Hopefarms knaagdiervoer

Hopefarms knaagdiervoer

Hopefarms knaagdiervoer zijn gezonde en volledige voedingen en zijn geschikt voor diverse soorten knaagdieren. Of het nu gaat om een voeding voor uw cavia of het konijn, bij Hopefarms vindt u een gebalanceerd knaagdiervoer, met aandacht voor uw huisdier. Leest u verder voor een toelichting op het assortiment.
Lees meer ..
Hopefarms knaagdiervoer

Hopefarms knaagdiervoer assortiment

Hopefarms knaagdiervoer is een evenwichtig knaagdiervoer, geschikt voor diverse soorten knaagdieren. Zo bevat het assortiment een voeding voor cavia's, waarbij speciale aandacht is voor zijn belangrijkste voedingsstoffen. Denk aan Vitamine C en aan een breed scala aan natuurlijke stoffen die op het dieet van een cavia thuishoren. Er is ook een konijnenvoer dat geschikt is voor konijnen van alle leeftijden. Het bevat granen, luzerne en zaden en draagt zorg voor een optimale spijsvertering. Hieronder vindt u deze voedingen.

  • Een volledige maaltijd voor uw cavia, dat is Hopefarms Cavia Super Trio voer
  • Bent u op zoek naar een voeding voor uw konijn, dan kunt u eens kijken bij ons Hopefarms Rabbit SuperTrio

De houdbaarheidsduur varieert meestal tusse 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld een knaagdiervoer van Kasper Fauna? Kijk dan eens bij ons Kasper Fauna voer.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.