Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Hopefarms knaagdiervoer 

Hopefarms knaagdiervoer zijn gezonde en volledige voedingen en zijn geschikt voor diverse soorten knaagdieren. Of het nu gaat om een voeding voor uw cavia of het konijn, bij Hopefarms vindt u een gebalanceerd knaagdiervoer, met aandacht voor uw huisdier. Leest u verder voor een toelichting op het assortiment.
Lees meer ..
Hopefarms Cavia Super Trio

Hopefarms Cavia Super Trio

Hopefarms Cavia Super Trio is een gezonde voeding met smakelijke ingrediënten en is geschikt voor cavia's. Het voer bevat vele waardevolle grondstoffen zoals granen, zaden en luzerne. Samen met aanvullend hooi levert deze voeding de complete voedingsbehoefte voor cavia's. Zo bevat het alle benodigde vitaminen en mineralen om uw cavia gezond en sterk te houden. Ook is de voeding verrijkt met het belangrijke Vitamine C en zijn voedingsvezels toegevoegd voor een gezonde spijsvertering. De natuurlijke voeding bevat een scala aan zorgvuldig geselecteerde grondstoffen, die in de vrije natuur ook op het dieet van uw huisdier zouden staan. 

 • Gezonde voeding met natuurlijke ingrediënten voor cavia's
 • Bevat o.a. granen, zaden en luzerne 
 • Te combineren met hooi, voor een volledige voeding
 • Verrijkt met de belangrijke Vitamine C
 • Juist vezelgehalte zorgt voor een goede spijsvertering

Bij Brekz kunt u het beste caviavoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hopefarms Cavia Super Trio tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Hopefarms Cavia Super Trio staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 


Ingrediënten Hopefarms Cavia Super Trio

Gedroogde voedergewassen, graan, (bij-)producten oliehoudende zaden, vezelrijke producten, (bij-)producten suikerbereiding, graan (bij-)producten, oliën en vetten, mineralen, zuivelproducten.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (19%), ruw vet (4%), ruwe celstof (14,5%), ruwe as (9%), calcium (0,8%), fosfor (0,4%), natrium (0,2%). 


Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (24.000 IE/kg), vitamine D3 (2.400 IE/kg), vitamine E (85 IE/kg), vitamine C (3.500 mg), [E1] ijzer (50 mg), [E2] jodium (0,8 mg), [E3] kobalt (0,4 mg), [E4] koper (12 mg), [E5] mangaan (45 mg), [E6] zink (55 mg), [E8] selenium (0,2 mg).


IJzer(II)sulfaat monohydraat, mangaan(II)oxide, zinkoxide, kobalthydroxidecarbonaat, kalium-jodide, natriumseleniet, koper(II)sulfaat pentahydraat.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een andere caviakorrel? Kijk dan eens bij de Kasper Fauna Caviakorrel. Een overzicht van al ons Caviavoer vindt u hier.

Hope Farms
https://www.brekz.nl/562-home_default/hopefarms-cavia-super-cc.jpg
30.95 2019/01/01
Prima spul. Echter niet in de originele verpakking. En helaas krijg je wel meteen ongevraagd een abonnement op de nieuwsbrief.
Gaat erin als zoete koek!
792
465
Hopefarms Cavia Super CC > Meer informatie
Verpakking Prijs
15 kg
€ 30,95 (€ 2,06 /kg)
2 x 15 kg
€ 58,95 (€ 1,97 /kg)
Hopefarms Rabbit SuperTrio

Hopefarms Rabbit SuperTrio

Hopefarms Rabbit SuperTrio is een gezonde, complete voeding en is geschikt voor (dwerg)konijnen van alle leeftijden. De voeding beschikt over hoogwaardige en smakelijke ingrediënten zoals granen, zaden en vers geoogste luzerne. Zij is rijk aan vitaminen en mineralen die uw (dwerg)konijn helpen om gezond te blijven. En dankzij de toegevoegde vezels wordt uw konijn ondersteund voor een optimale spijsvertering. Kortom, deze voeding zorgt ervoor dat uw haasachtige alle voedingsstoffen binnen krijgt die ook op zijn natuurlijke dieet staan. 

 • Volledige voeding voor (dwerg)konijnen van alle leeftijden
 • Onder meer met granen, zaden en haver
 • Rijk aan vers geoogste luzerne (minimaal 45%)
 • Bevat voedingsvezels voor een optimale spijsvertering
 • Met diverse essentiële vitaminen en mineralen

Bij Brekz kunt u het beste Hopefarms knaagdiervoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hopefarms Rabbit SuperTrio tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Hopefarms Rabbit SuperTriostaat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Hopefarms Rabbit SuperTrio

Het voedingsadvies is: 25 gram voer per kilo lichaamsgewicht per dag. 

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.


Ingrediënten Hopefarms Rabbit SuperTrio

Grasmeel, luzerne, tarwegries, haverschillen, haver, sojaschroot, maïs, tarwe, rietmelasse, krijt, sojaolie, zout.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (14%), ruw vet (3%), ruwe celstof (18,4%), ruwe as (9,6%), calcium (0,82%), fosfor (0,51%), natrium (0,15%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
[E672] Vitamine A (15.000 IE/kg), [E671] vitamine D3 (1.430IE/kg), vitamine E (55 IE/kg), [E1] ijzer (27 mg), [E2] jodium (0,3 mg), [E3] kobalt (0,2 mg), [E4] koper (9 mg), [E5] mangaan (34 mg), [E6] zink (40 mg). 

IJzer(II)sulfaat monohydraat, kalium-jodide, kobalthydroxidecarbonaat monohydraat, koper(II)sulfaat pentahydraat, mangaan(II)oxide, zinkoxide.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor uw cavia? Kijk dan eens bij Hopefarms Cavia Super Trio. Een overzicht van al ons Hopefarms knaagdiervoer vindt u hier.
 

https://www.brekz.nl/22747-home_default/hopefarms-rabbit-supertrio.jpg
22.95 2019/01/01
De konijnen moesten er even aan wennen maar vonden het al snel erg lekker!
Kwaliteit en prijs is goed. Ons konijn doet het er prima op.
21153
12779
> Meer informatie
Verpakking Prijs
15 kg
€ 22,95 (€ 1,53 /kg)
2 x 15 kg
€ 41,95 (€ 1,40 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Hopefarms knaagdiervoer assortiment

Hopefarms knaagdiervoer is een evenwichtig knaagdiervoer, geschikt voor diverse soorten knaagdieren. Zo bevat het assortiment een voeding voor cavia's, waarbij speciale aandacht is voor zijn belangrijkste voedingsstoffen. Denk aan Vitamine C en aan een breed scala aan natuurlijke stoffen die op het dieet van een cavia thuishoren. Er is ook een konijnenvoer dat geschikt is voor konijnen van alle leeftijden. Het bevat granen, luzerne en zaden en draagt zorg voor een optimale spijsvertering. Hieronder vindt u deze voedingen.

 • Een volledige maaltijd voor uw cavia, dat is Hopefarms Cavia Super Trio voer
 • Bent u op zoek naar een voeding voor uw konijn, dan kunt u eens kijken bij ons Hopefarms Rabbit SuperTrio

De houdbaarheidsduur varieert meestal tusse 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld een knaagdiervoer van Kasper Fauna? Kijk dan eens bij ons Kasper Fauna voer.

Terug