terug
Merken knaagdierenvoer
Bij Brekz kunt u het beste voer voor knaagdieren goedkoop online bestellen. Ons assortiment bestaat uit vier verschillende merken, namelijk: Supreme Petfoods, Versele-Laga, Hope Farms en Kasper Faunafood.
Lees meer ..
Merken knaagdierenvoer

Merken knaagdiervoer

Bij Brekz kunt u het beste voer voor knaagdieren goedkoop online bestellen. Ons assortiment bestaat uit vier verschillende merken, namelijk: Supreme Petfoods, Versele-Laga, Hope Farms en Kasper Faunafood. Dit is complete knaagdiervoer waar geen aanvullende voeding bij opgediend hoeft te worden. Uw huisdier zal geen tekort aan vitaminen en mineralen oplopen. In ons assortiment verkopen we  voeding die de spijsvertering optimaal ondersteunt. De voedingsstoffen kunnen volledig worden opgenomen en een gezonde darmflora is gegarandeerd. De textuur van het voer schuurt het gebit. Dit is goed voor de tanden en het tandvlees.
    

Assortiment knaagdiervoer

Supreme
Dit is een relatief prijzig soort voer. Maar dit is met een reden. Het bevat alles wat uw knaagdier nodig heeft. De voeding is goed verteerbaar, het bevat een hoop eiwitten en het vezelgehalte is laag. Dit, in combinatie met de vitaminen, mineralen en oliën die er aan toegevoegd zijn, zorgt ervoor dat uw huisdier optimaal en gezond zal kunnen leven. De voeding is vrij van suikers en kleurstoffen. Supreme is het beste van het beste, wat u uw knaagdier kunt geven. Het assortiment bestaat uit versies voor konijnen, cavia's en fretten.

Versele-Laga
Het assortiment van Versele-Laga is veelzijdig en is geschikt voor verschillende soorten knaagdieren. We verkopen hier voer voor hamsters, cavia's, konijnen, gebils, ratten, muizen en chinchilla's. De prijzen verschillen. Je hebt wat duurdere zakken, maar ook goedkope voordeelzakken. Sommige soorten bevatten pellets. Dit zijn brokjes die stuk voor stuk dezelfde hoeveelheid ingrediënten bevatten. De voeding is smakelijk en uw huisdier zal het gegarandeerd lusten.

Hopefarms
Van Hopefarms verkopen we slechts twee soorten knaagdiervoer: één voor konijnen en één voor cavia's. Deze voeding is gemaakt van producten die uw knaagdier in de vrije natuur ook zou eten. Deze waardevolle grondstoffen zijn zorgvuldig uitgekozen en in de juiste verhouding toegevoegd. Het bevat voedingsvezels die een optimale spijsvertering mogelijk maken. 

Kasper Fauna
Wanneer u op zoek bent naar voordelig knaagdiervoer, kunt u het best kijken op de pagina van Kasper Fauna. Hier verkopen we voer voor konijnen, cavia's en chinchilla's. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van konijnenvoer. Hier zijn dan ook extra veel varianten van. Denk aan een sport-variant voor actieve konijnen en een hobby-variant voor konijnen van hobbyhouders. Maar ook voor de cavia kunt u kiezen tussen korrelvoer en mueslivoer. 

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
    

Kattenvoer nodig?

Bent u niet op zoek naar voer voor knaagdieren, maar naar voer voor katten? Bekijk dan ons Kattenvoer assortiment. Hier verkopen we verschillende merken kattenvoer. Deze variëren ook in prijs en andere eigenschappen.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.