Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Hopefarms knaagdiervoer 

Hopefarms knaagdiervoer zijn gezonde en volledige voedingen en zijn geschikt voor diverse soorten knaagdieren. Of het nu gaat om een voeding voor uw cavia of het konijn, bij Hopefarms vindt u een gebalanceerd knaagdiervoer, met aandacht voor uw huisdier. Leest u verder voor een toelichting op het assortiment.
Lees meer ..
Hobby First Hope Farms Cavia Complete

Productinformatie Hobby First Hope Farms Cavia Complete

Hobby First Hope Farms Cavia Complete is volledig graanvrije aanvullende voeding, die samen met aanvullend hooi in de complete voedingsbehoefte van cavia's voorziet. Deze voeding is geschikt voor cavia's van alle leeftijden. Hobby First Hope Farms Cavia Complete is een voer in pelletvorm, waardoor selectief eten zo veel mogelijk voorkomen wordt. Daarnaast bevat het veel vezels en vitamine C. Het voer is daarnaast verrijkt met onder andere timothy hooi. Dit maakt deze voeding niet alleen gezond, maar ook erg smakelijk.

  • Graanvrij, voor een goede spijsvertering
  • Vol Vitamine C
  • Zonder kunstmatige toevoegingen
  • Verrijkt met vezels die helpen voor een goede werking van de darmen
  • Bevat timothy hooi

Samenstelling Hobby First Hope Farms Cavia Complete

Luzerne, timothee grasmeel, grasmeel, zonnebloemzaadschroot, bietenpulp, sojaschrootvoer, appelpulp, rietmelasse, raapzaadschroot, lijnzaad, lijnzaadschilfers, sojaolie, cichoreiwortelpoeder, natriumchloride

Analytische bestanddelen:

ruw eiwit 19,0%, ruw vet 3,0%, ruwe celstof 22,0%, ruwe as 9,5%, calcium 0,80%, fosfor 0,50%, natrium 0,17%, oMEGA 3-vetzuur 0,81%, FOS 0,13%, vitamine C 2500 mg/kg

Hope Farms
https://www.brekz.nl/35618-home_default/hopefarms-cavia-super-cc.jpg
30.95 2019/01/01
Prima spul. Echter niet in de originele verpakking. En helaas krijg je wel meteen ongevraagd een abonnement op de nieuwsbrief.
Gaat erin als zoete koek!
792
465
Hopefarms Cavia Super CC > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 kg
€ 21,25 (€ 2,13/kg)
2 x 10 kg
€ 40,49 (€ 2,02/kg)
Hobby First Hope Farms Rabbit Complete

Productinformatie Hobby First Hope Farms Rabbit Complete

Hobby First Hope Farms Rabbit Complete is een gezonde, complete voeding en is geschikt voor (dwerg)konijnen van alle leeftijden. Samen met hooi levert Hobby First Hope Farms Rabbit Complete voeding alle nutriënten van de complete voedingsbehoeften. De All-in-one brok helpt selectief eetgedrag te voorkomen. Het is op basis van een graanvrij recept en er is extra timotheegras toegevoegd.

Samenstelling Hobby First Hope Farms Rabbit Complete

Timothee grasmeel, bietenpulp, luzerne 19%, zonnebloemzaadschroot, grasmeel, appelpulp, rietmelasse, sojaschrootvoer, lijnzaad, raapzaadschroot, lijnzaadschilfers, sojaolie, monocalciumfosfaat, middellange keten vetzuren (veresterd met glycerol), cichoreiwortelpoeder.

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit 16,5 %, ruw vet 3,5 %, ruwe celstof 21,0 %, ruwe as 9,9 %, calcium 0,95 %, fosfor 0,50 %, natrium 0,16 %, alfa-linoleenzuur (omega 3 vetzuur) 0,80 %, fos (fructo oligosacchariden) 0,13 %.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor uw cavia? Kijk dan eens bij Hopefarms Cavia Super Trio. Een overzicht van al ons Hopefarms knaagdiervoer vindt u hier.
 

https://www.brekz.nl/35215-home_default/hobby-first-hope-farms-rabbit-complete.jpg
22.95 2019/01/01
De konijnen moesten er even aan wennen maar vonden het al snel erg lekker!
Kwaliteit en prijs is goed. Ons konijn doet het er prima op.
21153
12779
HobbyFirst Hope Farms Rabbit Complete > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 kg
€ 19,75 (€ 1,98/kg)
2 x 10 kg
€ 38,25 (€ 1,91/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Hopefarms knaagdiervoer assortiment

Hopefarms knaagdiervoer is een evenwichtig knaagdiervoer, geschikt voor diverse soorten knaagdieren. Zo bevat het assortiment een voeding voor cavia's, waarbij speciale aandacht is voor zijn belangrijkste voedingsstoffen. Denk aan Vitamine C en aan een breed scala aan natuurlijke stoffen die op het dieet van een cavia thuishoren. Er is ook een konijnenvoer dat geschikt is voor konijnen van alle leeftijden. Het bevat granen, luzerne en zaden en draagt zorg voor een optimale spijsvertering. Hieronder vindt u deze voedingen.

  • Een volledige maaltijd voor uw cavia, dat is Hopefarms Cavia Super Trio voer
  • Bent u op zoek naar een voeding voor uw konijn, dan kunt u eens kijken bij ons Hopefarms Rabbit SuperTrio

De houdbaarheidsduur varieert meestal tusse 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld een knaagdiervoer van Kasper Fauna? Kijk dan eens bij ons Kasper Fauna voer.

Terug