Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren OP is OP

Productinformatie
1.75 kg
€ 7,10 (€ 4,06/kg)
€ 5,68 (€ 3,25/kg)
€ 7,10 (€ 4,06/kg)
€ 5,68 (€ 3,25/kg)

Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren is een smakelijk aanvullend voeder en is geschikt voor kleine zoogdieren.

  • Vezelrijke snack
  • Rijk aanvullend voeder
  • Geschikt voor kleine zoogdieren

Meer informatie

Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren

Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren is een smakelijk aanvullend voeder en is geschikt voor kleine zoogdieren. Deze lekkere aanvullende snack zit boordevol vezels en is hierdoor niet alleen lekker, maar ook erg gezond. U kunt de snack voeren als een smakelijk tussendoortje of als aanvulling op de dagelijkse voeding van uw huisdier. Dankzij de hersluitbare verpakking kunt u de snacks langer bewaren. U kunt met Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren voorzien in 25% van het dagelijkse voedingsrantsoen. Het product is zeer geschikt voor konijnen en knaagdieren.

  • Vezelrijke snack
  • Aanvullend diervoeder voor konijnen en knaagdieren
  • Te gebruiken als tussendoortje of als aanvulling (tot max. 25%) van het dagrantsoen
  • Handige hersluitbare verpakking
     

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga knaagdiervoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een volledig voer voor hamsters? Kijk dan eens bij Versele-Laga Hamster Nature. Een overzicht van al ons Hamstervoer vindt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
15-09-2018
4
4
4
4
4
Correcte communicatie Correcte levering