Versele Laga knaagdiervoer
4
4
4
4
4
(3)

Versele-Laga Crispy Pellets voor konijnen

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Versele-Laga Crispy Pellets voor konijnen zijn samengestelde korrels, die selectief eetgedrag voorkomen. 

 • Voor een gezond gebit
 • Helpt de weerstand te versterken 
 • Vermindert nare geurtjes

Meer informatie

Versele-Laga Crispy Pellets voor konijnen

Versele-Laga Crispy Pellets voor konijnen is volledige voeding voor alle soorten konijnen. De met zorg samengestelde korrels zijn rijk aan kruiden en bevatten geen granen. De pellets hebben allemaal dezelfde samenstelling, wat de kans op selectief eten vermindert. De korrels hebben alle voedingsstoffen die uw konijn nodig heeft in zich, in de juiste verhouding. Het hoge vezelgehalte in combinatie met de structuur van de korrels, ondersteunen de tanden. Dit is niet het enige. Ook helpt dit voer uw konijntje met het behouden van een gezonde vacht, een sterke weerstand en een vitaal en gelukkig leven. Ook bevordert het de optimale werking van de spijsvertering en het yucca-extract vermindert onaangename geurtjes in het verblijf. Om het voer zo vers mogelijk te houden is de verpakking hersluitbaar. 

 • Volledige voeding voor konijnen
 • Samengestelde pellets helpen selectief eetgedrag te voorkomen
 • Bevat alle voedingsstoffen die uw konijn nodig heeft
 • Ondersteunt gezonde tanden
 • Draagt bij aan een gezonde vacht en een sterke weerstand
 • Vermindert onaangename geurtjes 
 • Hersluitbare verpakking
   

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw konijn goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Crispy Pellets voor konijnen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Versele-Laga Crispy Pellets voor konijnen staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Versele-Laga Crispy Pellets voor konijnen

Dwergkonijnen hebben tot 50 gram per dag nodig. Middelgrote konijnen tot 80 gram en grote konijnen tot 150 gram. Verminder de hoofdvoeding wanneer u ook snacks geeft. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw konijn. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Versele-Laga Crispy Pellets voor konijnen

Plantaardige bijproducten, plantaardig eiwitextracten, zaden, mineralen, FOS (fructo-oligosachariden), yucca

Analytische bestanddelen
Eiwit (15,0%), vet (2,5%), ruwe celstof (20,5%), ruwe as (7,5%), calcium (1,0%), fosfor (0,5%), vitamine A (10.000 IE/kg), vitamine D3 (1200  IE/kg), vitamine E (80 mg/kg), vitamine C (250 mg/kg)
 

Ander knaagdierenvoer?

Bent u op zoek naar voer dat geschikt is voor meerdere knaagdieren? Bekijk dan ons Versele Laga Knaagdierenvoer. Hier verkopen we onder andere het Versele-Laga Zero Classic alle knaagdieren en konijnen. Deze is niet alleen geschikt voor konijnen, maar voor alle soorten knaagdieren.


Reviews
4
4
4
4
4
2.7 / 5 (3)
26-01-2022
1
2
3
4
5
Zeer lange levertijd en geen respons van klantenservice na 2 mails.
14-08-2017
1
2
3
4
5
Bestelling en bezorging verliep verre van vlekkeloos. Als ik het goed heb begrepen door een systeemstoring. Kreeg bevestiging dat bestelling was verstuurd echter geen trace code. Bleek dat er niets was verzonden. Na een mail is zending alsnog weggegaan maar vervolgens in delen geleverd. Dus uiteindelijk duurde het erg lang voordat het hondenvoer aan kwam en moest ik dus alsnog in de buurt het hondenvoer halen omdat de zending veel te laat kwam.
09-05-2017
1
2
3
4
5
Goede producten en snelle levering toppers


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.