Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Versele-Laga Crispy Pellets voor Chinchilla's & Degoes

Productinformatie
1 kg
€ 3,60 (€ 3,60/kg)
€ 3,60 (€ 3,60/kg)

Versele-Laga Crispy Pellets voor Chinchilla's & Degoes is een lekkere vezelrijke onderhoudsvoeding voor herbivore knaagdieren zoals cavia's, chinchilla's en degoes. 

  • Zonder granen
  • Sluit selectief eten uit
  • Voorkomt zwaarlijvigheid

Meer informatie

Versele-Laga Crispy Pellets voor Chinchilla's & Degoes

Versele-Laga Crispy Pellets voor Chinchilla's & Degoes is een lekkere vezelrijke onderhoudsvoeding voor herbivore knaagdieren zoals cavia's, chinchilla's en degoes. Dit complete onderhoudsvoer voor herbivore knaagdieren beschikt over alles in één korrels. Het voorkomt zo dat uw huisdier selectief de lekkere brokjes kan eten. De speciale lichte samenstelling vermindert tevens de kans op zwaarlijvigheid. De voeding bevat een hoog vezelgehalte waarmee het de tandjes in topvorm houdt. En dankzij de Florastimul formule wordt de spijsvertering actief en gezond gehouden. Het yucca-extract vermindert onaangename geurtjes in het verblijf van uw knaagdier. Tenslotte wordt ook voorzien in een verhoogd gehalte aan vitamine C, zodat in een verblijf met bijvoorbeeld konijnen en cavia's hetzelfde voer kan worden gegeven.  

  • Zonder granen
  • Alles in één korrels voorkomen selectief eten
  • Lichte samenstelling gaat zwaarlijvigheid tegen
  • Bevat de Florastimul formule, voor een gezonde spijsvertering
  • Geschikt voor herbivore knaagdieren zoals cavia's, chinchilla's en degoes 
     

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga knaagdiervoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Versele-Laga Crispy Pellets voor Chinchilla's & Degoes tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Versele-Laga Crispy Pellets voor Chinchilla's & Degoes staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Versele-Laga Crispy Pellets voor Chinchilla's & Degoes

Per dag dieren het volgende voeren: tot 30 g voor degoes, tot 50 g voor dwergkonijnen, cavia's en chinchilla's, tot 80 g voor middelgrote konijnen en tot 150 g voor grote konijnen. Wanneer u ook een ander voer geeft de hoofdvoeding verminderen.

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Versele-Laga Crispy Pellets voor Chinchilla's & Degoes

Plantaardige bijproducten, plantaardige eiwitextracten, zaden, mineralen, FOS, yucca.

Analytische bestanddelen
Eiwit (15%), vetgehalte (2,5%), ruwe celstof (20,5%), ruwe as (7,5%), calcium (1%), fosfor (0,5%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (10.000 IE/kg), vitamine D3 (1.200 IE/kg), vitamine E (80 mg/kg), vitamine C (250 mg/kg), [E1] ijzer (100 mg/kg), [E2] jodium (2 mg/kg), [E4] koper (10 mg/kg), [E5] mangaan (75 mg/kg), [E6] zink (70 mg/kg), [E8] selenium (0,2 mg/kg), antioxidanten.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor uw rat? Kijk dan eens bij ons Versele-Laga Rat Nature voer. Een overzicht van al ons Versele-Laga knaagdiervoer vindt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
1 / 5 (1)
13-05-2019
4
4
4
4
4
Ik heb nog steens niets ontvangen.. achter 2 weken. En kreeg geen antwoord op mijn mails.