terug
Knaagdiersnacks per dier
Knaagdiersnacks voor alle soorten knaagdier, van hamsters tot Chinchilla’s. Bij Brekz kunt u de beste snacks voor knaagdieren goedkoop online bestellen.
Lees meer ..
Knaagdiersnacks per dier

Knaagdiersnacks per dier

Bij Brekz kunt u de beste snacks voor knaagdieren goedkoop online bestellen. Het handige aan de meeste snacks is dat ze gegeven kunnen worden aan alle soorten knaagdieren. Het is namelijk aanvullend voer en dat hoeft niet speciaal aangepast te worden aan het dieet van één specifiek dier. De snacks bevatten vitamines die de spijsvertering ondersteunen en het gebit stevig en gezond maken. Ze zijn met name gemaakt van gezonde ingrediënten, onder andere groenten en fruit. Het is belangrijk om uw huisdier niet te veel tussendoortjes te geven. 25% van het dagelijks rantsoen is de max. Het ene merk is goedkoper dan de ander. In de beschrijving kunt u gemakkelijk zien hoeveel euro u per verpakking betaalt. In de beschrijvingen van de pagina's per huisdier kunt u meer specifieke informatie vinden. Klikt u hiervoor op de logo's op deze pagina.  

Vitamine C
Vitamine C is een belangrijke vitamine voor knaagdieren. Met name cavia's kunnen hier snel een tekort van oplopen. Deze dieren kunnen namelijk niet zelf hun vitamine C aanmaken en opslaan. Het is aan te raden om ze extra groente en snacks met toegevoegde vitamine C te geven. Een voorbeeld hiervan zijn de Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks. Deze snacks zijn rijk aan vitamine C.

Vezels 
In de voeding van knaagdieren moeten genoeg vezels zitten. Voedingsvezels bevorderen namelijk de spijsvetering. Een goede spijsvertering staat gelijk aan een goede gezondheid. Wanneer een dier last van zijn darmen heeft, verlaagt de weerstand en daardoor is de kans op ziektes hoger. Daarom verkopen wij snacks die extra rijk zijn aan vezels. Een voorbeeld hiervan is de Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren

Hooi
In dit assortiment verkopen we ook hooi. Hooi is essentieel als aanvullend voer voor cavia's, konijnen en hamsters. Het slijt de tanden, waardoor minder snel gebitsproblemen optreden. Ook in hooi zitten veel vezels, die dus de darmgezondheid bevorderen. Hooi is tevens calorie-arm. Uw huisdier zal niet snel dikker worden, ondanks dat hij de hele dag door aan hooi kan knabbelen. 

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Knaagdiervoer

Bent u niet op zoek naar snacks voor knaagdieren, maar naar volledig voer? Bekijk dan onze merken Knaagdiervoer pagina. Hier kunt u verschillende merken vergelijken. Deze variëren ook in prijs en andere eigenschappen.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.