kijk dan eens bij ons Versele-Laga Cavia Complete voer. Een overzicht van al ons Versele Laga knaagdiervoer vindt u hier.

Versele-Laga Crispy
https://www.brekz.nl/25475-home_default/versele-laga-crispy-muesli-voor-cavia-s.jpg
2.4 2019/01/01
Prijs kwaliteit is het een goed product
Zeer goed voedsel waar genoeg variatie in of buiten de brokjes. Dit voer eten ze helemaal op en niet alleen de bepaalde lekkere dingen. Hetgeen ze bij andere soorten wel doen.
Goed product voor goede prijs
Ze vinden het heerlijk voer. Vallen het gelijk aan
Goed.goede kwaliteit,en een goede prijs
5442
2840
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,75 kg
€ 4,99 (€ 1,81/kg)
2 x 2,75 kg
€ 9,75 (€ 1,63/kg)
20 kg
€ 26,95 (€ 1,35/kg)
Versele-Laga Snack Crispy Popcorn

Versele-Laga Snack Crispy Popcorn

Versele Laga Snack Crispy Popcorn is een lekkere aanvullende voeding voor (dwerg)konijnen, cavia's en (dwerg)hamsters. De voeding is zeer gevarieerd en bevat diverse soorten gepofte granen (mais en tarwe) en groenteblokjes. Deze aanvullende voeding is erg gezond voor uw knaagdier, omdat het zorgt voor een grotere opname van verschillende voedingsstoffen. Zorg er wel voor dat maximaal 25% van de totale voeding bestaat uit Versele-Laga Snack Crispy Popcorn en 75% een complete voeding is.

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding kopen voor uw knaagdier. Bestel bijvoorbeeld Versele-Laga Snack Crispy Popcorn eenvoudig en goedkoop online en u krijgt uw bestelling razendsnel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Versele-Laga Snack Crispy Popcornstaat op de verpakking vermeld en is voldoende als u uw dier regelmatig een handje geeft. 

Ingrediënten Versele-Laga Snack Crispy Popcorn

Plantaardige bijproducten, granen (25% gepofte granen), groenten, mineralen en zaden.

Analytische bestanddelen
Eiwit (10%), vetgehalte (3,5%), ruwe celstof (4%), ruwe as (2,5%), calcium (0,35%) en fosfor (0,35%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (500IE), vitamine D3 (60IE), vitamine E (5 mg), vitamine E1/ijzer (5 mg), vitamine E2/jodium (0,1 mg), vitamine E4/koper (1 mg), vitamine E5/mangaan (4 mg), vitamine E6/zink (3,5 mg), vitamine E8,selenium (0,01 mg), kleurstoffen en antioxidanten.

Andere knaagdiervoeding dan Versele-Laga Snack Crispy Popcorn ?

Bent u op zoek naar een vezelrijke aanvullende snack? Dan kunt u kiezen voor Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren of u gaat voor Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks met extra vitamine C. Voor ons gehele aanbod aan knaagdiersnacks kijkt u hier.

Versele-Laga Crispy
https://www.brekz.nl/25478-home_default/versele-laga-snack-crispy.jpg
17.95 2019/01/01
Voet heeft wel een luchtje, maar konijn vind het heerlijk. Gevarieerd voer.
4843
2514
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 kg
€ 17,95 (€ 1,80/kg)
Versele-Laga Zero Classic alle knaagdieren en konijnen

Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren

Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdierenis een complete mengvoeding voor verschillende soorten knaagdieren, zoals hamsters, konijnen en cavia's. De voeding zit boordevol smaakvolle en gezonde ingrediënten en alle vitaminen en mineralen die uw dier nodig heeft om gezond te blijven. Een hoog vezelgehalte zorgt voor een goedwerkende spijsvertering en afslijting van de tanden die anders te lang worden.

 • Geschikt voor diverse soorten knaagdieren, zoals hamsters, konijnen en cavia's
 • Bevat diverse ingrediënten
 • Bevat alle gezonde vitaminen en mineralen die uw dier nodig heeft
 • Laat darmen goed werken
 • Zorgt voor natuurlijke tandslijtage

Bij Brekz kunt u terecht voor een groot assortiment aan voeding voor knaagdieren. Bestel bijvoorbeeld Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren staat op de verpakking vermeld en is voldoende bij dagelijks gebruik.

Ingrediënten Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (10%), ruw vet (5,5%), ruwe vezel (7%) en ruwe as (3%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (900 IE/kg), vitamine D3 (180 IE/kg), vitamine E (4 mg/kg) en koper(II)sulfaat (5 mg/kg).

Andere knaagdiervoeding dan Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren?

Ook voor andere voeding voor knaagdieren kunt u bij Brekz terecht. Zo kunt u de Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren combineren met heerlijke aanvullende voeding. Zo verkopen wij de vezelrijke Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren en de gevarieerde mix Versele-Laga Snack Crispy Popcorn. Of bekijk ons gehele aanbod aan knaagdiervoeding.

Versele Laga Classic
https://www.brekz.nl/31728-home_default/versele-laga-zore-classic-rattenvoer.jpg
21.95 2019/01/01
toen ik het product kocht in plaatselijke winkel leek het beter. nu zit er echt veel mais bij en dat laten de konijntjes liggen.
Prima kwaliteit, prijs verhouding. Alleen de verzending viel half uit elkaar
Precies zoals verwacht
De dieren houden er heel veel van
4840
2512
Versele Laga Zore Classic Rattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 kg
€ 21,95 (€ 1,10/kg)
Versele-Laga Nature Cavia

Versele-Laga Nature Cavia


Versele-Laga Nature Cavia is een gevarieerde vezelrijke mengeling voor uw cavia. De mix bestaat uit een combinatie van verschillende grassen, kruiden en groenten. De samenstelling is graanvrij en verrijkt met mineralen en vitaminen, waaronder vitamine C. Vitamine C is essentieel voor cavia’s en draagt bij aan de weerstand en een optimale conditie.
Het voer is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde natuurlijke grondstoffen en is rijk aan vers geoogste Alfalfa en tuinkruiden. Alfalfa is rijk aan eiwitten en ruwe celstof, waardoor een optimale darmwerking, een betere vertering en een optimale conditie gegarandeerd wordt. Gedroogde groenten en tuinkruiden zijn een echte lekkernij voor uw cavia en zorgen voor een uitstekende opname van het voer. Het voer bestaat uit 16 verschillende componenten, bevat alle noodzakelijke aminozuren, vitaminen, mineralen en sporenelementen, en is speciaal aangepast aan de specifieke voedingsbehoeften van uw cavia.

Bij Brekz kunt u Versele-Laga caviavoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Nature Cavia tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Versele-Laga Nature Cavia

Let op: de samenstelling van dit voer is in november 2018 gewijzigd.

Plantaardige bijproducten (timothee, grassen en kruiden 21%), groenten (rode biet 5,5%, gele erwten 4%, groene erwten 12%), vruchten (rozenbottel 1%), zaden, mineralen, plantaardige eiwitextracten, FOS, goudsbloem, MOS, algen en yucca.

Analytische bestanddelen: Eiwit (15%), ruw vet (3%), ruwe celstof (16%), ruwe as (8%), calcium (0,75%), fosfor (0,6%
)


Bewaring Versele-Laga Nature Cavia

Het voer droog en op kamertemperatuur bewaren. Na openen de zak goed afgesloten houden en zorg dat uw knaagdier altijd voldoende drinkwater heeft. De houdbaarheid van Versele-Laga Nature Cavia staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Zoekt u een andere variant van dit merk? Kijk dan eens naar Versele-Laga Cavia Complete. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al ons caviavoer.

https://www.brekz.nl/28904-home_default/versele-laga-nature-cavia.jpg
7.67 2019/01/01
Mijn cavia vindt de "Science Selective (balanced guinea pig food)"super en geeft er dan ook de voorkeur aan. De Versele-Laga Nature Cavia eet ze ook en dit wil zeggen dat het produkt ook goed is want ze is een moeilijke eter van droogvoer. Witloof,radijsjes,komkommer,gourgettes,wortels,mini maïs en pepers vindt ze de max.
32818
15661
Versele-Laga Nature Cavia > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
9 kg
€ 27,95 (€ 3,11/kg)
2 x 9 kg
€ 53,95 (€ 3,00/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Caviavoer assortiment

Cavia's hebben een dieet dat zeer gevarieerd is. Daarin vind je vaak Vitamine C, omdat cavia's die vitamine zelf niet aan kunnen maken. Maar de voedingen bevatten bijvoorbeeld ook grassen, granen en zaden. Wilde cavia's scharrelen hun maal namelijk naar behoeven bij elkaar en zorgen ervoor dat daarin kruiden, bladeren, struikgewas, knollen, wortels grassoorten, noten en zaden voorkomen. Om uw cavia van een zo natuurlijk mogelijke voeding te voorzien dient hij dus (zeer) gevarieerd te eten. Een droogvoer, een caviamuesli, groenvoer en hooi behoren daarvoor tot de mogelijkheden. Hieronder vindt u meer informatie over ons assortiment.

Caviakorrel is droogvoer voor cavia's en bevat diverse plantaardige ingredienten en een voldoende dosering vitamine C om uw cavia een basis te geven aan zijn dieet.

 • Een gebalanceerde (semi)professionele caviakorrel is de Kasper Fauna Caviakorrel
 • Liever een voeding van Hopefarms? Kijk eens bij de Hopefarms Cavia Super Trio caviakorrel
 • Een volledig droogvoer voor de cavia, dat is ons Supreme Science Selective Cavia voer
 • Een mooi alternatief van Versele-Laga is het Versele-Laga Cavia Nature voer
 • Versele-Laga Crispy Pellets voor cavia's is een smakelijk droogvoer van Versele-Laga

Gevarieerd droogvoer

In het droogvoer kunnen ook een breed palet aan groenten en andere voedingsstoffen worden verwerkt. Dit gevarieerde droogvoer is vaak een volledige voeding.

 • Een gemengde, volledige voeding van Versele-Laga voor hamster en cavia is ons Versele-Laga Gemengd Hamster/Caviavoer
 • Zoekt u een alternatief van Versele-Laga? Kijk eens bij ons Versele-Laga Cavia Complete voer

Caviamuesli

Caviamuesli is een zeer smakelijk, aanvullend voer voor cavia's.

Overig voer

 • Op zoek naar een lekkere aavullende voeding voor uw cavia? Kijk eens bij ons Versele-Laga Crispy Popcorn voer voor cavia's
 • Hooi is een onmisbaar onderdeel van uw cavia's dieet, kijk voor een pakje op maat bij ons Klein Pakje Hooi voor knaagdieren

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld een voeding voor uw hamster? Kijk dan eens bij ons voer voor Hamsters.

Terug